- iPhone topik
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nyakunkon a Dimensity 9500, már 2 nm-re feni a MediaTek a fogát
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Mint írtam, erre egy minimál keret kell. Megnéztem én a képet, hidd el. Tudom, hogy egy kijelző, pont azért is írtam azt, amit írtam.
A szenzorok és a hangszóró mellé mehetne konstansan az óra, akku kijelzés, egyebek, tehát összesen az "állapot sávval" max. 0.5-1 cm. De a Motorola bemutatta a hangszóró=logó formációt, hogy tovább spóroljunk a helyel. Az aljára meg NEKEM hiányozna egy fekete csíkocska kb ugyanekkora méretben, hogy oda kerüljön a megszokott 3 gomb és ne a kijelzőre. Oldalra összességében tényleg csak a befoglaló ház minimál kerete és kész is. És baromira nem zavarna egy 12-15mm vastag készülék, hogy az akku és a többiek elférjenek benne, főleg, ha Moto G módon le van kerekítve a hátlap, mert az vékonyabbnak érződött, mint a mostani Z1C.
Ehhez hasonlatosan meg lehetne oldani a minimál keretet:
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest