- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Óriáskészülék, kis akksival
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocfej
csendes tag
Sziasztok,
elakadtam a firmware pakolgatásban :-) s kérlek segítsetek,
Van két AX3600 már jó régen nyúzom, az egyik global(mesh), a másik kínai (fő router).
Vodafone router volt switchként alkalmazva.
Kb egy hónapja elkezdte eldobálni a netet, a vodafone router ok, net is, viszont az AX3600 csak a belső hálót látja, kifelé nem megy. Nem tudom, hogy mi okozza, újraindítások után ez megoldódott.Ezért gondoltam, hogy itt az ideje a global -t feltúrbózni, illetve egy nem gyári Kínába telefonálós firmware-t feltenni.
Ameddig eljutottam, hogy a global bdata ok
követve a leírást és respect :https://itcafe.hu/tema/xiaomi_ax3600_wifi_6_aiot_router/hsz_3157-3157.htmlmost már 30 /1000 , tehát sugároz :-) - viszont az 1.07 firmware van rajta,
s valószínű, hogy triviális a probléma, de hogyan tovább,
felmásoltam a tmp-be a kívánt firmware -t , viszont ssh alatt nem tudom a xqflash /tmp/r3600.bin -t kiadni, mert ugye nincs ilyen script, ha resetelem , akkor a gyári global 3.0.22-est teszi fel, ahol szintén nincs ilyen parancs. A webes felületről nem tudja ezeket a patchelt firmware-ket feltenni, kiírja, hogy nem valid. ssh nem működik.Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest