Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
xabolcs
üzenetére
Egyetlen esetben tudok elképzelni olyan bootloop-ot amit a gyári recovery toolal nem lehet helyrehozni: amikor valaki felhekkelte valamelyik QSDK alapú szart a routerére és onnan próbál tovább lépni a valódi openwrt-re. A QSDK alapú hekkelmények ugyanis megávltoztatják a partíciós táblát a routeren, onnan nincs vissza út vgay legalább is nagyon nagyon macerás visszahozni, és nagy az esélye annak, hogy csak TTL sorossal lehet ezt megtenni.
A Robi féle valódi openwrt nem nyúl a router eredeti partíciós táblájához, kizárólag a két rootfs partíciót írja (mtd12 és mtd13), amit a gyái recovery tool vissza is tud állítani. Nincs esély arra sem, hogy mondjuk az ART vagy a Bootloader partíciókba beletörölsz.
Mondjuk az egy jó kérdés, hogy az itt olvasható Bdata partíció hekkelések vajon milyen hatással lehetnek erre, de főként a QSDK alapú firmware-ektől kell óvakodni.
Én az AX6-on rengeteg frissítést elvégeztem már a leírt módszerrel, soha nem volt még hasonló élményem. De nem is használtam korábban QSDK alapú szart, és nem írogattam a bdata partíciót sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mikrotik routerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Windows 11
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- Bontatlan Logitech MX Master 3S grafitszürke színben eladó!
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4079, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
trance89