- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
liptak.t #3081 üzenetére
Miért is lenne változás? Annak a parancsnak ehhez a mesh dologhoz ma sincs köze.
Amúgy a fő router mac address-e jó? A konzol ablakot rendszergizda módban indítottad? A fő routerre kábellel csaltlakoztál vagy wifin? Szerintem ezzel a fw frissítéssel valami mesh jellegű dolog ki lett gyomlálva, ha két routered van, amúgy sincs értelme 2X 1W-on tolni, nincs az a ház, amit nem fednek le a tördedéke sugárzási értékkel... Szerintem kár volt belenyúlni ennyire.
Én amióta megcsináltam, túl vagyok pár hónapom, meg azon belül pár kismegszakító- lekapcsoláson (villanyszerelési munkák miatt), felkapcsolás után max 1.5 perccel minden működik, a mesh lassabban áll fel, mintha minden a fő routerre lenne dugva, a második routeren még egy switch is van pár szerver- gép, nvr társaságában, minden működik ahogy kell, nem hiszem, hogy géniusz lennék, max 10 perc alatt másnál is működnie kell. Azóta nekem egyszer sem kellett elővennem a témát, már arra se emlékszem, én anno hogy csatlakoztam, de szerintem kábellel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest