- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
válasz
Kanczy #17365 üzenetére
Ez egy olyan dolog, mint ha mást veszel meg, de később leakciózzák (mondjuk egy bútor).Ha mindig ezt nézi az ember, akkor ne vegyen semmit, mert minden veszít az értékéből, és jön helyette újabb, jobb.Persze biztos nem esik annak jól az ilyen, aki kemény pénzeket adott ki érte nem is olyan rég.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Kanczy #17135 üzenetére
én már várom nagyon a 2ce-t
ha akkor az 1-ből is lett volna, tuti megveszem, viszont most már a posta miatt sokallanám... kíváncsi vagyok, hogy milyen állapotban lesz a múlt szerdán rendelt/feladott 4 játék: már nagyon várom a postát és bízok benne, hogy ma már a kezemben lesz délután
game.co.uk-ról mennyi is szokott lenni a posta? durván 1 hét?
egy ilyennek tudnék még örülni, ha 5-6font körül szórnák... jön elvileg a sima példány, de a bónuszcuccok jól mutatnának a polcon
-
Blaise
veterán
-
dilipok
veterán
ellentetben velem? 2464163541x le volt irva... a keresot hasznalva te is pillanatok alatt megtalalhattad volna, sot be is linkeltem neked, de meg elolvasni sem vagy kepes, csak felteszed 2464163541+1-szer ugyanazt a kerdest. Szegyelld magad addikt letedre
legalabb 2x szerepelt a kerdes a gyors keresesemben, megnezted mulyen valaszt kaptak?
-
Micsurin
nagyúr
És a szobor?
he mivan vele?
neked nem fontos?
hát remélem ugyan ugy be szerezhetem majd mint ezt is pár hete
-
MasterMark
titán
Egyenlőre úgy néz ki, hogy a PS4 inkább játék központú lesz, és az ilyen játék megosztás, beszállás, segítés, közösségi funkciókra erősít, míg a next-gen Xbox inkább ilyen all in one szórakoztató-központ zene, videó vásárlás, online TV szolgáltatók, és ehhez hasonló dolgokra épít majd.
-
Xirtam
veterán
Félek, hogy a TURN 10 is ezt fogja csinálni, a Horizon nem hiába kapta meg a Forza brand nevét . . . nem csak arról volt szó, hogy így majd jobban fogy, kíváncsiak voltak, hogy fog muzsikálni. Na most vagy évente cserélve, Motorsport / Arcade valami. Vagy konkrétan a Forza is elszociálismunkásodik, és elérik, hogy átpártoljak a japánokhoz. Mivel ott még picit komolyabban veszik a konzol , és játékok értelmét. . . .. . .
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Annyira open world, mint bármelyik GTA, azzal a különbséggel, hogy mar az elejétől kezdve bejáratos az egész szigetet, nincsenek lezárt részek, amik később nyílnának meg.
Szerk.: megint előbb írok, mint olvasok, mások már leírták előttem majdnem pont ezt.
(#6894) orichalcos: A játék Hong-Kong szigetén játszódik.
-
negyven2
veterán
Ezek viszont valódi Battlefield screenshot-ok!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest