- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
x360elite
őstag
válasz
stillmatic #53834 üzenetére
Ezt a kört én már anno lefutottam. Nem akarlak elkeseríteni, de sajnos a gépen lévő játékok értéke egyenlő a nullával.
-
NyMRooD
őstag
válasz
stillmatic #53835 üzenetére
Félre értettél, online=böngészőben szeretném megnézni a játékaim listáját, tehát, hogy mi van meg, az xone és pc listát látom, az x360-at nem.
-
Siffredi
senior tag
válasz
stillmatic #53829 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy igen. Ismerősöm vett használtan egy 360-at, és a saját felhasználónevével bejelentkezve tudott játszani az előző tulaj által a hdd-n hagyott játékokkal úgy, hogy más account (tehát az előző tulajé sem) nem volt a gépen.
Szerk.: az ismerősöm offline játszott a játékokkal, szóval azt nem tudom, hogy az új tulaj live-os profillal, érvényes golddal fog-e tudni online játszani.
-
Kbali
nagyúr
válasz
stillmatic #53829 üzenetére
Ha nem Live-os a profil, akkor mégis hogyan és honnan tudnád lehúzni a játékokat? Ha viszont "livementes" alatt a Gold-mentest érted, akkor be tudod zsákolni a régi játékokat is (már ami kompatibilis).
Ezt elvileg le tudod ellenőrizni, ha belépsz a Microsoft fiókodba és megnézed a vásárlásaidat. -
x360elite
őstag
válasz
stillmatic #53548 üzenetére
360-on soha sem kellett bankkártya a gwg letöltéshez. Ezt ne is erőltessétek már, mert fals infó.
Nekem az életben soha nem volt bankkártya regisztrálva a fiókom alá és a gwg játékokat a kezdet kezdete óta szedem le minden hónapban. -
stillmatic
aktív tag
válasz
stillmatic #53548 üzenetére
Ja, eggyel feljebb szántam a hozzászólást.
-
icemad
nagyúr
válasz
stillmatic #53372 üzenetére
Nagyon sajnálom, hogy így gondolod. Nem tudom nálad mi okozza a gondot. Nálunk három darab 360 üzemel a mai napig gond nélkül, ebből kettőre van kötve külső hdd is. Mentések sosem vesztek el.
Mondjuk egyre ritkábban vannak bekapcsolva mióta megvan a One x. Supportot kerested már ezügyben? -
haris
őstag
válasz
stillmatic #53369 üzenetére
360-on csak az tud felhőbe menteni,akinek van live gold előfizetése. És azt sem magáról menti oda, csak ha úgy állítod be. Egyébként a hdd-n tárolja a mentéseket.
Cserélj hdd-t vagy tegyél bele pendrive-ot és rakd át a profilokat arra ahogy icemad is írta -
icemad
nagyúr
válasz
stillmatic #53369 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a felhő alapú mentés csak aktív gold esetén működik. Talán pendriveot is lehet használni mentésre, de ezt sosem próbáltam.
-
x360elite
őstag
válasz
stillmatic #53367 üzenetére
Cserélj merevlemezt. Az én konzolom is csinált ilyet anno. Csurig volt hibás szektorral a hdd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest