- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyrszls2
csendes újonc
válasz
MasterMark #56624 üzenetére
Köszönöm!
A korábbi kereséseim alkalmával ezt az oldalt nem hozta a google, de most hogy "látta" mit keresek, már az első helyen hozza a találatok között... Amúgy nem a saját dobozával kaptam és használati utasítás nélkül. -
nyrszls2
csendes újonc
válasz
x360elite #56623 üzenetére
Köszönöm! Ez nekem nagy segítség volt!
Mostanra már több demót is letöltött(elég lassúcska pedig nem lassú a netem). Eleinte azt hittem, hogy ha beírom a kért sorozatszámot a microsoft fiókban akkor mivel azonosítva van a konzol le tudja tölteni, egyébként mi értelme lenne egy régi konzol számát beírni amire nincs eredeti gyártói garancia?
A konzolok világa totál új nekem, anno 12 éve mikor még játszottam az PC-n volt, ezeknek más a logikája. -
nyrszls2
csendes újonc
válasz
MasterMark #56615 üzenetére
Próbáltam mindenféle gombot nyomogatni, újraindítottam, de az eszembe nem jutott volna hogy az elején a kis vacakot nyomjam be meg a gépen is nyomni kell, hogy párosodjanak. Erről a neten sem találtam infókat hogy még erre is szükség van. Használati utasítást is próbáltam keresni. Egy véletlen beszélgetés során derült ki hogy a párosítás az első lépés. Még jó hogy a karácsony előtti estéken tesztelgettem hogy működik-e minden amit használtan vettem, meg hogy be tudom-e üzemelni.
Eddig még nem találkoztam quick start guide-val. Az merre kereshető? -
nyrszls2
csendes újonc
A microsoft fiókon keresztül nekem így sikerült (megvásárolni) elméletileg . Az xbox által mutatott képen amit szintén mellékeltem nincs lehetőségem kiválasztani a profil, account, privacy menüpontokat. Amikor az xboxon a live-ra lépnék mindig új regisztrációt szeretne és nem hoz olyan lehetőséget, hogy a meglévő microsoft fiókkal lépjek be ahol már sorozatszámmal rögzítettem az xbox-ot.
-
nyrszls2
csendes újonc
Az új tulajoknak írnám még mert én megszenvedtem vele:
A kontrollert párosítani kell a géppel és csak utána lehet használni. Ezt sehol nem láttam leírva és első éjszaka hiába kínlódtam sehogy se tudtam működésre bírni. Van a xbox elején és a kontrolleren is egy wifi szerű jel amit be kell nyomni hogy párosítsa. Utána már használható lesz. -
nyrszls2
csendes újonc
Köszönöm a korábbi segítséget!
Végül egy 360 E lett 250 Gb tárhellyel és kinect-el.
Megvan hozzá az adventures és a sport, mindkettő nagyon jó, jól átmozgatja a gyerekeket.Próbáltam demókat letölteni hogy lássam az online hogy működik. Net van, sikerült beállítani. A kinect csak azután volt használható miután valamilyen frissítéseket kellett letölteni hozzá. Van regisztrálva microsoft fiók is és ezt a 300 Ft-os előfizetést is szerettem volna, de a csatlakozás gombra kattintva semmi nem történik.
A demókat úgy mutatja mintha megvásároltam volna (megköszöni a vásárlást is a folyamat végén) de nem szerepel az előzményekben és az xboxon sem jelenik meg.
Amikor az xboxon a live-ot választanám mindig csak új regisztrációt csinálna, de nem találtam olyan részt ahol a meglévő regisztrációval beléphetnék.
Mit rontok el? A pc-n belépve a microsoft fiókba berögzítettem az xbox sorozatszámát is.Egyébként ha jól értelmezem akkor ha online fizetek ki egy játékot annak az a hátulütője, hogy ha már nem használom nem tudom eladni mint a lemezes verziókat?
-
nyrszls2
csendes újonc
válasz
diablo1984 #56550 üzenetére
Köszi az infót. Boltból venném garanciával, de úgy látom az "E" verzióból alig van kínálat.
Azóta megtudtam hogy az "E" halkabb és jobb a hűtése, ebből kiindulva talán kevésbé lesz hajlamos a meghibásodásra. -
nyrszls2
csendes újonc
Sziasztok!
xbox360 vásárlásán gondolkodom de kicsit sem vagyok otthon a témában. Utoljára aktívan 12 éve játszottam pc-n és akkoriban nem érdekeltek a konzolok. 8 és 11 éves gyereknek venném a konzolt és szeretném ha nem ülve játszanának ezért nagyrészt kinect szenzoros játékokat fogok eleinte beszerezni terveim szerint.
Az XBOX 360 S erre alkalmas lesz? Ennek láttam, hogy van hdd-s és anélküli változata. Miért jó ha van benne? Esetleg az itthon meglévő külső hdd-t, memóriakártyát vagy USB-t csatlakoztathatom helyette?
Alkalmanként hajlandó vagyok fizetni a tagságért is.
Milyen játékokat javasoltok egy ilyen kezdő konzolosnak ebben az életkorban (8-11 év)?
Ahhoz, hogy elinduljunk kell egy alapgép, egy kinect szenzor, 2 db kontroller és 1-2 játék?Köszönöm az infókat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest