- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
Nem hittem volna, hogy sikerül rászűrnöm, de tessék:
https://marketplace.xbox.com/hu-HU/Games/Xbox360Games?sortby=ReleaseDate&Genre=3028
-
haris
őstag
Ezért is tettem oda egy "kivert" fogú mosolygóst.
Sajnos a Kinect az ilyen. Néha összezavarodik.
Értem hogy a gyerekeket zavarja és el is fogadom. Ez a technológia ennyire képes. Nem lehet komolyan venni.
Ezért is írtam hogy party játékokra tökéletes ha nem vesszük túl komolyan.
Talán még a dance central volt az a játék ami végig jól követte a játékosokat, de legfeljebb 2-t.
Ezzel szemben a just dance elméletileg 8 embert is lett tud követni (gyakorlatilag meg már 4et sem) -
haris
őstag
Mi megvettük valami akcióban, de őszintén szólva meg annyit sem ért.
A kisebbik fiam rendszeresen felhúzza magát rajta, mert teljesen agyament az irányítása. Hol érzékel, hol nem. Látom hogy a gyerek azt csinálja amit kell, mégsem reagál a karaktere.
Nem győzöm vigasztalni, hogy nem ő a hibás, ez ilyen.
A nagyobbik meg nem is játszik vele, mert sz@r.Thome:
Indiana Jones jó lenne, de nekünk az nem elérhető.
A Robinson család ugyanez, pedig azt is kipróbáltuk volnaHM... Tényleg! Valami trükkel ezek oneon vehetők? Mert akkor no para. Behúznám ott
-
Zeki
nagyúr
Az xbox marketplace csak letölthető játékokkal van tele. DE!!! Ezek csak az xboxra tölthetők le! Annak a memóriájába.
Kinect Party - alap játék, a legkisebb gyerektől. Látványos, könnyű, nincs olyan hogy hányan játszhatnak vele, nem is kell ilyet kiválasztani. Aki eléje kerül, az bekerül a játékba.
Kinect Sport 1-2 - különböző nehézségű játékok, de a játékosok száma előre meghatározott. egyedül az xbox ellen, ketten egymás ellen. A bowlingban lehet 1-4 játékos, de nem egyszerre, hanem egymás után gurítanak.Kinect Adventure: 1-2 játékos, látványos.
Van valami Disney Kinect játék is, az már nehezebb, 1-2 játékos, de van benne Verdák játék, ahol vezeted az autót, Fel!, L'ecsó, Hihetetlen család (első rész) játékok is. Nem könnyűk.
-
Geresics
addikt
1. Live nem kötelező. A gyerekeknek is van nálunk külön acc-a, de csak az enyém Live.
2. Igen, vannak letölthető tartalmak.
3. Azt nem tudom, de a legtöbb játékot én pl. online vettem meg.
Ajánlom figyelmedve a Kinect Party játékot! Gyerekek nagy kedvence!(#54500) satee76
Most már nekem is jó, gondolom átmeneti hiba volt... -
x360elite
őstag
1. Az erdeti jateklemezeket lehet installani hard diskre, vagy allandoan ki be kell rakosgatni ha massal jatszanank.
Lehet installálni, de az adott lemeznek akkor is benne kell lennie játék közben. Az install a box-nál lemez kímélő funkciónak számít inkább.2. A masik hogy kinect jatekok vannak szinte es a fiam 6 eves de nem tudunk neki Kinect azonositast letrehozni vagy 3x probaltuk. Fenyek tavolsag minden ok de megse.
Ha minden rendben, akkor nincs oka annak, hogy nem megy a dolog. Próbáljatok meg beszerezni egy "nyko zoom"-ot, hátha. Bár lehet valami korhatár probléma is.3. Erdemes One ra frissiteni kinect szempontbol? Ha jol latom ahhoz is van de jatekot szinte alig talalok.
NEM !!4. Ha a 3as igen akkor a 360as jatekok futnak e One-on?
Az ITT leírt játékok mennek one-on, a többi nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Suzuki topik
- Opel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Anime filmek és sorozatok
- Formula-1
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest