Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- MWC 2025: Kezünkben az új Nothing mobilok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
RootRulez #56042 üzenetére
Az első hsz-emben már leírtam, hogy ezen keresztül nem fogod hallani a játék hangját.
Ha egyszerre akarod hallani, akkor a fülhallgató részt a tévére kell kötnöd, a mikrofont pedig a kontrollerbe.
szerk.: Ezt meg tudod oldani sima 4 pines 3,5 jacket szétosztod két külön (mikrofon+fejhallgató) csatlakozóra, egyiket a tévébe dugod, másikat meg a kontrollerbe ilyen párszáz forintos átalakítóval.
-
MasterMark
titán
válasz
RootRulez #56038 üzenetére
Nem 4 pines, csak 3. Egy mono mikrofon és egy mono kimenet. Teljesen szabványos 2,5-es jack.
Még egyszer kérdezem, mit szeretnél?
szerk: Hivatalos megoldás, hogy járt a géphez egy headset, azt lehet oda bedugni.
-
Remi1234
aktív tag
-
joysefke
veterán
válasz
RootRulez #23505 üzenetére
Két hónappal ezelőtt ugyanebben a cipőben jártam:
Használt, jó állapotú, még hosszú garis, nem hackelt-krekkelt gépet akartam venni. Aztán kb 2 hét után rájöttem, hogy ez vagy lehetetlen vagy ha mégis csak megfelel a kritériumoknak egy gép, akkor az masszívan túl van árazva. A vége az lett, hogy vettem a MM-ban egy akciós gépet és a bundle játékot eladtam belőle. így jártam a legjobban.. Nem tudtom azóta mennyit változott a helyzet, de van egy sejtésem.J.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest