Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
valaki takarított? hiába...
-
válasz
sugarforce
üzenetére
Találtam egy olyat hogy disabled-re raktam a cloud-ot s most már nem kérdez.
Köszi! -
Azt be tudom valahol állítani hogy játékmentést mindig adott helyről olvasson be? Mert mindig megkérdi hogy hdd vagy cloud és ha lehet azt szeretném hogy ne kérdezze hanem kapásból onnan olvassa ahol a mentések vannak.
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Jó ezt az E betűt nem vágtam hogy ez most mire vonatkozik. De mostmár vágom hogy a 3. tusa amit venni akartam.
Most már minden világos ezzel kapcsolatban. -
-
Sicilian
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
De a középső Slim 'S'-ből is kétfajta van, van fényes festésű az a régebbi és van matt festésű, ami nekem is volt, azok újabbak.
Szerk: közbe toturi is írta.

-
válasz
MasterMark
üzenetére
Ja így ismerem őket csak pl nekem a középső van de abból van fényes meg matt külsővel is.
Nekem a matt van. Nővéremék olyat vettek boltba s gondoltam az az újabb kiadás szal én is azt vettem.
A jobb szélsőnek azért erősebb ára volt mikor vettem pedig azt akartam.
Az öcsémmek meg a bal szélső fat van de feketébe. Akkor vette mikor kijött az első slim. -
MasterMark
titán
válasz
MasterMark
üzenetére
-
applause
aktív tag
Múlt héten vettem ilyet:Xbox 360 E 500GB, Fable Anniversary, Plants VS Zombies Garden Warfare + HDMI kábel 58000.- három év garival. Előtte én is néztem a használtakat, ami E széria volt és jónak nézett ki azt 50 körül mondták. A három év gari megéri szerintem a különbséget.
-
Ispy
nagyúr
válasz
patex1983
üzenetére
Jobban jártál volna, ha GTA V magában próbálod eladni.
Így akinek ez a játék nem kell, nem fogja megfizetni az árát. Egyébként az alap 500-as gép 63k-ba kerül újonnan, én 40-nél többet nem adnék egy használtért, de úgy látszik más se.
Nagyon sok eladó gép van a piacon és mindenki irreális áron akarja eladni.
-
patex1983
őstag
Használt xbox témához: Én hirdettem a hardverapron, meg jofogason is a kb fél éves xbox360E 500 GB-os gépemet gtaV eredeti, duplalemezes játékkal, garisan, hibátlanul, dobozzal, joyyal, buherálatlanul, először 50-ért, 45-ért, végül 40-ért. A kutyának nem kellett, csak nevetséges ajánlatokat kaptam. Így levettem a hirdetést, a gépet meg elraktam a kislányomnak, meg ínségesebb időkre.

Most már NEM eladó a konzol.
-
desolator
senior tag
válasz
üzenetére
Szerintem heti néhány óra játékhoz nyugodtan vehetsz használtat. Mindenképp ajánlott slim gépet venni. Abból valami jó állapotú, nem lelakott (az irányítóján látszik a legjobban, hogy mennyire használtak egy gépet, az analóg gumiján, hogy milyen mértékben van megkopva). Fatből csak a 2009 utáni, jasper lapossal lehet érdemes foglalkozni, ha valami nagyon jó áron van.
-
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Mert ez annál sokkal jobb!

Egy heuráka maradt le az elejéről.
-
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Érdemes vele vesződni! Mérvan magyar nyelvű játékom ha el sem olvasom a részleteket azzal kapcsolatban amit meg akarok csinálni..? Szóval pont-ra adja a ghost-ot meg a többit. Szóval ahogy megvan elég pont ghost-hoz amit egyébként játék közben is látok, akár válthatok is tankra és ledarálhatok mindenkit. Szóval nem azt nézi hogy a pálya egészén láthatatlan voltam e. Ami azért jó mert egy két helyet ha nem is tudok észrevétlenül megcsinálni attól még meglehet a ghost. Plusz kiderült hogy a kábítás az még ghost szóval kábíthatok is. Persze az sem ad annyi pontot de egy főküldetést és két mellékküldetést megcsináltam tegnap ghost-ra és sokkal több pontom lett mint amire szükség volt.
Viszont meg is szopatott a játék egyszer mert sorba egymás alatt vannak a kihívások ami azt jelenti hogy úgy is kell haladni. Megcsináltam valósághűen az egyik pályát majd nekimentem a phanter-nak is de nem adta be pedig megvolt a pont. Hét kiderült hogy előtte a ghost-nál beadta a precisionist-et ami még egyel nehezebb fokozat ugye és előbb még azt is meg kellett csinálni.
De ez az egész így sokkal könnyebb mint gondoltam. Ráadásul nem kér minden pályát ghost-ra ahhoz hogy beadja a ghost achi-t. -
Ispy
nagyúr
válasz
üzenetére
Ha használt, akkor ne legyen buherált.
Ismerős is éppen most akar venni, de nézve a használt piacot, jó áron vagy 3-4 éves gépek vannak jó áron, az ennél fiatalabbak nem sokkal olcsóbbak, mint az új (kivéve, ha a csomagban van olyan játék, ami éppen neked kell, mert akkor még lehet jó vétel).
Privát vélemény!
Én nem vennék használt boxot, 20-25k van egy használt Slim E és az új ára között, akkor inkább még sporolnék 1-2 hónapot.
3-4 éves használt műszaki cikk meg orosz rulett, persze sokan vesznek használtat, de én gyáva vagyok ehhez.

-
törölt tag
Szeretnék vásárolni egy xbox360-at - korábbi hozzászólásokhoz hasonlóan - csak heti néhány óra játékra, One-ra nem akarok beruházni.
Megéri-e üzletekben újonnan vásárolni vagy inkább nézzek használtat?
Ha használtat vennék, mire érdemes figyelni a vásárlás során?Előre is köszönöm!
-
törölt tag
Eltűnt az összes barátom a listáról. Ilyenkor mi van ?

-
raziel01
veterán
Free with GOLD
Xbox One - The Deer God (szeptember 1-30 között)
Xbox One - Tomb Raider Definitive Edition (szeptember 16 és október 15 között)
Xbox 360 - Battlestations: Pacific (szeptember 1-15 között)
Xbox 360 - Crysis 3 (szeptember 16-30 között) -
cyberkind
félisten
Sziasztok!
Ti kipróbálnátok egy gariban visszakapott teljesen új, bontatlan kontrollert mielőtt eladnátok?

Azért kérdem mert az előző amit cseréltek már akkor szar volt amikor a dobozban pihent.(#41070) orichalcos

-
zsolti72837
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Látszik, mert elsőre megvolt az összes fogad(
) másodszorra meg már csak kettő(
). -
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Tudom hogy meg lehet csinálni, csak most hogy már láttam a játékot és belegondolni hogy hol mit milyen nehéz lesz megoldani észrevétlenül... Szóval ja, nemtom érdemes e vele vesződni.
Viszont azt kiderítettem hogy ahol muszáj kiütni ott nem is számolja be és ugyanúgy megadja a ghost-ot. (magyarba fantom-nak írja)
Így azért már rögtön jobban hangzik.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain launch trailer. Annyira jó lesz.

-
MasterMark
titán
válasz
Crowent
üzenetére
Javító patch-ek biztos, hogy jönnek általában. Tartalmi patch-ek pedig játéktól, kiadótól meg mindnefélétől függ. De én nem is tudok hirtelen más játékot, ami olyan mint a Diablo, hogy patch-ben adják a tartalmat. Inkább a DLC a megszokott.
MMORPG nem nagyon van, mert túl bonyolult lenne az irányítás. MMO-hoz hasonló, de nem MMO a Destiny például.
-
Medocsabi
addikt
válasz
Crowent
üzenetére
Én pont amiatt adtam el a régi gamer pcmet (I7 2600 cpu,8gb ram,gtx770 vga stb...)mert nyeli a pénzt,mindig csak egy kcsit jobbat ebből,egy kicsit abból hogy "naprakészebb" legyen hardver szinten,igazi pénztemető....Imádtam fejleszteni,de nem vagyok milliomos(pitsába
),szal ez számomra amolyan "leszoktató" volt,nem kell költeni,csak játékokra,berakod és uzsgyi...nem bántam meg,bár van egy régi 775ös platformon nyugvó gépen,de kizárólag a starcraft 2 miatt 
úgyhogy ahogy előttem is írták,jobb választás a konzol,gyerekek mellet meg pláne!
-
Na végeztem a blacklist-el. Van valaki nagy splinter-es aki full phantom-ba végig tudta csinálni?
Én végig ara gyúrtam és semmi halálost nem használtam de még kábítást sem ha nem volt muszáj de aztán jött egy pálya.. Kábíts el mindenkit hogy a tűzoltók végezhessék a munkájukat. A baj csak az volt hogy mindenki járőrözött egymás útvonalán és mindig felébresztgették egymást. Szóval 1. nem tudom hogy lehetett volna ezt phantomra vagyis kábítás nélkül megcsinálni. 2. nem tudom hogy lehetett volna nonlethal-ba megcsinálni. Engem simán felb.szott pár próbálkozás után és átváltottam lethalra-ra és minden torkot elvágtam és nyakat kitörtem.
Szal utálom ezt a játékot azért mert nem tudom eldöntei hogy jó e vagy rosz. Néha annyira jól lehet lopakodni, néha meg belekényszerít kábtásba meg mindenbe amit nem akarsz.
Az utolsó pálya pl baromi jó volt. Volt benne milió szellőző. a lámpákhoz voltak kapcsolók, (játék közben ez megszűnt. Voltak lámpák de nem volt kapcsoló és csak izzó kicsavarással lehetett volna lekapcsolni őket. Szegényebb országokba pont kapcsolóra nem futja?) volt sokféle alternatív útvonal.
De ha a játék lehetőséget ad hogy full lopakodjak akkor azt ne csak menüben hanem a pályákon is tegye lehetővé. -
Döglött Róka
veterán
válasz
zsolti72837
üzenetére
Rohadj meg nagyon rohogok

-
zsolti72837
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére

-
Döglött Róka
veterán
válasz
zsolti72837
üzenetére
Te aztan tudsz farasztani

-
zsolti72837
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Én is úgy gondolom, mert Bluetooth-os.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
zsolti72837
üzenetére
Akkor gyanus, hogy nem fog menni.
-
zsolti72837
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Köszi. A samsungoshoz nincs USB amivel lehet csatlakoztatni.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
zsolti72837
üzenetére
Logitech ment vele.
-
zsolti72837
addikt
Samsung vezeték nélküli billentyűzetet lehet csatlakoztatni 360-ra?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
zsolti72837
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
(#41051) dilipok: Elvileg nem árulnak már olyan kábelt.
-
dilipok
veterán
válasz
zsolti72837
üzenetére
na akkor logikusan probaljunk hozzaallni. Szerinted mire gondolhatok, ha azt mondom, hogy a gepre kell rakotni, ha streamelni akarsz a twitchre? Mit akarsz streamelni? A netet? Nem
A kepet? Igeeeen. Na ezt kell egy pc-re atvinni. Eloszor is kell egy video input a gepre (nem, a hdmi csatlakozo a laptopon nem input....). Ha ez megvan, folytathatjuk. Ha nem, akkor meddo az egesz beszelgetes (no offense, de van egy erzesem, hogy ha azt sem tudod, milyen kabel kellhet, akkor ez ugysem fog menni
) -
Ispy
nagyúr
válasz
Crowent
üzenetére
Kb. egy éve raktam össze ismerősnek egy PC netezni, filmezni bruttó 80k körül volt a vége monitor és windows nélkül. És ezen a gépen kb. soha nem fogsz új játékokkal játszani. Egy közepes gémer pc op. rendszerrel együtt 150k alatt nem jön ki (tudom mert itt pihen mellettem az asztalon egy ilyen konfig, igaz itx, ami talán kicsit drágább volt). Ha csak játékra kell és nem vagy PC guru, akkor a konzol a legolcsóbb alternatíva (főleg használtan).
-
dilipok
veterán
válasz
zsolti72837
üzenetére
egy netes (?!?) kabellel, hogy kotned ra a pc-re? marmint ra lehet, de az ertelme mi lenne?
de most nezem, hogy ugyanez volt a tema anno es te is ott voltal. Most szorakozol? Nem mellesleg ugyanez volt a valaszom, akkor is. Ra kell kotni a pc-re, mashogy nem lehet.
-
zsolti72837
addikt
Ha menne jó lenne.

-
dilipok
veterán
válasz
zsolti72837
üzenetére
ra kell kotni a gepre, mashogy sehogy
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Xbox-on, hogy lehet közvetíteni élőbe pl: Twitch-en?
Válaszokat előre is köszi.
-
Crowent
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Én is arra jutottam hogy 50ből az életbe ki nem hoz egy xboxhoz hasonló gépet.... Még annyi kérdésem van hogy xboxra van mmorpg játék? Illetve esetleg tud valaki válaszolni arra a kérdésre hogy játék kiadások után mennyire foglalkoznak a játékkal?
-
dilipok
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
en meg valami 100k-t hagytam ott az elso elite gepert (persze vettem hozza +joyt). De ez mar azt sem tudom hany eve volt

De amugy igazatok van. Ennyiert nem lehet gepet venni. De ugyis kell minden, en sem birtam ki, csak venni kellett egy normalis pc-t, ha mar a nextgen nem erdekel (bar ennyibol kijott volna par nextgen gep is
) -
MasterMark
titán
válasz
Crowent
üzenetére
Aahahahhaaaaa!!! 30 ezer csak egy Windows. De ha ezt még nem is számoljuk, akkor is, miből rakja össze? Kacat hardverből, hogy csak a szopás legyen vele?
Imádom az ilyen megmondó embereket.
Egyébként nekem is anno ez a választásom volt.
Volt 65 ezrem, és akkor most konzol legyen, vagy PC. Igen, akkor még 64 ezerért vettem meg a 250 GB-os első Slim-et, minden nélkül, vagyis se játék, se ilyen olyan ajándék mellé, csak az alaptartozékok. (Plusz ezer valamennyi volt mellé egy HDMI-DVI kábel.)
A másik lehetőség PC lett volna, és azt nem is a nulláról kellett volna kezdeni. Akkor még P4-es gépem volt, így a táp, HDD, ház ilyesmi megmaradhatott volna, csak alaplap+proci+RAM-ot kellett volna vennem. De mivel ennyiért egyszerűen nem lehet olyan félkonfigot sem összerakni ami a 360 szintjét hozza, ezért végül Xbox lett. -
-
Zeki
nagyúr
válasz
üzenetére
Ha tanár lennék, erre egy 5-öst adnék.

Magam is úgy gondolom, hogy a játékgépek éveken keresztül megtartják azt az előnyüket, hogy játékgépek, és erre fejlesztenek, optimalizálnak.
A pc meg olyan mint az androidos cuccok, mindenhez egyre erősebb és erősebb hardver kell.Évente, két évente. -
törölt tag
válasz
Crowent
üzenetére
Konkrétan a diablo játékkal nincsenek tapasztalataim, de nekem eddig életem legjobb elektronikai cikk befektetése volt.
Ez egy kb 8 éves gép ( 8 éve gyártják) és változtatások nélkül viszi a GTA5-öt. Na azt nem hiszem hogy valaki is össze rak 45ezer forintból egy GTAV-t futtató PC-t. Igaz hogy szebb a PC, aláírom, egyet értek. De nekem ez rendesen megváltás hogy beteszem és játszok. a GTA V-nél már volt megszámlálhatatlan sok hiba, kifagy el sem indul, és a multi is játszhatatlan Cheater land PC-n. Ellenben én a 360-on megjelenés napjától fogva bármikor elindítom és játszok. Stabil. Van már vagy 40 eredeti játékom. Hiába a PC masterrace azzal jön hogy ott a steam, mégsem volt csak kb 5 eredeti játékom PC-n. (ez persze lehet az én hibám) A kontroller nekem sokkalta kényelmesebb mint a billentyűzet. Már PC-n is kontrollerrel játszok. Pedig eleinte én sem szerettem a konzolokat, de az a helyzet hogy hosszabb idő kell hogy megszokja az ember. Aztán átbillent a mérleg a grafikai kompromisszum Vs kényelem.Jól választottál. A haverod egy kő-pc-s nem fogja megérteni a konzol előnyeit, csak a grafikán fog lovagolni. had szenvedjen a telepítéssel, meg az error és kifagy a játék, vagy el sem indul hibákkal. a Konzol kényelmes.
Ha gyerekeid vannak, meg nem vagy akkora kocka hogy a PC-t ápolgasd, fejleszd, folyamatosan told bele a pénzt, a patchek és driverek fogságában élj (csak este lesüppedzs játszani egy órát ), akkor a konzol jó választás. Nekem van PC-m is. De játékra nem az a célhardver. Elég komoly játékok vannak még a 360-ra, és a játékostábora is hatalmas, amit a haverod mond hogy kihalt az jó nagy hülyeség.Inkább fordítva vettem észre régebbi játékoknál. ( van több játékom ami PC-n és xboxon is megvan )50-ért az a gép teljesen jó vétel volt.
-
Crowent
tag
válasz
üzenetére
Sziasztok!
Nagyon remélem hogy sokan fognak segíteni és eloszlatni a kételyeimet e-konzollal kapcsolatban...
Én is beszereztem egy xbox360at... Én 50be vettem plusz 13 eredeti játék tehát nincs moddolva vagy ilyesmi. Van hozzá két Joy. Na mármost barátommal beszélgettünk Ő azt mondta szerinte 60 ezerért olyan gépet összerak ami ugyanolyan játék és grafikai élményt ad mint a 360... Ezzel azt akarta mondani hogy elavult a konzol. Arról nem is beszélve hogy a kiadott játékok a konzolhoz ami ps3 ill pcre is megjelentek (pl Diablo3) azokkal már nem foglalkoznak úgy mint a PC-s verziókban. Több ellenérvet hozott fel a konzollal kapcsolatban és némi kételyem akadt. Lehet hogy mégsem volt jó választás? Abszolut játékra vettem a konzolt és engem igen is zavarna hogy esetleg veszek egy Diablot és az utolsó frissítés pl 1.03 a Pc verzió meg már 3.01 pl... Vagy a régebben kiadott x360 játékokkal is ugyanúgy foglalkoznak mint a PC verziókkal? És most nem csak a Diablo esetében hanem a többi játékról is. Vagy ezeket a játékokat kiadták és kész passz annyi? Nincs se javítás és a fejlesztők már nem is foglalkoznak vele? Kérlek válaszoljatok mert nem kicsit elkeserített a dolog. 2 gyerekem van nagyon sokat spóróltam hogy meg tudjam venni és most elöszőr szavaztam bizalmat a Microsoft elé de tanácstalan vagyok. És azt meg se említettem hogy a multi rész pl teljesen kihalt a barátom szerint... Ezt így nem próbáltam! PLZ Help... Köszönöm!!!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
tmanjunior
üzenetére
Állíts be egy adómentes államot számlázási címnek. Mondjuk Oregon megyét. ( pontos címeket találsz a neten, de fake name generatorral is kiad csomót)
US accountos vásárláshoz kell egy US számlázási cím is.
szerk:
Itt az enyém, hátha neked is elfogadja:
Utcacím 1. sora
350 W Burnside StTelepülés
PortlandÁllam/megye
OROrszág/régió
Egyesült ÁllamokIrányítószám
97209Telefonszám
(503) 2266630 -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
tmanjunior
üzenetére
Úgy értem, hogy a weben alul átrakod US-re az oldalt, utána sem enged vásárolni? (csak mert akkor dollárban írja ki az árakat)
-
StLui
veterán
válasz
tmanjunior
üzenetére
Egyszerű, Magyarországon, magyar régióval magyar áruházból tudsz vásárolni, ehez a régióhoz való feltöltővel, vagy bankkártya, bármilyen dombornyomott jó szerintem
-
tmanjunior
csendes tag
Már minden helyen és módon próbáltam, sikertelenül, a régiómat hibáztatta a rendszer. Hozzá teszem azért kell a feltöltő kártya, mert nincs egyik fajta kártyám se amit hozzá lehet csatolni a felhasználó névhez. Persze a magyar live nem támogatja a paypalt fizetésmódként így azt is buktam, maradt a feltöltő kártya.
-
válasz
tmanjunior
üzenetére
Az bukó. Kb így jártam nemrég. Ütközok a beállított régió meg a magyar ip cím.
Én szeptemberben tudom majd visszaàllítani. -
dilipok
veterán
válasz
tmanjunior
üzenetére
most ezert miert is a Microsoft a kotsog?

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
tmanjunior
üzenetére
Weben próbáltad? Csak mert nekem ezer éve US accountom van, és már Xbox 360-on is vásároltam cuccokat feltöltőkártyával.
-
szabacsik
őstag
válasz
tmanjunior
üzenetére
Mire kaptál 11$ -t?
-
dilipok
veterán
válasz
tmanjunior
üzenetére
mert nem amerikaban vagy....
-
szabacsik
őstag
válasz
tmanjunior
üzenetére
Tudtommal sehogy se. Azért egy próbált megér az ügyfélszolgálat de szerintem nem fogják átváltani arról nem is beszélve, hogy magyar régióra legközelebb 3 hónap múlva válthatsz
-
tmanjunior
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Kaptam 11$ ajándék feltöltő kártyát, amit feltöltöttem a magyar felhasználónevemre. Mikor vettem volna játékot rajta kiderült hogy forint alapú kellene. Nagymerészen át is raktam a nevem US régióba ahol a dolláros formátumot nem birom letölteni mert fizikálisan nem abban a régióban vagyok. Mot tegyek? Azt a 11$ hogy tudom felhasználni kérlek segítsetek! -
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Honnan tudod hány évesen kezdtem játszani? 30!

Persze am nem a mantra miatt. Jöttek nagyon jó újítások meg meg minden, csak azt sajnálom hogy néhány széria hogy elkurvul ahelyett hogy befejezték volna inkább. -
törölt tag
Valaki ma este max payne 3 ?? kéne 3 ember !!!
-
Döglött Róka
veterán
-
válasz
Döglött Róka
üzenetére
18éve játszom. Részt veszek még benne és nem is tervezem abbahagyni de ez már nem az én időm.

-
Tekken boxra?? Bezzeg az én időmben...

-
oba
addikt
válasz
muveszur
üzenetére
persze, ahhoz nem kell online menni
akkor csak az exkluzív játékokban van különbség (van ami csak psre van ami csak xboxra jött ki) a fifa és tekken persze van mindkettőre... talán a ps3 bluray olvasója lehet még döntő tényező, feltéve ha ez fontos neked
szóval úgymond nagyjából mindegy mit veszel, ha xbox akkor csak slim vagy E -
oba
addikt
válasz
muveszur
üzenetére
Azt döntsd el, hogy akarsz e multizni, online szolgáltatásokat elérni a konzollal, mert azért a ps és xbox live más, árban is. Fat -ot már semmiképpen, mindenképp Slim vagy E gépet vegyél. Slim gépeknél már nem lényeges, hogy milyen alaplapos. Azt hiszem Trinity és Corona alaplapok vannak, de már ezek jóval megbízhatóbb gépek mint a régi fat -ok.
-
muveszur
addikt
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni Tőletek. Szeretnék magamnak venni egy konzolt, heti pár óra játékra, nem vinném túlzásba. FIFA, Tekken lenne a fő szempont, nincsenek nagy igények. A konzolt használtan venném.
De nem tudom, melyik platformot kellene választanom. Eddig ps3-mat néztem, mert azt jobban ismertem. De talán mintha olcsóbb megoldás lenne az XBOX 360. Utóbbiból milyen érdemes venni? Látok jó pár Fat gépet hirdetni, ezekbe még szabad beruházni? A Slim jobb esetleg, vagy megbízhatóbb?
Illetve alaplap neveket is láttam említve a hirdetésekben, ezek közül melyik lenne a jobb?Hálás köszönet a segítségért előre is!

-
walcott14
csendes tag
sziasztok!
Azon gondolkozok,hogy váltok az új One-ra.
A jelenlegi gépem 2008-as Xbox 360 Arcade amit Kanadából hozott az előző tulajdonosa ezért NTSC-s a képformátuma. 2 joy van hozzá, az egyik alig volt használva. 12 gb-os hdd van benne és pen-dryve amin Forza Horizon, Madden NFL 15 és NFS Rivals játékok vannak. Eredeti:GTA4 Forza 2 és Skate 3.
Live-ra alkalmas gép flash volt benne de mióta online játszok vele azóta nem viszi az írottakat.Az lenne a kérdésem,hogy ezért mennyit kapnék összesen kb.?
köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Spórolós topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- OTP Bank topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hyundai, Kia topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- További aktív témák...
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Asus ROG Ally X - Garancia: 2028.05.26
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A kepet? Igeeeen. Na ezt kell egy pc-re atvinni. Eloszor is kell egy video input a gepre (nem, a hdmi csatlakozo a laptopon nem input....). Ha ez megvan, folytathatjuk. Ha nem, akkor meddo az egesz beszelgetes (no offense, de van egy erzesem, hogy ha azt sem tudod, milyen kabel kellhet, akkor ez ugysem fog menni
Nalam ez 26 ev. Nincs olyan hogy nem a te idod, csak ahogy korosik az ember szereti a regen minden jobb volt mantrat szajkozni es azt hinni hogy regen milyen tuti volt. Na ez a videojatekokra nagyon nem igaz. Nagyon jot tett nekik a fejlodes.
Ehhez még vettem egy 320-as vinyót egy 10esért! Szóval, ki lehet fogni, csak nem biztos, hogy egyben kell keresgélni!
l.skywalker