- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
SFONarayan
tag
válasz
Sanastus #41623 üzenetére
Semmi extra nem kell hozzá... Beteszed a dvd-t, és ha nem automata indulás van beállítva, akkor a dashboard-ban (ez az xbox "készenléti" menüje) a legelső kis "ablak" a play XY (a játék neve)... Ott az Y gombnak a game details-nek kell lennie... Azt nyomva egy menübe visz, ahol az install to hard drive-ot választod ki... Elkezdi feltelepíteni, és automatikusan csinál mindent, neked csak az A-t kell majd a végén megnyomd... Vissza visz az alap dashboard-ba, és most már indíthatod a játékot... Felpörgeti a lemezt, ellenőrzi, h eredeti-e, utána már vinyórol megy minden... Nem gyengén halkabb a boxon a játék így, és nem mellékes az sem, h nagymértékben megnő az optikai meghajtód élettartama...
kiszedtem a sületlenségeket
[ Módosította: bwoay ]
-
BaLee
addikt
válasz
Sanastus #41623 üzenetére
Beteszed a lemezt, várod amíg beolvassa, majd a képernyőn ahol elindítanád a játékot fel fogja dobni, hogy nyomd meg az Y gombot (game details talán), megnyomod ott kiválasztod az install to hard drive opciót, megvárod amíg felmásolja és utána már csak indításnál fogja ellenőrizni a lemezt utána mindent olvas vinyóról.
-
Z0mbi
senior tag
válasz
Sanastus #41621 üzenetére
Na akkor megjobban nem ertem
Szoval nekem default-ban csak a jatek elejen mikor elinditod... akkor olvassa a dvd-t mivel itt nezi meg hogy valoban megvan e neked a jatek dvd formaban is. Utana egyszer sem nez ra...
Akkor is ezt csinalja neked a a dashboard-on nem a play-t nyomod hanem Y a jatekra (game details) es ott play from harddrive? Mert ugye ezt teszi automatiokusan azutan hogy felinstallaltad... (probald meg a play from harddrive ot is/.) -
Z0mbi
senior tag
válasz
Sanastus #41618 üzenetére
Szia,
Nem nagyon ertem a kerdest... Ha 'uj' dashboard od van akkor ezt csipobol tudja. Vinyora felinstallalod a jatekot es ugyis csak ugy indul el ha a DVD-t belerakod. Ennyi... esetleg nem az a kerdes hogy hogy lehet ezt DVD nelkul csinalni? (mert olyanrol meg csak ugy hallottam hogy ahoz a full jatekot ugy kell letolteni live rol)
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Gamesir T7 vezetékes Xbox kontroller eladó,Hall effect analógokkal+ravasszal
- Eredeti Xbox One játékok
- Eladó PS4 Pro 1TB 2 kontroller + játékok hibátlan állapotban
- ASUS ROG Ally RC71L-NH001W. 512GB. SSD. AMD Ryzen Z1 Extreme. 16GB. LPDDR5X. RAM. CSERE IS.
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest