- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Ebit
addikt
Bár az gyanús, hogy a ventiknek miért,
elvégre belül szvsz nemigen melegszik semmi a töltés közben.Az USB-k kikapcs után is kap feszt, a legtöbb számtech eszköznél.
Látom, benned is hasonló kérdések, kételyek merülnek fel.
Talán ugyanazt a szlenget beszéljük.
5033 Prof01
A gép élettartalmát meglehetne növelni, ha az alaplap, és többi rész nem kap áramot.
-
medvegy
aktív tag
Az igazság az hogy nem kimondottan értek az aksikhoz, azért vettem energizert mert gondolom, egy ilyen komoly gyártó a tölthető elemek terén sem engedheti meg magának, hogy szart adjon ki a kezéből. Szinte biztos h azok is voltak a bótban amiket te említettél, de mivel nem hallottam róluk így azokat eszem ágában sem volt választani. Remélem az energizerjeim is lesznek ojan jók mint amiket te használsz.
Hát az überakciók nálunk (Szeged) úgymond nem vastagon jönnek... de ha jönnek is, jól meg kell gondolni, nem akarják é átkúrjantani a fejünket. Legutóbbi példa, médijamárktban akciózzák a boxot pinyátával meg forzával... nagy öröm városszerte... rá egy héttel jön az info hogy felújitott gépeket sóztak szerencsétlen vevőkre, olyat is hallottam h valaki boxa annyira volt refurbished hogy a műanyag borítás is tiszta szutyok volt... (ilyet más országban is csináltak, de ott baszott nagy matrica virított a gépeken hogy refurbished - és kb az új ár 60-70%-át kérték érte)...
Szal lényegalényeg nekem nincsenek a hipermárketes űberakciókról rettentő jó élményeim, épp ezért ha valami drágább dolgot akarok venni szóba sem jöhetnek a hiperszarok, inkább elötte napokig a netet bújom és elmegyek a cuccért célirányosan jászkarafaszajenőre.
(persze ha valami véletlen folytán anno én is a fukar környékén lettem volna azon szent napon, valszeg én is megverekedtem volna egy elitért90k
-ért )
-
medvegy
aktív tag
Persze... csak én általában tartok az ilyen hipermárketes űberakcióktól.
Télleg én is most vettem aksi szettet, energizer 8db AA, asszem 2700-asak, meg kettő nem tom hány mAh-ás AAA plussz egy töltő, a szegedi edigiben 6k körül vágták hozzám. Eddig a négy ősrégi hama akksimat használtam, de már 4-5órát se bírtak... -
-
-
Mr.Grincs
veterán
Szerintem azért komolyabb
Az más ha játszva sportol az ember és másnapra izomláza leszMa voltam az arena plázában az EW ben és ott kéféle boxot lehet venni egyet 79K ért és egy 76K ért. A drágábbikhoz két játék van, egy autó és még valami. A másik csomaghoz semmi. Az osztályvezető helyettes forma szerint ezek mármint ami 76K ba kerül azok már új gyártásúak és ezek már elvileg nem hibásodnak meg olyan könnyen.
-
Mr.Grincs
veterán
Hát aki komolyan akar játszani az ugye olyan tv-t vesz elsősorban amin jól megy majd pl pro street, vagy bármi ilyen komolyabb játék...ugye lassan a GTA4 is elég durva lesz. vagy FIFA 08. amik azért eléggé megkínozzák a gépet. Meg ugye mindennap játszik vele elég sokat az illető és felmerül az is hogy előbb utóbb szervíz futamos lesz a gépe..
-
sakeee82
aktív tag
PGR-t nem láttam
Bár GT5-ből is csak azt a nagyon szép hegyes vidéket látni, elég karcsú...
Ejj dual hsz lett tisztelegve a dual shocknak!Jah PS3-nál maradva, 1 hete láttam a mediában egy 82-es lcd-n az exkluzív forma 1-et, és hát mit mondjak, szép szép, de volt olyan pixeles mint az állat, jó persze nem 50 centiről kell játszani, de akkor is!
-
Prof01
veterán
Nem tom, nekem nem tetszik. Sokkal inkább várom a Dragon Ball Z: Burst Limit-et.
-
sakeee82
aktív tag
-
-
sakeee82
aktív tag
Én nem tudom... Egy játék miatt gépet venni...
Igaz, hogy a PS3 most eléggé mélyrepülésben van a laza 30 játékkal ami van reá, de majd ha beindul, akkor meg fillérekért fognak elkelni az xbox360-ak, mert ugye akkor mindenki majd ps3-at akar!!! Am bárki bármit mond, sztem a PS3 nem jobb hardver az xnél, csak frissebb!
És tuti-biztos-1000%- hogy a PS3 csúszása nem csak a blu-ray meghajtó miatt volt, hanem sztem melegedett az a 8 mag mint az Etna! Csak ugye +1 év alatt képesek voltak úrrá lenni ezen a problémán!!!
Ha vki amiatt vált gépet, mert behal az xboxa, azt megértem, de jelenleg hülyeségnek tartom, hát még 1 játék miatt bahhhHa nem flasheli, cserélik, ennyi! Én flashelek, fizetek ez is ennyi!
Én jobban szeretném, ha mindkettő konzolott lenne egymás mellett a tv-m alatt!!! Csak ugye az sok cash!!! -
F.B.I.
veterán
Van itthon egy szörnyszülött projektorosTV-m. Samsung HD Ready 1080i ( a "H" betű nem ér össze, ezért csak KD Ready ) 116cm-es 4:3-as, 3 méterről hibátlan, már megy vagy 3 éve 50%-os képbeállításokkal. Az X360 komponenssel csak 480p-t tud rajta de az élmény verhetetlen ekkora felületen, ilyen távról. Kegyetlen jók a feketéi és a színek. Használtan már 100K-ért bőven lehet venni.
-
(Kolombusz)
veterán
Komponensen kötötted be?
HD ready a CRT-d? A Samsungnak voltak asszem ilyen HD-ready CRT TV-i, amik fogadták még az 1080i-t is.Nekem egy mezei Philips 72 centis van, 5 éve volt 140 ezer, még csak nem is síkképcsöves. De szép nagyon a képe, élvezem a játékot, ez a lényeg. Majd összespórolok, meg összemelózok a Mobilarenánál egy LCD TV-re valót.
-
F.B.I.
veterán
Az immunitásom már 14 hónapja tart ennél a szériánál és igen én egyre kevesebbet írogatok, mert játszani kell ha hagy a gyerek.
Mostanában annyira rossz a LIVE játszhatósági élménye, hogy ha nem orvosolják heteken belül, sok online multi játékos PS3-ra fog átállni, már csak a szolgáltatás minősége és a hardver hallhatatlansága miatt. Kezd egyre problémásabbá válni Bill bácsi üzletpolitikája. Aki még nem ment eddig LIVE-ra az várjon egy kicsit, mert most csak csalódás éri.
-
n0_gAboR
őstag
Mind2
Foleg egy ilyen fostalicska HW-nel. (foleg ugy hogy nem a dvd-drive szarodik el amit flashelek, hanem KIOLVAD A GPU) PS2-nel az 1-2 evente fejcsere, arra azt mondtam hogy ok, nade ez a 3LED, ez tenyleg durva.
Egyebkent tobb embertol is hallottam mar (+ konzolboltban is) hogy van igy is gari, de kivancsi lennek olyan emberre akinek tenyleg volt dolga flashelt geppel a gariztatassal.
-
tobias40
veterán
"A PC-s író fw frissítése meg azért nem jó példa, mert (ahogy Kolombusz is írja),
a PC-t külön komponensekből szereled össze,
amikre különböző garancia vonatkozik.
Arról nem is beszélve, hogy ha egy DVD-írón fw-t frissítesz,
akkor ott is csak abban az esetben marad meg a jótállás,
ha gyári fw kerül a gépre."ÉN OM vagy Kompact tehát matricás gépekről beszéltem,(mint az xbox360 is matricás)nem pedig amiket külön-külön raknak össze!!!
A pc dvd író fw cseréjéhez NEM kell megbontani a gépet tehát ha alaplap vagy gpu vagy bármi problémád van a garancia akkor is szól a többi alkatrészre!!Kicsi az esélye annak hogy bárki megnézze hogy milyen fw van az íródba ha nem azzal van a probléma!
Minek csinálna magának a szervizes több munkát ha nem is azzal a gondal viszik be a gépet hanem pl.alaplap vagy Gpu???
Erre írtam azt hogy ha meglehet a boxnál is uanígy csinálni a flesselést(matrica megbontása nélkül,nem megbontva a gépet) akkor majd megnézik minden rossz 3 ledes gépben hogy flesselt-e vagy nem????Kevés rá az esély..
Eddig sem használtam a LIVE-t tehát az alapján nem tudják megállapítani hogy milyen fw van a gépemben nem beszélve azokról akiknek nincs is internetjük!!!És bannolást sztem nem kellene ebbe belekavarni hogy mi alapján történik mert az pontosan nemigazán tudja senki csak Billi bácsi,a többiek csak találgatnak..
Elég hihetetlen számomra de mindent elhiszek Neked és tsaidnak és látom Ti vagytok többen és okosabbak is vagytok tehát :
Részemről befejeztem a vitát!
Üdv!
-
Ebit
addikt
Egyetlen észrevétel, az Xbox dvd meghajtó progi/ fw/ változtatása, modositása a gyári állapothoz képest, stabilabb, üzembiztosabb múkődést tesz lehetővé.
Érdekes kérdés, bár korábban már irtam, hogy valóban nem tudnák megnizhatóbb minőségben előállitani az Xbox 360-kat, szerintem a Redmontiak is képesek lennének rá.
-
sakeee82
aktív tag
Azért nem foglalkoznak a visszahívással, mint alternatívával, mert a gép az utóbbi időben olyan mennyiségben kelt el, köszönhetően a "refurbished" prémiumoknak 2 gammel illetve az Arcadenak, hogy hülyék lennének visszahívni. Valóban instabil és hibás a konstrukció, de gyönyörű
(Pedig én csak CRT-n tolom
)Az az igazság, hogy már 1 éve terveztem, hogy veszek egy xet, mégis csak 1,5 hete szereztem be! Féltem/félek a 3 ledtől, alaplapi bajtól, olvasófej-haláltól, de ha belegondolok, hogy eddig abból a kevés pénzből, amit Magyaroszágon keresek mégis képes voltam 100 ezreket kiadni a mocskos pcre...háhá még így is jobban megéri, hisz szaggatásmentsem nyomom azt a gamet, ami pcn soha sem lesz, ha lenne Nasa gép kellene hozzá!!! Lost Planet, Dirt például!
Am ha veszek s-video kábelt szebb lesz a kép???
-
Bagira01
veterán
-
tobias40
veterán
Tudtam hogy lesz majd aki ossza az észt majd de leszarom...
A flesselt gépeknek mi köze a hardveres problémához??
És hogy xart gyártanak én finanszírozzam meg a javítást?
Ha csak én jártam volna így akkor nem xólnék semmit de sokan vannak még uebben a cipőben,sajnos..
Magyarázd már el lécci nagytudású BECSÜLETES jó magyar állampolgár,hogy az a helyes amit Billi bácsiék csinálnak!!!És ha letudom le is húzom még a vinyót is ha megengeded,ha nem...
-
adalbert1
veterán
bwoay és (Kolombusz) :
Oké, nektek is igazatok van, de ha úgy nézzük:
Hogy a core tényleg hülyeség volt, főleg az arcadehoz képest, akkor a core már egy felesleges lépcsőfok (persze vizsgálhatjuk abból a szemszögből, hogy mikor megjelent az ár miatt sokaknak alternatíva lehetett a prémiumhoz képest). Az arcadenak ugye az is előnye, hogy hdmi-s, és már 65 nanos. Csakhogy még csak a cpu, pedig a microsoft is tudta jól, hogy a gpu környékén van a nagyobb szopás, de hogy azt is úgy készítsék, arra megint várni kell legalább fél évet. Szóval kiadhatták volna egyben úgy hogy hdmi+65 nanos cpu+gpu, de így megint jön majd egy új "generáció" majd, ami már a 3-ik lesz, mióta megjelent az x360.
Az elite meg tipikusan azoknak van, akik ki is használják azt a pluszt amit nyújt, vagy azoknak a hülyegyerekeknek, akik szeretnek azzal villogni, hogy nekik a legdrágább van mindenből. -
CooLM@$TeR
tag
Igazad van! Mea culpa, mea maxima culpa! ....
Ha a helyembe lennél, úgy gondolom te is hasonlóképpen reagálnád le ezt a szitut. Nem igazán vígasztal, hogy vannak pozitív visszajelzések is. Nekem tényleg elromlott a kontrollerem, nem csak simlisségből kérek egyet. November 25 óta nem tudom használni a boxomat, ráadásul a legdrágább verziót vettem meg belőle, s most ebben áll a pénzem. Hiába telefonálok be nekik, semmit sem értem el vele, várjak tovább türelemmel, de mégis még meddig? Mondta az ügyfélszolg.-os csaj is, hogy volt akinek 5 nap alatt megérkezett. Na mondom király, most jobb kedvem lett ...
Jó lett volna az ünnepek alatt néha játszogatni egy kicsit, mert januártól folytatódik tovább a vizsgaidőszak. Mindegy, majd megoldódik .... remélem.
-
CooLM@$TeR
tag
Nem ártana gondolkodnod is néha, mielőtt egy újabb eszméletlen baromságot nyögsz be. Szerinted nem kérdeztem meg, hogy mégis milyen címre küldték el a joyt? Dehogynem, és azt a választ kaptam, hogy a beregisztrált címemre, az pedig stimmel. Ezután rákérdeztem arra, hogyha tényleg november végén postázták már a cuccost, s dec. 19-ig semmit sem kaptam ( se egy értesítőt stb. ), akkor az eltelt majdnem 1 hónap alatt mégis mi lett vele? Elnyelte a posta vagy a futár feltérképezetlen és sötét rendszere, melynek áldozata soha többé nem látja már meg a napvilágot? Számomra elképzelhetetlen, hogy a support nem tudja nyomom követni az általa kiküldött dolgokat és azoknak átvételét. Vagy lehet, hogy visszakerült hozzájuk a szervízbe és lesz*rták az egészet.
Azt pedig ne akard már bemesélni nekem pubikám, hogy ez a normális. Fél éve postáztam ki Amszterdamba az elromlott Seagate vinyómat, és ehhez képest maga a Kánaán volt. Rámentem Seagate honlapjára, beütöttem a vinyó serial számát és egyből kidobta, hogy 5 éves garit vállal rá a gyártó, küldjem nyugodtan. RMA-t kitöltöttem, vinyót dobozba be, RMA-t kinyomtattam, ráragasztottam és az ezen lévő amszterdami címre feladtam. Másfél hét múlva megérkezett a vidéki címemre Transpackbe csomagolva, javítva; ráadásul folyamatosan küldték a mail-eket a vinyónak a hollandiai gyárba való megérkezéséről, majd a javítást követő feladásról, plussz ha kedvem tartotta volna, akkor még külön utána is lehetett volna nézni, hogy mikor merre tart a csomagom.
Most ezt hasonlítsd össze öregem azzal, hogy itt mi megy. Nem képesek a pesti címemre egy szaros kontrollert kiküldeni regisztráció után, fingjuk sincs merre a csomag és mi lett vele, küldenek egy újat és majd lesz valami. Közben pedig már több, mint egy hónapja nem tudok játszani, na és persze olyanért már eszembe sincs hibáztatni az M$-t, hogy mondjuk nincs magyar LIVE .... pedig az is alap lenne. Nagy sz*r ez az egész kis barátom, a vak is látja.
-
misirulez
senior tag
Hát én nem magyarázkodom...
Ha 5 kattintással megszerzhetek egy játékot akkor minek fizessek érte?
Ezzel kb annyira károsítom a nagyobb(!) játékfejlesztőket mintha ők elvennének előlem 0,000........0001 Ft-ot.
Eddig életemben egy játékot vettem meg, a Death to spiest-t. Nagyon megtetszett a játék, és tudom, hogy kis költségvetésű cég csinálta, valóban(!) jól optimalizált, nem arról szólt a játék, hogy új konfigot vegyek miatta.
Már-már szinte vicces, hogy milyen oltári gyenge gépen milyen szépen elfutott. Játékélményben-grafikai tudásban hitman sorozathoz tudnám hasonlítani, azzal a különbséggel, hogy háromszor annyi fps-el elment, több ideig tartott kijátszani jobban élveztem és kőkemény kettőezör Ft-nak megfelelő összeget kértek érte, rögtön a megjelenése után.Az ilyen cégeket igenis támogatom.!
A többi "befutott" cég meg rohadjon meg a szándékosan rosszul optimalizált játékaival, a VGA eladásos szerződéseivel, és
horribilis áraival.
-
(Kolombusz)
veterán
8 darab játékom van az xbox profilban, ebből 2 a szeméttel egyenlő (Lego Star Wars és NFSPS), 1 pedig kölcsönben volt nálam.
Nem értem, hogy miért hiteltelen az, hogy van 7 darab másolt játékom, miben mond ez ellent annak, hogy nincs pénzem eredetire.
Vagy arra gondolsz, hogy vehettem volna mondjuk 1 régi eredeti játékot a 7 lemez árából?
medvegy: annyira nem csúnya, ha mértékkel játszik az ember. Én napi 1 órát játszok egy barátommal együtt, és nem is lépjük túl, mert tudjuk, hogy a társasági élet leépüléséhez vezethet.
Amúgy szerintem nyáron le fogom mondani az előfizetésemet és akkor felszabadul egy kis pénz.
-
Ebit
addikt
Olvastam,többen csinálják, hogy számitógépházba, épitik be, és igy eltudják kerülni, a nagyobb hőmérséklet ingadozást, valamint a gyári ventik kiváltásával, a zaját is jelentősen lehet csökkenteni.
A meghibásodások feltehetően a gyártási hellyel, és a tervezési szerelési hiányosságokkal van összefüggésbe./és érdekes modon, mindegyik szériában vannak, hibátlanul múkődő gépek/
-
(Kolombusz)
veterán
-
Prof01
veterán
Hát én inkább az újat moddolnám ismerősöd helyében. Mert az újragolyózás se 100% és utána se tudni, hogy meddig lesz jó. Gari meg megmaradhat moddolva is. Te helyedben meg elküldeném és akkor előbb meglenne (tom, hogy van másik, de akkor is) és az is kiderülne, hogy milyen munkát végez az M$.
Szal ennek az egésznek szvsz nincs sok értelme.
Aktív témák
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- Eladó PS4 Pro 1TB 2 kontroller + játékok hibátlan állapotban
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Új (bontatlan) 1024 GB/1 TB OLED Steam Deck eladó
- Nintendo Switch OLED 64GB.,Red & Blue konzol eladó,vagy csere,olvass kérlek.
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest