- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Na akkor már közelebb kerültem, köszi!
Csak azért furcsa a dolog, mert érted: fent japó ntsc, tehát még csak nem is regio free.
Alul viszont ott van, hogy tesztelték Pal-os rendszeren, és ugye pipát kapott.
Tutira ez a verzió kering torrenten?
Mert akkor ha az megy, valóban ennek is kellene. Csak 10k-ért nem merek rizikózni (viszont ha megy, akkor jó ár lenne...).Mod: látom ugyanez a verzió megy a virágboltba is... Akkor asszem megy a rendelés. Ha nem lesz jó, akkor meg felgyújtom egész Ázsiát a rizsföldekkel együtt.
-
feka007
veterán
Hát egy tízkilós gépfegyver a kezedben azért igencsak nehezíti a körbefordulást, és akkor még hozzájön azért minimum 10 kiló a hátadon, úgy már biztos nem menne 0,1 s alatt neki a fordulás...
Jó, eddig nem tartana el, de még mindig közelebb áll a valósághoz, mint az egy pillanat alatt átfordulás.
-
golya87
őstag
Én itt láttam a hirdetést:
http://mobilarena.hu/apro/xbox_360_arcade_20gb_hard_disk/hsz_1-50.html
Bár mondjuk eléggé kopasz vagyok még Xbox terén, de csiklandoz a gondolat, hogy box-ot vegyek. És ezért kérdeztem.
A vízhűtés mindenféleképpen megakadályozza a 3LED-es problémát? -
Viktor26
tag
Az a baj a Strangeholddal, hogy az ötlet marha jó (film folytatásaként játékot csinálni), de a megvalósítás kicsit bohócosra sikeredett. Szép meg minden, de nagy csalódés volt nekem is.
Ha kell valakinek, szívesen eladom neki egy üres DL lemezért cserébe
És van még egy pár ilyen játékom, ha kell valakinek, priviben szóljon. Csakmert DL lemezre jobban szükségem van, mint játékokra...
-
bwoay
nagyúr
ez tiszta sor, csak én itt ragadtam le:
"azt érdemes lenne tisztázni, hogy csak a ventik és az csatolók, kapnak csak áramot, mert ha igen a gari szempontjából údvős megoldás lenne."
miért, ha más is kap áramot ezeken kívül, annak mi jelentősége?woodbear:
ahhahogy áll a project?
-
Djuree
félisten
könyebb jóval. kb. 2 méter a vezeték, talán kettőfél. nekem jobban bejön a vezetékes, mostanában ezt használom.
ha már kezd kifogyni az elem a wirelessből akkor már a füles mikrofonja sem megy. meg természetesen mindig a legrosszabbkor fogy ki a szufla
engem nem zavar a vezeték. amelett a 30 vezeték között +1 már oly mind1 -
spammer
veterán
Tudsz weboldalt ahol van ennyiért, vagy csak ez ami vaterán van?
Itt láttam neten legolcsóbban: http://eastdvd.atw.hu/
itt 500 pénz, de nem tudom megbízható e..
ja, és nem vagyok pesti, úh a piacok kilőve, csak web
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X 1 TB SSD
- Áron alul!!! Eladó Playstation 4 és 5 játékok Spli Fiction, Assassins Creedek, Resident Evil széria
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest