- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Djuree
félisten
ha monitor-on játszol akkor is lehet fotelből tolni. én is így tolom. annyiból szar hogy mindig forgatni meg dugdosni kell a moncsit ha pc-zni akarok vagy box-olni. ezért akarok most tv-t venni.
Ebit: na azért a TN panelesek sem rosszak, sőt! én pl. nem veszem észre a különbséget pedig nincs rossz szemem.
ez olyan mint a kontraszt. megint csak nem látok különbséget egy 1000 és egy 4000 kontrasztos között. -
[lAyCsI]
addikt
nekem 100Hz-es Pana CRT-m van és szvsz szánalom a grafics a monitor után...
persze nem azt mondom hogy szarul néz ki, sőt a színek sokkal szebbek!!,
viszont a felbontás...
de kinek a pap...
amúgy meg itt a fenekem alatt egy kényelmes-hintázós bőrszék, egér-bill, monitor,
és nem panaszkodom az ergonómiára -
(Kolombusz)
veterán
Igen, azt tudom, hogy nincs sok panelgyártó.
Ezt nem tudtam, hogy az LG-Philips közösen csinálja.Az Ambilight TV-ket eléggé dícsérik, bár nem tudom, hogy azok közül egy 82 centis mennyire fér be a max. 150 ezres kategóriába.
Mindegy, van még időm gondolkozni ezen, úgysincs rá pénzem.
-
Djuree
félisten
igen de nincs odaírva hogy fogyasztás: ennyi w.
hanem egy számsorba van benne:
2134-345342-1234-175
ebből szted valaki rájön hogy mennyi a fogyasztása aki nem nézett igencsak rendesen utána?
biztos te ilyen zseni vagy hogy ebből rájösz.
dátumból meg nem mondod meg mert nem egy gyártósoron megy a gyártás, sőt nem is csak egy üzemben. lehet hogy egy 2007 júniusi gép már 65-ös, de amit egy másik üzemben gyártottak abből az augusztusi is még csak 90-es. ennyit erről. -
Ebit
addikt
második, de ezzel nem ér basztatni!
Nem volt ilyen szándék, egyszerú kiváncsiság vezérelt.
Tudomásom szerint az Elithez van, néhány többlet tartozék csomagolva a Premiumhoz képest, töltő stb
Az Arcade valóban Best Buy, a gyerekek elég régóta nyúzzák, és úgy túnik birja, meg egyelőre a memokari is kitart.
Sok konzolboltban árulják a géphez mellékelt eredeti játékokat külőn, és olcsobban.
-
kovasz
senior tag
ugy latszik nem ertettel meg. roviden: ha nincs loved megvenni a sok szart amit 3x-os aron ad az m$ (pl mezei stata hdd van a box-ban de nem vehetsz a boltban ocsoer' bele, haneme vegyel egy kis szart jo dragan, ugyanez a wlan-ra is all) es nincs havi 15k egy jatekra es evi 15k arra, hogy a haverokkal a neten jatsz akkor maradj a pc-nel.
az hogy nem szukseges eger meg billetyuzet a jatekokhoz, nem lejenti azt hogy nem lenne szukseges. pl eger nelkul cod-ozni... a halo 3 "irtozatsan" magas eladasi szami max konzolon irtozatosan magas
az egesz xbox-bol a lehuzas arad. pl a videolejatszoja tud dvd-t, de a joypad-al csak korulmenyesen lehet hasznalni. miert is nem lehet tekerni a filmet az egyik joystic-el? a 4 gomb meg miert nem stop, play pause? mert akkor a sok juzer nem venne meg 10k.-ert a tavranyitot hozza. kb errol szol az egesz.
pc utan olyan az xbox, mintha egy koedukalt kollegiumbol atmennel egy bentlakasos katonai iskolaba.
-
Prof01
veterán
Jah, csak eszembe jutott a HDMI-s Premium miatt, és kiváncsi voltam , hogy a szeptemberiben milyen van.
Mert ha abban is Hitachi drive van, akkor érdekes, hogy miért csak az Arcade-ba és az Elite-be tesznek Benq drive-ot.Ha pedig nem, akkor miért van az enyémben Hitachi?
-
(Kolombusz)
veterán
Hmm, ez nagyon jónak tűnik.
Ilyenkor irigylem azért a pestieket rendesen, nekik jóval egyszerűbb beszerezni játékokat.Én még mindig vacilálok, hogy flesseltessem-e a gépet, vagy sem. Szeretnék majd online játszani vele, viszont diák lévén nincs sok pénzem.
Egy biztos, a gta4-et ha törik, ha szakad, eredetiben veszem majd meg.
-
qpakcovboy
őstag
Arraól nem beszélt senki, hogy ha
tegyük fel ütöd vágod, de még semmi baja, viszont mondjuk a három éves gari készül lejárni. Mielőtt ezt megtenné belecsavarod a gépet egy törölközőbe, és játszol vele vagy ki be kapcsolgatod, ha ettől nem adja be a derekát akkor semmitől, ha meg mégis megteszi adnak egy újat, ami remélhetőleg bírja még 3 évig
-
medvegy
aktív tag
Valamilyen szinten 1et értek veled... én is szívesebben állítanám, mint fektetném, és a manual télleg semmi ilyesmiről nem ír. De gondolj bele, használod a boxot, ahogy írtad, állítva, nem vársz pár percet míg felmelexik meg lehül stb... tfh kibír három évet, eccer sem volt szervízben. 3év után gari lejár, ez a 3év elég volt neki, és mivel nem tettél ilyen apró óvintézkedéseket a box elkezd degleni... ekkor már nincs gar, akkor már télleg szívás van. Ha ezeket az apróságokat megteszed, akkor lehet h mégegy 3 évet kibír.
-
F.B.I.
veterán
Ez csak jó tanács, mert a géped által elkúrt gyári lemezeidre az MS úgymond magasról xarik vagy ha mégis cseréli, akkor bizony csak plussz pénzmagért.
Nekem 2 hónapig ültek a gépemen úgy, hogy heti 3-4 alkalommal telefonáltam nekik, ügyvéd, fogyasztóvédelem, saját károm, idő kiesés. Kedvesek voltak meg minden csak hát percenként 42Ft, alkalmanként 10-20 perc ezt nem fizette meg senki az ideggel együtt, amit megettem, mert innen nem sok mindent tudok tenni ha ők nem akarnak dolgozni. Ezért jobb ha vigyázol TE magad a gépedre és nem arra vársz, hogy MS bácsi szervizelje, mert egyxer jó napjuk van egyxer pedig szívhatod magad és lexarnak. -
misirulez
senior tag
szerk.:
Most látom csak, hogy a God of War első része x360-ra is megjelent. -
-
(Kolombusz)
veterán
Nekem mondod?
Itt csücsül az ágyamon és nem tudok mit kezdeni vele. Egy arcade játék, valami puzzle van rajta.Nincs rajta demo, mert nem volt aktiválva még a live rajta.
A vaterát megnézem, köszi, amúgy ezek az árak, amiket írtál, multiformat.hu-s árak lehetnek. Ott van PGR 2990-ért, FN3 meg 5990ért.
-
(Kolombusz)
veterán
Igen, de nem itt.
A galaxisneten 7900 a pgr3, úgyhogy valószínűleg a media marktban is annyi itt.
Netre nem kötöm rá, majd csak nyáron, ha elköltöztem. A szolgáltatónál belső hálón vagyok, mikor routerrel osztottam a netet, a pc-s multit megölte a kétszeres belső háló, gondolom a live-ot is megölné.
Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Egyedi ékszerdobozka
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest