- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Legolas
senior tag
Sziasztok!
Nekem Arcade packom van kompozit kábellel. Most készülök a haveromhoz, neki HD ready LCD-je van. A kompozittal is megy a 720p csak kevésbé éles a kép, vagy kizárólah vga, hdmi és komponens kábellel megy?
Lehet, hogy hülye kérdés, de ehhez nem értek.
Előre is köszi a választ! -
Legolas
senior tag
Vinyó egyelőre nem kell. Komponens bemenet nincs a jelenlegi tv-men. Ha meg lesz új, ahhoz úgyis hdmi-hdmi kábelt kell vennem. Szóval az a kábel amit a prémiumhoz adnak az felesleges.
Ja és az MM-ben jelenleg a régi készleteket pucolják ki, amik nagyrészt 2006-os gépek, az újakénál sokkal magasabb elhalálozási eséllyel.
Az arcade már az új procival, új hűtéssel és a legegyszerűbben flashelhető benq driveokkal van szerelve. Csendesebb, elvileg hűvösebb és megbízhatóbb. -
Legolas
senior tag
Most vagyok éppenvásárlás előtt. Egyre inkább gondolkodom egy Arcade-on.
Az lenne a kérdésem, hogy, ha live-ozni nem nagyon szándékozok, akkor mennyire fog nekem esetlegesen hiányozni a winchester?
Egy 256 megás kárty van az arcade-hoz. Az játék mentések szintjén mennyire elég. Szükségem lesz a későbbiekben egy vinyóra, vagy teljesen felesleges.
Öcsémnek prémium van, szerinte nem lenne gáz a vinyó hiány, ha nem live-ozik az ember és nem szedeget le mindenféle demókat.A véleményeteket várom ez ügyben.
Mert ha nekem jó az arcade akkor nem adok ki plussz 20-30 rugót a prémiumra. -
Legolas
senior tag
Lenne egy kérdésem az úf firmwarekkel kapcsolatban.
Most olvastam, hogy az újak Ixtreme-esek és nem játsszák le a nem stelth-es játék kópiákat?
Ez igaz? Vagy csak a live-on való futtatást nem engedik?
Nekem csak a "régi" xtreme firmware-rel van tapasztalatom. Egy ilyen flashelést én is csináltam. Az a gép máig mindent visz. De most ha vennék egy új benq drive-os gépet, akkor ha azt ixtreme firmware-rel flashelném, akkor az egy csomó játékot nem futtatna, vagy félre értettem valamit?
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Lexus, Toyota topik
- Opel topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest