- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Aktív témák
-
Don47
tag
válasz
Morden24 #45221 üzenetére
Igen jol nez ki...
Nekem nincs mobilnetem, csak azert erdeklodok mert a mostanimnal meg az is jobb lenne.
A lakasbol tiszta ralatasom van egy 400 meterre levo T-Mobile toronyra, szoval a tererovel valoszinuleg nem lenne gond, csak ez a torony pont nem ad 3G-t... bizok benne hogy elobb-utobb megcsinaljak.
Egyebkent neked igy azzal a fekete boxszal altalaban mennyi a ping (es a sebesseg)? -
FefeeX
veterán
válasz
Morden24 #45169 üzenetére
Ha most veszed, és van rá lóvéd, hogy jót vegyél (kb 30k), akkor igen.
A WRT54-GL a 60/6-os netből 36ot tud csak a letöltésnél átengedni, és ilyen sebességek mellett, a torrent 200 peer alatt is elég gyengén megy rajt, sokat kell korlátozni. Érdemes benézni a routeres topicba vásárlás előttHa nincs rá 30k-d, vagy van régi G-s routered és kiszolgál, felesleges cserélni, míg nem kell a nagyobb
Valamint jó használt G-seket lehet kapni 10k alatt (amik tényleg jók), az árukból már nem sokat veszítenek használtan, szóval 1-2 évre kiszolgálhat az is...
-
StLui
veterán
válasz
Morden24 #45169 üzenetére
1043ND
én most cseréltem töb éves DLink routeremet erre, itteni PH ajánlások alpján, bevállt, torrent mellett sincsenek megszakadások, ami nagyon zavaró volt forza-nál, mert nem mentette az omline listára a gyorsköröm eredményét ha épp ledobott, magától pedig nem csatlakozott újra. Azóta semmi gondom. -
-
Def26
félisten
válasz
Morden24 #43646 üzenetére
Igen forgalom az tuti kell, csak ezt nem tudom, hogy azt a rengetek játékot amit külföldről rendelnek be a konzolboltok (itt nem az 576 láncra gondolok) melyik ország statisztikáihoz tartoznak?
Valaki számon tartja azt, hogy mennyi játékot szállítanak külföldi webshopok Magyarországra szerintetek?És akkor még a rengeteg import gépről nem is beszéltem. Természetesen itt sem a hivatalos viszonteladókra gondolok.
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
válasz
Morden24 #43397 üzenetére
Normális arc dzsikonzols is és Iceakos is. Iceakos kicsit olcsóbb, én speciel tőle vásárolok.
Tudsz még innen is vásárolni ami kicsit drágább de ha épp nincs Iceakosnál ami neked kell akkor jó alternatíva. Google checkout -al fizethetsz (normál bankkártya), és azonnal küldi emailben a kódot (fénymásolva). Rendeltem már egyszer innen is pontot és minden rendben volt.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest