- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajtorja
aktív tag
válasz
bigbadforty #74095 üzenetére
Felrakod cons legion nevű addont és mész a nyíl után. Hogy most mennyi idő azt passzolom, első karinál (némi béta tapasztalattal de disconnecttel/pvp-vel) 9 óra volt.
-
thomeef
őstag
válasz
bigbadforty #74101 üzenetére
A gear a legkevésbé érdekes faktor pvp-n, a honor talent és fegyó szint ami számít.
De hamár: Amire a honor talenteket kigrindeled friss 110-ként arénából, bőven 870 ilvl körül leszel, ami szerintem elég vicces. Első héten rögtön 855-ös cuccok potyognak 0 ratingen is, és 20-30 winnel én kb. 7-8 cuccot szoktam kapni. Második héten ha már mondjuk feltoltad 1600 fölé a ratet már 875-ös cuccok (is) fixen potyognak.
Nekem 3 karim van így 875-880 körül, csak arénával. Lehet van 1-2 cuccom ami csak 855-ös, de a titanforged 890-895-ös cuccok kiegyenlítik, so szerintem egyáltalán nem olyan szörnyű a helyzet. Szerintem soha nem volt ilyen egyszerű gearhez jutni pvp-vel.
Jah és ami még viccesebb hogy legendary is esik aránén, ami ugyebár ott nem is működik, de azért esik
-
Zedz
addikt
válasz
bigbadforty #74101 üzenetére
Sok csatornán megy a QQ a pvp miatt, szerintem ezzel kezdeni fognak valamit.
-
kovsol
titán
válasz
Küldetéseket csináld, és instába akkor menj le ha megkaptad az oda szóló küldetést.
-
pckownz
őstag
válasz
En healerkent csak a kotelezo quest sorozatokat huztam ki, hogy megkapjam a scenariokat, ezzel kb 105/106-on vegeztem, onnantol dungeon dungeon dungeon.(Egyik zonat se vagtam acsira)
Mondjuk dingelt 110-eskent boostgroupot csinaltunk a guilddel 1dps szamara mawos kulccsal, igy 1 nap alatt meglett a 850 is.
(Nem, nincs keves wq-m, boven eleg ahhoz, hogy az emissarykat letoljam)
Az egyetlen szivas, hogy CoS es Arcwaybe nem tudok lemenni summolni, mert nincs meg semmi a suramaros questbol es agyonvernek az orok -
k.kristof
őstag
válasz
World Questek csak 110-en vannak. Addig a sima küldetéseket kell csinálni, elég gyorsan lehet haladni azokkal is. Ha csak a fő sztoriszálakat csinálod meg a négy szintező zónában, és nem lesz meg a 110, valamit rosszul csináltál.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Questek, azon belül meg már csak rajtad múlik, hogy mennyi idő. WQ-k csak 110-en lesznek elérhetőek.
-
thomeef
őstag
válasz
bigbadforty #74091 üzenetére
90%-ban buffot kap, nem tudom miről beszéltek
8 mp-es meta minden eye beam után elég durva lesz...
-
kovsol
titán
válasz
bigbadforty #74089 üzenetére
huh odáig nem is olvastam el. Az tényleg komoly változás.
-
kovsol
titán
válasz
bigbadforty #74087 üzenetére
[link]
Itt olvashatod a változásokat.Demon Blades nerfet nem érzem jogosnak. A többi még nem volt időm átolvasni részletesen, de ahogy látom van köztük buff is.
-
Crowent
tag
válasz
bigbadforty #73937 üzenetére
Atyaég, Ragnán Alliba lenni eléggé necces....
-
Viktor77
titán
válasz
bigbadforty #73937 üzenetére
Belőlük tudsz válogatni.
-
Viktor77
titán
válasz
bigbadforty #73930 üzenetére
Már le is írtad.
Serverhop addon, ezzel bármikor válthatsz szervert.
Illetve, a World Quest GroupFinder, ami WQ-kra keres 1 gombnyomásra csapatot, amivel szintén a leader szerverére kerülsz. 1-1 WQ így pár másodperc alatt megvan. Van, hogy odaérek, és már villan is, hogy reward, miközben semmit nem csináltam. -
kovsol
titán
válasz
bigbadforty #73924 üzenetére
hopsz tévedtem.
-
Hunner
senior tag
válasz
bigbadforty #73918 üzenetére
Sok sikert Ragna Allin. Sajnos megborult a szerver mióta utoljára játszhattál, kb 75-25 Horda-Alli az arány most. Mining pedig úgy működik, hogy belekalapálsz akármilyen node-ba, az ad neked skillpontot és kész. Mehetsz lvl1-es bányászattal is Legiós érceket csapni, tudod őket bányászni.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
bigbadforty #73918 üzenetére
Gathering már úgy működik, hogy bárhol bármit fel tudsz szedni, és nő is tőle a skilled. Csak minél magasabb, annál több alapanyagot fogsz kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged