- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Google Pixel topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lei559
tag
válasz
XenHai #100901 üzenetére
https://discord.com/invite/2f4VDyKM
Akit esetleg érdekel.
WoW Classic: SoD-ra készülő magyar közösség
-
sztivo
őstag
válasz
XenHai #100901 üzenetére
10.2.5 ízelítő:
Hello everyone! Here are the changes that you can find in this week’s Seeds of Renewal PTR update:
BEL’AMETH
The night elves are hard at work constructing their new home, Bel’ameth, but like all great things that take time to perfect, it’s currently a work in progress.
CLASSES
All remaining class talents that were previously Shadowlands Covenant Abilities have had their spell visuals updated to match their class visual kit. Developers’ note: Based on your feedback for wanting the option to keep the Shadowlands spell visuals, we’ll be adding a way to revert these talents back to their Shadowlands visuals in a future update. EVOKER Source of Magic now lasts 1 hour (was 30 minutes).
ITEMS
REVIVAL CATALYST Renascent Dream charges are now granted weekly (was every other week).
USER INTERFACE AND ACCESSIBILITY
The skull icons on the instance difficulty banner (near the minimap) have been updated with new art.
-
Lacee1986
senior tag
válasz
XenHai #82106 üzenetére
Én is Bloodscalp Horda oldalon vagyok, itt ragadtam. Igazából felesleges átmenned másikra mert majdnem minden cross realm már. Tudsz ugyan úgy raidelni (kivéve mythic), instázni, stb...
Annyiból észrevehető, hogy a világ elég kihalt, mire elértem a 120at, talán találkoztam összesen 10-15 hordással és 1 alissal a hubokon kívűl. Viszont annyiból jó, hogy sosincs sorbanállás és kevesebb a lag. Az allis karakterem például a Silvermoon-on van, az néha játszhatatlan.
-
Kis Samurai
tag
válasz
XenHai #60596 üzenetére
Szia!
Recruit a friend-re reagálnék:
A többi válaszadó vagy félreétette a kérdést és a scroll of resurrection-re gondolt (ez megszűnt) vagy nem próbált mostanában meghívni senkit. Én tavaly novemberben RaF-oltam menyasszonyomat, megkaptam a 30 nap játékidőt és a mountot is a 2 hónapos feltöltése után. Mindig is magyar accom volt, nem trükköztem angliai címmel.
Remélem segítettem -
Cathfaern
nagyúr
válasz
XenHai #60605 üzenetére
Gyakorlatilag minden mount közös már
Nagyon minimális kivétel pl. az arena rankingért kapott mountok, illetve értelemszerűen csak az egy frakció által használható mountok. Amúgy ezen kívül már a petek is közösek, bizonyos "fun" itemek, illetve a heirloomok is. Szóval lényegében csak a kinézetért félretett geart bukod.
-
Arnold2
őstag
válasz
XenHai #60605 üzenetére
Jaja. Ha jól tudom az pl pont közös. A legtöbb achievment után járó mount közös. Egy két nehezebb achievból járó mount ami karakter specifikus (nem vennék mérget, de pl a ToC 25 HC no wipe után járó mount pl pont karakter specifikus). Ahogy a paladin és lock mountokat is csak paladin ill lock használhat (értelem szerűen
)
Illetve azok a mountok amik szakma specifikusak (szőnyeg, helikopter) ugyan megjelennek a listában, de ha a karakternek nincs meg az adott szakma nem használhatja őket. ÉS hasonlóan az alliance/horda specifikus mountok. Ha van olyan amit allisként szereztél meg pl a PvP-s allis mountok, de amúgy hordás vagy akkor ugyan benne lesz a mount listádban, de nem használhatod.
-
-
Cathfaern
nagyúr
-
Arnold2
őstag
válasz
XenHai #60596 üzenetére
1. Legjobb tudomásom szerint sajnos még mindig nem.
2. Na ez egy igen jó kérdés. Elsőre azt mondanám, hogy biza kelleni fog a közbenső két kieg is. De nem tudom, hogy vezettek e be valamilyen promóciót a WoD-dal, hogy teljesülhessen az amit leírtál. GC ugye mindenképp kelleni fog
3. Ezt sajnos nem tudom. Talán érdemes a wow progress oldalon a szerverre majd a magyar klánokra szűrni és abból kisakkozható, hogy mennyire komoly PVE közösség van ott. Vaaaagy majd jön valaki aki odavalósi és megmondja.(Ami biztos Arathor-on bár kisebb de még midig életképes/raidképes a PVE közösség. De ha biztosra akarsz menni Ragnaros lesz a Mekkád
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Temu
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged