-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
Coccolino_O #77306 üzenetére
Nézd normális játékosok ott sem bántanak,de mindig is lesz elég sok olyan aki igen,nem jellemezném őket hogy mik,mert túl csúnya szavak egy fórumba.
De azt hiszem 7.3.5 frissítéstől megszűnik a pvp pve szerver és te döntöd el mit akarsz.Pvp szerveren is lehetsz pve és nem tudnak majd bántani.
De a köv kieg eléggé pvp szerű lesz. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Coccolino_O #77143 üzenetére
Szakmák nem adnak már combat előnyöket. Szóval teljesen mindegy.
Lacee1986
Nem teljesen értem mit akarnak a community-kkel, de én értelmezésemben azok nem fogják helyettesíteni a guildeket. Bár persze kérdés, hogy ezt hogy tervezik elérni. -
Whysperer
addikt
válasz
Coccolino_O #77143 üzenetére
Bármi jó neki. encha vagy herb alch stb stb.
4k-hoz még valamit hozzá tennék. ha a mondjuk AMD cpud van és azt ugye nem preferálják annyira WOW-ban. Ez a hátrán ymég kevesebb lesz ,mert 4k-nál vagy eltűnik vagy csökken a ez a zintel AMD kül.,mert ott a VGA dolgozok szinte teljesen. 4k-nál me glentebb is veheted a settingsben a minőséget szint emert olyan nagy felbontás,hogy akkro is szép sz.tem a fényeket leszámítva ,hogyha 4-5-s tolod. Én is 50 colso 4k-s TV-n tolom 3-4 ről nézem
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest