- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
robee24
tag
válasz
D.Orion #1009 üzenetére
Valóban csak ki lehet próbálni az újításokat az 1.2 -ön
Az első 1.2 frissítés publikus tesztje megkezdődött!
Főbb jellemzők:
Új küldetéses rendszer ( hasonló mint a WoT-ban)
Visszajátszás készítése
Részletes statisztika
Játékmeneti finomítások
Egyéb repülőgép balanszok!
Hogyan lehet csatlakozni:Letöltöd a test client installer.
Mented és futtatod az installert
Elindítod a másolatot. A launcher letölti a szükséges adatokat(6.5 GB).
Bejelentkezel és játszol
Hogy működik a teszt szerver:2000 arany az első győzelemért.
5000 arany a tizedik győzelemért.Nézzük kicsit bővebben az újdonságokat és megemlítve a többit:
Újdonságok:
Küldetések: hasonlóan a WoT-hoz, már elérhetők a pilóták számára, célokat kell teljesíteni és ha teljesítjük akkor különböző jutalmakban részesülünk.
Replays: azaz itt is elérhető ugyan az a funkció mint a WoT-ban, visszajátszásokat készíthetünk, automatikusan eltárolódik és visszatudjuk nézni mint a sajátunkat és másokét is.
Statisztika: szintén a WoT-hoz hasonlóan itt is részletesebb statisztikákat fogunk látni mint a hangárban mint a csata után, sok mindent átdolgoztak rajta.Balansz és fizika: (min dolgoztak)
Láthatósági rendszeren javítottak ezen belül a látótávolságot a láthatóságot ejtették meg
Tüzelésen
Sebzési modell
Tűz mechanikája
Matchmaker
Fizika
Gazdaság
USSR, GERMANY, USA, GB, nemzetek különböző gépeinek balanszolasa
Egyéb javítások: kezelőfelület, csata felület, chat, hangok, optimalizáció -
Norbi46
aktív tag
Na csak kipróbáltam a nyelvi file-okat!
Elég jól sikerült! Persze vannak hibák de ezt írták is.
De számomra mindenképpen hasznos úgyhogy nagy köszönet a fordítóknak!
Abban esetleg tudnátok segíteni hogy gyors fordulókat hogy lehet végrehajtani? A beállításokban a forgást kitérést stb belőttem bill gombokra de sokszor nem elég, az ellen úgy fordul hogy az elképesztő. -
John_Doe
senior tag
Letöltöttem én is a teszt klienst de még nem vitt rá a lélek hogy csatát is menjek vele. Viszont a fájlok között turkálva két érdekességet is találtam az egyik az amerikai csomaghoz csapott kínai gép a Hawk III
World_of_Warplanes_CT\res\packages\
vehicles_airplanes_american.pkg\vehicles\airplanes\china\CH01_HAWK3
Ez gondolom valami ajándék lesz. A másik meg az orosz MIG-15bis.
vehicles_airplanes_russian.pkg\vehicles\airplanes\russian\SU42_MIG15_BIS
szerk.: tévedés ne essék ez nem az I-15bis mert az 1.0 kliens csomagjában nincs benne ez a gép.A szakaszokkal kapcsolatban nekem a kedvencem az Me410 rape train. Bejön 3 Me410 szakaszban elkezd emelkedni felmegy 3500-4000 méterre és a pálya közepén köröznek. Amikor a csapatuk kihal 1-2 rárepüléssel leölnek mindenkit aki az ellenfélből marad. Volt szerencsém egyszer végignézni ahogy 12 társamat meg engem lekaszáltak.
-
John_Doe
senior tag
Nekem egy hete volt egy napom ahol agyonnyertem magam főleg t3-ban de volt benne t4 és t5 is pár csata.
Úgy hagytam abba hogy már szinte szégyelltem magam de másnap még jött 2 győzelem aztán megszakadt a sorozat. A végeredmény 20 győzelem sorban ebből 10 úgy hogy életben is maradtam és ez alatt a 10 csata alatt 50 kill. -
Bigiordas
tag
Sziasztok.
Nem tudjátok, hogy modok vagy valami hasonló oldalak, vagy egy aktív lap, mint a WOTinfo.hu lesz e a játékhoz. Mert amit a béta alatt nézegettem, nem igazán aktív.
A másik, sokan lehete hogy hülyének néztek, de a WOT-ba van magyar menü, a WOWP-ban nincs.
Tudom sokan mondanátok, hogy azt a pár szót meg lehet tanulni, de az ördög mindig is a részletekben lapul.
Vagy már annyira se számít a magyar? - Már a WOWP-ban se jelentünk piacot magyarok
A WOT. indulásakor még dübörgött nálunk a gazdaság
-
joergie
őstag
Na várjál, én már semmit nem értek ám
akkora kuszaság van, hogy én mostmár így se úgy se megyek a 700 csatáért csak a tokenekért.
Ezek szerint globál alphás vagyok. max nem kapom meg. de mostmár nem érdekel
de elvileg amit 15th anniversaryra kaptunk az nincs benn. ez az i-15 bis DM. pedig elvileg azt mindenki meg kéne kapja aki regisztrálva volt előtte...
-
-
John_Doe
senior tag
Account created: 08.08.2012.
A legérdekesebb és legörvendetesebb hogy ha elfelejted a tokeneket beváltani akkor automatikusan prémium időt vásárolnak belőle a megjelenés napján. A pegazus hír akkor igaz volt. Az me 210 várható volt viszont jobban örültem volna neki mint a xp-77-nek mert a német nehéz ág közelebb áll hozzám mint az amcsi vadászok, de mindegy ajándék az ajándék. -
PAtr0n
addikt
Ezeket jó tudni, köszi hogy leírtad
Csak valahol még is az az érzése az embernek hogy szándékosan erős a amcsi, brit, ág. Na meg az orosz is sokszor.
De nekem jó a mazohizmus, WoT-ban is direkt olyan tankokat fejlesztgetek ki amit nem a többség kedvel, ergo rosszabbul/más taktikával használható. Ékes példa erre a T150, melyet bár jobb tanknak tartok a KV-1S-nél, azt be kell látni, hogy lassabb, és még a top ágyúja is gyengébb, igaz nem sokkal. Vastagabb jószág, de szerintem pont a sebessége miatt nem szeretik annyira. Eléggé német és orosz kedvelő vagyok, egyenlőre az amcsi és brit ághoz hozzá sem nyúltam, de lehet nem is fogok. WT-ben is majdnem ugyanez a helyzet, vannak német meg japán gépeim oszt cshő. Az orosz vonal csak tervben van. -
PAtr0n
addikt
Jahh, csak a japók eléggé papírok
Németek meg szándékosan vannak gyengítve minden játékban. Erre a legjobb példa a WoT, ahol egy Tigris szart se ér, T150-el szemből átlövöm sima lőszerrel, a rosszabb ágyúval.
Ez az amerika majmolás sajnos minden játékban megvan, WoT is van jópár OP amcsi tank, WT-ben is az amerikai meg angol repülők pofátlanul fordulékonyak, ami legfontosabb, mert lehet neked nagy tűzerőd meg nagy páncélod ha nem tudsz ráfordulni a célra. -
PAtr0n
addikt
Ilyen szempontból a Warthunder se jobb. Az arcade battles még hagyján, hogy agyatlan siemkákkal van tele, de már a Historical mód is. A nagy szerencse talán az, hogy a full real mode-ba még nem szivárogtak bele, mert ahhoz már tudni kellene szimulátor szerűen vezetni a repcsiket
Mondjuk a WoWP-t nem tudom mi menti meg a zombiktól.... -
vhw
addikt
Emlékeim szerint a wot még a zárt béta idején is jobb volt ilyen szempontból.
A jelenlegitől jelentősen gyengébb hardverrel ~30fps megvolt minimum beállításokon (max látótávval).
Azóta geforce 210 helyett radeon 7770 van, 1,9 athlon X2 @ ~2,4mhz helyett 3,2-es athlon II x3, 2 gb ram helyett 4. (közben 1024x768ról 1366x768-ra váltottam a monitort)Teljesen minimum beállításokon tudok 14-30 fps-sel "játszani". (visszaszámlálásnál 30, heves csata közben ~14)
Állítólag ez a több magos amd cpu tulajokat érintő probléma (intel esetében úgy tudom nem voltak hasonló gondok).
Mindenesetre elég kellemetlen ez egy olyan játék esetében, amit ~2 hét múlva élesben akarnak indítani. -
RaZroX
addikt
nekem tök minimumon van, Fóliák közepesen, texturák maximumon és össze vissza beakad... nem az FPS esik le, hanem akadozik az egész játék... A procimat nem akasztja ki a játék (ellenőriztem) tehát nem az a hibás, ilyen grafikán nem a vidi kártyám a gyenge mert amikor nem akad be 30 fölött van az FPS, van ramom is elég és a HDD-t is most vettem, 100%-os 16MB cache és 7200rpm-es...
konfig:
Intel Core 2 Duo E6300
NVIDIA 9600GS
4GB DDR2
500GB HDDMost csak azért játszom, hogy össze szedjek egy havi prémiumra való tokent, hogy WoT-on haladjak, de így kedvem sincs hozzá...
-
Briarheart
csendes tag
-
Briarheart
csendes tag
Könnyen lehet.
Én azon a véleményen vagyok, hogy egy béta állapotú játéktól azért még nem várható el, hogy tökéletes legyen. Visszaolvastam aztán láttam egy-két elégedetlenkedő kommentet.
Azt is olvastam, hogy a Heavy Fighter (Ago-val nyomulok, kivan maxolva, így már lehet darálni vele) rear gunja automatikusan tüzel, ha mögém kerül egy-két gép.. mondjuk én ezt még nem tapasztaltam, hogy lőne.
Bár az is igaz, hogy a gépágyús csak 52%-on van...
Nem bánnám ha meg csinálnák úgy, hogy lenne egy gomb, amit megnyomva a gépágyús szemszögéből látnám a dolgokat, és így saját kezűen manuálisan tudnék hátrafele lőni... igaz, ennek az lenne a hátulütője, hogy ha nem figyel az ember, akkor könnyen belerepülhet valami tereptárgyba vagy ilyesmi... dehát mind1... ez lenne a rizikófaktor.
-
forras2
őstag
Nekem tetszenek a bombázók
Igaz még csak német 3nál járok, de jók
Hiába van benn kisebb, meg kevesebb gépágyú, mégis sokkal jobban sebzi a földi célpontokat, mint bármilyen felszerelésű vadászgép. Illetve imádom, amikor vadászik rám 1 röpcsi, azt a hátsó lövészem egyszer csak leszedi -
Lavidaloka
aktív tag
Nem értem,hogy miért panaszkodtok az irányításra.....
Tegnap is Tier 5-6-ban egyedül maradtam a végére 6 ellenféllel a nyakamon.Aztán mind leszedtem az összeset....és mi nyertünk....
Nem kell az rángatni!!!Hála Istennek most még sok a láma és egy sima Zoom@Boom taktikával akár egyedül is le lehet szedni mindenkit....és még nagyon rángatnom sem kell az egeret.
A Silver Wing Tournament 2 versenyen a Zero Wing nevű csapatommal ezüst érmesek lettünk....és kaptunk fejenként 6000Gold-ot amit fel lehet használni akár WoT-ban is.
-
John_Doe
senior tag
Bevallottan az volt a szándékuk hogy ne legyen különbség az irányítási módok között egyik se legyen előnyben a másikkal szemben. Az persze más kérdés hogy ezt úgy érték el hogy az egerezés szintjére butították a joy-t.
A war thunder számomra sokkal jobb élményt nyújt arcade szinten is mint ez.
Két eltérő megközelítési mód meglátjuk ott mit hoznak ki a tankokból és hogy ez hova fejlődik a hivatalos megjelenésig. -
Murder3
addikt
ok, de nicns konkrté szám hozzárendelve..
és mivel nem nagy életpontokról beszélünk és van x ezer lövedék amit kilőhetsz és ezeket is elég kis hatásfokkal így szerintem itt tényleg csak olyan szintne van szerepe a sebzésnek, hogy nagyobb a kaliber.hát a német t2-es heavy Fighterrel nem sok esélyem volt eggyáltalán túlélni sem
a másikkal azért tudtam elég hosszú ideig a levegőbe maradni és még sebeztem is...
a földi célpontok lövését meg feleslegesnek tartom...úgyis szerintem mindenkit a légiharc érdekel nem a földi ai kilövése...és a szárny adatait hogy kell értelmezni?
vagyis melyik adat számít jobbnak a nagy vagy a kicsi? -
Murder3
addikt
Mi gátol meg abban hogy beszéljünk róla..
sok minden hiányzik még belőle..bár nem értem, hogy a fegyverek rof-ját miért nem tünteik fel, mert azt vettem észre eggyik másik géppuska az más rátával tüzel..és mivel itt a sebzésnek nincs szerepe így elég értelmetlen így..csak az van feltűntetve, hogy hány db ilyen fegyver van egy gépen...
amit még nem értek, hogy van néhány vadászgép amin van ilyen bomba, de nagyon célozni h hova dobom nem lehet legalábbis nem tűnt fel, hogy lenne olyan mód ahol esetleg célozhatnék a bombával.
egyéb adatokat viszont nem értem a rate of climbel még rendbe vagyok nagyjából de a szárny adatainak mi értelme?
illetve a 2 fajta sebesség értéket sem értem mire vonatkozik... -
-
Jamboo529
senior tag
Bár az alfára nem kaptam "behívót", remélem a bétában már bent leszek.
Most rendeltem meg én is egy joy-t.
Genius Metalstrike Pro.
Az én költségvetésembe ez fér bele. Ennyiért még nem kapok ki otthon az asszonytól.
Bár nagyont tetszett a Saitek X52, de 3x annyiba kerül, mint ez.Ha meg nem hívnak meg a bétára se, kipróbálom valami más repülős játékkal.
-
-
Stauffenberg
nagyúr
-
marked one94
őstag
Nekem sajnos csak egy Genius Gamepad MaxFire G-12U Vibration gamepadom van ezzel nehéz repülős játékot játszani pl: IL lehetetlen volt vele irányítani vagy csak én voltam a béna. De ha valami joy támogatás lesz és a játék is jó lesz beszerzek valamit.
Én még semmit infót nem találtam mikor lesz nyílt beta.
Így még marad a tankozás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Medence topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- TV antenna és jelerősítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest