- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nostromo_HUN
csendes újonc
válasz
John_Doe #2043 üzenetére
Nekem is jelentkeztek anomáliák, de nem a játék közben.
egy két pillanatnyi problémát kivéve.
viszont a betöltés, és a játék utáni gépvisszaadás drasztikusan megnőtt.
Van hogy a csatajelentő már tíz másodperce megjött, és a hangár még mindig homokórázik.
Én azt gondolom, hogy inkább a túloldalnál lehet a probléma. -
vaki
aktív tag
válasz
John_Doe #2036 üzenetére
Egész jó összefoglaló, remélhetőleg minél többet viszontlátunk belőle.
A belépés továbbra sem megy. Kipróbáltam több helyen és csak a főoldalon, meg a tesztről szóló hír alatti linkről nem enged be. A shopba, a fórumba és a klán oldalra igen - de ahogy átlépek a főoldalra kidob és a fent már idézett szöveget írja.
-
Nostromo_HUN
csendes újonc
válasz
John_Doe #2031 üzenetére
tényleg elég zavaros
ráadásul oroszból a szlenget használják.
Amit ki tudtam hámozni, hogy konkrét infó nem lesz amíg el nem indul a tesztelés.
Azt sem erősítették meg, hogy a bombázók ágként fognak bejönni.Ami biztos, hogy már három éve kész van (vagy kezdődött) a fejlesztés, csak valamiért nem indították el.
A pályák méretéről szintén megoszlanak a vélemények.
Az mindenesetre lejött, hogy a fejlesztést valakinek "engedélyeznie" kellett.
És az, hogy az orosz játékosok sincsenek megelégedve a mostani játékmenettel.Azt megerősítették, hogy 2017-ben komoly fejlesztéseket fogunk kapni.
Az igaz, hogy a mai napon küldik ki a tesztereknek a felkérést, páran már kaptak.
A tesztet pedig tesztszreón lehet elérni. -
vaki
aktív tag
válasz
John_Doe #2026 üzenetére
Én alapból a németet választottam, az orosz nőcin gondolkodtam még géppel együtt, amíg rá nem jöttem, hogy nem a T5-ös prémiumot, hanem a T6-os gépet adják vele...
A tokenekből meg prémium accot veszek mindig, így nekem nincs annyim, hogy mindegyiket megvegyem - most még tart a korábbi prémium (holnap estig), így 210-nél vagyok éppen
A németet meg én is átrakom a 410-re, ott hatékonyabb fegyverek vannak, ha valaki netalán szembejönne
Ja és a hatékonysághoz ennyit (az utóbbi idők legdurvább csatája):
-
Nostromo_HUN
csendes újonc
válasz
John_Doe #2023 üzenetére
Amit én ki tudtam hámozni:
A térképek, csak a "bázis" szintjén lesznek átdolgozva, tehát egy vagy több báziskarikát kap, és az azon belül lévő célok megsemmisítését méri. Ezért lehet
"Preztis pontot" kapni, ami utána "befolyásolja" a játékmenetet. "honfoglalás mod"
Új térképekről nem találtam infót, én "átdolgozott"-ról tudok.
Ennek ellenére én érdekes kezdeményezésnek tartom, főleg annak tükrében, hogy az elmúlt három évben játéktechnikai újítás nemigen történt.
Tény, hogy sok buktatója van, a bombázóvadászat nem egy könnyű műfaj.
A bombázás pedig még ennél is nehezebb, gondolok itt arra, hogy a jelenlegi játéktechnika túl primitív hozzá.
Csak remélni tudom, hogy nem kényszerítenek bele, valami elvetemült harcstílusba.A másik probléma, továbbra is a zsebkendőnyi terület. Ami most van, az a vadászoknak épp hogy elég, de egy bombázó/kötelék mozgatása már nem megoldható. Ha viszont megnövelik a távolságokat hosszabb lesz a játékidő (mondjuk a hajós játéknál ez nem probléma). Ki tudja hogy fogadnák.
Mondjuk a bombázós rész egyik legfontosabb paramétere az üzemanyag volt, (más játék) amit itt nem mérnek. További fontos paraméter a lőszermennyiség, ami szintén nem szempont.
A legnagyobb problémám, hogy a megjelenése óta egy WOT klón, és nem látok a fejlesztőkben annyi intelligenciát, hogy erről el tudnának mozdulni.
-
Attici
őstag
válasz
John_Doe #2014 üzenetére
Az én nevem is nagybetűvel kezdődik és nincsen benne szám, mégse vagyok Bot!
-
vaki
aktív tag
válasz
John_Doe #1983 üzenetére
Oh, király, az azért nem jön rosszul... Most úgyis kiköltekeztem magam free XP-ből - kellett a MiG-9hez. Kíváncsi leszek a 15-ösre majd egyszer, mert a 9-el pont annyira szarul megy mint előtte az I-250el.
Még mindig nagyon béna lövész vagyok, valszeg ezért megy jobban az amcsi gépekkel, ott több sorozatot tudok lőni melegedés nélkül, meg az azonos kaliber miatt minden golyó odamegy ahová a többi.
-
John_Doe
senior tag
válasz
John_Doe #1975 üzenetére
ITT van angolul is.
A skillekhez csak annyit hogy nem aktiválhatók hanem aktiválódók is lesznek. Vagyis nem te nyomsz egy gombot hogy működjön hanem bizonyos körülmények között működésbe lép. (Ha jól értem amit az igen mély hangú hölgyek mondanak.) És max 15 skillpontja lehet egy pilótának abból kell kiválogatni mit akarsz.
A 302-ről meg váltig azt állítják fórumon hogy nem tokenért vagy küldetésekért lesz hanem megvehető lesz.
-
DEV_NULL
őstag
-
vaki
aktív tag
válasz
John_Doe #1941 üzenetére
Legalább Dev_null nem költ el egy csomó pénzt az aranyakra, mert lesz miből pörgetnie
Mostanában amúgy is elég limitált a játékidőm, szóval én ennek a tokenszámnak is örülök - nyilván ez attól is függ, hogy milyen gépek lesznek. Szerintem ha 400 körülre felviszik az jó.
A botokra meg ráfér az upgrade, borzasztóan céloznak, tegnap egy F2H-val voltunk 1-1ben többiek botok, szegény ellenre rászálltak, kb 5 bot kergette végig a pályán, mégis nekem kellett lelőnöm a végén... -
vaki
aktív tag
válasz
John_Doe #1900 üzenetére
Ja, nekem is kiírja, csak megfeledkeztem róla
Végre nyertem egy gépet is
Meg akartam még kérdezni, hogy hogy lehet a korábbi verziók replay-eit visszanézni? Tegnap a nagy lagok közepette szerettem volna egy november végit megnézni, de kiírta hogy nem kompatibilis
Ebben csak az a vicces, hogy kb az összes Ász és Pusztító csatám le van mentve - ezek szerint tök feleslegesen -
DEV_NULL
őstag
válasz
John_Doe #1823 üzenetére
Az a nyelv átállítás engem is érdekelne. A lényeg így is érthető, de nyilván jobb lenne angolul.
Más: ezt elfelejtettem megosztani veletek és szintén dühít. Ugye a Patch Notes-ban szépen le volt írva a varia az upgradekkel. Ott volt, hogy az Aircraft Polish-t az Improved váltja (ami csak multirolera és lightra lesz jó, heavy-re meg attack-ra Reinforced Airframe) és megmarad a sima Polish is. Ezért akinek heavyn volt Aircraft Polish azt leszerelik és kompenzálásként kap újat a Depot-ba. Ez mind szép és jó, csak a bökenő, hogy olyat adtak ami nem jó heavyre. Így azokat eladtam és jobb híján vásároltam más upgradeket a P-38F, Me 410, F2H, HGIII és XF-90 gépeimre. Mondanom sem kell nem keveset buktam rajta. Köszönet WG.
-
DEV_NULL
őstag
válasz
John_Doe #1818 üzenetére
Ott bizony tuti vannak fps gondok...
Nekem C2Q Q9505 3.8GHz, 2x2 1180MHz CL5 DDRII, 7850 2GB 1000/1250MHz és hát van mikor 20 fps alatt járok fHD-ban. "Hál' Istennek" döglődik a lapom így muszáj váltsak.Egyébként amiket fentbb írtál egyetértek. Én is kivagyok a botoktól... Már többniyre nem is az embereken múlika csata kimentele, esetlef egy flight le tudja hozni, vagy nagy ritkn egyedül heavyvel végig amgsan maradva egyesével leszedegetni mindekit. Viszont sokszor van, hogy 6-7-8-at is ölök és mégis vesztek. Na meg nem elég a botok aimbot még mocsok módon golddal lőnek, bírom, hogy pár találat után nincs meg a fél gépem és kigyulladtam. Én meg standarddael darálom az ellent és csak a hpja fogy nagy lassan, crit meg alig-alig. Az AP lőszer nagyon drága lett és én úgy vettem észre, hogy a kredit pedig jócskán kevesebb lett. Nyilván ezzel is arra késztetnek, hogy vegyél prém gépeket mert az piszkosul adja. XP-58-cal volt, 6 kill-es vereségre adott 104k kreditet standard accal. Mikor kaptam egy nap ajándék prém accot, az alatt az egy nap alatt csináltam vele 3 millát. Na meg ugye a a sok új fogyóeszköz... Kevesebb lett a boost? Vegyél engine coolert. Ellőtték a motorod? Vegyél újraindítót és hát szinte minden csatában ellövik. Kigyulladtál? Vegyél tűzoltó készüléket. Szintén minden csatában kigyulaldok. Vegyél a gépre reinforced airframet, vagy improved coveringet. Mind mind arra megy ki, hogy ne legyen kredited, szenvedj, szopj, fizess. Üdv a F2P világban.
Hozzáteszem nekem az új modell bejön, összeségében tetszenek a változások. Bírom, hogy a Jak meg a japó szarok 4km-en szorongatják a Sabre-em.
A botoktól, viszont rosszul vagyok. Csak szenvedek miattuk, a win ratem is romlott valameyeset. Állandóan vesztek, akármit csinálok.
-
lenox
veterán
válasz
John_Doe #1816 üzenetére
Hryunomod sokara lesz, azt irta a faszi, hogy a botok miatt besokalt, majd ha kedve lesz megcsinalja.
Amugy egy kerdes: mi kell hozza, hogy stabil 60 fps legyen? Nekem eddig ment faszan, de 1.9 ota mindig beesik 45-50 korulre. Nyilvan tobb repulo van, es eddig ki volt kapcsolva pl. a felho meg amit tudtam, de most nem megy a Hryunomod. Szoval milyen gep kell hozza? Nekem szokott mellette menni par browser ablak, ha becsukom akkor mintha jobb lenne a helyzet, de amugy ez nem egy bonyolult grafikas jatek, akar egy integralton is mehetne 60-nal, de nem megy. GTX 670 van ebben a gepemben i7-3770-tel. Egyszer kiprobaltam single channel memoriaval is, es ugy sokkal lassabb volt, tehat az is lehet, hogy nem a grafika fogja meg. Van valami guide valahol?
-
vaki
aktív tag
válasz
John_Doe #1813 üzenetére
Teljességgel igazad van, amúgy úgy vettem észre, hogy direkt a lőszerekkel is a pénzköltésre mentek, merthogy az alap lőszer sebzése egy nudli...
A célkereszt nekem valamivel jobban tetszik - a botok meg hányadék
Először csodálkoztam is hogyhogy ennyien vagyunk? Amúgy nekem az előző 1.8.4-nél az utóbbi időben pont nem volt gond a várakozási idő, igaz többnyire kora este játszottam.
Az a baj, hogyha jelölnék a botokat, mindenki rájuk hajtana, úgy vettem észre őket könnyebb lelőni. Ráadásul abszolút nem követik a térképhez illő taktikát, hanem egyenesen megindulnak az ellenfél felé nagy csordában... Szerencsére így mondjuk csatagéppel könnyebb elrejtőzni és aprítani a GT-ket -
maki59
csendes tag
válasz
John_Doe #1797 üzenetére
Szia!
Egyéb ötlet a hatalmasnak tűnő problémámmal kapcsolatban??? esetleg??
HD felbontásban játszom, 106-os "monitoron", bőven van hely a térkép mellett...................inkább a lépcsőzetesség miatt van problemám.......................az emlékeimben él ( és azok így 57 évesen már lehetnek kopottak és álommal kevertek ) hogy a léptetést lehet módosítani a programban valahol a két véglet (legnagyobb legkisebb megjelenített térkép) között akár egy lépésben (billentyű leütésben) eljutni. 5 méretet jeleníthet meg ......nekem elég volna kettő a legkisebb meg a legnagyobb............biztos egyedül vagyok a hülyeségemmel, de az öregek már csak ilyenek, amikor elkezdődik a második gyermekkoruk...........
Béke
Mako
-
maki59
csendes tag
válasz
John_Doe #1797 üzenetére
Szia! Köszi!
Nem ezt ismerem...............
ha jól emlékszem a méret (map) növelés ill csökkentésnél lehetett kihagyni bizonyos lépcsőfokokat az-az egy gombnyomásra nem csak egy léptékkel lett kisebb vagy nagyobb a map hanem akár a legkisebb ill a legnagyobb volt elérhető egy gombnyomásra...................valahol a telepítési mappákban lehetett beállítani......ezt nem tudom hol!!Üdv
mako
-
DEV_NULL
őstag
válasz
John_Doe #1771 üzenetére
Ebben van igazásg.... Magasabb tieren azért elég sokat számított egy OP 3-as flight. Pl.: 2x209A+XF5U Mi is régen volt, hogy egész nap nyertünk ilyen felállással. A legjobban azt szerettem mikor 1xT10+2xT9. Mikor E-D-s voltam rengeteget játszottunk úgy, hogy XF-90+F2H+F-94D. Majd a P___E-vel XF-90+F2H+HGII. Mostanában egy haverommal szoktam XF-90+HGIII/Javelin, vagy 2xHGIII. Az volt a szokatlan, ha buktunk egy meccset.
De egy "sima" T9-et is kisöpörtünk simán 2xP.1092+F2H/HGII felállásban. Ja és újra elég jó a F-86A, szóval azt is előveszem egyre gyakrabban. Csóri F7U-t meg már úgy lenerfelték, csak porosodik a hangárban, pedig az volt az első T10-em, imádom a mai napig, de már csak késő éjszaka jó 1v1-ezni csatarepülő ellen.
Azt hozzátenném, még a 2 fős flight is lehet durva. Pl.: T5-ön 2xP-38F és még sok-sok más felállás, nem részletezném jobban.
-
Attici
őstag
válasz
John_Doe #1722 üzenetére
Tényleg lehet, hogy csak lehetetlen küldetésként rakták bele vagy azoknak akik hajlandók annyit áldozni rá, hogy megvegyék.
De akkor mire érdemes beváltani a tokeneket? Eddig nekem is csak 62 token jött össze, de nem is játszottam sokat.
Esetleg lesz később is és akkor érdemes lenne megtartani? -
vaki
aktív tag
-
CaL!BeR
csendes tag
válasz
John_Doe #1621 üzenetére
Nah így ennyi idő után tényleg nem is olyan vészes ez az új jelölő rendszer, kezdem megszokni.
Viszont nekem is eléggé bugos és betöltéskor vagy játék közben néha lefagy.
Plusz az FPS-em is drasztikusan csökkent így kicsit visszább kellett venni a felbontáson és grafikán.
-
Attici
őstag
válasz
John_Doe #1612 üzenetére
remélem is, hogy jobbak jönnek, mert ettől rosszabb már nem is lehetne.
Csak a Javelin miatt kezdtem el ezt az ágat, mert az az egyik kedvenc gépem és kíváncsi vagyok, hogy milyen.
Mindenesetre nekem fura a Yak y-nal. Tudom, hogy a Й a magyar J, de a Я-ra azt tanultuk, hogy Ja, nem pedig Ya, ami inkább az angolban is Ia.
A Яk így nekem inkább megmarad Jak-nak. Ez az angolos orosz nekem fura. -
CaL!BeR
csendes tag
válasz
John_Doe #1609 üzenetére
WoW, köszi a részletes tesztet és beszámolót.
Hát akkor kár a Stukáért, sokan várták pedig, (köztük én is) de ha tényleg ennyire szór a gépfegyvere, meg bomba sincs akkor nem lesz jó sok mindenre. Bár remélem akkor erre a fejlesztők is felfigyelnek és idővel majd csak korrigálják.
A többi gépet meg ezek szerint amint megjelennek majd mindenki IL mészárlásra fogja használni minimális ground attack mellett, így dobhatom az IL8-am a Qkába.
-
CaL!BeR
csendes tag
válasz
John_Doe #1590 üzenetére
Jah értem, köszi az infót. Hát én csak repülök, nem hajókázok meg tankozok így nekem ez az összevont dolog annyira nem lesz gáz. Bár utólag biztos módosítanak rajta ha sokaknak nem tetszik majd.
A probléma inkább ott kezdődik, hogy most már minden map teli van "klántagokkal" akik 3-an 4-en összevergődve azt hiszik szerintem, hogy verhetetlenek és a többség ellenére más irányba indulnak el rögtön az elején...
Így azonnal 2-3 gép mínusszal kezd a csapat és jelenleg 5x-ös szorzó ide vagy oda, mindig a több géppel maradt ellenfél tarol, így olyan xar futamokat megyek, hogy az már siralmas.
-
vaki
aktív tag
válasz
John_Doe #1559 üzenetére
Ma délelőtt nekem is volt pár ilyen csatám, hogy gyakorlatilag ugyanaz volt a 2 csapat..
A másik érdekes a rangsor számítás:
2-2 lelövésünk volt mindkettőnknek, assist pont semmi, nekem 4-el több kiosztott damage-em volt, plusz 3 pont földi célért és mégis a csapattársam került előrébb a rangsorban... Pfff Ja és persze ő ezzel benne volt a top3-ban én meg pont nem.Szerencsére amíg bosszankodtam egy másik csatában visszaadta, a mögöttem jövő kb 1,5* annyi sebzést osztott ki ugyanannyi lelövéssel mégis én kerültem előrébb a jó ég tudja mi okból
-
Bootsector
újonc
válasz
John_Doe #1540 üzenetére
Köszönöm amiket leírtál, nagyon hasznos infók. Nehézvadászt én is kifejlesztek majd, németet pl. de az IL-2 továbbra is szimpi, mint csatarepülő. Aztán majd meglátom. Valahogy az angol gépekkel nem tudok mit kezdeni, papíron sem tűnnek túl jónak.
Lehet, hogy itt is, lévén orosz a fejlesztőcsapat, azok a gépek kicsit jobbak? -
Bootsector
újonc
válasz
John_Doe #1538 üzenetére
Akkor meggondolandó egyelőre a prém gép. Anélkül is lehet talán boldogulni. Bár én egy kissé tartok a nehézvadászoktól, ahogy megfigyeltem a manőverező képesség nagyon fontos ebben a játékban. (javíts ki, ha tévedek). A sebesség mennyire másodlagos? Jó tűzerő, manőverezés, nekem ez a kombináció jött be eddig.
-
Pipifax
csendes tag
válasz
John_Doe #1523 üzenetére
Hát nem tudom
Biztos az is nagyon jó, hogy sok sebzést csinálsz, de pl. engem nem villanyoz fel ha mondjuk 6 gépen csináltam néhány szánalomra méltó sebzést
Nálam a katarzis az ellenség lelövésével jön
Sajnos ezt a Z még lassan csöpögteti számomra. Nekem 200 feletti játéknál még nem sikerült spontán egy sorozatból leszedni valakit se teli hites ILt lelőni egy rárepüléssel. Mondjuk én standard lőszert vagyok kénytelen használni, mert az én Z-s eredményeim mellett egy Ap lőszer használat meredeken deficites lenne.Más: Viszont szívessen farmolgatok a 109b-vel. Ott már 100%-on van a látásom és a lövés is 75% körül van. Következő szerintem a motor guru lesz. Vagy tényleg számítanak ezek a plusszok, vagy csak kezdem érezni a B-t 500 repüléssel, mert itt viszont jön a siker
Gyakran két, három ritkán négy akár öt gépet is le tudok szedni mostanság
Igaz itt már meg is tudom venni rá az AP-t
-
iravdudan
csendes tag
válasz
John_Doe #1523 üzenetére
Rakétával bombával ( nehézvadászon ) az én tapasztalatom következő.A 410-es rakétája valami fenomenális.Földre irányítva már-már azt hiszem,hogy túl messzire robban az ellenséges géptől,de nem.Jó nagy a robbanási sugara.A Mosquito rakétája már nem annyira jó,viszont kedvenc sportom volt,hogy földközelben magamra engedtem a vadászt aztán bombát neki!A Hornet viszont szívás.A rakéta maradt ugyan az,a bomba jobb viszont a szárny alá van felfüggesztve tehát látszik és nem eszik a népek.Ráadásul az ellenfél tűzereje is nagyobb,így egész egyszerűen nincs elég hp-m közel engedni a vadászokat.Tehát a bombáról már letettem,de képtelen vagyok eldönteni,hogy kell-e a rakéta vagy nem.Ja és amikor bombát és rakétát is tettem a Hornet-re az IL-10-esek majdnem lefordultak.Egyébként gyűlölöm az IL-10-eseket,feltétlenül kifejlesztem és megveszem!
-
Pipifax
csendes tag
válasz
John_Doe #1513 üzenetére
Köszönöm a segítséget
Pont én is ezt csináltam,bár majdnem biztos voltam benne, hogy az ellenfél nem látja a firkálmányomat.
egyszer a túloldaról kérdezet valamilyen nációból valaki, át hozzánk, hogy van-e köztünk magyar? Egy magyar válaszolt, a csapatból, hogy yes. a fazon visszaírt, hogy csak azért kérdezte, mert utálja a magyarokatÉn majd be haltam úgy röhögtem. írtam neki de azt csak a saját oldal láthatta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vírusirtó topic
- Plazma TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Hosszabb bemutatót kapott a The Blood of Dawnwalker
- Autós topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest