- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cooper911
senior tag
válasz
psycroptic #220 üzenetére
Ez a link van: http://worldofwarplanes.com/en/update
Hát ezaz, hogy hiába regisztrálok mert az a regisztrál acc még nem lesz beengedve a bétába.
Ami az emailban van arról le tudom töltneni a klienst, le is szedtem de nem enged be (rosz emailcim és jelszó hibával) mert ugye az accom EUs ott meg csak NA clustert tudom választani. szal mission impossible... -
Cooper911
senior tag
válasz
psycroptic #214 üzenetére
Megpróbáltam, ott meg azt irja, hogy várjak az emailra.
Irtam a supportnak.
Nem tudom miért nem lehet megnézni hogy ahhoz az emailhoz milyen acc tartozik és akkor abba a régióba beengedni az embert.
Játszanék én az US-en is mert tök mindegy, csak oda meg nem enged be. Köszi WG -
RaZroX
addikt
válasz
psycroptic #216 üzenetére
Mikor jön a nyílt béta ?
-
predator00
tag
válasz
psycroptic #203 üzenetére
Nem vagy vak, még nincs
Az irányitás tényleg förtelmes.
-
Jamboo529
senior tag
válasz
psycroptic #192 üzenetére
Dettó, pedig még az alfára regeltem a legelején.
Azt is mondták, hogy aki oda regelt, az előnyben lesz a bétánál, de úgy látszik ez is csak kamu. -
D.Orion
veterán
válasz
psycroptic #149 üzenetére
Mivel alpha tester is voltam így laucher-ből frissítem. Egyébként remélem nem árulok el azzal hadititkot, hogy jelenleg nincs torrent-es formában biztonsági okokból. Leszedsz egy kisebb installert és az letölti a többit, mint ahogy anno a WoT-nál is volt a kezdeti beta időben.
Elvileg 2GB felett fog megállni a játék annak aki most jutott be. Nekem már 9GB-os a mappa, lehet kicsit sok benne a már használaton kívüli rész.
-
D.Orion
veterán
válasz
psycroptic #147 üzenetére
Jöhetne gyorsabban is, mert meló előtt még ki akarom próbálni.
-
Mcray
senior tag
válasz
psycroptic #143 üzenetére
Hát igen, billentyűzettel az IL-2 még csak csak, de ezt valahogy nem tudom élvezni Wowp-ban, mikor az ellen Joy használatával olyan finom siklásokat csinál, hogy a billentyűzetes túlkormányzás miatt nem bírom eltalálni, mert körbelövöm.
Ismerős a régi Cyborg Joy használatával csinált olyat IL-2 ben, hogy egy frontális támadással (Spitfire-rel), 4 Messzert szedett le, csak azzal hogy a gép seggét csúsztatta.
Mióta láttam, hogy a rutinos you-osok is pont ugyanezt csinálják itt is, elment a kedvem az egésztől. Nincs pénzem rendes Joyra, olcsót meg elvből nem veszek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged