- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
John_Doe
senior tag
Join the Public Test: Conquest Mode aka WoWp 2.0
-
John_Doe
senior tag
Hogy is mondjam nem volt igazából kihívás a korábbiakhoz képest. Ez egy kétségbeesett próbálkozás volt részükről hogy az emberek játszanak addig is amíg elkészül a 2.0. Ahogy a tesztre adott reakciókat elnéztem még eltart egy darabig mire kijönnek vele. (Ígértek egy nyílt tesztet is amiről azóta semmi hír
) Én arra számítok hogy jönni fog még pár korábban már megszerezhető 8as prémium gép hasonló bonyolult küldetésekért. Ja és idénre ha jól láttam több mini ágat (T8-T10) ígértek az egyik a Blohm & Voss.
-
John_Doe
senior tag
-
John_Doe
senior tag
Most már tényleg érdekelne neki milyen CPU ketyeg a gépében.
i7 4770K > i5 4590
HD7950 < RX470 =< GTX 970Ezért kérdezem.
-
John_Doe
senior tag
Sokan sírnak orosz fórumon is és semmi válasz. Szerintem a 2.0-ig nem is várható változás fps terén. Nálam mostanában már nem ritka a 13-18 fps szeritned én nem tépem a hajam. Elnézve viszont a tesztről kiszivárgott videót nem nagyon számítok előrelépésre. Igaz nem tudni milyen gépen és milyen részletességgel játszott az illető de a 30 körüli fps nem sok jót ígér.
Gépem: C2D E4500, 4GB ram, 8800GTS512, és ezt mega-giga low grafon 1440x900 felbontáson. (Tudom kéne már cserélni...)
Ugyanezen a gépen nem a legalacsonyabb felbontáson a Warships soha nem esik 35 alá.Viszont az érdekelne milyen procid van és mennyi memóriád?
-
John_Doe
senior tag
Én nem kerültem be a tesztbe de a bejelentkezéssel semmi bajom sincs. Viszont ezt találtam: World of Warplanes 2.0
-
John_Doe
senior tag
válasz
Nostromo_HUN #2030 üzenetére
Mindig az aktuális hír fórumát szoktam átfutni. Ha látok egy dev hozzászólást azt elolvasom. (Ugye ki vannak emelve pirossal) Ennek konkrétan ez a fóruma:
Новый игровой режим приглашает испытателей!De nagy általánosságban ott ugye a kérdez-felelek.
Én úgy szoktam hogy Chrome auto fordítás orosz->angol. Szóval van amit félreértek mert félrefordít vagy rosszul értelmezem amit mondani akarnak.
-
John_Doe
senior tag
válasz
Nostromo_HUN #2028 üzenetére
Orosz fórumon a fejlesztők hozzászólásait szoktam olvasgatni. Az európait már 2 éve nem érdemes nézegetni. Ott olvastam azt is hogy elvileg ma küldenek levelet ha kiválasztottak tesztre.
-
John_Doe
senior tag
Női pilótákról annyit hogy szerintem én mind megveszem mert miért ne ha még így is marad egy rakat tokenem. Használni viszont max a küldetésekhez fogom őket. Kicsit bővebben hogy mit gondolok róluk.
Orosz: A tűzgyújtó képesség miatt arra gondoltam hogy a kisebb kaliberű gépekre lehet jó pl 4-5 attack gépek én az 5ös prémmel tervezem használni. Esetleg egy komolyabb bomba rakéta felszerelésű multiba pl az I-16-29.
Amerikai: Eddig is amerikai multit használtam ha Destroyer medál kellett most még azt nem tudom hogy marad a P-47B-ben vagy mennyen át az F4U-1-be.
Német: Eredetileg arra gondoltam hogy majd a HG2-be használom (ha kiveszem) de aztán arra jutottam hogy most nem sűrűn fordul elő velem magas tierekben a head-on így itt is marad az alacsonyabb tier. pl 110B vagy esetleg de csak nagyon esetleg a 410. (De az is valószínű hogy a 110C-6 és a Do17 is ezt kapja majd ha előveszem őket)
De ezek csak gondolatok nem próbáltam csak az amerikait a zuhanóbombázó képesség miatt de azt a csatát inkább felejteném. Mire elértem az első hajót rajtam kívül csak egy bot maradt életben a csapatból...
-
John_Doe
senior tag
válasz
Nostromo_HUN #2022 üzenetére
Nos nem sokat tudni egyenlőre de azt már leírták hogy új térképek lesznek hozzá. A teszt elvileg jövőhéten indul de lehet hogy csúszik. Többféle variációt is tesztelnek majd ha minden igaz. Nem tudják még biztosan hogy a jelenlegi mód egyáltalán marad-e. Az is lehet hogy megy a kukába az egész eddigi és végül is valamiféle reset lesz. Az viszont biztos hogy az összes gépet újra balnszolják. Sokféle bombázót ígértek még prémiumot is de persze majd szép lassan. Valószínűleg a gépigény is változni fog de erről se mondtak még többet mint azt hogy majd meglátjuk. Ez mondjuk vicces mert ez ami most is a legrosszabbul fut a 3 játékukból.
-
John_Doe
senior tag
válasz
ertewrtewrtw #2019 üzenetére
Persze hogy nem voltak. Ha jól emlékszem az 1.9.0 hozta be őket 2015 október környékén. Azt meg hogy miért már írtam...
-
John_Doe
senior tag
Régen egyértelműen IL-10-et javasoltam volna. Az IL-8 közelebb áll ahhoz amilyen az IL-20 lesz utána az 57mm ágyúval. Elég durva földi célok elleni köröket lehet vele menni ha nem szállnak rád. Viszont ha rád szállnak az IL-10-nek több esélye van mert sokkal mozgékonyabb. Még a német csatagépek behozatala előtt húztam őket de most is megvannak. Ha Thunder medál kell egy küldetéshez hamarabb nyúlok az IL-8 hoz mint az IL-10-hez de ha sokan nyomulnak csatagéppel inkább IL-10.
Egészen pontosan a most meglevő gépeimnél Thunder medálhoz IL-40, IL-40P, IL-20, IL-8 a sorrend nálam de ha sokan vannak akkor IL-40P, IL-10. (Németből még nincs meg a 9-10.) -
John_Doe
senior tag
Ok az enyém is nagybetűvel kezdődik és nincs benne szám ugye feltűnt hogy azt írtam
if
bot
then
nagybetűvel kezdődik és nincs benne számés nem azt hogy
if
nagybetűvel kezdődik és nincs benne szám
then
botMellesleg ezt az oldalt még nem ismertem. Kösz a linket.
-
John_Doe
senior tag
válasz
ertewrtewrtw #2013 üzenetére
Igen ez olyan mint az xvm csak itt nem annak hívják. Amúgy hogy akkor én is ezt a kifejezést használjam NPC neve mindig nagybetűvel kezdődik és tuti nincs szám a nevében. Az lenne a legegyszerűbb ha úgy csinálnák meg mint a hajósban ott a botok (NPC-k) neve : kezdődik és : végződik. (Igaz ott nincs ilyen kevert mód ott ugye külön van egy PvE rész.) Vagy akármivel csak első látásra meg lehessen különböztetni a botokat.
Más. Orosz fórumon láttam hogy február 23-án jön valami megint ahol elvileg a tokeneket lehet majd használni valamire. Ma ezt jolmegaszondtam.
Remélem nekünk is jön valami...
-
John_Doe
senior tag
válasz
ertewrtewrtw #2011 üzenetére
Először is kevered a dolgokat. A hivatalos botok amik azért vannak hogy ne 1 gép legyen mindkét oldalon valóban nem jelenthetők nincs statisztikájuk. Másrészt nem csak csatarepülővel mennek. A hivatalos botok neve kb az amik az adott gép nemzetéhez illő nevek pl Aleksey tuti orosz géppel ment. Plusz a botok gépen levő "kill mark" jelzés mindig 1-1. (Oroszon 1 csillag és 1 bomba). A többit meg elírhattad mert pl itt van tankman06 adatlapja.
Azon meg ne csodálkozz hogy sokan mennek földi célokra ha egyszer ez a második küldetés sőt én a harmadikat is csatagéppel csináltam meg.
Tipp: Mivel én gyűlölöm a Hryunomod-ot (ez alapból mutatja ki a bot ki igazi játékos) így csata elején végig szoktam kattintgatni kinél nyílik ki a menü. Akinél nem az a bot.Itt egy kép hogy a hryunomod hogy jelzi a botokat.
S, N, V, a nevük előtt botok ahol szám van az igazi játékos.
-
John_Doe
senior tag
válasz
Nostromo_HUN #2008 üzenetére
2 éves gép kap 2x kredit és xp szorzót meg egy kis free xp-t. A szorzók tízen akárhány csatára szólnak.
Annak idején ezt írták a hírben:
- 1 month after purchase
- Every three months for the first year
- Every 12 months after that. -
John_Doe
senior tag
Aki esetleg nem figyelné Chasing the Mosquito.
Röviden február 7 és február 21 között 3 küldetést kell megcsinálni egymás után.1. Lőj le 50 ellenséges gépet. (t4+)
2. Okozz 100000 sebzést földi célpontoknak. (t4+)
3. Szerezz 1000 superiority pontot. (t4+)A harmadik után megkapod a De Havilland 98 Mosquito FB 26 tier 6 kínai nehéz vadászt (és 1 hangár helyet).
Ha már megvan korábbról akkor 3590 aranyat (és 1 hangár helyet). -
John_Doe
senior tag
Én még játszom vele. Most hámoztam ki a kliensből az új japán ágat.
Így néz majd ki:
t2: Ki-10
t3: Ki-27
t4: Ki-43-I
t5: Ki-43-II
t6: Ki-61
t7: Ki-84
t8: Ki-94-II
t9: Ki-162
t10: Ki-162-IIIMásik dolog amit néztem hogy most már a free xp-t átt lehet adni a pilótáknak
1 free xp = 5 crew xp arányban. -
John_Doe
senior tag
válasz
John_Doe #1975 üzenetére
ITT van angolul is.
A skillekhez csak annyit hogy nem aktiválhatók hanem aktiválódók is lesznek. Vagyis nem te nyomsz egy gombot hogy működjön hanem bizonyos körülmények között működésbe lép. (Ha jól értem amit az igen mély hangú hölgyek mondanak.) És max 15 skillpontja lehet egy pilótának abból kell kiválogatni mit akarsz.
A 302-ről meg váltig azt állítják fórumon hogy nem tokenért vagy küldetésekért lesz hanem megvehető lesz.
-
John_Doe
senior tag
1.9.5 hírek.
Egyenlőre csak orosz videó ITT.
Amiből újfent mondom egy kukkot sem értek.Legénység skillek átdolgozva nekem nagyon a hajóshoz hasonlónak tűnik (aktiválható skillek is lesznek ha jól látom).
Átdolgozott festések (szerintem csak kinézetre más, a funkció marad).
Talajjal való érintkezés átdolgozva (ami feltűnt hogy a szárny vízbe érése nem instant halál csak a HP megy le).
Következő gép az orosz t7 Kostikov 302 lesz.
Ha jól értem a hangárt is tovább optimalizálják.Nem a videóból és nem hiszem hogy 1.9.5 de a következő fejleszthető ág a japán Army Fighters lesz. Közelebbit nem tudok. Francia gépek kb mint a kínai csak prémiumok lesznek.
-
John_Doe
senior tag
Semmi mindenki csinálja amihez kedve van csak az hogy csata közben még be is jelenti hogy hányadik Rocketeer medálját szerezte meg éppen kicsit gyanús volt így ránéztem.
Egyébként sulejma_2013 a neve.
-
John_Doe
senior tag
Kicsit turkáltam a fájlok között.
Mivel jön április 1 gondoltam megnézem ott van-e a Sleipnir hát ottvan. Viszont ami érdekesebb hogy találtam 2 francia tier 5 gépet is kis keresgélés után rájöttem hogy az egyik a Arsenal-Delanne 10 vadász a másik a SNCASE SE-100 nehézvadász. Ja és persze a hírben látható tier 4 francia vadászgép a Caudron C.714.
Tier 8 ban a régebb óta ott lévő Curtiss XF15C és North American P-82 Twin Mustang melett viszont látok még egy p80a jelölésűt ez gondolom Lockheed P-80 Shooting Star.
Tier 7 ben egy orosz csoda a Tikhonravov I-302P Rocket Interceptor és egy francia vadász az Arsenal VB 10. -
John_Doe
senior tag
Nem akarom elkiabálni de az orosz devblog videó alapján a következő kampány egy tier 5 vadászért megy majd ami az I-180-3 névre hallgat. Nem tokenekért lehet majd megvenni hanem egy 18 küldetésből álló sorozat végén adja. Persze az orosz nyelvből egy kukkot nem értek úgyhogy várjuk meg az angolt, de a képek alapján ezt szűrtem le. Na meg hogy a napi küldetésekért járó tokenek száma tényleg változni fog 1-2-3 a nehézségtől függően. A hangár ára felmegy 18 tokenre de lesz lehetőség 30 nap prémiumot venni 150 tokenért. Valamint a gépek balanszán is változtatnak például a japán 8-9-10 eseken.
A továbbiakat már tényleg csak találgatom a képek alapján:
Az I-180-3 hoz lesz valami speckó felszerelés amit csak azon lehet használni és ha jól látom átveszik a hajósból hogy az egyik festés ad plusz xp-t.Az orosz videó tegnap jött ki remélem az angol is jön gyorsan.
-
John_Doe
senior tag
-
John_Doe
senior tag
válasz
DEV_NULL #1940 üzenetére
Na jó de azért csak úgy írják ki hogy a kampány alatt összeszedhető legyen az ára. Persze azt mondták figyelik hogy mekkora mennyiséget halmoznak fel a játékosok és ahhoz igazítják az árat majd, meg az is kérdés mennyire lesz nehéz az átlag játékosnak. (A nyerőgépes szívatást már nem is említem
) Azt is olvastam hogy a következő update az 1.9.4 lesz amiben változik majd a napi küldetésekért járó tokenek száma. Valahogy úgy hogy a könnyebbek egy tokent érnek a nehezebbek hármat a közepe meg marad kettő bár ez nem biztos. És persze a botokat reszelik tovább.
-
John_Doe
senior tag
Egy megfelelő korábbi klienssel meg lehet nézni. Ha nagyon érdekes akkor meg videót kell csinálni belőle amíg tudsz. Valamelyik fórumon (talán az oroszon) mintha láttam volna egy elvetemült emberkét aki gyűjtötte a régi klienseket és adott linket letöltéshez ha kértél. De lehet hogy csak wot-hoz volt nem emlékszem elég régen volt már. Nem fűznék komolyabb reményeket hozzá a helyedben.
-
John_Doe
senior tag
Amit legutóbb kipróbáltam Hryunomod az már azt is kiírta hogy a bot mennyire jó. N S V (úgymint Novice, Soldier, Veteran)
A gépem viszont nagyon gyenge így már nem tudok felrakni modot mert akkor végképp játszhatatlanná válik a játék. Most legrosszabb esetben 16-18 fps mellett szenvedek ha szerencsém van akkor nem esik le 20-24 alá de az ritka hogy ennél jobban menne. 1.9 előtt simán megvolt a 40 fps. És akkor még erre jön rá a lag aminél a botok látványosan ugrálnak össze vissza. Fórumon láttam valahol ahol elismerték hogy az 1.9.2 tele van olyan hibákkal amiket most nem tudnak javítani majd csak a következő patchel.Én kivettem az I-260-at és nem bántam meg. Harmadik csatára lőttem egy ászt vele. a többi tokent el kaszinóztam az eredmény 3 gép (Ki-33, Type 224, P-36C,) 6 hangárhely, 6 nap prémium, 4 barakkhely, és tonnányi szemét.
-
John_Doe
senior tag
válasz
Dark Wander #1867 üzenetére
Nagyon nem ide tartozik de ugye nem erre gondolsz?
Mert ez azt jelenti hogy aranyért vehetsz ezüstöt.
Az meg hogy nem tolja a képedbe hogy vegyél aranyat lehet hogy igaz de hogy egyszer volt 1 nap prémiumom (ingyen osztogatták) és azóta heti rendszerességgel a képembe tolja hogy lejárt a prémium időszakom nem akarok venni újat az is biztos.
Egyik játék sem szeretetszolgálat attól hogy f2p még élni kell nekik valamiből.
Persze hogy a WoWp miből él azt inkább ne firtassuk.
-
John_Doe
senior tag
válasz
Kekszeshus #1856 üzenetére
Szia nem tudom segít-e de próbáld meg törölni a játék átmeneti fájljait. Ezek nem a játék könyvtárában vannak hanem a C:\users\felhasználónév\AppData\Local\Temp\wargaming.net
illetve a
C:\users\felhasználónév\AppData\Roaming\wargaming.net\World of Warplanes\ -ben levő dolgok. Ezeket törölheted. Hasonló hibánál szokott segíteni. Az viszont érdekelne a korábbi problémádat mi oldotta meg, csak hogy tanuljunk belőle. -
John_Doe
senior tag
válasz
Kekszeshus #1853 üzenetére
Az a rész nem neked ment hanem csiben1-nek. Direkt írtam külön.
Neki pedig azért fontos mert külön regisztráció kell régiónként, a kliens is külön van és csak az azonosat fogadja el, de lehet nem ez a gond csak így este fáradtan erre gyanakszom. -
John_Doe
senior tag
válasz
Kekszeshus #1849 üzenetére
Ez a hiba elég régóta előfordul egyes embereknél. Általában a hiba oka az hogy a vga driver nem tetszik a játéknak. Nem mindig a legfrissebb ami megoldja a problémát lehet hogy egy régebbit kell felrakni. A HD4670 pedig valóban nem egy erős kártya de szerintem minimumon mennie kellene a játéknak. Elindulnia legalábbis biztos elkel neki.
-
John_Doe
senior tag
válasz
DEV_NULL #1821 üzenetére
Én csak 1280x1024 -ben játszom ennyit tud a monitorom. (Nem mintha a gépem többet bírna
)
A botok miatt visszatértem az open beta alatt kialakított taktikámhoz amikor még mindenki ment minden fele. Csata elején hátraarc egy Immelmann fordulóval és lemaradva tartok középre vagy a legnagyobb kupac bot után. Persze ha totál agyatlan botokat kapok semmi nem segít.Más: Felraktam a hryunomodot meg még ezt azt és ha valaki esetleg tudja a titkát a napi statisztika mod nyelvét hogy lehet orosz helyett angolra állítani az ne tartsa vissza mert engem is érdekelne.
Ja és kaptam 3nap prémet meg 500 aranyat az e-mail tanulsága szerint a HyperX contest – Tier V Aces #5 miatt. Csak azt nem tudom mi is volt az. Mert ha az FW-190 V, meg a P-40 akkor nem tudom hogy kaptam akármit is mert P-40-em nincs FW-190-el meg alig mentem 3-4 kört.
-
John_Doe
senior tag
Persze ezt én is tudom. Nekem a játékosok nevének kiszúrása a nehéz bizonyos esetekben. Mert ugye ott nincs ez a szabály hogy nem lehet Güter, John stb. Az nem tetszik hogy ránézésre látni akarom ki a bot és nem ezen gondolkodni. Hogy miért mert nem szeretek magamban beszélni és szeretem látni ki az akivel esetleg érdemes együtt repülni mellé szegődni. Szóval marha nehéz lett volna nekik berakni valamit ami megkülönbözteti őket mittomén egy klánt aminek mind a tagja és [BOT] vagy [AI] a jele. De azt direkt csinálják mert így sokan nem tudják hogy botok és örül a fejük hogy jé tele van a szerver. Pedig ez így ebben a formában nem fer. A warthunderben is vannak botok de ott látszik ki az és nem is ennyire döntő tényező a csata kimenetelére nézve a jelenlétük.
Amúgy meg ha kijön az 1.9-hez a Hryunomod most először felteszem mert ott látszik akinek nincs statja az a bot.
-
John_Doe
senior tag
válasz
CaL!BeR #1812 üzenetére
Nem is tudom hol kezdjem de a botok az egyik csatában nagyon hülyék és az első 2-3 percben meghal az összes úgy hogy az ellenfélből egyet se lőnek le másik csatában meg oda se érek hogy rálőjek egy ellenséges gépre már ászt lő az egyik bot. Ez így nagyon nem frankó. Értem én hogy ez előfordulhat emberekkel teli csatában is nade ezek nem emberek ne ők döntsék már el a csata kimenetelét. Ja és emellett mocsok pontosan lőnek is. A legidegesítőbb hogy marha viccesnek gondolták a fejlesztők ha beszélgetnek is ezek a botok és hogy erre fordítottak időt pénzt...
Nem használok modokat de várom hogy valaki csináljon egyet ami egyértelműen jelöli a botokat mert az sem frankó hogy próbálják elrejteni őket.
Ami meg a rövidebb várakozási időt illeti. Aha persze állunk a sorban hárman 50-70 másodpercig. Ekkor indít egy csatát ahol csapatonként 1-1 ember van ok betölt eljut az "Awaiting players..." feliratig aztán annyi 3 perc múlva visszadob a hangárba. Gondolom az ellenfél embere kifagyott vagy valami de a várakozás nem lett kevesebb.
Sebzés rendszer meg inkább szól a kritről most már mint a hp darálásról ezzel nem is lenne semmi baj ha érteném az általad is leírt szituáció miért van hogy lövöm mint a barom és alig jön le 1-2 hp. Számomra a legbotrányosabb a tűzgyorsaság drasztikus csökkentése a nagy kaliberű fegyvereknél. És persze az hogy a fegyverek leírásából eltűnt a torkolati sebesség ami fontos ha tudni akarod hova célozz csak tovább bosszant. A lőszerek meg. Ingyen alap ez rendben, de a fejlesztett rohadt drága úgy hogy a gépek keresetén nem változtattak. Az arany lőszert meg pénzügyi szempontból nem értem. Nagyon kíváncsi lennék hogy mekkora bevétel lesz belőle mert tényleg nem értem ekkora játékosállomány mellett ebben a játékban ezt hogy gondolták.A célkeresztre azt ígérik hogy az 1.9.1 ben választható lesz a régi mód is. Az FPS esésedre meg csak annyit hogy én nem csodálkozom mert nálam ez eddig is előfordult ha nem 3v3 csata volt hanem mondjuk 10v10. Mással nem babráltak csak több dolgot kell megjeleníteni ennyi.
Röviden ez a játék visszakerült alfa teszt állapotba. A baj csak az hogy közben elvárják hogy fizess egyre több mindenért.
-
John_Doe
senior tag
Nos azt hiszem megvan a megoldás. Ami neked kell az a World_of_Warplanes\res\gui\minimap_sizes.xml fájlban van. Itt van leírva az összes minimap méret. 100-75-125-150-175-200 százalékos lépésben ebben a sorrendben. Én szimplán kitöröltem ami nem kell. Három lépést hagytam benne a 100-75-175 és mikor leellenőriztem ez a három méret volt és + - ra ezek között lépkedett. Így néz ki a 100%-os blokk:
<size>
<id>100</id>
<offset>4 4</offset>
<texture_overlay>TX_MINIMAP_OVERLAY_TEXTURE_100</texture_overlay>
<texture_grid>TX_MINIMAP_GRID_TEXTURE_100</texture_grid>
<texture_map>TX_MAP_TEXTURE</texture_map>
<map_position>18 18 0</map_position>
<map_size>209 209</map_size>
</size>Viszont hogy ne kelljen az eredeti fájlokat elkavarni kipróbáltam hogy modként működik-e és igen ha előbb átmásolod a fájlt a World_of_Warplanes\res_mods\1.8.3\gui\minimap_sizes.xml helyre és ott módosítod akkor is működik. (Kicsit furcsálltam hogy még mindig 1.8.3 de megnéztem a World_of_Warplanes\paths.xml fájlt és ott a modok mappájának ez volt megadva.) Szóval ess neki és találd ki neked melyik kell én a team training szobában teszteltem. Azt én hozom létre és mást nem zavarok a próbálgatással.
-
John_Doe
senior tag
válasz
Zolcsy82 #1800 üzenetére
Megy sőt kevesebb bajom van vele mint a hét első felében. Ez a hiba általában cache ürítésre meg szokott oldódni. Temp\wargaming.net illetve a AppData\Roaming\wargaming.net\World of Warplanes\ -ben levő dolgok. Drasztikusan mind ha finomkodni szoktam akkor csak a logs meg az emblems mappák tartalma.
-
John_Doe
senior tag
Ezekre gondolsz?
Nem szoktam nyomkodni mert 1280x1024 -ben játszom. Viszont azt halottam hogy ha nem fér ki átfedés nélkül a képre akkor nem működik. Értem ez alatt hogy alacsony felbontáson lehet nem is működne ha 3 fogyócikk van a gépen mert mivel azok a kis térkép mellett vannak nem engedné hogy eltakarja.
Szerk.: Lásd az 1794-es hsz-ben linkelt képet nem nagyon van hely a kis térkép mellett.
-
-
John_Doe
senior tag
válasz
DEV_NULL #1787 üzenetére
Elhiszem de nem érdekel mert ahogy én játszom úgy 1-2 küldetés eleve lehetetlen hát inkább nem is izgatom magam. Nagy mumusom a Destroyer medál.
Amúgy még teszten összefutottam vele zsinórban 3 csata ugyanaz a csávó kimondottan béna volt. Nem az XP-58 -ról írok véleményt! Csak azért írom le hogy én kit láttam tesztelni a gépet.
Első csata szemtől szemben jött én Me 262-vel voltam rakétákkal. Kapott a rakétákkal meg párat a 30-assal és ment is a levesbe. Nekem kb a fél Hp-m maradt meg. Második csata ugyanaz szemtől szemben itt kicsit szerencsésebb volt mert az ütközés ölte meg és engem is. Harmadik csata messze elkerült... -
John_Doe
senior tag
A devblog azt írja az ok az hogy a szóló játékosok átlag winrate-je 49% a kétfős szakaszban játszóké 50% a háromfős szakaszoké pedig 58% átlagban. A legnagyobb baj az volt hogyha az egyik csapatban volt egy háromfős szakasz a másikban meg egy se akkor a szakaszos csapat nyerési esélye 66%-ra ugrott. Ment a rinya emiatt fórumon és a számok szerint a játékosoknak igazuk volt. Két dolgot tettek ellene az egyik a háromfős szakasz megszüntetése a másik meg hogy megcsinálták ezt az "Automatic Search for Flight Members" funkciót hogy remélhetőleg a kétfős szakaszok száma meg nőjön.
-
John_Doe
senior tag
válasz
machine81 #1766 üzenetére
1.8 óta csak két fős lehet a szakasz.
The maximum number of Flight members is reduced to two players in order to decrease the impact of Flights on the team balance and overall battle results. A more detailed explanation for our reasoning behind this change is available in a dedicated article on our World of Warplanes Developers Blog.
-
John_Doe
senior tag
válasz
Sontir Fel #1764 üzenetére
Ebben nem tudok segíteni mert én egeret használok de ha ennyire el van cseszve a beállítás lehet csak az segít ha kézzel átírnod a config file tartalmát.
Talán ez az:...\AppData\Roaming\wargaming.net\World of Warplanes\input_mapping\joystick.xml
-
John_Doe
senior tag
Következő küldetés jutalma ismét az YP-29 (és 1 hangárhely). Akinek megvan az ha minden igaz 740 aranyat kap (és a hangárhelyet).
Maga a küldetés A ritka Boeing névre hallgat. Teljesítsd a Kő Papír és Olló küldetéseket összesen 5 alkalommal. Bármelyik küldetés ezek közül 1-3 alkalommal teljesíthető.
Kő: Nehéz vadásszal lőj ki 15 ellenséges többfeladatú vadászt.
Papír: Többfeladatú vadásszal lőj ki 15 ellenséges vadászt.
Olló: Vadásszal lőj ki 15 ellenséges nehéz vadászt. -
John_Doe
senior tag
A linken ugye azt írja hogy a vásárlás utáni 1-3-6-9-12 hónapfordulón majd minden évfordulón kellene lenni de mondom az I-220 nálam még csak 8 hónapos lesz szóval ez is bugos. Most vagy az nem igaz amit vásárlási időpontnak feltüntet vagy a küldetéseket nem úgy adja ahogy kéne. Én erre az utóbbira tippelek bár az is igaz hogy a franc se emlékszik már mikor vettem a 220at. Ahogy magamat ismerem tuti le volt árazva mert csak akkor veszek t6 feletti gépet.
-
John_Doe
senior tag
Ezen túlmenően fogalmam sincs. Amit tudok hogy a meteor 9 hónapos volt ezért adott rá egy 3x szorzót kreditre és xp-re 14 nyert csatára.
Meg ez van még amit látok.A Ju 87 11 nyert csatára az I-220 meg 14 nyert csatára szól.
A P-38J 1 éves, az I-220 8 hónapos, a Ju 87 G 3 hónapos. Szóval valami nem kóser mert a 8 hónapra nem kéne hogy adjon de majd kiderül hogy tényleg ad vagy csak ígérget -
John_Doe
senior tag
Igen lesznek és a régiek is maradnak. Hogy mikortól lehet megvenni őket azt nem tudni még egyenlőre csak nyerni lehet. Én egy Engine Tuning II-t nyertem ami +5% motorerő tier4-6 gépekre és le lehet szerelni arany nélkül szóval kipróbáltam a JU88 P-n
Természetesen semmit nem vettem észre halottnak a csók egy groundattack gépen.
-
John_Doe
senior tag
Nyerőgép:
Ráböksz a nagy piros gombra középen elvesz egy tokent minden figyelmeztetés nélkül és ad 4 dolgot a következők közül.
- festés gépre (14 lehetséges gép közül 1re én pl. az IL-2(mod.)-ra kaptam)
- embléma gépre (10 van)
- fogyó cikk (a 6 újból)
- felszerelés (az 5 újból)
- 50% vagy 75% kedvezmény prémium gépre (75% tier3-5, 50% tier6-7)
- kredit
- régi fogyó cikk vagy felszerelés
- tokenEzt úgy kell elképzelni hogy van 4 hely amire választ egyet a fentiek közül ez ha mákos vagy lehet 4 token is tehát lehet azonos is köztük bár gondolom a festést nem adja oda többször.
Én az IL-2(mod)-ra kaptam festést egy új felszerelést, egy régi felszerelés, meg egy régi fogyócikket.
-
John_Doe
senior tag
Tartogatni nem lehet következő eventre ha lesz egyáltalán mert ennek a végén beváltják majd valamire. Hogy mire azt még nem tudom de azt írták majd szólnak mielőtt véget ér az event. Orosz fórumon a tipp az hogy ha rendes akar lenni a wg akkor 20000 kredit jár majd 1 tokenért de ez csak találgatás. Ez onnan jön hogy 1 tokent 50 aranyért lehet venni és mivel aranyat nem fognak adni szinte biztos így az arany átváltásnak megfelelő kreditet szeretnék megkapni az oroszok. Esetleg próbára teheted a szerencséd mert a nyerőgép dobhat sokkal többet érő felszerelést vagy ha szeretnél prémium gépet lehet kapsz rá kedvezményt. Én megvárom mit írnak mire váltják át.
-
John_Doe
senior tag
A t8 prémgépeket csak akkor tudod kivenni tokenért ha az összes feladatot megcsinálod ami szerintem alig valakinek fog sikerülni. Két fős szakasz öljön meg 12 ellenséget elég esélytelen ami kapásból 29 token veszteség. Főleg hogy ritka az is hogy egyáltalán van 12 ember egy oldalon. (9 ezért a feladatért +20 az utolsóért.) De van még egy-két másodlagos amit túl nehéznek tartok illetve szerencse kell hozzá (vagy csalás). Esetleg vehetsz aranyért tokent de azt én passzolom.
A J8M leírása meg hibás szerintem de ha úgy lenne megvalósítva ahogy ezek működtek nem sok esélye lenne a játékban. Már pénteken találkoztam J8M-el szerencsére az én oldalamon volt amit láttam az elképesztő volt kb 300 méteren volt 500km/h sebességgel. Egy I-250 fordult rá ami 150-200 méterre volt a háta mögött. Elkezdett emelkedni merőlegesen felfele és felgyorsult 900km/h-ra kb 4 másodperc alatt 1500 méterre növelte a távolságot amikor a boost elfogyott. Miután kinyírta még maradt egy me262 ami menekült már egy ideje azt vízszintes gyorsulásban elkapta. Azóta azon töröm a fejem mit lehetne ellene csinálni. Gondolom a boost újratöltés esetleg a gyenge pontja addig ki kell forogni ha tudod de ugye majd jön arra is egy varázslatos motorhűtő fogyócikk. -
-
John_Doe
senior tag
válasz
DEV_NULL #1695 üzenetére
Igen az is lesz. Bár ez csak annyiban érint engem hogy tele lesznek a csaták 3 fős vadász szakaszokkal. Mindkettőhöz nem lesz idegzetem és tekintve hogy szakaszozni nem szoktam a hangár jobban érdekel. Nem baj a 110 C-6 pont jó lesz nekem erre a célra vagy a 410, 262, Mosquito közül valami. Van még F7F, P-38J és XP-50 is a hangáromban de ezek nem fekszenek annyira nekem. Ha jól számolom pont április 1 lesz amikor ezek a küldetések élesre váltanak szóval lesz itt még valami a Sleipnir-rel is.
-
-
John_Doe
senior tag
-
John_Doe
senior tag
Holnap jön az oroszoknak az 1.7.2. Remélem mi is megkapjuk és kíváncsi leszek mi igaz ebből:
Improved performance for graphics quality settings "Medium" or higher. -
John_Doe
senior tag
Igyekszem felnézni minden nap de nem ígérek semmit mert mikor szeptemberben a Hurricane IID ugyanilyen rejtett küldetésben volt naná hogy az utolsó aznapra esett amikor nem értem rá. A különbség az hogy ott mind az ötöt meg kellett csinálni hogy megkapd a gépet most elég a hatból ötöt. Az oroszoknak meg ilyen küldetések voltak. [link] Ők ugyanis létrehoztak egy "jelző" topikot. Aki ért oroszul az esetleg leírhatja mik voltak pontosan. A google fordító nem ment vele sokra bár a lényeget értem. Az orosz meg nekem kínai.
-
John_Doe
senior tag
Hogy melyik a jobb. Ha a repülés és repülők iránti szeretetem szólal meg akkor War Thunder. Ha a régi szimulátoros énem szólal meg akkor War Thunder. Ha a program hibákat nézem akkor War Thunder.
Hogy mégis a World of Warplanes az a mit többet játszom nem tudom. Talán az hogy többet játszom egyedül nem szeretek szakaszozni és ezt itt azért sokkal jobban lehet mint ott. Ezzel azt akarom mondani hogy itt egyszerűbb a dolgod. Ott ha sikeres akarsz lenni jobban együtt kell működni a többiekkel. Nagyobbak a térképek ebből eredően már az elején oda kell figyelni a másikra nem lehet csak úgy lereagálni a csata aktuális helyzetét mint itt. Kivéve az árkád módot mert az egy húsdaráló de az meg nekem a legtöbb esetben túlságosan is árkád. A War Thunder ugye a szimulátor felől közelíti meg a játékot és az árkád mód nagyon nagy ugrás a többihez képest nekem valahol ott lenne egészséges amennyire a Warplanes árkád. A többi módban pedig lassabban indulnak a csaták mint a Warplanes rosszabb pillanataiban és még lassabb is mert ugye 500 lőszer aztán mehetsz haza újratölteni. Nem tudom jobban megfogalmazni mi a kettő közti különbség és mi a bajom vele de mint írtam mindkét játék bejön nekem. Azt tudom javasolni próbáld ki a War Thundert és dönts te melyik a jobb. De azért majd adj még esélyt a Warplanes-nek is mert ahogy olvastam kirúgták az egész fejlesztő csapatot és az új alapjaiból kezdi átformálni a játékot. -
John_Doe
senior tag
A sok hiba oka az új engine. Nagyon úgy tűnik nekem hogy az utóbbi pár BigWorld verzió először ide kerül be és a csiszolgatás után kapja meg a tankos. War Thunder nekem tetszik bár az az igazság mindkét játék a maga módján vonzó számomra. Az ottani arcade mód valami eszméletlen össze vissza lövölde bár ha épp erre vágyom megyek pár kört. A repülős részben nekem a realistic jött be jobban de ahhoz kicsit koncentráltabb figyelem kell. Bevallom régen mentem ebben a módban utoljára talán a tankok megjelenése környékén. A tankos arcade részére ugyanaz igaz mint a repülősre gyors lövölde ott viszont a simulator mód jön be csak ott meg kevesen vannak. Legnagyobb előny nekem a War Thunderben hogy ha megvan egy gép azt nem tudod eladni és mindig megmarad akkor mész vele amikor akarsz a legénység is egyre jobb nem kell minden gépre újraképezni persze az új gépet meg kell tanítani neki de nem felejti el a korábbi gépek irányítását. Viszont a magasabb szintű gépek megszerzése nehezebb mint itt és a javítás is vagy sok idő vagy sok pénz.
-
John_Doe
senior tag
Legalul a Victory Marks rész.
Victory marks order:
1/10/50/200/500/2000/10000 (one aerial victory — 1 mark, 10 victories — 2 marks etc.)Ha erre gondolsz.
-
John_Doe
senior tag
válasz
CaL!BeR #1620 üzenetére
Van egy rossz hírem eddig is ilyen volt csak nem tudtad állítgatni. Max azért nem vetted észre mert minden egyszerre jelent meg vagy tűnt el. Az ötlettel egyébként nekem tetszik hogy lehet állítgatni de a beállítások képernyő hát hogy is mondjam ennél kicsit jobban átlátható is lehetne.Megjegyzem meg voltam elégedve az 1.6 beállításaival nagy vonalakban most viszont sosem tudhatod kinek hogy van beállítva és így mennyire látja át a csatát. Lényegében arra jó hogy akit zavar a sok ezer méterre levő akármi az ki tudja kapcsolni aki meg látni akarja hogy ki van a térkép másik felén felspottolva az is be tudja állítani. Én a normált hagytam alapon kivéve hogy beállítottam a hp csíkot mindenkinek pontokkal. Az Alt+ részt meg feltoltam maxra így ha kell el tudom dönteni a 4000 méterre levő elöl fussak vagy mehetek neki szembe akkora láma. Viszont a sok bug miatt a játék nekem játszhatatlan. Csatából való kilépésnél öt esetből egyszer fekete kép és csak a feladatkezelőből leállítva majd újraindítva tér magához ezt így nem nagyon erőltetem. Pedig nulláról telepítettem fel minden beállítást minden tempet töröltem.
-
John_Doe
senior tag
A Blenheim tényleg borzalmas de utána jobbak jönnek. A Yak meg magyarul Jak angolul Yak gondolom a magyar fordításban is azért Yak mert ez a neve a gépnek és a Mustang se Musztáng. www.yak.ru
-
John_Doe
senior tag
válasz
CaL!BeR #1608 üzenetére
Én kipróbáltam az 1.7 teszt szervert és az elmúlt 2nap tapasztalatait meg is osztom veletek. Csapjunk bele és kezdjünk a Német Attackerekkel.
Tier 4 Fw 189C
Elfogadható.
Ez egy nehézvadász alacsony magasságra optimalizálva.(A Stukát kivéve szinte mind az) Egész jól lehet használni földicélok és repülők ellen is.Tier 5 Ju 87 G
A kiábrándító.
Egész jól manőverez de a fegyverzet szörnyű. Nincs bomba ami a földi célok ellen azért jó lenne. Ezen kívül lehet választani hogy 2db 20mm vagy 2db 37mm ágyút raksz fel. A 20mm-es kevés volt a többi attacker ellen a vadászok ellen jó lenne de nehéz eltalálni bármit is (úgy egyébként az egész teszt alatt azt vettem észre hogy sokkal nehezebb eltalálni bármivel bármit is) A 37mm-es kiváló földi célok ellen és az attackerek ellen is hatásos de megint megjegyzem nehéz eltalálni bármit is.Tier 5 Hs 129 B
Nem szeretem de jobbnak tartom a Stukánál.
Hol is kezdjem. Kicsit lomhább mint az Fw 189C de még türhető. A fő fegyver választék jó. Ha vadászni akarsz nem raksz fel semmit ha bombázni akarsz az is van ha az ágyút szereted van 30 és 37mm-es is. Mindet kipróbáltam a 37mm-es nekem lassú de földi célok ellen inkább azt raknám fel mint a bombákat. Nekem a középút a 30mm-es verzió jött be az jó minden ellen.Tier 6 Ju 88 P
Borzadály! Förtelem!.
A gép maga jó lenne de a fegyverzet...
A két 37mm-es itt már kezd kevés lenni az 50mm-es egy állat a földi célok ellen de gépet eltalálni hát láttam hogy másnak sikerült vele de nekem nem ment. És slussz ennyi nincs más fegyver. Ez így egy játékban ahol az emberek előszeretettel esnek rá az első Attackerre amit meglátnak. Nem mondom IL ellen jó de kicsit az az érzésem hogy az egész vonal IL-ek lelövésére alkalmas leginkább.Tier 7 Me 265
Ez már jó.
Innentől kezdve az összes gép egy szuper-nehézvadász. Ez egy sok HP-s Tier 7-es Me 410. A földi célok ellen elégséges de a repülőgépek ellen is. Emlékszem mikor régen a 410-el vadásztam a 262-esekre na ez ugyanaz csak tier 7-en belül. Nem tudok rá rosszat mondani de nem is kimagasló.Tier 8 Me 329
Na ezt szeretem.
Ez meg egy lomha 262. Ugyanaz a fegyverzet mint a 262-n és hát ott is elég nagyot harap. Megint jó mindenre de nem kimagasló sem földi célok sem gépek ellen. De azért a HG2 anyázott mikor leszedtem.Tier 9 P.1099 B-2
Jó.
Itt az 50mm-est ki sem próbáltam a 30mm-esekkel használtam és az is való neki szerintem. (A játék jelen állása szerint az IL-20 -ra sem tenném fel az 52mm-eseket mert meg kell tudnod védeni magad amire ezek a nagy ágyúk alkalmatlanok.) IL-40-eket megettem keresztbe. És hát ott a 3db 20mm-es faroklöveg ami igencsak kellemetlen tud lenni az üldözők számára.Tier 10 P.1102 B
Ezt annyira nem szerettem.
Bombákat nem raknék rá és a szintjén lomhábbnak is tűnt mit az előzők a sajátjukon komolyabb csatát nem vívtam vele de a földi célok ellen jónak tartom.Az egész tesztről még annyit hogy az 1.7 sem váltja meg a világot. Az új BugWorld engine visszahozott egy csomó régi hibát amit korábban javítottak. (halál utáni kamera bugos, a géped még a csata végén is ott pörög a föld alatt, a kép szélén szétválnak a szinek, stb.. ) A markerek testre szabhatósága jó de időigényes és nekem nem volt türelmem hozzá így egy idő után feladtam. Amit már korábban említettem a célzással is csináltak valamit mert alig találok el bármit is. Viszont itt az autoaim megint földi célokról láttam egy videót kipróbáltam hát vicces hogy 2 hajó távolságra célzok és oda-oda téved pár lövedék és sebez ugyanakkor tapasztaltam olyat hogy hiába lőttem telibe a célt (sárga négyzetes tankot) nem sebzett rajta semmit bár ez gondolom a földi célok átpakolgatása miatti bug.
Röviden ennyi. -
John_Doe
senior tag
válasz
CaL!BeR #1589 üzenetére
Ahogy én nézem a klánok ugyanúgy működnek mint a WoT-ban vagyis 1000 arany és itt bárki csinálhat egy új klánt http://eu.wargaming.net/clans/create/. Sőt ugye a héten létre is hozták ezt a közös klánoldalt. A baj az egésszel csak az hogy kötelező ugyanabban a klánban lenned WoT-ban mint WoWp-ben és majd WoWs-ben is. Nagy a felháborodás hogy ugyan jó hogy lehet közös klán a három játékban de azért meg kéne hagyni a lehetőséget hogy játékonként lehess külön klánban is.
-
John_Doe
senior tag
-
John_Doe
senior tag
Egyik sincs meg de teszt szerveren próbáltam őket nekem a sorrend a következő:
1. Spitfire V DB 605,
2. Mustang Mk.I,
3. P-39Q Aircobra,De ha nem sürgős én azt javaslom mindenkinek mielőtt prémium gépet venne amikor megy az aktuális teszt szerver ott próbálja ki őket.
Most nem elérhető a teszt. Mivel most jött ki az 1.6 ha jól tippelek legközelebb decemberben (december közepe talán de lehet hogy karácsony miatt csúszik januárra) várható hogy megint menni fog. -
John_Doe
senior tag
válasz
CaL!BeR #1571 üzenetére
Temp törlés megvolt mert az szokott bekavarni. Erre gondolok.
Mert ennek így kéne kinézni.
Sőt még itt is az alacsonyabb árat kell kiírnia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged