- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Földi célpontok kilövése igazából majd credit-ben jelent sokat. Ha egy T8-T9-T10 bomber-el vagy ground attacker-el elpusztítasz 4 földi célpontot, akkor az igen szép credit mennyiséget hoz már. Jelenleg nem otthon vagyok így nem tudom megnézni, hogy milyen egységben van megadva a fordulási adat.
-
D.Orion
veterán
és mivel itt a sebzésnek nincs szerepe így elég értelmetlen így
Már miért ne lenen szerepe? Egy db 20mm-es gépágyúból bekapott lövedék sokkal jobban szétszedi a gépet, mint 3-4db 7.92-es géppuska golyó.amit még nem értek, hogy van néhány vadászgép amin van ilyen bomba
A gép alatt repülés közben van egy zöld kör. Ha kioldod a bombát, akkor az oda esik le. Settings-ben van külön gomb rendelve az úgynevezett bombázó nézethez amikor a taljt látod repülés közben, ezzel segíti a bomba kioldást.de a szárny adatainak mi értelme?
Fordulékonyság, amelyik géppel szűkebb fordulókat tudsz csinálni, azzal nagy valószínűséggel győztesen kerülsz ki egy dogfight-ból. 1vs1-ből.illetve a 2 fajta sebesség értéket sem értem mire vonatkozik...
Ez pedig egyértelmű...
Maximális sebesség utazó magasságon.
Maximális sebesség legnagyobb magasságon. -
D.Orion
veterán
Most tértem át egy új joy-ra, hát mit ne mondjak. Rémületesen szar lettem.
Traning battle-on kívül másban nem is merek részt venni.
Egyébként vicces, hogy pont a fele fps-em van meg ebben a játékban a wot-hoz képest, azonos grafikát nézve. Jó lesz, hogy ha a teljes megjelenik, ott legalább már multi core support lesz.
-
-
Stauffenberg
nagyúr
Földi célok támadására lesznek megfelelő gépek. Lomhák, kevésbé fordulékonyak, de nagyon csúnyán csipkednek ha betalálnak (repesz-romboló lövedékekkel, stb). De vadászok ellen esélytelenek, pillanatok alatt szétkapják ha nem fedezik. De B17 szerű bombázókat ne is várj.
Balanszról még ne beszéljünk egy korai alpha kiadás esetén, szóval erre kár lenne szót vesztegetni.
Tech tree mint mondtam nincs. Van Tier1, Tier3, Tier6, Tier10. Pont ugyan azok a gépek vannak a játékban, mint a kiadott videókban. Szóval még elég kevés.
A célzási rendszer viszont rohadt idegesítő. A célkereszt nem középen van lefixálva, hanem egy kicsit el tud mozogni középről ahogy a gépet manőverezed. Ennek hátránya, hogy 100 méternél távolabbi célokat szinte lehetetlen eltalálni "zoom" módban, mert ahogy rávezeted a gépet a célra folyton körbe-körbe bénázol a cél körül az irányzékkal...
Nehéz ezt így leírni... ezt a szenvedést érezni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest