- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
Értem. De már a Steam-en sem béta a game, szóval kijelenthetjük teljesnek.
ugyan mibe buknának bele? Hogy nem lesz benne millió tizenéves? Sajnos a WoT-nak is ez a baj, hogy tele van csírákkal, és egyre rosszabb lesz. A Warthunderben legalább játszahtsz historical battles-t meg full real battle-t is,a hol se célkereszt, se semmi nincs. Próbáltad már egyáltalán? -
Achill3uS
nagyúr
D.Orion nem szokásom a direkt teamkill értelem szerüen 1 nap alatt nem lehet megszokni az irányítást főleg egérrel. viszont a nagyobb tier-ű ellenfélbe előszeretettel megyek bele szemből ha az tűnik az optimális megoldásnak a csapat érdekében vagy amúgy is minimum életem van.
-
D.Orion
veterán
-
-
John_Doe
senior tag
Hát nem tudom de nálam a wot jobban megy mint ez pedig agyon van moddolva. Sőt mit több nálam teljesen minimumon lassabb a WoWp mint medium beállításon amit igen furcsának tartok. Az viszont tény hogy a 8800gts nem mai gyerek (g92-es).
Warsips-ről meg annyit hogy én is láttam a youtube-os "gameplay" videókat és jókat derültem rajta mert az biza a Battlestations Pacific játékból van. Amúgy meg Alpha coming soon.
Szerk.: Jobban elolvasva lehet hogy te a fórumokon leírt csatákra gondolsz, meg a promó videókra.
-
nchelp
tag
Ezt elmondhatjuk a WoT-ról is, októberben regeltem, azóta ez már az 5. átdolgozás. Ami önmagában nem volna baj, csak elég sok dolgot nem a játék előnyére csinálnak... A 8.3 pl nagyon keményen a megcélzott bevételnövelésről szólt már.
Közben találtam infót a célzásról is német nyelvű fórumon, itt sajnos nem lesz célkövetési lehetőség...
-
Tenken
őstag
WoW honlapján kicsit lejjebb mész akkor ad a srác egy másik linket is, azt csak megnyitottam és kidobott egy kódot. Gondoltam, már úgy is regelve lesz, de azért megpróbáltam és működött! Nem tudom, hogy mindig újat ad-e, nem próbáltam többször, de beadta.
ez volt az:
http://www.gamingxp.com/keys-world-of-warplanes.htmDe van csomó topik ahol csak úgy randomba osztogatnak ki kulcsokat, csak kérni kell. Ha néha benézel, sanszos, hogy pár napon belül elcsípsz egyet!
-
vhw
addikt
Engem ezelőtt is inkább a tankok érdekeltek, szal annyira nem mélyültem el a repülők világában, így közelről se tudom összevetni az ingame/IRL adatokat-képességeket, csak nyomtam a battle gombot, hogy haladjunk
(mint egy vérbeli naab
)
Otthonosabban is mozogtam anno a WoT kezdésénél a paraméterek-modulok közt mint ennél. Nem nekem való ez...psycroptic: akkor mégse csak nálam jött elő ez, nem hiába béta még a drága...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest