- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dobi 562
addikt
Azt tudom hogy most még nem közös a free xp, de ha élesítik a szervert akkor az lesz, régebben ezt olvastam.
Van már pár 3-4-es repülőm, vadászokkal és haditengerészeti vadászokkal vagyok legsikeresebb erre már rájöttem.
Kíváncsi leszek, itt is lesz-e ajándék prém repülő a bétásoknak mint anno a WoT-ban.
-
garfield545
tag
Marha egyszerü a képlet kell egy jó egér és egy jó csutló és jó reflex fozzá ha ezek meg vannak akor nagyon egyszerü ha vaerom is mondta hogy nem jönbe neki és tegnap is 4-5 gépet leszedet csak türelem kell és a manöverek nem a föld fellet 100 méterel kell manöverezni és akor nem vered a földbe a gépet igen vellem is ellö fordul hogy a talajnak verem nagy dolog én mondjuk a kamikázát csinálom már mester szerüen ha már kevés a hp-ém
-
forras2
őstag
WoT az már 1 fix játék
Amihez jönnek ki folyamatosan a patch-ek, javítások, azért, mert ez nem 1 sima PC-s játék, ezért folyamatosan frissítik, hogy ne laposodjon el!
A WoWp-ről meg már kb tavaly október óta mondják, hogy jön-jön-jön, azt még mindig bétánál jár csak.
Bár személyem szerint, ez a repülős izé, jobban tetszik a War Thunder név alatt, az összetettebb, valósághűbb, irányíthatóbb, és úgy egyben jobb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged