- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fel
addikt
Később biztosan visszakerülnek majd, csak gondolom nem akarják, hogy eleinte tier 5-6 prémium gépekkel legyenek tele a csaták.
Én befizette a lightos pre-order pakkra, abban egy BSH-1 van. Szeretnék majd szovjet földi támadós ágon haladni, hátha jól jön
mcsp: Szerintem inkább szeptember 25-ig érdemes elkölteni. 26-án már jön az éles, nem biztos, hogy lesz lehetőség belépni, legfeljebb éjjel, kora hajnalban. 25-ig még össze lehet szedni egy hónap prémiumra 2500 tokent.
-
Fel
addikt
Ilyet én sem találtam, mikor a tier 4 gépekből átraktam embereket a tier 5 utódokba. Csodálkoztam is, hogy sem a megszokott bepirosodás, sem egyéb üzenet nincs ha ráviszem a kurzort a nevükre... Elképzelhető, hogy most nincs, de gondolom a 26-án érkező verzióban már ki lesz dolgozva rendesen.
John_Doe: Sajnálatos.. Pedig jobbnak tűnt a tier 6 japó. Valószínű nem esek neki a japán ágnak a wipe után.
Bingisz: Mondtam én, hogy egyszerűbb lesz
-
D.Orion
veterán
Bizony lehet vele aprítani. Nem egyszerű, de össze lehet hozni.
-
forras2
őstag
Hát, ahogy feljebb lépsz, 4-5-s tierben már élvezhetőbb a vadászok élete
Nagyobb tűzerő, nagyobb sebesség, sokkal jobb manőverezhetőség. Én kisebb tierben úgy próbáltam magam érvényesíteni, hogy hátul maradtam, hátul röpködtem, és megnéztem, hogyan "állnak" fel a csapatok
A pálya oldalára kimentem, és olyan célpontokat kerestem, ahol 1-1 ellenfél van csak. Oda berepültem gyors, leszedtem azt az 1 ellenfelet, azt újra ki a pálya szélére.
Meg az is hatásos lehet a tapasztalatlanabb pilóták számára, ha a saját légvédelmünk köré csaljuk az ellenfelet, és ott vadászunk rá, ott a légvédelem is nekünk segítÉn amikor kezdtem, bombázóval irtottam a vadászokat, bombákkal felrobbantgattam őket
-
PAtr0n
addikt
Nem szeretnélek a WoWP ellen beszélni, de jelen állásban a Warthunder számomra sokkal szerethetőbb/optimalizáltabb/szebb/könnyebben tanulhatóbb/és nem utolsó sorban hangulatosabb mint a WoWP. Tegyél vele egy próbát, a tutorial szépen fokozatosan megtanít mindenre, ha szeretnéd rögtön a lecsóba csaphatsz az arcade játékmóddal, de ha kicsit vontatottabb de ezáltal kimértebb és óvatos csatákra vágysz, akkor ott a Historycal mód, a legvégén pedig ha már mazohista szintre emelted légi tudásod, mehet a full real mód, ahol se segítség, se külső célkereszt, se semmi, csak a cockpit műszerek, és valósághű irányítás.
Jó lesz a WoWP is, de idővel, úgy ahogyan anno a WoT is indult.
Apropó opzimalizáltság: Amikor először indítottam a játékot (WT), mindent medium közelire állított be. A játékban lévő fps számláló mindig 55-60fps között ugrált, és még így is szép a játék. Ezután bátorkodtam mindent feljebb húzni, 1-2 erőforrászabáló dolog kivételével minden maxon, 1600x900 res.-en egy C2D E6750, HD4870OC-val 45 körül van mindig az fps. Pedig van hogy 9-10 repülő is találkozik egyszerre.
Sajnos a Wargaming motorja eléggé rossznak mondható ilyen szempontból, mostanában mintha a WoT-ban is lejjebb esett volna 7-8fps-el. Van olyan pálya ahol a 25 alig van meg. :/Na de egy szó mint száz, próbáld ki a WT-t hátha az jobban tetszik.
-
L-e-f-i-e
senior tag
Hát repüléshez nem árt tudni pár manőverezési technikát, melyik géppel hogy tudsz fordulni, melyikkel, hogy tudsz rágyorsulni, pl kanyarban rányomni a "gázt", vagy mikor kell épp "állóra" fékezni. Nekem a tiszta külső nézet jött be, belső nézettel normálisan célozni sem tudok, viszont külső nézetből már egész jó sorozatokat lehet leadni, sorozatokat, mert folyamatos tüzelés szintén nem jó. Nem vagyok egy pro pilóta (még
), de szerintem csak gyakorlás, tapasztalat kérdése.
-
forras2
őstag
Én attól az egytől félek, mint a WoT esetében volt. WoT könnyebb volt ilyen téren, mert nem mindegyik tankot ismertem. De a repülők 90%-át ismerem, és "tudom" milyenek voltak, és félek hogy csalódás lesz, mert nem lesz olyan képességük a gépeknek, mint a II. VH-ban valójában volt.
-
freelancer
tag
Két bombázótipus van a játékban, zuhanóbombázók és nehézbombázók. Az egyikkel rárepülsz a másik fajtával érdemes a magasban maradni mert iszonyatosan lomhán manőverezhetőek.
(#240) zozobp
Tier 5-től indul a móka mert addigra az értelmesebb játékosok rájönnek, hogy mi mire való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Filmvilág
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen videókártyát?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Anime filmek és sorozatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest