- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaabz
őstag
Ezt az "Amerikai szerverre kaptam meghivót" dolgot sokan megszívtuk, mivel, ha googlebe beírod, hogy warplanes, akkor alapból az amcsi oldalra irányít. Én is így jártam, de aztán azonnal regeltem az EU-ra is. Meg beírtam a hivatalos fórumra a problémám, amit lehet olvasott egy moderátor, továbbította a kérésem a megfelelő csapatnak és átrakatak az EU-ra.
Maga a játék annyia nem fogott meg. Persze ez még egy korai verzió. A Vertical sync-et nagyon hiányolom...
-
csaabz
őstag
Miután a hétvégén végre megkaptam az EU-ra a behívót, volt szerencsém kipróbálni. A gépigény egyértelműen kisebb, mint a WoT-nál. A Vertical syncet nagyon hiányolom. Az irányítás nem egyszerű billentyűzet + egérrel, de szokható. Tetszik a személyre szabható festés. A csaták még kissé káosz szerűek, mindenki próbál a levegőben maradni és sok időbe telik mire sikerül egymást kilőni.
Összességében nem rossz.
-
csaabz
őstag
Megjött a behivóm... este kipróbálom.
Szóval hogy látjátok? Joystick vagy billentyűzet+egér? -
csaabz
őstag
Van már hír a nyílt bétáról?
-
csaabz
őstag
Nem igazán pörög a topic. Senki nem kap meghívót? Többek között én sem
-
csaabz
őstag
Valami info a bétáról?
-
csaabz
őstag
IL-2 Sturmovik rulez!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest