- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Nos a tegnapi napon 10 óra után elhatároztam, hogy rámegyek a Bsh-2 -re és ha megy, akkor IL-2 lesz belőle estére. Meg is lett délután 5re! Engedjétek meg, hogy megosszam tanácsaimat, hogy másnak is jól menjen.
Bsh-2 tapasztalatok-tanácsok:
Ez egy nagyon jó kis bombázó mely simán megbirkózik a f2f támadókkal, akár balfasz T4 vadászt is le lehet szedni.1. Fejlesztések: A legelső 2x20mm gun legyen, hogy ha nincs meg az I-16 i. -ről. Utána jöhet az első motor, majd pedig a két bomba, majd a csúcs motor. A 2x23mm-es gun kifejlesztése szinte felesleges mivel sokkal előbb elmelegszik, mint a 2x20mm. Így a gyors egymásutánban jövő földi egységek esetében nem jó.
2. Lőszer: A fegyverzetbe AP gyújtót tegyetek, ez a leghasznosabb. Szépen bontja az épületeket és sok esetben az elétek tévedő repülőket is le lehet lőni, plusz őket is lángra robbantja. A HE jól hangzik a gyújtásával, de keveset sebez erősebb épületek és gépek ellen is, a tűz esélye nem egyenlíti ki.
3. Taktikák a csatában:
Induláskor ne vessétek be magatokat a sűrűbe. Tegyetek két-három kört a kiinduló pozícióban, figyeljétek hogyan rendeződik a csapat. Amint megjelenik az ellen azonnal lehet látni, hogy hol lesz átjáró számotokra. A gépet a lehető legalacsonyabbra kell vinni, én általában 10 méter alatt repültem vele.
Figyeljétek, hogy nem-e követnek titeket és idő előtti bombázással ne hívjátok fel magatokra a figyelmet.Menekülés: Nincs ugyan hátsó lövész, de ez egy repülő tank. Ne gyorsítsatok, inkább állítsátok meg a repülőt, hadd rohanjanak belétek hátulról. 2-3 vadász ütközést simán túlél a gép. Tartsátok mindig alacsonyan a gépet. Megfelelő védekezés lehet az is, hogy ha lebombázzátok a mögöttetek jövőt. Mikor a radarképetek már majdnem egyesül és max. 30 méterre vagy a földtől, akkor hogy ha elengedsz egy bombát az üldöződ elpárolog a robbanástól.
Geci dolog, de nekem eddig a rekordom 2x2 ilyen kill egy csatán belül.
Az álca festés nagyon hálás kiegészítő, én megvettem rá.
Figyelni kell a %-ot nagyon, hogy ha ti álltok nyerésre de egyébként létszámban alulmaradtatok, akkor irány a térkép széle és el kell bújni. Ezzel is számtalan csatát megnyertem már meg.
Az MM-je megfelelő számú játékos esetén nagyon jó, összesen kétszer tévedtem T5 csatába, többi T4 és T4/T3 csata volt. Xp rekordokat nem lehet vele dönteni, prémiummal mindösszesen egyszer sikerült 1000xp feletti eredményt elérnem, ehhez le kellett lőnöm 2db T4es gépet fél hpról és 10 földi célpontot behúzni. Ha AA helyett nagyobb földi célpontokat semmisítetek meg, akkor azért több xp jár, de érdemes a bosszantó AA-kat is kikapni, hogy ha van rá idő.
A 2 Thunder és a 42x Ground Pounder is ezzel a géppel lett meg. -
D.Orion
veterán
Motorerő nullára, ez alapból "S"
+
flaps, "E"
+ egérrel majdnem teljesen a géped mögé nézel, ügyelve arra, hogy a horizton(vízszintes) ne változtass.Érdemes bekapcsolni a menüben a megfelelő segédjelzőket.
Telefonról írok így nem tudok pontosat mutatni, majd este otthonról. -
D.Orion
veterán
válasz
John_Doe #912 üzenetére
T2-T3 szintem már egy két fős szakasz is el tudja dönteni a meccset. Már több 5+4 frag-es győzelmünk volt. Számtalanszor volt már, hogy berepültünk ketten egy-egy 5fős bolyba és akkora nobok voltak, hogy simán lenyomtuk őket. Nemsokára jön az új német ág, kiváncsian várom már.
-
D.Orion
veterán
válasz
John_Doe #910 üzenetére
Ez ám a skill! Szép eredmények, gratula. Bristol133-nak este még nekiálltunk, de eddig csak csali szerep jutott, platoon társam szépen sorozta a rám vadászókat. Annyira gáz, hogy nincs replay, gondolkozom, hogy felveszem fraps-el és feltolom youtube-ra, persze mikrofon kommunikációval együtt. Elég állatok szoktunk lenni.
-
D.Orion
veterán
Ma nekiálltunk a Japán ágnak. T3-ért nem voltunk oda, de persze az utolsó két csata ott is csúcs lett, így kicsit megszépült. T4-ben frissen iziben 2 csata alatt 2db Ace
2x5kill, természetesen győzelem. Arattunk, de nagyon.
A5M utolsó csata, már megvolt az A6M, csak úgy pluszban mentünk még egyet. Röhej, hogy az elején voltunk egy-két csatát toppok, utána végig lista alján szenvedtünk, mindig T4, de volt T5 is. :
[link]A6M második csata, elsőről nincs shot, elfelejtettem, ott a stat a játékban.
[link]
[link]
[link] -
D.Orion
veterán
Ezt kár volt kiadni...
T4 vs T5 esélytelen. Public egyedül esélytelen. Egyszerűen a mai napi start gáz volt.
-
D.Orion
veterán
Vészesen közeleg a megjelenés időpontja és még mindig nincs rendezve a bomba kérdéskör.
Épp az imént találkoztam az alábbi jelenettel:
Ellenséges IL2 mod-ot üldöz a mi csapatunk IL2 gépje. Nagyjából 10 méterre lehetett már csak tőle, mert a folyamatos tüzelés alatt beérte már, ütközés közelben volt. Talaj közelben repülnek olyan, már a földet súrolták szinte.
Ekkor a tűz alatt álló IL2 mod kidob csak úgy egy bombát, ez szinte azonnal földet is ér és felrobban. Ettől a mi IL2 bombázónk felrobban a bombától, de az elől haladó IL2 mód meg sem sérül. Wargaming fuck logic...Továbbá ha ledobom a bombáimat és hirtelen több száz kg-al könnyebb lesz a gép, akkor sem változik a manőverezhető képesség, sőt a végsebesség sem nő... Szintén WG logic!
-
D.Orion
veterán
-
D.Orion
veterán
Mint a wot, napforduló éjfélkor, ekkor újra x2 és token. Szerverforduló hajnal kettő.
SZERK: Keresek olyan vállalkozó szellemű platoon társat, társakat akik 13--án a megjelenéskor nekiindulnak egy v. két ágon a T10-nek és az ezzel járó díjnak! Csak komoly embereket várok akik nem akadnak ki némi MM szopatáson vagy pro ellenfeleken, netán balfasz csapaton. Flight-ban nem feltétlenül kisérnénk mindig egymást, hogy ne egymás elől szedjük el az xp-t. Viszont ha kell akkor azonnal segítünk a másikon ha kéri. Mikrofon alapfeltétel.
-
D.Orion
veterán
Megint.. T7 csata, 4 kill Gustav-al:
ME210
BF 109G
ME410
P-51DÉs bukta a csata, mert még maradt 5! ellenséges gép, én meg egyedül.... No Comment ez a public!
Csak legyen replay, ezeket mind dobom fel wowp fórumra, megszégyeníteni ezeket az állatokat public-on.
-
D.Orion
veterán
Gustav-al már nagyon ki van a tököm!
Minden eddigi csatában megvolt minimum a 2 tiszta vadász/nehézvadász kill + sebzések, de volt 4-5 kill is és 23 csata alatt ma összesen négyet sikerült nyernie a csapatnak! Az addig rendben van, hogy T2-ben 8 kill után is képes veszíteni a csapat de baszki T7-ben?
Volt, hogy T8 csatában lekaptam Gustav-al 2db ME 262-t és egy Yak-15-t és az a csata se lett meg!
Mégis mi a francot csináljak még? Alig fordul a gép, kiszakad a botkormány és még így is sokszor én viszem egyedül a csatát... Spitfire-t és Mustangot levadászom, holott esélytelennek kéne lennem ellene.
-
D.Orion
veterán
Az nem működik, mert ezért akár bannolhatnak is. Ha mindenképpen gyors csataszám gyűjtést akarsz, akkor keresd meg az első ellenfelet, repülj rá. Lődd le vagy ő lő le téged és kész. Ez se szép dolog, biztos sok kamikaze megmozdulás lesz. Így talán nem bannolnak. Egyébként normális játékkal számolva 1csata = max. 7perc. Ez napi 8 óra játék lenne.
Kamikaze face to face támadóban egy csata levihető 3perc alá. Így kb. 4 óra alatt lehet meg a 70 csatád. Plusz a lobby-ban várakozás és loading time.
De igérd meg, hogy a normál verzióban ez már nem csinálod!
-
D.Orion
veterán
válasz
John_Doe #862 üzenetére
Ha jól olvasom, akkor a gépekre kiválasztott álca festések is megmaradnak.
Tehát, hogy ha én most token-ért megveszem az állandó álcafestést egyes gépekre, akkor az meg fog maradni a megjelenéskor? Én legalábbis így értelmezem.
Ha ez így lesz, akkor arra leszek majd kíváncsi, hogy vajon azokon a gépeken is megmarad-e amiket csak kifejlesztettem normál tech tree-ből, de nem tarthatok meg. Jó lenen felruházni azokat a gépeket most álcafestéssel amiket majd a hivatalos verzióban is meg akarok tartani. Akkor nem kerülne pénzbe.
-
-
D.Orion
veterán
-
D.Orion
veterán
-
D.Orion
veterán
Szeretem a német gépeket, de a Spitfire vs. Bf 109 témában sajnos a Spitfire gépeket gyorsabban fejlesztették, jobbak voltak. A brit gépek kényszerből voltak ilyen mozgékonyak, ez volt a fő fejlesztési irány a hadszíntér miatt. Az amcsi gépeknél pedig alapból a sebesség és a fordulékonyság volt a fő fejlesztési irány, utol kellett érni a japán gépeket. A P-36 szinte esélytelen volt a japán gépek ellen, nem tudott elég sokáig emelkedni és ezt ki is használták ellene. A Kittyhawk ezért lett olyan böszme motorral szerelve.
-
D.Orion
veterán
Elmondom neked: SEMMI!
Feldobtam én is a joy-t megint, hogy szokjam. Lehet szopatni a sok majmot vele. Persze mikor 6vs1 van, akkor nem tudsz már mit csinálni, de kettő v. három agyatlan támadót még le tudok rázni ill. tartósan ki tudok térni előlük. Közben bal kézzel meg folyamatosan nyomom az F7-et, hátha valaki jön segíteni.
Az biztos, hogy a manőverezhetőség a legfontosabb és ezt ki is kell használni. Lehet ezért kell majd visszaszoknom a japán gépekhez, bár most a britek is nagyon jók. Majd még bele kell magam ásnom, hogy teljesen kifejlesztve melyik szinten kinek van a legfordulékonyabb vadászgépe. Német gépeket szeretem, de félek, hogy egy igazán jó pilóta ellen nem megyek már semmire a tűzerővel ha nem tudok utána menni.
-
D.Orion
veterán
Egyre jobban látszik, hogy ez rosszabb lesz noob szempontból, mint a WoT. Iszonyat, hogy mennyi agyatlan barom van akinek semmi keresni valója nem lenne egy ilyen játékban...
F2f warriors
Kamikaze
Elsődleges szempontjának tekinti a bombázókat, az ellenfél vadászgépei helyett.
Elmegy turista repülésre.Borzalmasak!
-
D.Orion
veterán
Ilyen még nem fordult elő velem. Ezt muszáj megosztanom.
T4-es Spitfire-ben ültem és 350-400 méter magasban kilőtték a motorom. De mindezt úgy képzeljétek el, hogy a gép eleje full piros lett, a motor azonnal leállt és éget az egész motortér folyamatosan.
Nem sebződtem tovább a tűztől, mert csak effekt volt, nem valódi tűz, de a maradék 80hp-mmal vitorlázva repültem tovább. A motor egyáltalán nem indult be, csak autorotáció forgatta a propellert. Még majdnem 2 percig tudtam siklórepülésben haladni, aztán az utolsó 15-20 másodpercben 40km/h-val siklottam a víz felett 0 méteres távolságban.Utána csobb, hát ez hatalmas. War Thunder-ben ilyenkor általában keresek egy leszállóhelyet, mert ott van lehetőség épségben lerakni a döglött motoros gépet.
-
D.Orion
veterán
Hehe megvan az első rakétás kill-em a frissítésben.
És kaptam is érte medált, Rocketeer.
Persze IL-2(mod)-al mentem és egy másik csiga elefánt jött szembe.
mcsp: Menj fel hivatalos oldalra és olvasgass. Az egyszerűbb.
-
D.Orion
veterán
Ugyanaz a grafikus motor hajtja mind a kettőt. A WoT is hasonló szinten volt optimalizálva a kezdetekkor. Mire ez is eljut a 0.8.8-ig addigra ez is jobb lesz. Closed beta óta játszom a WoT-al, tudom miről beszélek, az is egy szar volt az elején, sőt ennél sokkal rosszabb volt.
-
-
D.Orion
veterán
Szia! Ezt a OP nettó hülyeséget most felejtsd el.
Csak, hogy később ne legyen belőle gondod.
Szeptember végén jön a végleges(nevezzük inkább fix statos) játék, akkor lesz egy account reset, így aztán addig nyugodtan tesztelhetsz bármilyen vonalat ill. repülőt. Ha netán eléred az 500 il.. 700 csatát addigra, akkor még "ajándékhoz is juthatsz. 100% crew, prém repcsi, egyéb apróságok.
-
D.Orion
veterán
Pár hét szünet után újra volt időm leülni játszani. Egy rövid és lényegre törő kérdésem lenne:
Mi a búbánat történt az irányítási rendszerrel???
Az egész játék felgyorsult és mintha minden gép taknyon csúszna! Ez valami borzalom lett! Ahol eddig röhögve elfordultam vagy éppen manővereztem ott most egyszerűen mintha kicsúszna a repülő. Röhejesen lassan fordulnak a gépek, ugyanakkor zuhanáskor pillanatok alatt felgyorsulnak és közben nem lehet őket felhúzni. Mégis mi a francért kellett ezt így elbaszni...
-
D.Orion
veterán
Bizony lehet vele aprítani. Nem egyszerű, de össze lehet hozni.
-
D.Orion
veterán
Lehet bombázóval is vadászgépet játszani. Pusztán egy kellőképpen balfasz ellenfél kell hozzá aki megteszi azt a szívességet, hogy szemből közelít feléd 1000méterről, vagy messzebbről.
Itt is ez volt a történet. Az elején lekaptam már emelkedés közben a szintén emelkedő, de nem figyelő BF 109 B-t, utána pedig egyszerűen bedaráltam a szemből támadó Hawk 75-et.
A végén 2vs 6-ban maradtunk. Támadtam a bázisukat és közben láttam, hogy mely pontjainkat támadják. Egymás mellett kettő villogott így minimum 2 gépre számíthattam. Gyorsan felemelkedtem 1000 méterre és elindultam feléjük. Meglepetésemre és ijedségemre egyszerre kettőt láttam meg magam előtt, 400 méteres lemaradással közeledtek. Felőlem nézve az egyik 12 óránál a másik 3 óránál jött. Amint beért az első lő távba azonnal elkezdtem lőni és ahogy megsemmisült eszeveszett módon elkezdtem fordulni a másikra. Őt is lekaptam szemből, de ő már azért sebzett, az első el se talált.Ekkor 9 óránál feltűnt egy harmadik gép, de mintha észre se vett volna tovább támadta a földi célpontokat, ráfordultam mögé álltam és lebontottam. Ekkor még mindig maradt három, de megint felvillant a térkép túl felén egy baráti földi telep jelzője. Megint emelkedés ahogy csak bírtam és ahogy vártam jöttek is szembe ketten megint. Megint majdnem egymás mögött, de már 800 méterre lemaradva egymástól. Sima ügy volt ez a kettő is, BF 110 E nem kérdez, olyan, mint egy bontó kés. Az utolsóval fogócskáznom kellett, mert megpróbált elmenekülni azzal a lassú TSh-3 -al. Az utolsó pillanatban felém akart fordulni, de mire szembeért volna pont fel is robbant.
Csapattársam eközben az isten tudja merre repkedett, valószínűleg közel a mennyekhez. Sehol nem láttam felbukkanni, pedig háromszög alakban átrepültem az egész térképet.
Élménybeszámoló és dicsekvés vége.
Off: Egyébként remek csapatom volt, 3x -1.
-
D.Orion
veterán
Nem kell joystick ahhoz, hogy mögéd kerülve rád ragadjon. Én is elraktam a joy-t, mert elég az egér+bill. kombináció is. Pár manőver van amit nem lehet kivitelezni, de egyébként feledhető a joy.
Pl. az egyik manőver, hogy a gépet 90° bedöntöd és továbbra is egyenesen haladsz. Na ezt egér+bill. kombinációval huzamosabb ideig nem tudod megcsinálni. Joy-al meg átszállok a Golden Gate útpályája fölött, egyik szárny az aszfaltra másik az égbe néz.
Ebből mondjuk szokott is gond lenni, hamar megvan a kocc/crash.
-
D.Orion
veterán
válasz
Briarheart #543 üzenetére
Csak a pirosat használom.
Szerk.: Most lőtték le a Mustangomat instant kill-el... Full hp-ról az első golyó leszakította a szárnyamat. Kb 700 méterre felettem volt egy Senden és az első golyó ami elért azonnal le is szakította a szárnyamat.
Ahogy tüzet nyitott és odaért az első golyó már halott is voltam.
Ez a játék kezd bazira érdekes lenni.
Alig várom, hogy legyen végre replay és az ilyeneket fel lehessen tölteni, meg lehessen osztani.
-
D.Orion
veterán
Mai nap átlagosan a lövéseim 4%-a se találta el a célpontot. Biztos én vagyok a balfasz egyik napról a másikra, vagy az én gépem laggol a szokásos 70fps-el és a 40ping mellett. Bizonyára... Itt is kezdődik a geciskedés, mint a wot-ban. 150-180méterre beállok egy IL2 mögé és nem tudom lelőni, mert elmelegszik a 3x20mm-es géppuska a Lagg5-ön és az IL2 még mindig él. Ez úgy lol nem?
Így én egyszerűen nem tudok játszani, lövök mint a hülye és látom, hogy talál, de sértetlenül repülnek tovább. Halottként nézem tovább a csatát és más repülőknél is ezt látom, hogy sorozza a fordulóban lévő gépet és semmi nem történik, pedig már rég instant kill kellett volna, hogy legyen, mert leszakadt volna a szárnya. Erre meg vagy sértetlenül vagy 10-20 hp veszteséggel megússza a teli sorozatokat.
-
D.Orion
veterán
válasz
Briarheart #539 üzenetére
Japán vonalon vettem észre T6-ban, hogy nem ugyanaz a célzás, mint eddig. De már kezdem megszokni, kicsit többet kell rászámolni, mint ahova mutatja. Lehet, hogy ez inkább lagg?
-
D.Orion
veterán
válasz
Briarheart #537 üzenetére
Én meg pont most mérgelődöm, mert valamilyen oknál fogva az eddigi célzási rendszer számomra teljesen megváltozott. Hét elején még irtottam, most meg nem sebzek semmit.Az eddigi csatánkénti 13%-15% -os találati arányom leesett 5%-ra... És nem én lettem a balfasz.
-
D.Orion
veterán
válasz
Achill3uS #521 üzenetére
Igen T5-el ha már esélyem sincs a menekülésre, akkor én is nekirepülök a T7-es gépnek, ha a csata érdeke azt kívánja. De ezekért én se szólok, csak az olyan f2f támadókért akik egyszerűen azért rohannak belém, mert beáll a ujjmerevedésük és a nagy golyózápor közepette még a kikerülő manőveremet is követi, így belém jön.
-
-
D.Orion
veterán
-
D.Orion
veterán
Megszereztem a LaGG-3 csodagépet is. Második csatában pont topnak is dobott be, de hát még stock voltam teljesen, mert az első x3 nagyon rosszul jött ki. Hiába volt 3 kill-em 2400xp jött be összesen és nem fejlesztettem semmit. Úgyhogy egy teljesen stock LaGG-3-al mentem neki a csatának és ez lett belőle:
Úgy érzem szeretni fogom ezt a gépet is.
Eddig még nem volt olyan gép amit utáltam volna, érdekes. Igaz bombázókat csak nagyon módjával viszem, leginkább sehogy.
-
D.Orion
veterán
Hamarosan jön a brit vonal.
Spitfire vs. BF109!
-
D.Orion
veterán
válasz
MRProff17 #504 üzenetére
Amelyiket akarod, én a pirosat használom mivel így is úgy is jön a credit ezerrel.
Lehetőleg csak arra lőj amit el is tudsz találni. 10%-os találati arány már jónak mondható. X-el segítheti a célzást az ellenséges gép haladási irányába mutató kis piros kör. X-el tudsz váltani a célpontok között is. Tier 3 alatt én 350-400 méternél messzebbre nem is lőnék, inkább közelebb lopakodnék és 200méterről soroznám meg ahogy csak lehet. T4 felett is max 600 méter az ahova érdemes tüzelni, alig sebzel és csak felhívod magadra a figyelmet. Ha túlmelegszik a fegyver akkor érdemes kicsit várni és újra rárepülni, hogy ha még maradt bőven élete.Bombázókat érdemes alulról vagy laposan támadni és ilyenkor nem tud visszalőni a farok géppuska. Ha megy majd a célzás, akkor már ne a géptörzset sorozd hanem a szárnyakat és és a farok részt vedd célba, egyfajta instant kill. TSH-3 -nak én pl leszakítottam a szárnyát, szar is lett volna lelőni azt a hp mennyiséget egy T3-mas alap géppel.
-
-
D.Orion
veterán
Első káromkodó hazánkfia:
SkylineHungaryNem tetszett neki, hogy T5 japcsival lesoroztam 13 sec alatt 4 kill-t. Hát istenem T5 vs. T3 T4 null hp-s gépek.
Szerk.: Ja és majdnem stock a gépem, 2x7.7 + 2x20mm, azt ennyi.
-
D.Orion
veterán
Nos úgy vagyok vele, hogy a japán gépek eléggé alul vannak szerelve fegyverzet terén. Páncélzatuk az nincs semmi és motorerőnek is híján vannak. De rohadjon meg akkor is összehoztam 9 kill-t A6M1-el.. Szerencsére egyelő arányban járok ilyen top csatában és T6-ban is. T6-ban, hogy ha az első 1 perc hentelését túlélem, akkor utána lehet sunnyogva támadni a szakadt gépeket.
A nagy kaliberű gépágyúk nagyon hamar túlmelegszenek minden gépben, de azért ha az ember ésszel használja és csak akkor lő, ha megvan a célpont, akkor egy egy túlmelegedés előtt még le lehet kapni az ellen életét rendesen. Ezek a TSH-3 gépek milyen páncélozottak, cserébe lassúak, mint egy repülő teknős.
Alulról és felülről érdemes őket támadni és jól megsorozni. Ettől még nem szeretem a japcsi gépeket, T3-nál majdnem feladtam, de t4-ben ez volt az utolsó köröm a géppel, megvan ezzel az XP-vel a T5 gépsárkány.
-
D.Orion
veterán
T5-ben 7kill kevés a győzelemhez. Azért az baráti, ez is tisztára olyan, mint a wot. Lehetsz te a legnagyobb ász, hogy a csapatod -1 -et ér.
-
D.Orion
veterán
Imádom mikor egyszer kijön a lépés. Második csatám a kis Ago-val, az elsőből már kimaxoltam, ebből meg meglett a T3 bomber.
Azért nem voltak ám szar repcsik a csatában, de most a kevésbé tehetségesek a mások oldalon voltak. A végén 4vs1-ben manővereztem a bázisunk felett és így sikerült mind a négyet leszednem. Papírkutyának nézték a légvédelmünket és szépen lesebződtek, belassultak tőle, na meg az Ago hátsó ágyúsa is jól működött.
Lavidaloka: Szép, grat!
-
D.Orion
veterán
-
D.Orion
veterán
Ma reggelre kitűzött cél elérve egy 3800xp-s (x3) körrel. Megyek is a dolgomra.
T6-os gépeket látott már valaki?
-
D.Orion
veterán
Tegnap félretettem a joy-t, rájöttem, hogy T7 alatt felesleges. Mentem próba repülést egy warthunderes ismerőssel. Ott esélyem sincs ellene, de itt egér + bill. kombóval lekövettem, miközben ő a joy-t gyötörte. Egyszerűen nem tudott leszakítani perceken át. A végére a sok egér rángatástól én biztos jobban elfáradtam, de egyszerűen vicc, hogy joy-al se lehet nagyságrendekkel jobban manőverezni.
-
D.Orion
veterán
-
D.Orion
veterán
Viharos szelekkel közeledik az open ideje!
-
D.Orion
veterán
válasz
Flatron710 #189 üzenetére
A closed beta-ra való átálláskor nullázták a profilt.
-
D.Orion
veterán
Földi célpontok kilövése igazából majd credit-ben jelent sokat. Ha egy T8-T9-T10 bomber-el vagy ground attacker-el elpusztítasz 4 földi célpontot, akkor az igen szép credit mennyiséget hoz már. Jelenleg nem otthon vagyok így nem tudom megnézni, hogy milyen egységben van megadva a fordulási adat.
-
D.Orion
veterán
és mivel itt a sebzésnek nincs szerepe így elég értelmetlen így
Már miért ne lenen szerepe? Egy db 20mm-es gépágyúból bekapott lövedék sokkal jobban szétszedi a gépet, mint 3-4db 7.92-es géppuska golyó.amit még nem értek, hogy van néhány vadászgép amin van ilyen bomba
A gép alatt repülés közben van egy zöld kör. Ha kioldod a bombát, akkor az oda esik le. Settings-ben van külön gomb rendelve az úgynevezett bombázó nézethez amikor a taljt látod repülés közben, ezzel segíti a bomba kioldást.de a szárny adatainak mi értelme?
Fordulékonyság, amelyik géppel szűkebb fordulókat tudsz csinálni, azzal nagy valószínűséggel győztesen kerülsz ki egy dogfight-ból. 1vs1-ből.illetve a 2 fajta sebesség értéket sem értem mire vonatkozik...
Ez pedig egyértelmű...
Maximális sebesség utazó magasságon.
Maximális sebesség legnagyobb magasságon. -
D.Orion
veterán
Most tértem át egy új joy-ra, hát mit ne mondjak. Rémületesen szar lettem.
Traning battle-on kívül másban nem is merek részt venni.
Egyébként vicces, hogy pont a fele fps-em van meg ebben a játékban a wot-hoz képest, azonos grafikát nézve. Jó lesz, hogy ha a teljes megjelenik, ott legalább már multi core support lesz.
-
-
-
D.Orion
veterán
Billentyűzettel és egérrel szenvedőknek tanács: Ezt ma alkottam csak billel és egérrel T4-től kezdődik az élet.
-Egérérzékenységet vegyétek le a legkisebbre.
-Boost maradjon a W-n. S-en legyen a motor stop és a féklapok egyszerre
-Balra jobbra nyílról rakjátok át az A és D-re az irányítást.
-Használjátok a jobb egér gombbal a free cam-et menekülés és keresés közben is.
-Fordulásnál gépet 90°-ban megdönteni és rátapadni az S-re. Egeret pedig a 90°-ban megdöntött gépnél maxra kihúzni, így lehet a legszűkebb fordulókat venni.Mindenkinek:
Pár alapvető figurát mindenképpen érdemes betanulni és ezeket alkalmazni. Látványos lesz tőle a repülésetek és ami fontosabb nehezebben állnak majd rátok.Tippek: Az elején próbálj meg 2-3 emberrel magasra emelkedni, majd onnan zuhanóban támadni és ha nem sikerül beállni az ellenséges gép mögé, akkor tűnj el onnan felfelé. 1 perc múlva újra célba vehetsz valakit a magasból, és addig is biztonságban vagy.
Csak és kizárólag, akkor menekülj egy támadó gép elől toronyiránt felfelé az égbe, hogy ha max speed-en van a géped, mert a géppuskalövedék útólér, emelkedés közben kevés lehetőség van manőverezésre.
A legjobb menekülés a szűk forduló vagy a zig zag manőver. A lényeg, hogy hirtelen lassulj le egy fordulóban, hogy ne tudjon mögötted maradni.500 méteren kívül szinte felesleges tüzet nyitni, csak felhívod magadra a figyelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kutya topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple asztali gépek
- Óra topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest