- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaZroX
addikt
válasz
marked one94 #227 üzenetére
nekem nekem nekem kell!!!!
-
bullseye
addikt
válasz
marked one94 #194 üzenetére
+1 eddig, de néha visszanézek, hátha...
-
atti_2010
nagyúr
válasz
marked one94 #50 üzenetére
Szerintem is, pl nekem egy IS4 van de nem vagyok tőle elájulva az agyú nagyon gyengécske és pontatlan rajta.
-
D.Orion
veterán
válasz
marked one94 #46 üzenetére
Őőő... egy szóval az amcsi repcsik: paperconcorde
-
D.Orion
veterán
válasz
marked one94 #44 üzenetére
Eddig tapasztalatok alapján meg fog ismétlődni az mint a WoT-ban, azaz mindig lesz egy szovjet gép az adott ágon ami valamiért jobb, mint más nemzet gépei.
Hallomásból olyan híreket találtam, hogy majdnem minden Tier-ben a szovjet gépeken jobb fegyverzet + motorerő van, mint a németeken.
Lesznek itt érdekes dolgok, főleg a leendő prémium repcsik miatt.
-
D.Orion
veterán
válasz
marked one94 #29 üzenetére
Remélem a joystick támogatás rendes lesz benne. Logitech Extreme™ 3D Pro-val várom ezt a játékot. Biztos nem lesz egy IL, de azért a levegőben sok béna béla el fog férni.
-
GrooveHero
addikt
válasz
marked one94 #20 üzenetére
Én is nagyon remélem, hogy nem lesz igazam. Csocsó, klántárs nagy repülős, őt is aggasztja a helyzet, pláne az, hogy talán túl arcade lesz, nem iagzán szimulátor.
Bár a mostani sok kis pöcsös 10 évesnek könnyne fogyasztható játék kel, nem egy olyan szimulátor, hogy még a gépet sem tudja beindítani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest