Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
ha lehetne én odadnám vkinek a béta jogot, mert nem jött be
-
Murder3
addikt
ok, de nicns konkrté szám hozzárendelve..
és mivel nem nagy életpontokról beszélünk és van x ezer lövedék amit kilőhetsz és ezeket is elég kis hatásfokkal így szerintem itt tényleg csak olyan szintne van szerepe a sebzésnek, hogy nagyobb a kaliber.hát a német t2-es heavy Fighterrel nem sok esélyem volt eggyáltalán túlélni sem
a másikkal azért tudtam elég hosszú ideig a levegőbe maradni és még sebeztem is...
a földi célpontok lövését meg feleslegesnek tartom...úgyis szerintem mindenkit a légiharc érdekel nem a földi ai kilövése...és a szárny adatait hogy kell értelmezni?
vagyis melyik adat számít jobbnak a nagy vagy a kicsi? -
Murder3
addikt
Mi gátol meg abban hogy beszéljünk róla..
sok minden hiányzik még belőle..bár nem értem, hogy a fegyverek rof-ját miért nem tünteik fel, mert azt vettem észre eggyik másik géppuska az más rátával tüzel..és mivel itt a sebzésnek nincs szerepe így elég értelmetlen így..csak az van feltűntetve, hogy hány db ilyen fegyver van egy gépen...
amit még nem értek, hogy van néhány vadászgép amin van ilyen bomba, de nagyon célozni h hova dobom nem lehet legalábbis nem tűnt fel, hogy lenne olyan mód ahol esetleg célozhatnék a bombával.
egyéb adatokat viszont nem értem a rate of climbel még rendbe vagyok nagyjából de a szárny adatainak mi értelme?
illetve a 2 fajta sebesség értéket sem értem mire vonatkozik... -
Murder3
addikt
na én is kaptam emghívót..kipróbáltam és..először is esélytelennek érzem h ezzel én játszani fogok
egyrészt full minimumon még eldöcög..de hogy egérrel nem lehet irányítani az hódziher...főleg h lassul is és így finoman kéne irányítanom, de azt lehetetlenígy...
ezt gamepaddal gondolom nem lehet irányítani mi? -
Murder3
addikt
válasz
bimbilla09 #123 üzenetére
nekem csak a német csodagépekhez jött meg a kedvem ezt tényleg csak a németek miatt fogom amdj játszani mert a repülők amúgy nem a ekdvenceim
-
Murder3
addikt
-
Murder3
addikt
lol full ME meg BF a német fa....
Amúgy ne már tényleg nem terveznek bombázókat/felderítőket berakni?
:S -
Murder3
addikt
Német tech tree-ről vmi képet esetleg?
vagy hogy áll fel a német tech tree
balanszírozás milyen német oldalról?engem csak ezek érdekelnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- Magisk
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Focal Chorus 726
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged