- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Szeretem a német gépeket, de a Spitfire vs. Bf 109 témában sajnos a Spitfire gépeket gyorsabban fejlesztették, jobbak voltak. A brit gépek kényszerből voltak ilyen mozgékonyak, ez volt a fő fejlesztési irány a hadszíntér miatt. Az amcsi gépeknél pedig alapból a sebesség és a fordulékonyság volt a fő fejlesztési irány, utol kellett érni a japán gépeket. A P-36 szinte esélytelen volt a japán gépek ellen, nem tudott elég sokáig emelkedni és ezt ki is használták ellene. A Kittyhawk ezért lett olyan böszme motorral szerelve.
-
D.Orion
veterán
Elmondom neked: SEMMI!
Feldobtam én is a joy-t megint, hogy szokjam. Lehet szopatni a sok majmot vele. Persze mikor 6vs1 van, akkor nem tudsz már mit csinálni, de kettő v. három agyatlan támadót még le tudok rázni ill. tartósan ki tudok térni előlük. Közben bal kézzel meg folyamatosan nyomom az F7-et, hátha valaki jön segíteni.
Az biztos, hogy a manőverezhetőség a legfontosabb és ezt ki is kell használni. Lehet ezért kell majd visszaszoknom a japán gépekhez, bár most a britek is nagyon jók. Majd még bele kell magam ásnom, hogy teljesen kifejlesztve melyik szinten kinek van a legfordulékonyabb vadászgépe. Német gépeket szeretem, de félek, hogy egy igazán jó pilóta ellen nem megyek már semmire a tűzerővel ha nem tudok utána menni.
-
vhw
addikt
Nos ez lehet, sokat hallani róla, hogy állítólag melyik jobb.
De nem is erről van szó. Mint mondtam ez a játék amolyan változatosság gyanánt "kellene", igazából még mindig a wit ahol "otthon érzem magam". És mivel a két játék gold és free xp is(?) "egyesülni fog", így a jelenleg összegyűjtögethető tokennekkel vehetek oda is premium fiókot, valamint bizonyára eleinte erősen tolni fogják az ember képébe a wowp-t is (gift kódok miegyéb) amiből profitálhatna a tankos oldal is.
És ha a free xp is osztva lesz, akkor míg itt a repülőkkel bohóckodok gyűlne lassan ez is...Szóval ezért szimpatikusabb "házon belül" maradni.
(Egyébként; ezeket a tokeneket gondolom a játék kiadásáig lehet gyűjteni/felhasználni és aztán wipe. De a vásárolt premium fiókok csak eddig a bizonyos dátumig élnek? Vagy ha én fogom és utolsó előtti nap vásárolok be premium fiókból akkor az nullázódik másnap és ezzel együtt ugye a wotban is?)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Könyvajánló
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hálózatokról alaposan
- Filmvilág
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged