Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
Ezeket jó tudni, köszi hogy leírtad
Csak valahol még is az az érzése az embernek hogy szándékosan erős a amcsi, brit, ág. Na meg az orosz is sokszor.
De nekem jó a mazohizmus, WoT-ban is direkt olyan tankokat fejlesztgetek ki amit nem a többség kedvel, ergo rosszabbul/más taktikával használható. Ékes példa erre a T150, melyet bár jobb tanknak tartok a KV-1S-nél, azt be kell látni, hogy lassabb, és még a top ágyúja is gyengébb, igaz nem sokkal. Vastagabb jószág, de szerintem pont a sebessége miatt nem szeretik annyira. Eléggé német és orosz kedvelő vagyok, egyenlőre az amcsi és brit ághoz hozzá sem nyúltam, de lehet nem is fogok. WT-ben is majdnem ugyanez a helyzet, vannak német meg japán gépeim oszt cshő. Az orosz vonal csak tervben van. -
PAtr0n
addikt
Jahh, csak a japók eléggé papírok
Németek meg szándékosan vannak gyengítve minden játékban. Erre a legjobb példa a WoT, ahol egy Tigris szart se ér, T150-el szemből átlövöm sima lőszerrel, a rosszabb ágyúval.
Ez az amerika majmolás sajnos minden játékban megvan, WoT is van jópár OP amcsi tank, WT-ben is az amerikai meg angol repülők pofátlanul fordulékonyak, ami legfontosabb, mert lehet neked nagy tűzerőd meg nagy páncélod ha nem tudsz ráfordulni a célra. -
PAtr0n
addikt
Ilyen szempontból a Warthunder se jobb. Az arcade battles még hagyján, hogy agyatlan siemkákkal van tele, de már a Historical mód is. A nagy szerencse talán az, hogy a full real mode-ba még nem szivárogtak bele, mert ahhoz már tudni kellene szimulátor szerűen vezetni a repcsiket
Mondjuk a WoWP-t nem tudom mi menti meg a zombiktól.... -
PAtr0n
addikt
válasz
Lavidaloka #655 üzenetére
Azért az nem is rossz.
Nem vagy már kezdő.
vhw:
A Prem. repcsikkel is az a gond akárcsak a WoT-ban. Kapsz egy fullos kifejlesztett tankot, ami amúgy az esetek többségében gyengébb az összes többinél. Nincs sok értelme. -
PAtr0n
addikt
válasz
Lavidaloka #644 üzenetére
Mióta szét-offolás 1hsz.? De bocsánat, többet nem teszem, mellesleg a kutya (ha már kutyázunk) nem szólt hozzád. Akinek szántam a hsz.t-t tud normálisan válaszolni, míg te nem. Megértenélek, ha állandóan a WT-ről áradoznék itt. Viszont ha úgy érzed túl sok az OFF, szólj egy modinak, és utasítson rendre ő.
vhw:
Ebben teljesen igazad van, ez egy logikus szemlélet. Próbálkozok én is a WoWP-al, de egyenlőre a másik játék (jajj ki ne mondjam többet a nevét), sokkal jobban tetszik. Mondjuk párhuzamosan tolom a WoT-al, mert azért azt sem könnyű abbahagyni.Amúgy ez a közös premium rendszer nagyon szimpi, így sokan ki fogják próbálni a WoWP-t, akik eddig csak WoT-oztak.
-
PAtr0n
addikt
Nem szeretnélek a WoWP ellen beszélni, de jelen állásban a Warthunder számomra sokkal szerethetőbb/optimalizáltabb/szebb/könnyebben tanulhatóbb/és nem utolsó sorban hangulatosabb mint a WoWP. Tegyél vele egy próbát, a tutorial szépen fokozatosan megtanít mindenre, ha szeretnéd rögtön a lecsóba csaphatsz az arcade játékmóddal, de ha kicsit vontatottabb de ezáltal kimértebb és óvatos csatákra vágysz, akkor ott a Historycal mód, a legvégén pedig ha már mazohista szintre emelted légi tudásod, mehet a full real mód, ahol se segítség, se külső célkereszt, se semmi, csak a cockpit műszerek, és valósághű irányítás.
Jó lesz a WoWP is, de idővel, úgy ahogyan anno a WoT is indult.
Apropó opzimalizáltság: Amikor először indítottam a játékot (WT), mindent medium közelire állított be. A játékban lévő fps számláló mindig 55-60fps között ugrált, és még így is szép a játék. Ezután bátorkodtam mindent feljebb húzni, 1-2 erőforrászabáló dolog kivételével minden maxon, 1600x900 res.-en egy C2D E6750, HD4870OC-val 45 körül van mindig az fps. Pedig van hogy 9-10 repülő is találkozik egyszerre.
Sajnos a Wargaming motorja eléggé rossznak mondható ilyen szempontból, mostanában mintha a WoT-ban is lejjebb esett volna 7-8fps-el. Van olyan pálya ahol a 25 alig van meg. :/Na de egy szó mint száz, próbáld ki a WT-t hátha az jobban tetszik.
-
PAtr0n
addikt
Az a Warthunderben is édes élmény, nem is értem mit vár az enemy a fighterétől. Ja hogy arra játszik, hátha kilövi a pilótát. Kábé 50-ből 1x sikerül. De nem is ez a komikus, hanem az, hogy leszakítom a szárnyát a gépágyúval, belémrepül, és kiüti az egyik motort. Idegbaj ON.
-
PAtr0n
addikt
Értem. De már a Steam-en sem béta a game, szóval kijelenthetjük teljesnek.
ugyan mibe buknának bele? Hogy nem lesz benne millió tizenéves? Sajnos a WoT-nak is ez a baj, hogy tele van csírákkal, és egyre rosszabb lesz. A Warthunderben legalább játszahtsz historical battles-t meg full real battle-t is,a hol se célkereszt, se semmi nincs. Próbáltad már egyáltalán? -
PAtr0n
addikt
Hali!
Nem régiben tettem fel ezt, meg a Warthundert-t, egyenlőre csak a tutorialt játszottam ki, belekóstolok kicsit jobban, de nem hiszem a WT-t felül fogja majd múlni. Azt nagyon eltalálták. Tolja még valaki a WT-t és ezt párhuzamosan?
-
PAtr0n
addikt
Sziasztok!
Láma kérdés:
A WoT-ot tolom egy ideje, de ahogy néztem ez mindenképpen fizetős? vagy van ebből is free?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam Deck
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ubuntu Linux
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged