- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CaL!BeR
csendes tag
válasz
joergie #1201 üzenetére
Szevasztok!
Sejtettem, hogy megéri felkeresni ezt a fórumot mert találok egy kis pluszt.
Köszi az infót joergie, 7végére jól jön egy kis plusz prém. Ha lesz még ilyesmi szívesen veszem én is.
Ha valakinek kell egy Invite Code: NTRD2-Z63VU-3U8H8-VRU5R
Kb. két hete én is egy ilyennel kezdtem és jó kis löketet adott.
H0PI néven vörös gépekkel (LA-5, Yak-9, IL-2t) repülök, ha csatában láttok írjatok rám bátran és összefogunk.
Amcsi Mustang oldalba szerintetek érdemes időt fektetni? Nem kevés a tűzerő? Én inkább a közelre lopakodós nagy tűzzel hirtelen ledarálós taktikával dolgoztam, de ahogy ezek a paripák néha a felhők felé törnek bakker...
-
DEV_NULL
őstag
válasz
joergie #1201 üzenetére
Én már túlvagyok rajta. Az a kód is amit itt osztottam meg, onnan van.
-
robee24
tag
A magyarításban nem tudok segíteni, de itt egy oldal ahol a magyarosítva vannak wowp hírei és minden egyéb info.
Hasznos ám!Egyébként meg csinálhatnánk egy portált / oldalt a játékhoz én nem tudok róla, hogy ilyen lenne...
Blogok vannak de más nincs.
http://pilotanaplo.blogspot.hu -
John_Doe
senior tag
Ja hogy te még nem jöttél rá hogy elég sok hírben el van írva valami amit utána nem javítanak. Olvasd el a hírhez tartozó fórumot különös tekintettel a harmadik negyedik hozzászólásra. Egészen pontosan 274 csatám volt zárt bétában és igen állítom hogy teszt szerveren a hangárban van az XP-77.
Sőt most jut eszembe itt egy kép nem a XP-77 volt a lényeg amiért csináltam de látszik rajta. -
John_Doe
senior tag
Az eu fórumon legalább 2 embert láttam aki fel volt háborodva hogy alfában reggelt és csak zárt bétásnak számít. Ja és én nem csináltam csak kb. 250 csatát a zárt bétában mégis megvan a béta teszter státuszom a fórumon. A 700 csata összesen kell.
De ha ideges vagy és nem tudod eldönteni te most akkor minek vagy számon tartva töltsd le a teszt klienst ott megvannak a alfa/béta teszt ajándék gépek. Ahogy nézem október 22 a dátum amihez viszonyít a teszt kliens ezt vedd figyelembe.
World of Warplanes 1.0.0 CT
Délután 3-tól este 9-ig lehet fellépni rá. Tesztelgetem a t10 gépeket. Ha ott megvan az Me-210 akkor alfás vagy ha csak az XP-77 akkor zárt bétás meg persze ott van a megfelelő Sikorsky medál is és a festésnél egy Emblems rész ott szintén vannak alfa, béta, closed béta emblémák. -
D.Orion
veterán
Mint a wot, napforduló éjfélkor, ekkor újra x2 és token. Szerverforduló hajnal kettő.
SZERK: Keresek olyan vállalkozó szellemű platoon társat, társakat akik 13--án a megjelenéskor nekiindulnak egy v. két ágon a T10-nek és az ezzel járó díjnak! Csak komoly embereket várok akik nem akadnak ki némi MM szopatáson vagy pro ellenfeleken, netán balfasz csapaton. Flight-ban nem feltétlenül kisérnénk mindig egymást, hogy ne egymás elől szedjük el az xp-t. Viszont ha kell akkor azonnal segítünk a másikon ha kéri. Mikrofon alapfeltétel.
-
John_Doe
senior tag
Azt hogy hol tartasz a statisztikádnál figyeled hogy mi változott vagy strigulázod mint én mert külön nem jelzi sehol.
Hogy miért jár token.For victories:
1st Victory - 10 tokens
3rd Victory - 20 tokens
10th Victory - 50 tokensFor destroying air targets:
1st air target - 10 tokens
3rd air target - 20 tokens
10th air target - 50 tokensFor destroying ground targets:
1st ground target - 10 tokens
3rd ground target - 20 tokens
10th ground target - 50 tokensÖsszesen 240 token/nap.
-
D.Orion
veterán
Az nem működik, mert ezért akár bannolhatnak is. Ha mindenképpen gyors csataszám gyűjtést akarsz, akkor keresd meg az első ellenfelet, repülj rá. Lődd le vagy ő lő le téged és kész. Ez se szép dolog, biztos sok kamikaze megmozdulás lesz. Így talán nem bannolnak. Egyébként normális játékkal számolva 1csata = max. 7perc. Ez napi 8 óra játék lenne.
Kamikaze face to face támadóban egy csata levihető 3perc alá. Így kb. 4 óra alatt lehet meg a 70 csatád. Plusz a lobby-ban várakozás és loading time.
De igérd meg, hogy a normál verzióban ez már nem csinálod!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest