- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
Tenyleg jo kis gep, egyetlen csatat mentem, hogy kiprobaljam, tetszett. Az atutese mondjuk lehetne jobb, azt kevesnek ereztem, nagyon pattogott szembol. De ez nem biztos, hogy a tank hibaja, fura volt celozni zoom mod nelkul meg laggolt is a jatek.
Milyen kiegeszitoket pakoltal ra?
-
bluyoo
nagyúr
Köszi!
(#24340) Dobi 562
Most nézem, hogy 30nap prémiummal egész jó üzletnek tűnik a Matilda Black Prince.(#24341) emre
Én is erre jutottam (mondjuk 100Ft -os difi, ha jól számoltamkevertem a két Matilda-t)!
Ezt a 30 napos prémiumos megoldást még átgondolom.
-
Dobi 562
addikt
Ha a premium shopban veszed, jar vele garazshely is.
-
bluyoo
nagyúr
Még nem vásároltam így tankot. Bár most a Matilda Black Prince biztos, az ajánlásod után szerintem a Matilda IV -et is bevállalom. Ennyit szerintem is megérhetnek.
A garázshely is jár velük?
Ha nem akkor addig nem lesz elérhető amíg nem adok el egy másik vasat, vagy vásárolok garázshelyet is? Gondolom nem veszne el. -
virkir
veterán
Használd ezt a beállításokhoz.
Ennél 096-ot ír verzióhoz és ez nálam megy jól, viszont a frissen feltöltött replay-ek mind 095 verziószámmal futnak és nem is mennek. -
joergie
őstag
Én egy november 7-i kiadású autoaim-et használok, mert tudom hogy az üzembiztos, és azt csinál amit akarok. Amíg működik, addig mindig csak ráhúzom az aslain pakkomra, és örülök mint majom a farkának(leo tier5-el nem tudom hogy boldogulnék nélküle). Lustaság fél egészség.
-
emre
veterán
-
törölt tag
Mondjuk azzal a százassal, aminek nagyobb az átütése mint a WZ-111 ágyújának.
Most először tett be ilyen kis trierbe, gyorsan ki is használtam.
Az egyik csapattársam nyavajgott, hogy meghagytam a többi lightnak a spottolást, de felvilágosítottam, hogy az én puskám komolyabb mint ami az ő stock IS-én van. -
joergie
őstag
artistaként én is megfigyeltem, hogy ha egyhelyben hagyom az egeret, nem kell megvárni, míg teljesen beszűkül, másodpercekkel a teljes beszűkülés előtt el tudom úgy sütni, hogy nagy valószínűséggel(kvázi biztosan) a teljesen becélzott célterületre fog esni a lövedék.
Ugyanezt megfigyeltem visszafelé is: hiába van teljesen beszűkülve a célzókör, ha lövés előtt 3másodperccel igazítok rajta, megvárom, hogy beszűküljön, akkor gyakrabban lő mellé, mint talál.
Ezek alapján megállapítottam(magam számára), hogy az arty célzásának mechanikája nem úgy működik, ahogyan azt a WG vizuálisan leprogramozta(server célkereszt ide vagy oda).VISZONT közelről artyval az autoaim csodákra képes. Szerencsétlen light tankoknak nagyságrendekkel kissebb az esélye, hoggy szétszednek, mint hogy egyből kilövöm őket.
Personal missionben lassan én is eljutok mindegyiknél oda, hogy platoonozni kell. Ha fenn vagyok rám is rám lehet írni(wattajohn néven), ha valaki platoont keres( általában tier7-8).
-
jozefgucci1
addikt
Hát köszi próbálkozom . Érdemes megvenni szerintetek az FV Tier6-os artyt erre a célra ? Bisson előtte ki van húzva hátha azzal jobban menne . Azt hiszem francia nyolcas arty-m van még kihúzva ,de el is adtam már nagyon rég . Amúgy csak a napi dupla miatt mentem az OB261-el is annyira nem szeretek játszani arty-val.
-
Chris0321
veterán
Megnéztem kétszer a videót, simán látszik kék a csatában. Először nekiment egy másik tanknak majd megint koccant és rá akart lőni az egyik csapattársára mivel kiírta a chat-en a safe shoot. Ezek után kezdett rá lőni a csapattársa, lehet én nem lőttem volna bele de az biztos figyeltem volna ha kell ki tudjam iktatni mielőtt megint csapattársat sebez.
Simi37: Igen, akárki büntetés nélkül sebezhet. Mivel ezt a büntetésmódot csak olyan játékosok kapják akik csapattársat sebeznek így ők is érezhetik milyen az ágyú másik oldalán állni. Én mentem 20,682 csatát és egyszer kékültem be, akkor is egy olyan lövés miatt ami mellé ment és eltalálta az egyik csapattársamat a bázisunkon ami azonnali kéküléssel jár. Én is kerültem már össze idióta csapattársakkal, sebeztek már belém és blokkoltak is már nem is egyszer mégis igyekszem megállni, hogy csapattársba lőjek. Egy kezemen meg tudnám számolni hányszor fordult elő szándékosan, sajnos az én türelmem is véges de jó egy éve átgondoltam a játékhoz való hozzáállásom és azóta nem idegesítem magam feleslegesen rajta sem a csapattársaim viselkedésén. Max. reportolom őket nem érik meg azt, hogy pazaroljam rájuk a lövedéket.
-
Antonius1978
addikt
Egyetertek.Mindig talalok valamit, mindig kitalalok valami marhasagot bent meloban, amin jo nagyokat tudunk rohogni, jobb a legkor, nem feszult, oldodik a stresszhangulat, es ez szamomra fontos.
Amugy nem is engedem meloban hogy felhuzzanak, csak ritkan sikerul egyeseknek, mert a termeszetem is derus, egyszoval nyugodt pofa vagyok. -
Antonius1978
addikt
-
PitLee
őstag
Régebben én a "boci" hitzone skint használtam nagyon déjzános kis boci
hadsereg lett tőle,+ a paintball módot ahol átszíneztem a lepattanót rózsaszínre az átmenőt pirosra.
Volt hogy a Ferdinándot elől meglőtték és a másik oldalon hátul jött ki, amúgy arra használtam, hogy az olyan gyenge pontokat kutassak amik nincsenek jelölve, nagyobb hp veszteség esetén gyors átforgattam a nézetet, hogy hol lőttek meg. -
jano_77
nagyúr
Ezért írtam az imént, hogy akkor játssz egyszemélyes játékkal, ahol csak rohansz és lősz! Ott nem kell figyelembe venned csapat érdekeket, semmit ami egy csapathoz tartozik! Igen, igazad van, lehet, hogy egyedül maradtál, de mivel heavy-el voltam, ugye nem baj, hogy nem oda mentem Veled fel a hegyre!? Viszont akkor is gyáva dolognak tartom, amit tettél! Láttad, hogy mentünk vissza, de Te elrohantál, pedig ha csak annyit tettél volna, hogy egyik ház mögül 1x-1x lőttél volna egy resetet, míg vissza érünk, akkor lehet el sem buktuk volna a csatát.
De tudom, biztosan én látom rosszul a dolgot, Te pedig a tökéletes vagy.
-
zozyk
addikt
-
dfsz34
őstag
A perszonális küldetések miatt én is nekiállok az E3-nak meg aztán van egy bivaly legénységem a T67-ből, csak egy töltőt kell hozzá fejleszteni (ez mekkora sz.vás azért már, 5 fős legénység, csak más összetételű, két töltős).
Még csak a t25/2-nél járok, de már úgy fejlesztem a legénységi skilleket tovább, hogy megfeleljenek a T95-nek meg az E3-nak. Olvastam már pár srácot, akik elvileg jók vele meg ingame is láttam néha, ha full full-ra fejlesztik a javítást rajta (full javítás, bia, szerszámkészlet, nagy javító alap dolgok és még lehet esetleg venti meg prém kaja, de ez utóbbi kettőt szerintem már nem teszik rá sokan, ezek nélkül is elég jó), akkor pár sec, olyan 3 és 4 között vissza rakják a láncot és nem lesz őszinte az ellenfél mosolya utána
Ezt a két tankot állandóan láncolni próbálják, a T95-t főleg, ha van neki egy ilyen bivaly javítása, akkor szép meglepetéseket tud okozni.
-
Stigma.HC
senior tag
Hasonlóan megtartós vagyok én is, most van pontosan 79 tank jelenleg viszont elég sokat eladtam az utóbbi időben, azért még így is szépen le vagyok maradva. Nem szoktam ráfeszülni a duplázásra, sem egy tank húzására, inkább amihez éppen kedvem van azzal megyek. Ezért kezdtem bele rengeteg ágba és nem haladok velük
Abba a csodamasinába én a végén beletoltam 70k freet mert két egymás utáni nullás körnél elszakadt a cérna, így lett gyorsan E3 -
Scheff
tag
Ez lényegében csak egy (kis) lépés afelé, hogy a játékosok egyáltalán tudjanak a WGLEU létezéséről. A múltkor a tag komolyan megsértődött, amikor megkértem, hogy soroljon fel legalább 6 csapatot a 12-ből, amelyik játszik a Season 5-ben. Játékidegen ez az egész sajnos sokak számára.
-
Hmmm ... nagyon tisztelem a játékodat de itt éppen semmi megtisztelőt nem mondtam, csak baromira tetszett a hozzászólásod amit diegho azon kijelentésére írtál, hogy a WZ111-et tartja a legjobb prém tanknak.
A (22385) ben ezt írtad neki "Volt egy rally-s ismerősöm, neki mindig az volt a legjobb kocsi amit épp hajtott."
-
diegho
nagyúr
E100-al játszottam ma, most lett meg rá a top löveg.
Na de viccet félretéve ezt látom a WZ111-el.
Első ami feltűnt, hoppá, itt van bőven lőszer. Végre vihetek sok AP-t, HE-t és HEAT-et is, mindig lesz olyan, amilyenre szükség van. IS-6nál sokszor jártam úgy, hogy vagy a HE, vagy az AP, vagy az APCR fogyott el. Ráadásul a HEAT jelen esetben jobb, mint az APCR, a 217 APCR kevés ahhoz, hogy az erősebb T8/9-es páncélokat nagy biztonsággal átvigye, a HEAT pont olyan erős, hogy többször átviszi, ráadásul 200m felett is van értelme lövöldözni vele.
Nagyon agilis, simán otthagyom az IS-3at, bőven előbb odaérek bárhová, mint bármelyik másik nem táras heavy T8-ban és ez nagyon sokat számít egy olyan tanknál, ami gyenge löveggel van. Jól indul meg, tehát simán el lehet húzni az E-75 mellett és megkerülni. A tornya nagyon jó, az IS-6 legnagyobb gyengéje a torony, már a T8 tankok is belövik simán. Tény, hogy a lower plate gyengébb, de ezzel odamehetsz az ellenfélhez közelebb, hiszen a torony nem egy páncélzat nélküli fos. Továbbá a menet közbeni pontossága is sokkal jobb, ami megint előny, hiszen mozgékony a tank.
Mindent egybevetve hatalmas meglepetés a tank. Örülök neki, hogy az 5x után azt a 3 maradék nemzetet kihúztam (az UK ág olyan könnyen meglett, hogy engem is meglepett, a zseniális FV4202-nek köszönhetően). -
zozyk
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest