- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
SoulReaver #34635 üzenetére
Akkor te nem is CDC-t vettél, jól átvertek téged
-
Tomi0703
addikt
válasz
SoulReaver #34631 üzenetére
Lőttem a hegyen lévő bokrokat, meg 300-400 méterről próbáltam egy 110 tetejét beverni, kevés sikerrel. Hulldownozott mindenki, de én lőttem akkor is ha 1 centi látszott csak ki.
-
Tomi0703
addikt
válasz
SoulReaver #34627 üzenetére
Szép.
Ez amúgy jobb...
Mondjuk ez Prokhorovka CW volt T32-vel és kicsit sokat lődöztem vaktába.
Más: Csórikám...
-
jr1994
addikt
válasz
SoulReaver #34537 üzenetére
10-es
tankotartit minek leszorzózni? Főleg ha nem adja? Egyébként olyankor célszerűbb farmolni prém tankkal, a kredit általában nem sokkal kevesebb mint győzelemnél. -
fradi81
veterán
válasz
SoulReaver #34535 üzenetére
2/9, hétvégi szakaszban majd jobb lesz ez
-
zodo
nagyúr
válasz
SoulReaver #34446 üzenetére
Általában a nem kívánatos elem, arty vagy gold köpködő pont megtalál.
Tegnap csak két aranyat kaptam* amiből egy leszedte a fél hp-m és a motor is odalett, amit szerencsére tudtam javítani aztán megettek reggelire.* Azt hiszem hogy arany.
Nem vettem/lőttem még arannyal sőt kb csak az alap AP-al közlekedek és a lőszer meghatározóra is csak fél szemmel néztem rá.Solo's Damage Panel-en a sárga színű APCR jelzésűből kaptam kettőt.
-
emre
veterán
válasz
SoulReaver #34459 üzenetére
-
Diarmand
senior tag
válasz
SoulReaver #34462 üzenetére
Kérdezd csak az öregeket miről maradtál le
-
Diarmand
senior tag
válasz
SoulReaver #34459 üzenetére
Nem játszottál még akkor, mikor a régi ötös KV volt kb a játék királya?
-
Diarmand
senior tag
válasz
SoulReaver #34451 üzenetére
Arra gondoltam, hogy akkor volt jó, mikor még nem szedték szét KV1-re és KV2-re.
-
szbalogh
addikt
válasz
Ma én is goldoztam
Pedig 2 arty kör is van benne. Mondjuk csak E5, 50B és E-100-ban használtam goldot, ami összesen 4 meccs a 9-ből. Mondjuk a JG E100 szóvá is tette, hogy csak golddal lövöm E5-ből. Mondjuk ő el se talált szóval innentől kezdve mindegy isMeg face to face csak pazarlás lett volna a sima skuló.
-
Diarmand
senior tag
válasz
Akkor volt jó, mikor még KV-nak hívták.
-
emre
veterán
válasz
SoulReaver #34426 üzenetére
Nem voltam biztos benne, hogy neked lett meg az örökös tagság.
(#34427) Greentea
Többször volt írva, hogy T9-be 100k free xp nélkül csak a mazochisták és Diegho játszhat büntetlenül.
Ja, nehogy azt hidd hogy a PTA-val jobban jártál volna. -
emre
veterán
válasz
SoulReaver #34422 üzenetére
Semmi gond, én meg már nem tudom észben tartani, kinek mikor van chat banja.
Pedig már jó ideje ismét szólista vagyok.(#34424) szbalogh
Én meg a t55 light missziók java részét azzal csinálta, és csak az LT15 küldetés alatt tekertem bele vagy 80k xp-t. Még 7 és megvan az amx30.
-
emre
veterán
válasz
SoulReaver #34419 üzenetére
csak az usa szerveren, nekem legalább is nem jött semmi
-
jozefgucci1
addikt
válasz
SoulReaver #34419 üzenetére
Nem EU szerverre szólt ez a lehetőség hanem NA-ra !
-
jozefgucci1
addikt
válasz
SoulReaver #34077 üzenetére
Persze nem tökéletes ez a játék sőt csak szerintem egy béta játéktól túl sokat várnak egyenlőre és főleg azért , mert ezzel elégedetlenek .Kipróbáltam én is a másik oldalt. Engem annyira nem fogott meg.Ettől függetlenül én is várom csak nem úgy adok neki hangot mint lentebb a srác. Amúgy meg egyél meg egy krémest
-
lacibacsi
addikt
válasz
SoulReaver #34072 üzenetére
"Biztos lesz sok akció, stb... "
Mármint az AW-ben...
-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #34018 üzenetére
Így szoktál járni az artyval meccs végén többnyire..
-
robogo81
senior tag
válasz
SoulReaver #33969 üzenetére
Jól tetted,ha nem mész akkor vszínüleg. bukhatjátok a meccset,de akkor a végjátékban mentél volna egy jót.
Más:Mindhárom tankos fórumot átböngészem napi szinten,az sg-s másabb ,sokkal szabadabb,kevésbé moderált ahogy fentebb említettétek,megvan egy érdekes bája,régebben sokkal durvább volt,a 3-4 napig tartó masszív arty gyűlölet,a hónapokig minden napi új regges troll ,a repülős pankrátoros giffel,akit aznap mindig bannoltak,de ezek mostanra megszelídültek.
-
szbalogh
addikt
válasz
SoulReaver #33955 üzenetére
Igen, küldtem párat, de hamar meglettünk vagy aztán ki kellett lépnem. De a rendszer is bugos amúgy.
-
emre
veterán
válasz
SoulReaver #33912 üzenetére
-
emre
veterán
válasz
SoulReaver #33901 üzenetére
Azzal én is szenvedtem rendesen. De teher alatt nő magasra a pálma, és volt hogy 3,5k-t sikerült Himmelsdorfon spotolnom.
De végül Steppes-en lett meg középről. A többi küldetés már viszonylag könnyű volt, de az is igaz hogy volt aki segítsen.
(#33903) rlazol
Ez most komoly?
Letörlöd és felteszed simán. -
nyunyu
félisten
válasz
SoulReaver #33832 üzenetére
Ott van, hogy 1/1 talalat
-
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver #33802 üzenetére
Mondjuk az mindenképp fura, hogy a Kompatibilis járműnél CSAK az FCM 50t szerepel, pedig ezt az ARL-44-nél néztem meg.
-
robogo81
senior tag
válasz
SoulReaver #33636 üzenetére
Szép!
Jó csapatot fogtál ki,lőtték akit értek.Az ellen meg ment egy oldalra(valószínűleg). -
jozefgucci1
addikt
válasz
SoulReaver #33177 üzenetére
Lehet így ebben a formában nem kelett volna előadni és nem lett volna belőle semmi. Szerintem . Már rég túlléptem rajta. Amúgy nem értem mi volt ez , mert ilyet nem tapasztaltam azelőtt ! Úgy értem nem így ismertelek meg , pont fordítva. Lehet sok volt a krémes ?
-
rlazol
veterán
válasz
az killt akkor kapja meg az illető tank fulladásnál, ha ő nyomott be a víz alá. amúgy nem.
amúgy én is utálom, h az arty vízbe fojtja magát, hű de pipa lennék, ha emiatt menne el egy mission vagy top gun!
de a lényeg, h magadnak ártasz vele. egyrészt dezertálásnak minősül, és azt a WG nem szereti, kaphatsz büntit. Másrészt megfosztod megad attól a lehetőségtől, hogy némi hp lecsipegetésével (szerencsés lövés és/vagy ram) +XP-t kapj. én német ágon artyzom, tudom, milyen amikor rám nyomul 3-14-nél az összes ellen.... -
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #33183 üzenetére
Sejtettem..
-
Enzolord
addikt
válasz
Én játszottam Veled párszor..
-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #33147 üzenetére
Akkkor én is felnyomnálak..
Van artym, bár nem szeretem, és nem is megy olyan jól vele, de amikor az enemy clicker vízbe fojtja magát, azt nem csípem.. Ok, hogy ugyanannyi xp-t meg killt kap a csapat.. De az érzés, hogy visszanyal a fagyi.. Az az igazi bosszú a távolról lövöldözők ellen.. ÉÉs te ettől fosztod meg a népet.. -
Diarmand
senior tag
válasz
SoulReaver #33165 üzenetére
Én a helyedben visszatolnám magam a házba.
Van képed nyúlgerincnek nevezni másokat, miután a parányi agyaddal odáig jutsz, hogy még büszke is vagy a chat banodra? El lehet képzelni, hogy miket írogattál másoknak, lesüllyedve ezzel a ő szintjükre. Aztán még te emlegeted nagy szomorúan, hogy nem tudsz visszaírni senkinek. Azt hiszed valaki kíváncsi arra, hogy kit küldenél gázkamrába? Nem. Senki. Talán fel kellene nőni és nem azzal levezetni a felgyülemlett feszültséget, hogy agyba-főbe szidnád a népet ha tehetnéd.
Ezen felül még attól is képes vagy megfosztani másokat, hogy kilőhessenek, mert az milyen jó és még vanképed, nem nem, van pofád idejönni és megint bevésni egy olyan baromságot, hogy kb mér lettem feljelentve.. magadnál vagy? Elolvasod amit leírsz? Jelen helyzetben egyetlen nyúlgerinc ember van és az kizárólag Te vagy.
Bármilyen problémád van, privátban keress meg. -
csapee
őstag
válasz
SoulReaver #33154 üzenetére
Valami bajod van ember, mert direkt a vizbe csak a lemmingek mennek.
Artyval van vagy 1500-2000 korom, de eszembe nem jutott a falnak fordulni oneshotolni vagy uszni. Ha nincs a vegen loszerem megprobalok rammolni. Eleg sok marha van aki lefejeli meg a Gwtigert is, az is sebzes nekem. -
jozefgucci1
addikt
válasz
SoulReaver #33165 üzenetére
Jogos ! Viszont azzal te is tisztában vagy , hogy ide gyakorlatilag sírni jönnek az emberek . Kicsit unalmas már . Néha néha valaki bedob egy jó végjátékról egy videót-képet ,de ez egyre ritkább. Gondolom , mert nincs visszajelzés . Pedig lehet egy jobb vidót be lehetne rakni pl az első hsz-be ezzel is kitüntetni az illetőt. Gondolok itt egy ügyes spotter videóra , amiből tényleg kevés van és tanulságos vagy , hogyan forgassunk E100-at csillió lepattanóval. Dieghonak volt ilyen videója , pont utóbbi tankal , hogy ott minden összejött.
-
Motyi
senior tag
válasz
SoulReaver #33161 üzenetére
Minden személyeskedés és bunkózás nélkül lenne pár kérdésem ezzel a vízbe ölöd magad az artyval témában.
Azt írtad az ellenséges csapatnak/játékosoknak ezzel nem okozol hátrányt, mert úgy veszi a játék mintha megöltek volna. Itt lenne egy pár kérdésem.
- Az ellenfél játékosa/játékosai ugyan annyi kreditet kapnak ilyenkor mintha tényleg kilőttek volna (a sebzés és a kill után)?
- Az ellenfél játékosa/játékosai ugyan annyi XP kapnak ilyenkor mintha tényleg kilőttek volna (a sebzés és a kill után)?
- Ha az egyik ellenfélnek 5 killje van akkor megkapja a top gunt?
- Ha egy küldetést csinál amiben artyt kell ölnie akkor teljesítettnek veszi a játék?
- Beleszámít a statisztikába mintha sebzett/megölt volna (pl. szeretné az 1-2-3 csíkot/csillagot/jelölést a tankján amibe főleg a sebzés és kill számít)? -
jozefgucci1
addikt
válasz
Töröltem a lenti posztot , mert trágár volt és személyeskedő ! XAttilax A személyeskedésért szeretnek büntetni , jogosan , így jó lenne ezt a jövőben elkerülni ! Valamint itt szeretnélek megkérni titeket , hogy ezt most lehetne fejezni .
Barett :. Lassan bekerül ide is , hogy a sírás Flame-nek minősül itt is ! Ez a benézek kicsit telesírom az oldalt ,sokakat nem érdekel és boldogít.
-
xAttilax
őstag
válasz
itt csak egy rész volt feltevés "személyeskedés" a másik kettő tény, de ha ezzel a lelkedbe gázoltam és megsértettem a topic szabályzatot akkor kérlek ne haragudj...
nem vagyok tisztességes és sokat szoktam rinyálni + írogatni is és ezért nem tudom elképzelni hogy mit kell tenni egy örök chat banért mikor én még egyet se kaptam.
nem érdekelnek az arty-k, mint ahogy a medek és a td-k se külön, és csak azt az artyt noobozom le akkor vízbe öli magát..
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
SoulReaver #33154 üzenetére
Tudod, hogy mióta szakaszoztunk mesternek tekintelek, T71el írtál egy szép felderítőkört kiszedtek, erre vki beírta, hogy "tipikus magyar", erre Te: " minek szólsz be, egyáltalán minek játszol tök szar a statod!"
Ezen még most is jót röhögök!
Na szóval csak azt szeretném mondani, hogy 12k csatából 2-3 alkalommal mentett meg szövetséges arty, és kb. 150-250 alkalommal lőtt ki ugyszint szövetséges arty, többnyire végjátékban. Imádom kilőni őket, és nagyon rühellem mikor öngyik is lesznek, annyira utálom őket, hogy a napi 10 reportom rájuk szoktam nyomni, csupán azért mert engem lőtt...
Remélem nem haragszol meg, nem bactatni akarlak!
-
xAttilax
őstag
válasz
SoulReaver #33150 üzenetére
nem az artyzás a lényeg... hanem, hogy végén vízbe ölöd magad, az a GUSZTUSTALAN.
egyszerűen egy csicska dolog.... miért fáj neked, hogy a végén kilőnek és egy másik játékosnak lesz + sebzés meg 1 kill?
-
xAttilax
őstag
válasz
SoulReaver #33147 üzenetére
meg is értem, én még 1 hét bant is adnék érte... a leggusztustalanabb dolgok egyike amit csináltál és minden normál játékos utálja.
mert könnyű dolog lődözni a sarokból a meccs alatt, viszont mikor azt a kevés hp-d oda kéne adni valakinek, meg a retkes kill-t akkor vízbe ölöd magad.
Gratulálok!!már értem az örök chat bannodat is... -
Dobi 562
addikt
válasz
SoulReaver #27616 üzenetére
Nem kell rajtuk felhuzni magad, csak arra van szukseguk, hogy apold a lelkivilagukat. En mindig kedvesen javaslom neki, hogy kezdjenek el magnezium tablettakat szedni, mert az jot tesz a gyenge idegeknek. Esetleg kerjen anyukajatol zsebkendot ha sokat sir a cseten, ha nagyon karomkodik, akkor csak meg kell kerdezni, hogy kisfiam, hogy vagy kepes edesanyadnak puszit adni azzal a mocskos szaddal.
(#27618) Atti777: pont ezt akartam irni en is.
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
SoulReaver #27616 üzenetére
Ez tényleg így van, előre rohansz sebzel 800at pl. egy centtel, a kutya Rád se hederít, ha hátul tornyozol vele ésszel, utolsók között hullasz ki és sebeztél 3-4k-et akkor betalálnak(azok akik nem is ismerik a tankot amivel mész).
-
csapee
őstag
válasz
SoulReaver #27529 üzenetére
Az a te bajod, de ha játszanál vele tudnád hogy ez egyáltalán nem op. Tetű lassú, sok ideig tölt, igazából egy 7-es scout 1 vs 1-be megeszi. A halálcsillag meg a wte sokkal veszélyesebb. Amúgy most is láthatod, tud az pattanni bármikor.
-
sith7
félisten
válasz
SoulReaver #27136 üzenetére
most még röhögsz ...
... aztán tényleg
-
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver #27136 üzenetére
haver tegnap akarta feltenni - kicsomagolni a 36 v. 39 GB anyagot és vmi 8,5 órát írt ki neki....na ekkor döntött úgy, hogy akkor egyenlőre nem kerül még fel a GTA a gépére, addig még WOT-ozik keveset.
-
sith7
félisten
válasz
SoulReaver #27132 üzenetére
Ha a kipörgetés alatt a 100% - ot érted /pl. mellékküldetések/, akkor az nagyon - nagyon sok idő, kiindulva az előző részekből
-
jozefgucci1
addikt
válasz
SoulReaver #27132 üzenetére
Beszéltem a postással csak holnap viszi ki
Amúgy is ma velem leszel szakaszban nem tudsz mellette gétaázni
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
SoulReaver #27059 üzenetére
Engem tegnap egy lengyel szakasz IS, és KV3 vízbe folytott minden ok nélkül... 700wn8 körül volt mindkettő, kérdeztem miért semmi reakció majd mindenkit megkértem, hogy jelentse fel őket, akkor elhagyta a szájukat egy shut up...
a koronát az tette fel a fejükre, hogy a kv3 is öngyi lett...
Cromwellel is mentem egy kört becélzom a Tigrincs kupoláját, erre egy t34 nekem jön, és nyom egy vonuljak visszát elvétettem a lövést, énis véletlen nekimentem, majd belémlőtt, onnantól nem játszott szegény mert mindig valaki elé került, vagy meglökte!
Remélem csak fura anomália mert mindhárom rohadt nagy paraj volt...
-
zozyk
addikt
válasz
SoulReaver #26809 üzenetére
Na,akkor 1390 platoon?
Sajna majd csak holnap.. -
robogo81
senior tag
válasz
SoulReaver #26745 üzenetére
Ne is foglalkozz vele,randomban egyedül úgy se hallgatna rád szinte senki,szakaszban meg úgyis Ts-t használtok.
-
Exorsized
tag
válasz
SoulReaver #26740 üzenetére
GG a tankhoz
neked végre sikerült
és lightozok tovább
-
rlazol
veterán
válasz
SoulReaver #26685 üzenetére
részvét.
nekem stugnál 3999 is volt... -
Bingisz
addikt
válasz
SoulReaver #26618 üzenetére
Én nem utállak, mert nekem 6k kell
-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #26612 üzenetére
Csak az volt a baj, hogy a két light lövöldözött fentről, míg a nyomorék 140 kempelt hátul, így tekintve, hogy aa bal oldal üres volt, arra kellett figyelnem, és kicsapkodtak közben...
A startnál meg még neteztem, ez lehetett a baj... -
jagada
addikt
válasz
SoulReaver #26568 üzenetére
Esetleg PHun_Cubes?
Lehet nem ártana a tank vagy a háború (War) szót is belecsempészni valamilyen formában, ill. utalni a nemzetiségre. -
jano_77
nagyúr
válasz
szerintem PH FUNok
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Szerintem legyen a neve WitamKtoPl ? . De ha magyar név kell lehetne lekváros bukta is .
-
zozyk
addikt
válasz
SoulReaver #26491 üzenetére
Vicces lett volna ha összetalálkozunk egy meccsen,mi is így toltuk fradi81-el.. :-)
-
jozefgucci1
addikt
válasz
SoulReaver #26479 üzenetére
Hú pedig ezt én is elszúrtam sajna . Ettől függetlenül nagyon jó köröket mentünk .
-
rlazol
veterán
válasz
SoulReaver #26420 üzenetére
xD
nem tudom side-scrapelni a Tigris2-t. Akárhogy forgatom, többnyire belövik. vki, ha van kis ideje pls segítsen nekem gyakorlóban!
-
rlazol
veterán
válasz
SoulReaver #26417 üzenetére
ilyenkor szoktam beírni a chatbe: "and THATS why you carry a fire extinguisher"
ahogy diegho szokta mondani: már a garázsban vesztésre játszik...
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #26393 üzenetére
A képarány mire van állítva? 16:10, 16:9, esetleg 4:3 ?
Nagyon keskeny a tank... -
szbalogh
addikt
válasz
SoulReaver #26390 üzenetére
Egyszer köszöntem valamelyiknek, beszólást kaptam vissza...
-
scyllarus
veterán
válasz
SoulReaver #26387 üzenetére
Nevetni fogsz: 1483 a WN8-a. Az irigység nem statfüggő.
-
Szepi1979
senior tag
válasz
SoulReaver #26323 üzenetére
Hát nekem egyik sincs, de ha már van CDC-d ezeket biztos nem venném meg mert nem fogsz ezekkel játszani.
-
Dobi 562
addikt
válasz
SoulReaver #26323 üzenetére
Ha rakeresel Youtube-on talalsz rola rengeteg bemutato videot. Van magyarul is Cleverland-tol, angolul Quickybaby-tol, stb.
-
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver #26152 üzenetére
Ha sikerült megszerezni, engem is érdekelne. Feltettem a javasolt Picur vagy m hang modot , nem tetszett és hiába tettem vissza a RES mappa audio mappáját - gondolom abba kellene lenni az alap hangoknak!? -, azóta vhogy nincsenek igazán lövés hangjaim!?
-
galervin93
addikt
válasz
SoulReaver #26072 üzenetére
Nekem adta már be tuti. Biztos azért mert sárga vagyok. :-))) Meg persze én is kaptam már hasonló ajándékot. Van ilyen.
Az IS-7-et egyszer próbáltam tesztszerón, na annyi elég is volt, egy időre úgyis kiábrándultam a lassú nehéz dögökből, de ez kb. még a KV-3-nál is lomhább, jó mondjuk abban jó legényeim voltak. -
myckey
veterán
válasz
SoulReaver #26028 üzenetére
ennye Ernő!
há nem szabad így megnyilvánulni egy közösségi ódalon
há meg merted csinálni ?
(#26022) Runo
teeeeee!
kotsogklikker, PFEJJ -
MinionFlasH
senior tag
válasz
Mondjuk azt hozzáteszem, hogy bulldoggal, második lövéssel ammoracekztem egy is-6ot... nem volt korrekt, csak rátettem az autoaimet...
Viszont az feltűnt, hogy engem is sokszor ammorackeznek mostanában, de ez oda vissza igaz. Ja és citromsárga vagyok!!!
Megnéztem a Fury c. filmet, hát nekem elég nagy csalódás volt.
-
galervin93
addikt
válasz
SoulReaver #26040 üzenetére
Csakhogy ez RNG-függő, ergo te is ugyanúgy "megkapod". :-) Csak azt nem veszed észre, mert az "skill", az "jó lövés", vagy mindegy hogy hívjuk.
---
Vicces meccs a Grille-lel: [link] Kb. a 10. perctől lesz izgalmas, addig csak puffogtattam. Aztán...
-
Szepi1979
senior tag
válasz
Ezt, így, miért ???
-
Enzolord
addikt
válasz
Mert Noob vagy...
-
egyedülülő
őstag
válasz
Tehát már a citromsárga, ami nem piros és nem is narancs egy idióta. Tehát a lilákon kívül mindenki hülye és noob lassan.
-
jr1994
addikt
válasz
SoulReaver #26020 üzenetére
Elvileg csak 3 legénység van benne, parancsnok, lövész, vezető. Ami kellemetlen mert még az IS6-ba sem fér az IS7 öt fős legénysége, ebben az új csodában meg csak 3-mat lehet képezni.
-
Bingisz
addikt
válasz
SoulReaver #25975 üzenetére
Régen a két kezünket összetettük egy ilyen eventért.
-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #25962 üzenetére
Volt már ilyen itt is. Elég bugos az az oldal.
-
fradi81
veterán
válasz
SoulReaver #25959 üzenetére
itt megy.
-
Szepi1979
senior tag
válasz
SoulReaver #25853 üzenetére
Mindkettő serveren próbáltuk...
-
Szepi1979
senior tag
válasz
SoulReaver #25848 üzenetére
Az ötlet nem rossz csak sajnos a multkor vagy 15 percet vártunk ellenfélre, majd feladtuk.
-
Tomi0703
addikt
válasz
SoulReaver #25848 üzenetére
Század? Azt még játssza valaki?
-
szbalogh
addikt
válasz
SoulReaver #25811 üzenetére
Tegnap voltam úgy obj 140-el, hogy wn8 ide vagy oda de megcsinálom arammolós küldit azon a bulldogon. Maradt rajta valami 60hp... utána darabokra lőttek a td-k...
-
Departed
őstag
válasz
SoulReaver #25792 üzenetére
Amindenit de acélos ellenfél csapat volt hogy így szét tudtad pötyögtetni őket.
GG egyébként. -
robogo81
senior tag
válasz
SoulReaver #25782 üzenetére
Szép!
Na várjál,amikor lesz rendes fizika is,akkor már körbe fogod driftelni. -
Exorsized
tag
válasz
SoulReaver #25778 üzenetére
Jó kör volt csak hamar meghaltam
túl sok volt az átlag alatti sebzés e75be
-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #25775 üzenetére
Szép menet, kár hogy nem nyírtad ki az egész bagázst
-
Exorsized
tag
válasz
SoulReaver #25765 üzenetére
Szakasz ^^
Más: 6. érzék nélkül
-
rlazol
veterán
válasz
SoulReaver #25748 üzenetére
+SoulRiever-: ezt számoltuk január körül: aki levadássza az utolsót több xp-t kap, de aki nem ejt több sebzést, annak jobb, ha cappel.
köszönöm a lelkes kisarty felajánlásokat, most vagyok online, ha vki ráér.
-
virkir
veterán
válasz
SoulReaver #25754 üzenetére
hogy ez egy CSAPAT játék...
Tévedés.
Itt te vagy egyedül 29 másik ellen, ritka kivétel amikor legalább 2-3-an kell legyűrni a többit.
Ezért jó a szakasz. -
bluyoo
nagyúr
válasz
SoulReaver #25754 üzenetére
Sok játékos? Szinte senki!
Legtöbbször, még a prok is sz.nak mindenkire. -
Kakumix
senior tag
válasz
SoulReaver #25748 üzenetére
Sokszor volt már téma, hogy igen, valószínűleg több xp-t kap az, aki befoglal, mint az, aki hiába kergeti az utolsó tankot, de nem sikerül belelőnie sem.
Magyar nyelvű oldal, hogy miért jár XP linkui.: Arról a valószínűtlen eshetőségről nem is szólva, hogy a t29 kilő mindenkit egyesével, aki rátámad és így a győzelemért járó bónusz XP is ugrik.
ui.2: Ha jól tudom a 3. foglaló után már nem jár bázisfoglalási pont, szóval, ha már hárman vannak bent akkor a negyedik akár kergetheti is az ellen utolsó tankját és írogathatja, hogy no cap
-
bluyoo
nagyúr
válasz
SoulReaver #25750 üzenetére
Mondjuk az sem jobb amikor nem hajlandó a 2m-re lévő körbe menni, inkább lődöz a nagyvilágába hátha ... és ezért kapunk ki.
Vagy többszöri kérésre sem érti meg, hogy ez a küldetése valakinek, hagyják már életben azt az utolsó pár hp-s szerencsétlent. -
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver #25679 üzenetére
Barett és Jozef: micsoda csapatokat kaptatok, szeretett Titeket tegnap a WG.
Barett nagyon durva, hogy mit művelsz a T71-el! -
jozefgucci1
addikt
válasz
SoulReaver #25682 üzenetére
-
jozefgucci1
addikt
válasz
SoulReaver #25679 üzenetére
Az utolsót nem kelett volna bettened
Hamar kiszedtek.
-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #25676 üzenetére
A mai szupercsapat
Ma szerintem valamelyik országban ünnepnap volt, mert ennyi ny***ék nem lehet egyszerre a játékban...
-
Patrick76496
őstag
válasz
SoulReaver #25378 üzenetére
Viszont a kis sebzést kompenzálja a DPM. Az átütést pedig meg sem kell említenem, mekkora előny. Megvan mind a két német T10-es med, de valahogy a Leo sokkal többet talál. Bár még az 50M-ben nem fullos a legénység (90 valamennyin vannak), de akkor is a különbség max 0,01 a pontosságban.
(#25486) diegho: A T9-essel mentem, szerintem baromi jó. A T10-es már nem olyan jó a saját szintjén, de még mindig használható. Gyors, viselhető a gun depression és még pontos is. Kell még valami? A DPM-je tény, hogy csak átlagos, de amelyik T10-es mednek nincs meg 2900 a DPM-je az már nálad szarnak számít? A Fatton-nél meg az FV4202-nél még mindig jobb. Leo 1-ed volt már?
Az pedig egyéni probléma, hogy nincs bele legénységed. Aki előre gondolkodott, már a Winter Mode-ban kihúzott egy legalább 3 skilleset..
(#25596) +SoulRiever-: Érezd magad irigyelve, hogy azt a tankot birtokolhatod.
Simán vehettem volna egyet a hétvégén (névnapra mondjuk), ha bent van a játékban, de most várhatok rá májusig.
- - - - - - - - - - - - - -
- Ezekért mióta jár medál? 17000 victory | 210 kifejlesztett tank
- Támadnak a friccek
- Az oroszok új értelmet adtak a spam-nek. Már kocsit is árulnak a chat-en. -
zolika15
tag
válasz
SoulReaver #25573 üzenetére
Ha ossze tudok farmolni ra elegendo penzt akkor megveszem az m103 at azt az agat vegig kene vinnem mikor a t32 vel nyomtam ennel rosszabbul ment a jatek talan jobb lesz most folytatni
-
jr1994
addikt
válasz
SoulReaver #25511 üzenetére
Ez így igaz. És végül is miért lusták az emberek célozni?
Ja, és aki tesztszerveren van, mennyi xp-be kerül a 9-es?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Update 07.21. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest