- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Patrick76496 #15369 üzenetére
Egyik klántársamnak majdnem 40 van.
Nekem meg kilóg a gatyóból az ülepem 200k-val.
-
jimmy74
őstag
válasz
Patrick76496 #15314 üzenetére
-
Enzolord
addikt
válasz
Patrick76496 #15314 üzenetére
Bakker, itt nézem, hogy ki az az új ember, aki egy posztban válaszol 5-6 embernek, mint Patrik, erre látom, hogy Ő az..
Lecserélted a fejed?
-
unravel
őstag
válasz
Patrick76496 #15228 üzenetére
(#15228) patrikgtaivs: "A képen látható modok nélkül nem játék a játék."
Nincs is ezzel gond. Ha neked így jó, akkor hajrá. Csak jó poénnak tűnt.(#15232) emre: "csak röhögök azokon akik továbbra sem tesznek semmit a győzelemért, de elvárják hogy a ződ játékos hozza nekik a meccset."
Ez nagyon magas labda.
Várták, hogy a zöld játékosok hozzák a meccset, de arra senki nem számított, hogy 1 percen belül mind halott. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Igazából gondolkodom azon, hogy kéne valamit versenyezni, akár kicsiben is, mert kezd uncsi lenni a játék csak így randomban, de nem tudom, hogy elég lennék-e egy ilyenhez.
-
emre
veterán
válasz
Patrick76496 #15099 üzenetére
Most néztem meg a videót, 75%-os legényekkel hogyan működik a hatodik érzék?
(#15101) Bingisz
Ezt nem hiszem el, én lehet vállaltam volna a helyében 50%-os emberekkel is. De ez így csalás, és számomra hiteltelen.
-
scyllarus
veterán
válasz
Nekem 8.10-ig jó volt. Hálistennek az összes nagyobb nyűgömet sikerült kiküszöbölni, de azért kisebb FPS esések nekem is megvannak. Még éppen játszható így, de valóban, kényes szitukban sajnos gondot okoz nekem is a 18 fps. Hidden Village-re a 9.1-ben jön a javítás az FTR szerint.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Leginkább Mikivel szoktam menni. Antoinussal is elég rég játszottam már.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Ilyen egy ESL 1v1? SOha nem láttam még olyant, azért kérdezem.
-
törölt tag
válasz
Patrick76496 #15193 üzenetére
innen nem szép hanem kötelező lehozni
alig maradt már az ellennél valamire való tank
-
unravel
őstag
válasz
Hű, mennyi minden van a képernyőn.
Bár a célzó fölött még bőven elférne a friss hírek- vagy a milyen névnap van ma mod, az is van annyira releváns infó mint, hogy hány százalékon kattog a GPU. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Pedig azok jó idők voltak Patrik.
Egyébként engem nem zavar ha valaki szitkozódik, bevallom néha jókat mosolygok ilyenkor magamban.
Múltkor azt hallgathattam ahogy Taragas éppen szétveri a billentyűzetét ott majdnem elnevettem magam. -
bullseye
addikt
válasz
Megnéztem a videót. Azért az tény, hogy
- ha 75% emberekben maradtak, akkor 100% nem szép dolog
- 1k csatával lila, lehet tényleges lila, és lehet statpadder
- elég bunkón nyomta az elején a chatet
- 3. tényleg némileg RNG voltDe szépen elverte 3x, zsinórban, AP-vel.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Patrick76496 #14995 üzenetére
Én a katit teljesen máshogy ismerem.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Patrick76496 #14980 üzenetére
Koszi.
Az atlag mar nekem is kuszik felfele, mar 1950. Igazabol csak kicsit ra kellett ereznem mert en hatalmas heavybuzi vagyok. Kb. csak heavyvel tudok jatszani (na jo, meg a Hellcattel, de azzal ki nem?
). Mondjuk mast nem is igazan probaltam.
A korhoz: Nekem is most pont kijott a lepes. Ezen kivul talan valami max 4000dmg-s kor lehetett a legmagasabb, az lehetett talan az elso aszom vele. Bia meg nagyon kene a legenyeknek, ja meg az, hogy ne mindenki engem lojon ha meglat. -
Tenken
őstag
válasz
Én örülök amúgy, hogy beletették a játékba ezt is. Így, hogy nincs benzin, még nyerhetnek is a németek.
-
Djuree
félisten
válasz
az Nagybajom akarna lenni.
-
dfsz34
őstag
válasz
Patrick76496 #14702 üzenetére
Nekem is feltűnt, hogy mennyire elszaporodtak az artyk újra és a nerf annyit elért ugyan, hogy mozgás közben tényleg nem nagyon szednek ki, de amint le kell álljak harcolni és csak egy kicsit is statikusabbá és kiszámíthatóbbá válik a mozgásom vagy ha lekapják a láncom és még nincs szuper sok skilles legénységem, hogy 4-5 másodperc alatt javítsanak, akkor máris betalálnak.
Régen kiszedték a cromwell-t a forduló manőver közben, most már ilyennel nem találkoztam, de azért 4-5 arty oldalanként megkeseríti a csatát az biztos. Ők lehet, hogy jól szórakoznak csak rajtuk kívül mindenkinek tele van a ....-a, hogy vagy állandóan mozgásban kell maradni még lőni sem szabad leállni vagy állandóan bujkálni kell előlük, de egy hiba és itt nem 3-400 hp veszteség.
Most arról ne is beszéljünk, mikor T95-el kapok egy szép nyílt pályát 4-5 ellen artyval, amiből legalább 2-3 nagy arty. Ez nagyon gyakori eset, az mm fekete humora! Kempelek végig a kevés arty védett helyen, aztán annyi a nagy csata nekem. Ha megmozdulok (próbáltam ezt is még a korai kísérletezős korszakomban a T95-el), akkor garantáltan nem jutok messzire.
A TD-k miatt rinyált mindenki amikor kevés volt az arty, de most ha van 4-5 arty oldalanként, akkor folyamatosan megy a rinya a chat-ben az artyk miatt. Elfelejtették a zemberkék, hogy korábban micsoda kempfesztek voltak az arty védett helyeken és merészelnek egy kicsit játszani, akár -micsoda meggondolatlanság- nyílt terepre kimerészkedni és ráadásul megállnak néha, az artyk meg büntetnek. Kivétel esetleg az a jó játékos, aki bekapcsolja a tempomatot a csata elején és végig teljes sebességen tolja, még lőni se áll le. Őt nyilván nem fogja az arty kiszedni, de egy átlagos emberkét, aki meg merészel állni, amikor lő, hogy célozzon, vagy csak úgy, hogy körbenézzen stb azt meg simán. Lehet riszálni a tankot, meg előre hátra, de ezekkel a nagy és lassú tankokkal nem lehet egységnyi idő alatt sokat elmozdulni és ha sok az arty, akkor valamelyik be fog találni de ha nem is talál, akkor is a splash lekapja a láncot és onnantól szabad a préda.
Evvan, az egyetlen jó hír, hogy bizonyos napszakokban kevesebb az arty és ha lehet, akkor kell a lassú dögökkel játszani. Amúgy pl a T95 tetszik, csak sok arty mellett keserves vele játszani. Mi lehetett az arty nerf előtt? Mindenki átugrotta szabad xp-ből? El nem tudom képzelni, hogyan játszottak vele akkoriban.
-
emre
veterán
válasz
Ott volt kettővel korábban
[link]
-
myckey
veterán
válasz
nekem tegnap este volt katasztrófa
ma egy fokkal jobb...ma csak ugrál ide oda a gép meg a lövés -
Mister_X
nagyúr
válasz
Patrick76496 #14640 üzenetére
Ó, GF-ben az lenne a bajod, hogy hiába lövöd a szemétládát, ő mégis oneshotol
-
jano_77
nagyúr
válasz
Sajnos nálam is folyamatos a játékon belüli lag, sokszor akkorákat ugrik a tank, hogy csak lesek, illetve a honlapnál is szarakodik.
Pedig a ping jelzőm nekem is normál értéket mutat.
-
Steelheart2
őstag
válasz
Nekem is lagol.Néha játszhatatlan a játék.Nem hisze hgy a nettel lenne a gond mert egy másik csatában megy rendesen.
-
válasz
Én T-home os vagyok de nincs lag......
-
emre
veterán
válasz
xvm már működik, laggal eddig sem volt túl sok problémám, bár néha előfordult.
-
emre
veterán
válasz
Patrick76496 #14608 üzenetére
-
emre
veterán
válasz
Patrick76496 #14569 üzenetére
Az igazából G0 és nem tudom melyik a fenti oldal, de ha jól tippelek akkor lentről indultam.
Egyébként G9, közvetlen az épület mellett, és senki nem fogja a várat megkerülni, de ez szerintem csak hasonló felépítésű gépekkel működik. Ha kicsit nagyobb a vas akkor már tudják lőni. -
dfsz34
őstag
válasz
Patrick76496 #14569 üzenetére
Már passz, hogy hol pontosan, de láttam egy gyereket, aki 15-16k csatát ment a type-al. 233 millió kreditje volt és hét skilles legénysége.
Igazából azt hiszem a hét skillel dicsekedett és feltett egy képet a legénységről illetve írta, hogy a type-al csinálta ezt, aztán utána volt egy egész érdekes fórum beszélgetés a témáról.
Na ez már durva. Én egy legénységet fogok hat skillesre fejleszteni, mert már nem sok kell hozzá, de ennyi, tovább nem megyek, mert már unom azt a vonalat, szovjet TD két ág + su12244-ról van szó.
Most tartok 5e csatánál, de ebben minden benne van, két ág full fejlesztése, tízes tankokkal mentem sokat meg a prém tankkal is.
A hét skillhez ezek szerint legalább háromszor ennyit kéne mennem, hát az nagyon durva, nekem soha nem lesz meg.
A rekorded állítólag egy orosz játékos, akik 45e csatát ment az is7-el. Nem biztos hogy pontosan emlékszem, de 40-50 között volt, arra emlékszem. Na neki nagyon durva legénysége lehet, 8-9 skill.
-
Enzolord
addikt
válasz
Patrick76496 #14538 üzenetére
Az igazi árja faj, ha beledöglik is, csak a tiger...
más harckocsira rá se néz...
-
Tomi0703
addikt
válasz
Patrick76496 #14498 üzenetére
Téged, hogy a fenébe nem idegesít a damage panel mellett az a szar?
Eleve nem játszol nagy felbontáson, ráadásul egy jó részt ki is takar, valamint gondolom, az összes tank paramétereit fejből vágod.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Igen, még anno gyakorlóban kerestük a megfelelő helyet a feljutáshoz.
14k spot sebzés t71-el, nem semmi, minden elismerésem neki. Eddig amit össze tudtam hozni az is csak 13k és battal.
-
scyllarus
veterán
válasz
Patrick76496 #14512 üzenetére
Én is azért kezdtem bele újra, mert a JP tetszik, a JagdTigert meg kipróbáltam tesztszerón, és az valami álom.
-
Atlantis
veterán
válasz
CW-zni nem goldért kell, hanem az érzésért.
Midway: nehéz elosztani a paradicsom-hadsereget, igazán lehetnél megértőbb.
Különben is, honnan lenne rá pénzük, mikor - ha jól emlékszem - korábban Te is kijelentetted, hogy nem fizetsz a játékért?
-
Bingisz
addikt
válasz
Válság van.
-
scyllarus
veterán
válasz
Ugyanarra. Csak most néztem, én pont azzal a 20%-kal játszottam eddig
A Stugot imádtam (15/15), A SU-85-öt szintén (15/15), a SU-100-am a mai napig megvan (12/12, ugyanennyi, de azzal nem kell lekövetni a mozgást, egyszer odalövök és pont), a T40 meg teljesen más kategória (22/35). Úgyhogy ezek után nekem problémás.
Djuree: előfordul, hogy valaki más körét rakja fel, mert valamilyen szempontból érdekesnek tartja. Pont ilyen körökből szoktak felrakni (pl. amikor sokan kifagynak, és a legkisebb tank lövi ki őket). Pár hsz-szel korábban is volt más köréről replay...
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #14502 üzenetére
Készült. Végig hallgathatod, hogy hogyan játszottam 1v1-en megbeszélés közben.
-
Bingisz
addikt
válasz
Most volt goldosztás, szóval kapnod kellett neked is goldot.
-
Angel1981
veterán
válasz
Patrick76496 #14395 üzenetére
-
válasz
Amíg nem volt kreditért gold lőszer, addig imádtam a B1-et, sőt, az AMX40-et még jobban imádtam!
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Még én is nosztalgikusan gondolok vissza arra a rakás ócskavasra
-
Máté94
addikt
válasz
Patrick76496 #14249 üzenetére
Időzített bomba, nem abban a pillanatban robban, amint földet ér elindul egy rövid számlálás és bumm.
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #14249 üzenetére
Warthunderben a repcsi lepottyant a srácok mellé egy apró csomagot.
-
Enzolord
addikt
válasz
Patrick76496 #14120 üzenetére
Ráhegggesztetted az ojjekt ágyúját a kvra?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Patrick76496 #14120 üzenetére
Látom megvan a SU-100Y, live szerón milyen? Teszten két kört tudtam menni vele, elég priceless, amikor odanyal a T6-osoknak (hát még ha kisebbek is vannak). Mennyire hozza a kreditet? Még a Dicker Maxot vettem meg teszten, de csak nagyobb tierrel dobta össze eddig (plusz az a 6vs6 normal battle), ott nem annyira élvezetes, pattog. Type 64 viszont elnyerte a tetszėsemet, sajnálom, hogy az akcióban nem vettem meg. Szerintem egy ideig nem veszek T8-as tankot, funolásra valamelyik hatos + WT Ground Forces béta.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Patrick76496 #14056 üzenetére
Esélytelenek a "Legszarabb tank" versenyen, ha a DW2 indul
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Patrick76496 #14011 üzenetére
Kerekíti az értéket az XVM, ő még nem lépte át a 20.000 csatát - ő még csak 19600-at ment, te meg 20150-et (kerekítek én is kicsit).
A TankVille-es meg remélem nem volt komoly
-
Atlantis
veterán
válasz
Patrick76496 #13918 üzenetére
Meglátom, mi kell a következő kampányhoz, amiben az eddigiektől eltérően lehet aktívabban részt veszek. Addig nem veszek már semmit.
-
Atlantis
veterán
válasz
Patrick76496 #13864 üzenetére
Nekem se tetszett a Tiger H, télen visszavettem ugyan, de azóta el is adtam újra. Nagyjából ugyanazok miatt, amiket te is írtál, kiegészítve, hogy az én ízlésemnek még lassan is céloz.
Most van egy túlképzett garnitúra német legénységem, amivel nem tudom, mihez kezdjek...kínomban már majdnem nekiálltam a Maus-ágnak megint, a papírTD-vonal nem nekem való. Nem szeretem az olyan tankokat, amikkel az átlagosnál is jobban a csapatra vagyok utalva.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Patrick76496 #13864 üzenetére
Mi a jo istent szerettel abban a szarban?
Egy Tigrist meg nem szeretsz? Ugyanugy papir (bar szerintem Tigerrel lehet faszan sidescrapelni)mind a ketto, jobb dpm, pontossag, celzas a Tiger reszerol, es ami engem meg mindig kurvara zavar az az 1200 hp. Ez baromi keves. Ja, azt nem irtam, hogy folyton ammot lonek. Az atlagsebzesem nekem sem veszes vele 1500-1550 korul van, de ez a tank ugy szar ahogy van. Sniperkedni probalok vele, csak rohadt pontatlan. Latotav semmi, ahogy irod. Van 70 valahany k. szabad xp-m lehet atugrom... -
Mister_X
nagyúr
válasz
Patrick76496 #13769 üzenetére
Engem nem kifejezetten zavar, mondjuk lecserélt még pár dolgot. De jó ez, nem rontott az átláthatóságon, így megfelel. Egyedül az ázsiai kliensből kéne kiszednem, mert azt azért szedtem le, hogy japánul menjen, erre azt is magyarította... Amúgy, melyik akkor az olyan statisztika mod, ami nem nyúl a nyelvi beállításokhoz és ikonkészletekhez?
Szerintem totál feleslegesek a tank ikonok. Nekem kiírja a tiert, beszínezi osztály alapján és ott van mellette a neve. Ha ezek alapján nem tudnám azonosítani a tankot, az az én bajom.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Patrick76496 #13747 üzenetére
Én felraktam valami napi statösszesítő modot, az cserélte ki az ikonokat. Nincs sok bajom vele, magamtól biztos nem cseréltem volna ki. Hogy ki kivel van platoonban, azt látom betöltés közben (a visszaszámlálás előtt be szoktam tölteni). De az a kicserélt tankikonos zavarja a legjobban a szemem, ami nálad van
Mindegy is, nem én játszok vele.
Viszont a modok egyik járuléka, hogy kajánul tudok vigyorogni, hogyna IS-2-vel látom a lepattanó goldammo-t
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #13747 üzenetére
Mire fel? Mert annyira jó a csapat amiben van, hogy szponzorálják.
-
Djuree
félisten
válasz
Patrick76496 #13739 üzenetére
hát én azért nem hagynám abba, de biztos nehéz lenne visszaszokni. nekem az xvm is kell, ha látom h szar a csapat akkor sem játszok máshogy, nekem az csak info, semmi következtetést nem vonok le.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Hát nem tudom, az én modpackem szerintem letisztultabb és ugyan úgy látok elég információt.
Mind kattintható.A felbontásom 1440*900, tehát nem sokkal nagyobb a tiednél és szerintem az enyém sokkal átláthatóbb. XVM, zoom, jóféle célkereszt távolságmérővel, tankikonszínezés, damage panel (kettő is, ahogy látom), a mod amúgy megkülönbözteti a goldammot meg az alapfelszereltség APCR lövedéket is, tehát megvan kinek lehet beszólni - a KV-1 csak goldot spamelt egész végig, tuti statpadder.
-
Aztán, sikerült egy ilyen menetet is összehozni M8A1-gyel, második menet - tetszeni fognak ezek az agilis tornyos TD-k
-
dfsz34
őstag
válasz
Az feltűnt neked, hogy 14. skill van a parancsnoknak ?
Mi a jó élet, mennyit játszott ez ? Ezt nem tudom elképzelni, komolyan mondom, szerintem ezek kapják valahogy ezt a legénységet, ez szinte képtelenség.
-
Enzolord
addikt
válasz
Magyar/Cigány nóta szól?
-
Pete55555
addikt
válasz
DAT zene !!!!
-
Djuree
félisten
válasz
Patrick76496 #13706 üzenetére
úristen, alig látszik valami a játéktérből. nem zavaró?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Tényleg jó ennyi modot felpakolni?
Az UI csak nyomokban hasonlít az eredetire... nekem csak a tankok eredeti ikonját színezi be osztály szerint, a célkeresztem kiírja a távolságot (bár minek), a dmg log meg kiírja, hogy ki lőtt rám, mivel és mikor várható a következő lövés. Meg ugye XVM, bár annak a térképes mókolását sokszor nem értem.
-
Bingisz
addikt
válasz
OMG Patrik jössz a nagy HUNSba?
-
csoki
senior tag
válasz
Patrick76496 #13670 üzenetére
ha átütött volna akkor nem annyit sebzett volna
szóval jó ez így
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #13635 üzenetére
Régen haragudtam az arty-kra, mert nem tudtam tőlük játszani high tierben, de most már így lenerfelve (és végre nincs minden csatában 5-5) elvagyok velük.
Most a paradicsom játékos + X-es TD kombinációval kezdenek gondjaim lenni.
A képen mi a hiba? HE-vel lőtt a TD?
-
bullseye
addikt
válasz
Patrick76496 #13635 üzenetére
Érdekes, hogy buzivadásznak nevezte valaki, holott a light tankok szoktak hátulról jönni...
-
emre
veterán
válasz
Patrick76496 #13607 üzenetére
Pedig nem rossz a KT sem, de az utóbbi időben T8-as gépekkel menni kész szopás.
-
scyllarus
veterán
válasz
Patrick76496 #13524 üzenetére
Amivel nekem nagyon jól megy, az tényleg OP
A 100 milissel? Én nagyon pontosságmániás vagyok, az IS-nél, KV-3-nál is filóztam, hogy inkább a 100-assal használom (sőt használtam is egy ideig), de a SU-100-on valamiért nagyon jól működik a 122 mm-es. -
scyllarus
veterán
válasz
Patrick76496 #13513 üzenetére
A SU-100-at én is OP-nak érzem. És ezt tulajdonosként mondom, nem ellenfélként
Mindkét utódját ripsz-ropsz kifejlesztettem belőle, mégis megtartottam, imádom. Valahogy élvezetes vele játszani, még az én korlátozott képességeimmel is 58%-os a WR-em vele, 170 csata után (az nálam soknak számít, rengeteg ágat húzok mindig).
-
jahrn
senior tag
válasz
Nagyon sokat zuztam az Su-100at (az IS-6hoz szukseges 100k xp-t is azzal szedtem ossze, a Hellcat mellett ezzel jott ossze a legkonnyebben) es ugy erzem h tul tap az a 122mm egy ilyen lapos, jol rejtozkodo es egesz jol mozgo TD-n.
Amugy nem veletlenul Su-100 a neve (ahogy te is irtad, Su-122 volt szerelve 122mm-el).
Persze ha szetvalik a Kv-1sport akkor ugyis valszeg csinal valamit vele is a WG, elvegre mar semmi nem fogja megmagyarazni mit keres rajta a tier legerosebb agyuja.
A KV-1S szerintem nem lenne szar egy gundepression nerf utan, max jobban oda kellene tenni ahhoz h hasonlo teljesitmenyt erjenek el vele mint most. -
Dobi 562
addikt
válasz
Szerintem jó ha van pár arty, olyan jó olvasni a közös cseten mikor sírnak a nagy böhöm TD-k tulajdonosai.
-
Enzolord
addikt
válasz
Patrick76496 #13481 üzenetére
Mit és miért keresel azon az accon?
-
törölt tag
válasz
Patrick76496 #13481 üzenetére
A Comet se rossz, de nem érzem annyira funnak mint a párducot vagy a Cromwellt.
-
LZs?!
aktív tag
válasz
Patrick76496 #13389 üzenetére
@patrikgtaivs
Nekem a T9-10-ből csak az esik le, hogy a csaták nagy része csak camp, senki sem mer megmozdulni a TD-k és az arty-k miatt, meg azért sem, mert már a legkisebb zizzenés miatt is felspotolják.
Sz'tem már T5-től kezdve ugyanez van: zárt pályán megindulnak az első chokepoint-ig, és ott mindenki képességeitől függően addig revolverez, amíg az egyik oldal elhullik; nyílt pályán pedig a nép nagy része tábort ver, a néhány hős meg gyorsan elvérzik az elején.
Így van az, hogy pár (időnként akár csak egy) játékos, akik tudják mit csinálnak (vagy csak szerencséjük van), könnyedén viszi a hátán a játékot. Az egész statikus.
Kivéve amikor jól jön ki a tömegpszichózis, és a Borg bedarál mindenkit 15-0-ra; legtöbbször ilyenkor sem a skill viszi a játékot, hanem csak a szerencsés együttállás.
T9/10-ben annyi a diffi, hogy az emberek nem valami érzésre jó helyet keresnek, hanem a tapasztalat alapján jó/megfelelő helyre mennek, és már mindkét csapat tudja a megszokott forgatókönyvet.
Állítom, ha T8-T10-ben valaki valami szokatlannal rukkol elő, sokkal nagyob pánikot tud okozni, mint alacsony tierben.
Nekem megvannak a saját bevált helyeim (bár mostanában rákényszerülök, hogy újakat próbáljak ki), nagy részt mindig oda megyek, persze ezt befolyásolja a tier, a tankok típusa és a csapat mozgása is.
Sok régi hely már nem olyan jó, mint régen, vagy a játékosok vagy a pálya változása miatt.Nekem is, és gondolom mindenkinek. Én pontosan ebbe kezdek beleunni. Egyre gyakrabban nyúlok light tankokhoz, mert azokkal mindig lehet és kell variálni játék közben; csak ott az árnyoldal: engem zavar, hogy nincs közvetlen ráhatásom a csata kimenetelére, minden attól függ, hogy a többiek odafigyelnek-e rám, illetve én rájuk...
Ugyanakkor, ha farmolok vagy grindelek valamit, akkor én is biztosra megyek: Encounter mode bekapcsol, és megyek a fix helyeimre, ahol már közelítőleg meg tudom saccolni előre, hogy mennyi sebzésnek illik meglennie; a többi már csak bónusz...vagy mánusz...
Monoton, de valamit valamiért.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Köszi! Igazából engem az arty-k már nem zavarnak, közepes tankkal elvagyok tier 10-ben. Szegény T110E5-öt viszont nem erőltetem, mert a nehéz tank ütközőhelyeken 10-es TD-kkel kell küzdeni és célzás nélkül kaptak ki két lövésből. Frontpáncélt és lövegpajzsot vertek át, így nem erőltetem.
Majd ha egyszer lesz WZ-132 a garázsomban akkor kipróbálhatjuk szakaszban, de attól félek egymás elől vennénk el a "spot sebzéseket". Én legtöbbször passzív spotterként próbálom használni, aztán mikor esélyt látok rá elindulok az artykért vagy az alacsony HP-s ellenfeleket flankelgetem, hátha sikerül egylövésezni.
-------------------------------------------------------------------------------------
Hopp, még egy ász:Rájöttem nem is én vagyok ennyire király, hanem az ellenfelek és csapattársak hagyják nekem a sok sebzést.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Már késő. Tegnap megvettem az M103-mat. Eddig nem is rossz. 26 meccs, 61% winrate, meg ~2500 átlagsebzés. A közepes ágyút raktam rá freeből. ST-1-et akartam venni amúgy, de a klánérdek közbeszólt (E5).
- Na kivel találkoztam tegnap random csatában?
Az igen...Én biztos beírtam volna neki valamit.
-
LZs?!
aktív tag
válasz
Patrick76496 #13362 üzenetére
@patrikgtaivs
Ezzel azt szeretném mondani, hogy egy T5-ös tankban sokkal könnyebb lesebezni már csak a saját HP-t, mint egy T10-esben (eltekintve az ellenfelek és a csapattársak játékostudásától). Nem véletlen nem látni olyan statokat, ahol az ember egy T10-es tankkal a saját HP-jának 2x-esét sebzi átlagban (mint T5-ben pl). Valaki érti mire gondolok?
Azt hiszem igen...
1. Játékosállomány + 2. Metagame + 3. Hard stats & main roles, thus "team work" (sic!)
Szerintem a fenti három nagyobb halmazba szét lehet osztani a játék összes jellemzőjét, és ezek jól korrelálnak a Tier kiosztással is (inc. DPM & HP scales)
1. T4/5-ig a játékosok képessége dominál és döntő többségében deatmatch minden battle
2. T5/6-tól jönnek elő igazán a különböző nemzetek és osztályok közötti különbségek, és már nem csak az számít mit csinálsz, hanem azt hogyan teszed. El lehet ökörködni továbbra is, de ha az ember figyelembe veszi és kihasználja a gépek eltérő tulajdonságait (+ crew & equipment), illetve a rendelkezésre álló háttérinfókat ("alapok" by Diegho), akkor hatványozhatja a teljesítményét és ebből kifolyólag a sikerélményt; és ez utóbbi kell ahhoz, hogy az ember élvezze a dolgot.
3. T8/9-től 'shit just gets real' - ahhoz, hogy itt jól érezze magát az ember már nem elég, hogy csak játsszon, hanem képben is kell lennie, hogy mi történik, miért történik, kivel történik és emiatt val'sz'eg mi fog még történni, és ebből kifolyólag nekem mit kell tennem, illetve mástól mire számíthatok. Ideális esetben a másik 14 csapattag is így gondolja, optimális esetben legalább egy része. Nos, legtöbb esetben még az optimum is csak egy ködös derengés a horizonton...
Felvetésedre a rövid válasz: szerintem igazad van. T5-T7 játszani, T8/T9 komolyabban játszani, és T10 tartósan csak azoknak, akik tudják mit és miért csinálnak.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Ne foglalkozz annyit a számokkal, csak játssz amivel jólesik és ahogy jólesik.
Nekem sokkal jobban megy a játék 6-8-ig, de mégis imádom azt a pár 10-es tankomat ami a garázsomba van. Bár lehet nem érem el vele a másik topikban megfogalmazott 2500-as átlagsebzést, de én nem akarok ott senkinek megfelelni, úgyhogy csak simán játszok.
Én elsősorban azért szeretem a 10-eseket, mert mindig top tank lehetek és imádom a brutál pontos és nagy átütésű ágyúikat.
Pont tegnap sikerült ezzel a vassal mennem egy ilyet (3 sz@r kör után):
-
HellGreg
őstag
válasz
Igen, orosz nyelvű írást találtam róla, majd alkalom adtán elolvasom, talán le is fordítom (legalább felelevenítem kicsit a nyelvet).
Akik megértik:http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%A2-1
a lap alján külső hivatkozások vannak, azok részletesebb leírások.
-
Enzolord
addikt
válasz
Patrick76496 #13311 üzenetére
Még egy IQ fighter...
Az egy dolog, hogy magyar, de hogy még humorérzéke sincs..
Vagy csak nincs annyi tekervény, hogy egy ilyen kis poént felfogjon.... -
Enzolord
addikt
válasz
Patrick76496 #13298 üzenetére
Antibrute? Biztos pacifista...
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #13263 üzenetére
Gratula az ászhoz!
------------------------------------------------------------------------------------------
Meg tudnátok mondani melyik mod csinálja azt, hogy kiírja a csetre, itt vagy ott be vagyok spottolva? -
törölt tag
válasz
Patrick76496 #13173 üzenetére
A célhardvert az illető személyére gondoltam.
Mint az autószerelő, aki motorhang alapján megmondja, hogy mi a baja a kocsidnak, majd fél óra alatt atomjaira szedi és megjavítja, miközben még meg is megkávézik.
Ha viszont valaki egy söprűt ad a kezébe, akkor másnap reggelig keresi, hogy hova kell ezt a verdába beépíteni. -
Mister_X
nagyúr
válasz
Patrick76496 #13142 üzenetére
Kösz!
Egyelőre még mindig érthetetlen a legénység, de nem is gond, tegnap csak két kört mentem velük, hogy elmenjen a kedvem - nagyon drága az IS-2-be a lőszer és még pontatlan is. Célzó módban, teljesen beszűkült karika mellett lövök, csak az alsó 10%-a a domb, erre nem belevágja a földbe? (Sand River) és háromszor egymás után
Inkább briteztem egy keveset.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Patrick76496 #13118 üzenetére
Olyan terveket szövögetek, hogy Japánban fogok ösztöndíjjal egyetemre menni, de alap a hazai egyetemek japán szakára bekerülni minden bizonnyal. Tehát jobban értem, mint a kínait
IS-2-vel meg akkor majd bűvészkedek egy keveset.
-
scyllarus
veterán
válasz
Patrick76496 #13101 üzenetére
Már nem lehet beállítani ingame? Valamikor úgy volt, hogy a beállításokban külön kellett "international"-ra állítani, hogy minden nemzet a saját nyelvén beszéljen, különben angolul beszélt mindenki.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Reggel meg is lesem
Az IS2-nek hol van a motorja, hol vannak a gyenge pontjai? Esküszöm, tiszta idegbeteg lettem, amikor az egy Tiger P oldaláról lattantam, majd ő az első lövéssel lelánctalpalt, a másodikkal pedig kigyújtott... holott nem láthatta szemből semmimet sem, meg mernék esküdnin hogy lánctalpon lőtt, mert ház mögött voltam és a torony nem is látta...
Ezt a hangtrükköt meg lehet csinálni japánnal is? Zavar, hogy a kínai legénységet nem értem
-
bullseye
addikt
válasz
Köszi a tippet, már megy is
(ill. nem megy, mert akkora lagom volt, hogy lejöttem, de működik...)
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Patrick76496 #13049 üzenetére
Hát amikor a Hetzer trollágyúja odamar 360-at, akkor nem nehéz összehozni okosan - oneshotoltam már DW2-t is, volt ám anyázás. Repeszrombolóval is oda tud csípni 150-200 értékben a nagyobb tankokon. Persze, az 1000 feletti sebzés akkor szokott meglenni, ha tieremben vagyok, vagy T3-T5. Voltak olyan csaták, ahol elpöfögtem jópár kilométert és csak két találatom volt, vagy kilőttek elég hamar, de elég gyakran van a kicsike 1000 környékén / felett.
Amúgy tetszik a Matilda BP, annak a statjait is megnézném.
@Bullseye: értem
Akkor pont volt ilyen hull down szituációm IS-2-vel Sand Riveren, ahol tizennégy lepattanót kaptam heavyktől és ki is nyírtam közülük hármat - csak utána egyedül maradtam és bekerítettek.
-
jahrn
senior tag
válasz
Patrick76496 #13023 üzenetére
Szerintem is problemas az M103 (nekem legalabbis). Ugyan csak az IS-8-hoz tudom hasonlitani mert nem volt mas t9 hvy-m, de a gun depression kivetelevel semmi plusszt nem tud felmutatni ugyanakkor lassabb es nagyobb.
Hamar akcio van elkezdtem a JPz 2-t, felig stock-kent elegge borzalmas volt. Mondjuk amint meglett a lanctalp egybol mehetett fel ra a 10,5cm igy mar egesz jo (sot, messze elvezetesebb mint az ISU Bl10 nelkul), tippre a 12,8cm-el elegge brutko lessz.
Es hamar mazohizmus, megvettem melle a P 2-t isSzinten felig stock, borzalom a negyzeten. Felszereleskent ezt tettem: EGLD+Vert Stab+Rammer, ugyanakkor tobb helyen inkabb coated optics-ot vagy ventit ajanlottak. Ha valakinek van hozzaszolasa a temahoz ossza meg
-
myckey
veterán
válasz
hogy vagy?!
Serbék nem adnak neki nagyobb tempót,mer akkor már ópé lenne,oszt nerfelni kellene -
Mister_X
nagyúr
válasz
Patrick76496 #13025 üzenetére
Nem nagyon számítottam rá, hogy ilyen hamar érkezik a válasz, megvettem a BP-t. Eddig nem csalódtam benne, tetszik, hogy tierjében kb. mindent átvisz (eddig a Churchillel és a KV-1-el voltak kisebb gondok), de gyorsan köpi a skulót és rengeteget pattint, ami jó. És hozza a pénzt. Egy kutya közönséges menet után 25k gold, a két kezem össze tenném, ha ilyenek összejönnének Type 58-cal - most aktiváltam is egy csöpp prémiumot a hétvége maradékára, így tényleg van bevétel. Mondjuk átkozottul lassú, de a mostani tankjaimmal szerintem az a gond, hogy túl gyorsan ott vagyok az élvonalban, míg ezzel a Matildával tök jól elvagyok.
Esetleg megvehetem a IV-est is, ha az is ilyen jól hozza a pénzt, akkor felváltva megyek a kettővel. Mondjuk nem biztos, hogy hosszabb távon örülnék, mert a mostani tankjaimmal amikkel sokat megyek (Type 58, Hetzer) az átlagsebzésük szerintem jóval 1000 fölött van (meg tudom nézni valahol?), az összátlagot meg csak lehúznák ezek.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Matilda IV vagy Matilda BP a jobb?
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Patrick76496 #13002 üzenetére
Ez mikori kép már?
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
-
myckey
veterán
válasz
ízlések és pofonok,én nem így látom
remek ágyú.távolabbról pattogós páncél,jó face to face-ra és bőven jó a mozgása isde ezt már párszor lebeszéltük,úgy se tudjuk egymást meggyőzni
te mindig lehordod a sáága fődig,más meg nem -
myckey
veterán
válasz
Patrick76496 #12964 üzenetére
francokat hulladék
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Patrick76496 #12964 üzenetére
Nem értem, hogy sokan miért tartják OP tanknak a T29-et, szvsz az erős tornyon kívül semmi olyan nincs benne ami pl. egy Tiger-ben ne lenne benne.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Patrick76496 #12699 üzenetére
Én úgy képzelem, ha egy SU játékos új profilt kezd, vesz egy prémium tankot, és azzal kezd a saját szintjén farmolgatni szabad XP-t, ami garantálja, hogy egyik tankkal se kelljen annak stock állapotában mennie és ezzel a statját rontania.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Patrick76496 #12687 üzenetére
SerB megmondta, hogy a tökéletes balansz az, amikor a pilóta képességei számítanak, nem a tankja.
Mások szerint meg a 45-55% közötti winchance az...
-
Flayer
senior tag
válasz
Patrick76496 #12671 üzenetére
Szia!
Ebben teljesen igazad van!
Én is prém nélkül játszok és mikor prém napokat lehetett nyerni látom a különbséget a fejlődésben mint a pénz bevételben egyaránt!Majd fizetek érte ha ez a láthatósági dolgot normálisan javítják,...stb.
Igaz én még csak zöld játékos vagyok de azt vettem észre mióta sárgáról átváltott az MM olyan csapatokba rak,hogy kész katasztrófa!
Sebzek amit tudok de a winráta folyamatosan csökken! -
Atlantis
veterán
válasz
Nem hittem, hogy lehet még újat mondani ebben a játékban, de mi az az FOV?
Nofene, voltál CW-n vasárnap? Nem volt egy diadalmenet, ahogy láttam.
TESCO_Zsömle: Nem feltétlenül veszteséges az, ha nyertek és sebeznek a lövéseid (és a csillagok állása és a holdfázis is jó és északi szél fúj mellé
), akkor szép hasznot is tud hozni.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Ez nem elég igazságtalan?
-How terrible.
Am ja, de ez van. Az MM nem balanszol játékosok szintjével, és a WG szerint ez így jól is van. Pedig nem kéne semmi exrát bevezetni, csak a tankokhoz rendelt értékeket megszorozni a bennük ülő játékosok értékelésével, és kész is a dolog.
Tisztában vagyok vele, nem téged akartalak alábecsülni, csupán megjegyezni, hogy ez sincsen így jól. Prémium nélkül lila szintet futva is elenyésző a bevétel. A CW meg CW, azt nem sorolnám ide, mert az prémiummal is veszteséges az aranylőszer miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- E-roller topik
- NIOH
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Hyundai, Kia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest