- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Napfénysüti #15255 üzenetére
Nos, ugyanaz a hiba mint eddig.Le is toroltem.
Nos, kedves ismerosok egy idore bucsut veszek toletek...
Pedig meg lett volna egy kis dolgom a jatekba, par 10es tank elerese, nos, majd legkozelebb, most var a Lost Alpha, Fotograph, Misery. -
Antonius1978
addikt
válasz
Napfénysüti #15230 üzenetére
Mivel mostanaban nem jatszom, letorultem a jatekot, mert csata utan kifagyott es nem engedett a garazsba.
Most epp visszakaptam a 2x2 gigamat, epp most toltom a jatekot, kap meg 1 eselyt.
Lehet hogy a memoriahiany is bekavarhatott.
De ha most sem megy, akkor pa-pa Wot, kapjak be a keszitok az osszes kiallo reszemet. -
emre
veterán
válasz
Napfénysüti #15236 üzenetére
Arra reagáltam, azért a 80% + 1 skill nem gyenge előny a sima 75%-hoz képest (ha a másik oldalt is az volt egyáltalán).
(#15235) unravel
Ebből kb. semmit nem lehet leszűrni.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Napfénysüti #15194 üzenetére
Ma nekem is már morgott az idegességtől az egyik klántársam, jót röhögtünk rajta.
Btw így kívülről rossz hallani magam, ha hozzám hasonló emberekkel játszok, hogy mennyit nyavalygok.
Amúgy ki is volt legtöbbször a 3. a platoon-ban? Myckey, vagy Antonius?
(#15195) unravel: Jó ötlet, én még az eheti ötös lottó számokat gondoltam, hogy kiférnének a térkép mellett, plusz kéne még egy facebook widget is a High Caliber meter mellé és az sem lenne rossz, ha játékból tudnám irányítani a VLC-t...
Viccet félretéve igazából a players panel oldalán a win rate-en túli sok szám nem kéne, csak nem akartam már tovább szarakodni az xvm konfigurálással. Az info panelt pedig még mindig nem tudom átmozgatni a jobb oldalra. A képen látható modok nélkül nem játék a játék.
A GPU hőmérséklet, stb tényleg fölösleges, csak azért van, mert sok embernél láttam és megtetszett.Ha meg elfér, a képernyőn, akkor meg miért ne. Plusz érdekes nézni, ahogy szétsül az abakuszom War Thunder közben (80-90°C).
(#15206) mrszitya: Sajnálom, de csak rossz hírekkel tudok ilyen témában szolgálni:
"- multiturret mechanism will definitely not arrive this year" For the Record 7.5.2014(#15227) HáGé: Lényegében ja, hasonlóan zajlik. Csak ott lehet használni gold ammo-t meg felszereléseket és a 75%-os legénység sem kötelező.
Azt pontosan nem tudom, hogy hány meccsből áll az egész, ha jól emlékszem, 3.
- - - - - - - - - - - - -
- Centurion I 4800 dmg T10-ben és replay
- ИС 5000+ sebzés T9-ben, persze vereség. Team Score.
- Ezen ledöbbentem: 7000 kör, abból 6500 T18-al:
Biztos örülni fog a 9.1-es patchnek.Más: Egyre játszhatatlanabbá válik a játék az FPS miatt. Egyre többször esik 30 alá, ráadásul ma pl 11 fps-em volt Hidden Village-en. A legszebb az, hogy ugyan ez van Standard és Improved renderen is, pedig már megváltam a nagy kedvencemtől: a Gnomefather's engine modtól (a löveghangokról még álmodni sem merek). Valahogy 8.9 körül baszódott el az egész, az előtt megvolt 50-120 fps-em, pedig akkor még a Gnomefather's hangmodok is fent voltak (mind a kettő). Rengeteg szituációban a lag miatt halok meg, ráadásul ma emiatt öltem meg egy csapattársat is... Nem tudom hová tart a játék, de remélem hamarosan kezdenek vele valamit.
-
myckey
veterán
válasz
Napfénysüti #15216 üzenetére
vickes vagy, nyald me a sót
-
myckey
veterán
válasz
Napfénysüti #15194 üzenetére
hö!
pedig nálam is szakad néha a cérna -
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #15186 üzenetére
Majd ha meg lesz a halálcsillag, akkor áttérsz a sötét oldalra; és mást már nem is akarsz használni...
-
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti #15180 üzenetére
Nálam mindig be volt tárazva néhány kritikus esetekre, de alapból nem azzal kell lőni.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Én csak akkor használok, ha valami böszme dög jön szembe,amiről tudom,hogy nem tudom átütni sima lőszerrel.
Amúgy az esetek 99%-ában én is normál lőszert töltök be. -
mtade
aktív tag
válasz
Ez érdekes kérdés. Én azzal nyugtatom magam, hogy gyakorlatilag minden meccsen kapok párat, így 4-5db-ot mindenbe rakok. Idáig a csúcs ellenségem egy T1 cunningham volt, aki csak aranyat használt. Az én T1-em ellen legalábbis...
szerk
Csak 3-4 tank van, amibe nem rakok, mert nem kell, a cukorborsóba, T150be, Hellcat-be például. -
Enzolord
addikt
válasz
Csak Te..
-
diegho
nagyúr
válasz
Napfénysüti #15117 üzenetére
Utokepes néven játszott régen. Van streamje is (magyar pro játékosként hirdeti magát a hivatalos fórumon), érdemes nézni, sokat lehet tanulni belőle, pl. a szép beszédről - Kazinczy díjra is jelölték úgy tudom - aztán arról is sokat lehet megtudni belőle, hogyan kell játszani prémium lőszer nélkül, rengeteg stock tankos videót is találni tőle, hiszen sosem vált free xp-t goldból és még véletlenül sem ugorja át a neki nem tetsző tankokat és még ki tudja mennyi igazán hasznos dolgot tudhattok meg, ha őt nézitek! Tényleg ajánlom mindenkinek!
-
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti #15128 üzenetére
Ehh, az szar ügy.
Pár replay-t néztem Ph3lan-től, de annyira nem jött át, hogy kéne az nekem. Megjelent egyáltalán vagy még béta van? Lehet a gépem is kevés ahhoz, komolyabbnak tűnt a grafika.
-
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti #15126 üzenetére
Ááá, kösz, én kb. egy hónapja nem játszottam és jelenleg különösebb késztetést sem érzek, hogy nekiessek újra. A 9.0-s patch-et még feltettem és beállítottam, de éles csatát nem mentem vele.
Már kezdtem felhúzni magam a játékon, a végén egy teljesen ártatlan marék ropit vágtam falhoz mérgemben, amit utána az asszony egyesével szedetett velem össze.jó volt idegnyugtatónak, kb.. mint a hangyaszedegetés.
Talán majd egyszer még foglalkozom vele.
-
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti #15124 üzenetére
Érdekes szokás, dehát a sajátod, azt csinálsz vele, amit akarsz.
-
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti #15121 üzenetére
Neked olyan nincs is, holt nyugodt embernek gondoltalak, mikor tavaly szakaszoztunk párszor.
-
sith7
félisten
válasz
Napfénysüti #15121 üzenetére
magyarul mondva:
kijön belőled az állat ?
ilyenkor ha mondasz valamit, abból a csúnya szavakat kihagyjuk, akkor nem is mondtál semmit, mi ?
-
emre
veterán
válasz
Napfénysüti #15115 üzenetére
ki ez a super unicum?
-
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti #15091 üzenetére
Ez tényleg jó, kész ez a fickó.
-
Bingisz
addikt
válasz
Napfénysüti #15093 üzenetére
A srác tegnap óta hisztizik, hogy elverte az egyik klántársam 3x 1v1-ben. Igaz volt egy olyan "szabály, hogy 75%-os crewwel kellett volna menni, de ezt nem tartotta be a klántársam, mondjuk valószínűleg a másik srác se, mert replayt, meg képet is ígért, de sajnos valamiért ki volt kapcsolva a replay felvétel, screenshot meg nem készült...
És most az én klántársam a csaló statpadder az SG-fórumon (mondjuk őket ismerjük szvsz.).
Vicces lenne amúgy, csak a tagnap óta tartó vergődés miatt annyira mégsem.
Amúgy igen, HUNS tag vagyok, vagy mi...
-
törölt tag
válasz
Könnyesre röhögtem magam
Egyébként ne vegye egy hunsos se magára, nem ismerem őket, csak a poénok jók -
Bingisz
addikt
válasz
Kár, hogy egy szó sem igaz belőle.
A készítője meg egy fogyi lúúzer, aki már többször belebetegedett abba, hogy WoT-ozik... -
sptkyle
senior tag
válasz
Napfénysüti #1856 üzenetére
Igen-igen. Vannak előzékeny és rendes playerek. Pl volt olyan is, hogy véletlen összekoccantam egy másik tankkal (egyikünk hibája sem volt) és kapásból mindketten elnézést kértünk. Nem egy nagy dolog, de több ilyen kellene a sok noob-ozo, és anyázó helyett.
Heavy-vel rendszeresen van scout killem. Magam sem értem, de rengeteg a lucky shot. (nyilván ha már ott van mellettem, ugy egy kicsit nehéz
) De még ha nem is sikerül kilőni, legalább megpróbálom, nem otthagyom az artynkat, hogy "ugyse találom el a gyors tankokat" jelszóval, mint a többség.
-
emre
veterán
válasz
Napfénysüti #1823 üzenetére
Ezek ilyen napok.
Mentem tájpal párat volt hogy két egymást követő lövéssel az szedték ki. -
.mf
veterán
válasz
Napfénysüti #1816 üzenetére
Érdekes módon randomban IS3-mal ritkán kapok ammoracket.
Amint elmentünk viszont a hétvégén századozni, sorra kaptam, és ha ki is javítottam, újra kilőtték... Ott úgy látszik jobban tudják, hova kell lőni -
emre
veterán
válasz
Napfénysüti #1810 üzenetére
-
myckey
veterán
válasz
még jó hogy hoztuk a meccseket....nagyjából
bár talán 2 csatához,ha volt kedvem -
törölt tag
válasz
-
Flatron710
tag
válasz
Napfénysüti #1807 üzenetére
Jaja... Egyetértek. Ma semmi sem működik úgy, ahogy szokott. PL. Az amx 50-120-al 4 lövésenként 1(!!!) db sebző lövésem volt!
Ezt hiba nélkül nyújtotta 5 rakaszon keresztül.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Napfénysüti #1716 üzenetére
Az SP-re is 40 Km/h van írva és ha hiszed ha nem,ezt dombon lefelé éri csak el. Sima terepen 25-tel zötyög ugyanúgy mint a Löwe!
-
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti #1711 üzenetére
"Amúgy én úgy vagyok vele hogy egy prémtank főleg egy 8-as az sajnos nem arról szól hogy élvezet legyen vele játszani."
De ember, ez egy játék. Az egésznek arról kéne szólnia, hogy élvezd, hogy kikapcsolódást nyújtson. Legalábbis szerintem.
A Löwe viszont tényleg jó mostanában.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Napfénysüti #1709 üzenetére
Megjegyzem engem sem nem vet fel a pénz. Az SP nem volt drága és nem is furdal semmi hiszen a saját pénzemet költöttem amiért megdolgoztam .) 1 hónapig volt meg a prém tank dec.2-án vettem,és durván 20 millió kreditet összeszedtem vele,gyűjtöttem egy rakás szabad TP-t és gyorsabban elértem a Tech-Tree-ben azokat a tankokat amikre fájt a fogam,megvehettem azokat,így inkább azokkal megyek és nem a prém tankkal mert az pénzbe került :/ ( csak bénáztam vele,nem használtam szívesen )
Hasznomra vált nem bántam,hogy megvettem anno,de egyszerűen már nem kell,és ez a lényeg. Aki szereti az SP-t vagy más prém tankokat azoknak tartalmas időtöltést kívánok hozzá .) -
Rambovits
senior tag
válasz
Napfénysüti #1711 üzenetére
Hát igen... ezeket az árakat nem a magyar emberek pénztárcájához találták ki. Ugyanúgy ahogy a havidíjas mmo-kat sem.
-
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti #1709 üzenetére
Hát, lehet olyan is van, aki ezt csinálta. A Jóisten állatkertje, mint tudjuk, nem kicsi.
Mondjuk egy SP árát egyelőre még nem lehet vagyonnak nevezni, pedig politikusaink lelkesen dolgoznak ezen.
-
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti #1706 üzenetére
Mi köze ennek a pénzhez? Ha csak benn áll a garázsban és soha nem megy vele, attól talán visszajön az ára? Nem....ellenben kap érte X mennyiségű kreditet, ami ugye sok mindenre jó.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Napfénysüti #1694 üzenetére
Hát ilyen is van .)
-
Bingisz
addikt
válasz
Napfénysüti #1679 üzenetére
Pedig mi suliban vagyunk
-
Dobi 562
addikt
válasz
Napfénysüti #1659 üzenetére
Ne sokkolj!
A következő két csata ilyen lett, csak panaszkodni kellett:
-
Patrick76496
őstag
válasz
Napfénysüti #1649 üzenetére
-
myckey
veterán
válasz
Napfénysüti #1655 üzenetére
bár lehet ha sok mínuszos mecset nyomok TR8-ban,akkor nem idegesítem majd magam.
bár ha te erőlteted a T-44 et...akkor én is kibírom.lassan venni kellene már egy nyolcas gépet.
Pershing lesz az.
van hozzá 100%-os és egy képességes legénység képezve,a barakkban -
myckey
veterán
válasz
Napfénysüti #1653 üzenetére
gondolom.........
ekkora baromságotholnap leszel délig?
reggel letudom az edzőtermet/futást.....sztm 10 órától játékra alkalmas állapotba hozom magam.
tegnap mentem 4 győztes csatát,ma meg egy meccset se...nincs most kedvem
-
myckey
veterán
válasz
azért a 10 órás verziót biztos végig nézted..........
valld be!
úgy is tudom -
Stigma.HC
senior tag
válasz
Én nem csak éreztem, pont így nézett ki a nagy része!! Lelki szemeim előtt
-
myckey
veterán
válasz
Napfénysüti #1137 üzenetére
Jaja
egy darabig még figyeltelek is.
ott hátul kicsit rájuk hoztad a szívbajt,legalább nem jött még több rám
az a tr9 fasza volt.
beálltunk oda ketten,ugyan ez a dragon ridge volt,és aprítottunk.céllövöldeszeretem azt a helyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest