Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Patrick76496

    őstag

    válasz Mister_X #13026 üzenetére

    Csak azért siettem ennyire a hsz-szel, mert nem akartam, hogy megbánd a vételt (akármelyiket is vetted volna meg), mégiscsak prém tankról van szó. Amúgy szvsz farmolásra legalább T7-es prém tankot érdemes venni, az az annál kisebbek nem sokkal hoznak sokkal több pénzt a normál társaiknál. Pl én a Matilda IV-et csak hülyülésre meg legénység-képzésre vettem.

    El kell, hogy keresítselek, de hetzerrel szinte biztos, hogy nem sebzel 1000-et átlagban (még 5-ös tankkal is nagyon nehéz annyit összehozni). :D Type 58-al lehetséges, bár ahhoz is nagyon oda kell tenni magad.

    (#13028) myckey: Azért igazán mehetne legalább 40-el, de ha legalább az E5 max sebességét megkapná, már akkor is azt mondanám, hogy jó'van. Bár oly mindegy, úgy sem játszok már vele még másik accounton sem, az biztos. :)

    (#13033) isti101: Így röviden annyi, hogy ha legénységet szeretnél képezni, csak akkor érdemes elgondolkodni a prémium matildákon, viszont ha csak hülyülésre kell, akkor a sima Tier 4-es angol matildát vedd meg.

    (#13039) jahrn: Nekem bejött az IS-8, de inkább az ST-I-et vettem vissza. Amúgy a lehető legjobb felszerelést pakoltad fel a P2-re, nekem még a KT-n is inkább EGLD van a venti helyett. Hiába "csak" 2,5 sec alatt céloz, így is lassúnak hat.

    (#13041) Gyuri27: "Úgy kell vele játszani mint az elődökkel" Meg lehet próbálni, de úgy sem fog menni a gyenge toronypáncél és gun depression miatt. Amúgy nem tudom mitől olyan kiemelkedő az az M58, most azért, mert 2,3 sec alatt céloz, nem lesz még annyira jó. A német 128-asnál és a kínai 130-asnál sokkal nagyobb előny a brutális sebzés. Nekem most van T20-am, vert stabbal és ventivel használom. Ugyan úgy 2,3 sec-es aiming time-mal rendelkezik, még így is piszok sokáig kell várni, mire rászűkül.
    - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    Más: Ma elkezdtem játszani a Cérnával, eddig nagyon tetszik. A hasát kivéve nagyon durva a frontja, hulldownban megvan a T32 feeling. Ebben a körben 2 IS-3 lövöldözött rám gold ammoval, ez lett az eredménye:

    :DDD

    "I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Új hozzászólás Aktív témák