- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Erről a témáról még kérdezni sem lehet.
Mikor kb ugyanezt kérdeztem pár hete egy még meg nem lévő acc-ommal kapcsolatban, akkor az a szabályzat szándékos megszegése miatt majdnem kizártak. Vagy legalábbis szóba került, de nálam az ugyan az.
.
Kíváncsi vagyok nálad milyen szankciók várhatóak. Én biztos nem jelentelek fel, nem szokásom.
(egyébként szívatásnak nem is rossz valakit ekkora összeggel megkínálni) -
-
-
-
fsb1000
nagyúr
A "non"-ból látszik, hogy 14 év alatti és/vagy kevéssé olvasott játékosról van szó. gyerek.
.
Szerintem a legegyszerűbb, ha valaki elmagyarázza neki az alapokat 5 percben.
Főleg láthatóság, lőszer, páncélzat összefüggésekben.
De van erre link is valahol.(#21439) Angel1981: Nem diegho-tól vettem a tier*200-as írányszámot. Még az eff bevezetése előtt (2-3 éve?) alakult ki a fórumokon ez az érték és ez lett beépítve az első eff képletbe is.
Én a mai napig jónak tartom, tierenként alkalmazhatónak. Persze a spotter tankok kilógnak a sorból, de a mai napig nincs tankosztályonként jól differenciáló mérőszám. -
Angel1981
veterán
Írtam én ezt egy szóval is?
A löveg ki van fejlesztve, csak a felrakásán gondolkodom, mert valahogy kicsit "ijesztőnek" tűnik 50 másodpercre "kiesni" a csatából.
#21012 diegho: "1 tárból az összes 8-as tankot megöli, sőt a 9-es medeket is"
Ok, ez világos, csak mint írtam, valahogy frusztrálónak tűnik az 50 mp-es újratöltés, de akkor megpróbálom így, köszi!#21013 HáGé: bocs, de egy tankról beszélünk?
Szerintem nem csak a Centurionokkal összevetve kicsi, de úgy en bloc is.
A szélessége normális, de hosszúnak semmiképpen sem nevezném, és eléggé alacsony - főleg a test. -
joergie
őstag
Még egy utolsó megjegyzés az autoaimhez, ami fontos, aztán tényleg leállok a témával. Beállítottam mellé a crosshairt penetration indicatorra, tehát amikor odaér a célkereszt, és elkezd szűkülni, már látom, hogy zöld, tehát nagy valószínűséggel sebezni fog(ha talál), vagy narancs/piros, tehát van rálátás, de sanszos hogy pattanni fog(ilyenkor lehet átváltani maszek célzásra), vagy fekete, tehát takarásban van(néha így is érdemes lőni, pl átlőhető fal van köztünk, és oldalt áll az ellen, de ezt szituáció adja.
Enélkül nem működne igazán jól a rendszer, az tuti. Meg át kéne szokni, hogy shifttel kapcsoljak sniper módba, esetleg görgőkattintásra átrakni a sniper módba váltást, de ez mellékes. -
-
szallasi007
őstag
Én még csak a kistesójánál járok, nagyon tetszik a gun dep-je szóval most keresem a helyeket a pályákon. A hajam már leraktam a pontos ágyúja miatt, van csodálkozás mikor forgatja, dugja előlem magát az nmy és 1 pixeles weak-en belövöm.
Az meg hogy nem volt arta hab a tortán
-
joergie
őstag
Maholnap meg lesz nekem is a stock, ezért megnéztem. Te se használsz autoaimet. próbáld ki a már említett moddal(ahogy néztem már benne van aslain modpackban is), nagyon hasznos. Nagyjából odacélzol amit spotolni fogsz, kimész, jön a spot jobbgomb félmásodperc balgomb és nem kell kinntartani a vasat 2-3-4 másodpercig amíg bénázol a célzással(én is bénázok-az autoaimhez képest bénázás).
Pl obj704, isu, fv183 lövéseknél hasznos lett volna itt(vagy kb bármelyiknél, ahol a tank felső vagy alsó felénél többet látsz belőle, és nem a frontját látod(keményebb tankoknál).
-
fsb1000
nagyúr
Azért elég merész gondolat egy játék fórumát "szakmai" topiknak nevezni.
Nekem ez nem szakmám, gondolom neked sem.
.
A WoT csak egy játék, szórakozásunk és szabadidőnk eltöltésének része a fórum is..
A játék iránt érdeklődők beszélgető helye, ahol a magadfajta "szakmaiságot" igénylő magukat helyi profinak képzelőknek is el kéne fogadni végre, hogy a többség igenis a szubjektív élményeit és gondolatait akarja megosztani a többiekkel.
A többi játékostársával osztaná meg WoT élményeit, mert otthon a szüleivel vagy párjával ez nem megy.
Itt közös az érdeklődési irány, így leszünk egy játékközösség, tisztelve egymás gondolatait véleményeit és játéktudását, vagy törekvéseit hogy jobb játékos legyen.
.
Én úgy látom épp ti lógtok ki a sorból, akik leszóltok másokat és nem tudjátok elfogadni, de még tolerálni sem mások játékról alkotott tietektől eltérő véleményét.
Igen.. nekem mindig azokkal volt (és lesz) a problémám, akik másokat egy játék miatt leostobáznak, szarjankóznak, vagy csak simán farkasnak képzelik magukat a birkák között, és nyíltan kijelentik, hogy szarnak mások véleményére és önérzetére.
Te az egyike vagy ezeknek emre.
.
Egyébként bárminemű fórum-szakmaiságot nem moderátori jogokkal lehet megteremteni, hanem tartalmas és érdeklődésre számot tartó hozzászólásokkal, amelyek célja nem mások lekicsinylése, hanem tényleg a tudás vagy ismeret önzetlen továbbadása. -
fsb1000
nagyúr
Próbálom megfejteni a hsz-ed: magadat képzeled farkasnak és a többséget birkának.
Ha a játékon kívül is így van akkor ez egy egészséges önkép.
.
Végül is nekem mindegy, hogy ki mivel magyarázza a saját magáról alkotott véleményénél gyengébb teljesítményét. Épp olyan irracionálisnak tartom az MM-re fogni, mint arra hogy csatáinak egy részében artyt használ.
.
Az sem mellékes, hogy ismerek pár artystát akiknek remek stat mutatói vannak artykkal is. Mármint tényleg jól és hatékonyan artyzókat. Nem olyanokra gondolok mint én, akinek túlreprezentált a statja és legszívesebben 1-2 artyra korlátozna oldalanként a számukat random csatában és akkor érzi jobban magát a játékban ha nincs arty a pályán. -
fsb1000
nagyúr
-
joergie
őstag
De azért valaki írja be, ha van működő servercross2-je. Én azért minden nap próbálkozok 15-30 percet vele
A fentebb linkelt autoaim indicator, és autoaim-autoaim nagyon baba. Többet tud mint amire vágytam
Bárhol van az ellen, akár 600m-re , sok fallal köztünk(tehát nincs rálkátás sehogy, kb-ra odakattintok és már működik is az autoaim,és még a tank nevét is kiírja ügyesen.
-
joergie
őstag
Köszönöm! Ki fogom próbálni
Más: tud valaki olyan modról, ami a képernyőn jelzi hogy megy az autoaim, és nagyon egyértelműen jelzi! vagy hangjelzés, amiből rögtön(!!) megtudom, hogy megy az autoaim, nem 10sec-el utána, amikor már hatszor mellékattintottam jobbgombbal a nagy próbálkozás közepette.
-
Mewryck
tag
ez(19439) és a kettővel elöbbi(19437) hszedben lévő mod ugyan az a mod,orosz wot fórumon megtalálható külön külön és egyben az egész is,a szerver célkereszt sajnos nemmegy
-
joergie
őstag
Ezzel várnék, mert egyrészt félek hogy összeveszik a modpack-al, amiben eleve van zoom mod, de ez a kissebb, max ujrarakom.
De a kommentek alatta nem túl biztatóak: nem indul vele a game, nincs szerver oldali célkereszt. Így a minimum kritériumot nem teljesíti. De köszi, majd figyelem, hátha sikerül
Ellenben ha neked működik, és kipróbáltad, kipróbálom. Csak már unom a próbaköröket, nem tudok koncentrálni, nem szívesen kísérletezgetek. Speciel egy működő servercross2.xml-re gondoltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest