Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• killbull

aktív tag

válasz xAttilax #257227 üzenetére

A 91-2 egyáltalán nem rossz tank, hiszen a statisztikák alapján a 9-es szintű tankok között a top 8 legjobb sebzésű és a top 6 legjobb győzelmi aránnyal rendelkező valódi több xp t és kreditet és bondot farmoló prémium tank. Nem véletlen, hogy Kajzoo és Tankelit is képes volt vele 5-6 ezer sebzéses köröket menni.

Ha arra használod, amire való, távolsági harcra, mesterlövész szerepben, akkor kifejezetten jól teljesít.

Tankelit is igazat adott mikor írtam neki hogy érdekes mikor tartod a távolságot és nem közel harcolsz egyből 6000 sebzést tudsz elérni, és megmutatja magát egyből a tank hogy miben jó igazán!

Sajnos sokan azt gondolják, hogy ami nem képes -10 fokos gundeppel hull-down pozícióban frontharcolni, vagy közelharcban dominálni, az már használhatatlan. Pedig ez nem így van, csak máshogy kell vele játszani.

Érdemesebb úgy véleményt írni hogy játszottál is a tankkal szerintem! Az pedig, hogy a CC-k mit mondanak, gyakran csak azt tükrözi, mennyire fogadja el a többség kritikátlanul mások véleményét. Ha egy CC mond valamit, az nem jelenti azt, hogy kizárólag az az igazság.

A T-54 vagy az Object 430 hoz képest több szempontból is jobb, például a lőszer sebessége miatt, ami lehetővé teszi a távolságtartást. Ha a legénység megkapja a lőszergyorsítót meg a minimál pen boffot, akkor 250 mm-es pennel és 1609 m/s lőszersebességgel könnyedén farmolhatod a kreditet és a bondot, ráadásul mindezt plusz költség nélkül, hiszen csak kreditbe kerül.

Sőt, mivel nem bondért kell megvásárolni, hanem kreditért, ez még előnyösebb választássá teszi, hiszen sok másik tank bondba kerül, ami egy nagy boldogság faktor ha játszol a tankkal. Emiatt a 91-2 egy jó értéket képviselő tank, amelynek nincs meg az a hátránya, hogy egy reward tank nem prémium státuszú és csak zabálja a kreditet.

A nehéz tankokat a közepes tankokkal összehasonlítani szerintem nem teljesen fair, hiszen az egyiknek a frontvonalon kell harcolnia, míg a másik a második sorban tud hatékonyan működni. A Patton the tank meg szándékosan rossz lövegkezeléssel se közelre se távolra nem jó mert még mellé hatalmas kupolája is van.

A WOT nem az ultra magas WN8 eléréséről szól hanem a szórakozásról is!

Bocs, ha közbeszóltam, de nekem is ott van a garázsomban a 91-2, és kifejezetten szeretem!

• jano_77

nagyúr

válasz xAttilax #257227 üzenetére

az a Chieftain/T95 annyira kula lenne!? elgondolkodtam, hogy esetleg kivegyem kötvényért, de akkor ezek szerint nem igazán éri meg!? :F :U

po1son: nekem adott egy "remek" ajándék Svédországban készült festést.....hurrá :C

Új hozzászólás Aktív témák