- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vJokka
aktív tag
válasz
Vartanus #256570 üzenetére
Szia!
Ismét csak Iyouxinnal tudok jönni. Van nagyon sok lightos videója, itt van pl. egy Mantis:
https://www.youtube.com/watch?v=IhlPNnLWOeU
Szerintem nyugodtan megpróbálhatod ezeket a spotokat az LT-432-vel is. Elég csak a csaták elejét megnézni, ha nincs sok időd, hogy ellesd hova helyezkedj.
#256555 cherubion08 : Nagyon nem szeretek lemenni, max. a legjobb camos lightokkal, mert valahogy mindig akkor találja ki valami "platini", hogy yolozni támad kedve.
-
Papooo
senior tag
válasz
Amikor darabszám kell, azt mindig T6-ban érdemes csinálni.
Ha (spot, stun, sebzés, pattintás) mennyiség kell, azt minél magasabb trierben.
Kitüntetés nélkül is simán tovább lehet lépni a következő küldire, csak arra vigyázz, hogy a kapott parancsokat ne használd el, mert kellenek majd a 260-hoz. -
válasz
Bármilyen tier-ü light lehet, bár minél alacsonyabb, annál nagyobb az esélyed szerintem (talán tier 6 lehet a minimum). A lényeg, hogy gyurd ki a legénység camo képességét, és remélem tettél a tankra is camot. Plusz vannak még felszerelések, amik növelik a camot, azokat célszerű használni.
-
kchryss
veterán
válasz
Vartanus #183163 üzenetére
Nekem volt régebben egy hibás memória modulom ami elég ritkán hibázott. Hetente kb 2x fagyott tőle a gépem, általában terhelés alatt főleg játék közben. Érdekesség, hogy a memtest86+ nem mutatta ki a hibát pedig teszteltem vele 12 órán át az összes modult az összes slot-ban. Aztán egyszer kétségbeesésemben kipróbáltam egy egyszerű kis windows-os memória ellenőrzőt és az meg jelezte a hibát mindig fél órán belül. Akkor kicsit utánaolvastam és rájöttem, hogy van sima memtest86 is + nélkül és van amiben az egyik a jobb van amiben a másik. A sima + nélküli verzió szintén kimutatta a hibát, szóval ment garira a modul, azóta nem fagy a gépem.
CPU tesztre a már említett prime95 a legjobb.Nálad egyébként majdnem biztos vagyok benne, hogy nem hardver hiba van. Ha CPU vagy memória okozná a jelenséget akkor ugyanis:
egyrészt nem csak wot alatt jönne elő, főleg ha gyakran játszol mással is, biztos hogy előjönne azoknál is
másrészt nem kilépne a wot az asztalra hanem kékhalált kapnálAz ilyen kilépés az asztalra hibákat nem hardver szokta okozni. Vagy a windows-ban van a hiba valahol vagy a wot-ban. Ha mod-okkal játszol akkor szedd le őket és próbáld ki a vanilla játékkal is kilép-e. Bár ha a launcher-nél is rakoncátlankodik akkor nem valószínű, hogy mod okozza. Érdemes lehet még megnézni, a játék log fájljait: WoTLauncher.log, xvm esetén python.log, illetve a windows naplófájlt is, hogy van-e valami érdekesség azoknál az időpontoknál amikor a játék kilépett az asztalra.
-
Barret001
addikt
-
-
Emu
őstag
válasz
Vartanus #129780 üzenetére
Olyan, hogy belőhetetlen tank nem létezik. Ha lenne akkor mindenki csak azzal nyomná.
Az SP egy lassú med, amivel tornyozni szokás. Elég troll a páncélja, tényleg lehet szívatni egy kis tankkal, de ahhoz olyan csillagegyüttállás kell, ami ritkán adatik meg. Ha kicsit rángatod, már sokkal nehezebb belőni, hiába van rajta olyan weak spot amit mindenki ismer (saját tapasztalat). Ezzel most nem rábeszélni akarlak, mert hogyha ingyen adnák se kéne nekem -
zuchy
őstag
válasz
Vartanus #65869 üzenetére
Esetleg megpróbálhatsz írni valamilyen routeres/hálózatos topikba, hátha meglehet csinálni valahogy. Ha így sem akkor lehet venned kell egy másikat sajna.
Volt egyszer nekem is ilyen, egy játék nem ment a routerrel, csak ha modembe kötöttem, minden más játék közben tökéletesen. De a játék nem is érezte hogy neten van, el sem indult.. Amúgy sem jött be a game, de a router máig megvan, sosem volt vele ilyen gond többet. Valamit egyébként programilag szarul csinálhattak meg magában a játékban anno.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest