- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
zozyk #172590 üzenetére
Ezzel semmi gond nem volt, rendben volt. Addig kattintgattam már, hogy a végére már a Free Trial is eltűnt a Prime mögül. Most emiatt is aggódom, hogy nehogy még a teljes havidíjat is leemeljék.
Amúgy a WG-hez írtó egyszerű hozzá rendelni a Twitch profilodat.
Legjobb, ha kilépsz a Twitchből előtte. Utána a Worldoftanks.eu oldalon belépve a nevednél az Account Management alatt az első rész jobb oldalán lesznek a közösségi profilok, amik Neked vannak. Csak rá kell bökni a Twitchre és a felugró ablakban megadni a regisztrált email-t és jelszót.AMAZON: gondolom most hétfőig ne nagyon számítsak, hogy az Amazontól választ kapok ugye!? Vagy van support hétvégén is?
-
kchryss
veterán
válasz
zozyk #172215 üzenetére
April Fools 2016 Event - Space Balls
Ez az event nem sokaknak jött be akkoriban. Én azért elszórakoztam vele párszor.
A régi eventek közül jó lenne ha időnként visszaraknának párat ami népszerű volt. Egyrészt nem kéne mindig újat kitalálni, másrészt aki évekkel ezelőtt lemaradt róla az bepótolhatná, a többiek meg nosztalgiázhatnának. Eddig csak a focis mód volt olyan, hogy többször berakták, ha jól rémlik az most már harmadik alkalommal volt.
A 8-bites játékmódot például sokan szerették, az visszajöhetne.(#172217) @zozyk:
Azért nézz majd rá a shopra néha. Tegnap még nálam sem volt a shop-ban. Viszont többektől olvastam, hogy bent van náluk az a tank amit aktiváltak. Valószínűleg nem egyszerre rakják be mindenkinek a boltba. -
kchryss
veterán
válasz
zozyk #172215 üzenetére
Lehet ott is van nálad a Samu, nézd meg. Prém shopban a Specials fülnél nálam az utolsó 3 tétel a nekem szánt ELC. Csak bejelentkezve látszik mivel személyre szóló ajánlat: [link]
Kaptam egy 20%-os kupont is, de természetesen speckó ajánlatokra nem érvényes így feldughatom magamnak. -
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
zozyk #164643 üzenetére
Inditsd ujra a gepet es a jatekot, nekem is 30 lett utana megoldotta.
Jadro: QB modpackot rakd fel, alap XVM semmi extra es mukodik. Mondjuk nekem a normal XVM kiadassal sincs gond szoval valami mast hasznalsz ami elcseszi...
-
Djuree
félisten
válasz
zozyk #164400 üzenetére
mire az artyk lecsipegetik a type5-ök hp-ját addigra 10x vége lesz a csatának.
sokat nem segítenek rajtam. az artysok 99%-a nem tudja hol mikor mit kéne lőni, a csapattársak meg nem tudják kihasználni a stun-t. inkább hevik vagy td-k lennének velem az artyk helyett, én jobban örülnék.
-
Viktoár
addikt
válasz
zozyk #164287 üzenetére
Túlliheged a dolgot nem?
Igaza van mindkettőtöknek.
Neked abban hogy nyílván nem azt figyelték mikor indítanak boostert és ha sokan akkor lelövik a szervert. Valami hiba csúszott be és ennyi.Ez a WG-től nem szokatlan.
A másiknak meg abban hogy a boosterért tenni kellett hogy megszerezze és most elúszott. Ha nem is pénzért kapta de biztos hogy nem "ingyen". Például egy győztes csatáért vagy bármi apróságért de nem úgy hogy egyik nap belépett és szó nélkül ott volt az acc-ján egy booster.
Így érthető ha a leállás miatt felháborodik. -
Jadro
veterán
válasz
zozyk #164287 üzenetére
A kirohanás azt erős volt de az elv azért megáll. Ha nem is ellopták, de visszacsorgathatnák, mert van akinek nem áll rogyásig a raktárban. Ami ennél idegesítőbb, hogy amikor berakod a 3 db 2 órás boostert, azért teszed, mert rákészülsz hogy most akkor játszol 2 órát. Ezt lövik keresztbe jól és még azt sem mondják bocs.
A sok kicsi meg sokra megy.
Csak egy forintot adj minden elköltött 100 forintod után és ugyanígy tegyenek a topik aktív tagjai. Nektek fel sem tűnik, nekem meg azért észrevehető lesz.
Persze tudom, ez sarkítás, mert a WG ezzel nem lesz gazdagabb az "elvett" boosterektől, csak szemléltető példa volt.
-
zodo
nagyúr
válasz
zozyk #163947 üzenetére
Nem mond, VK 30.02 M és Panther már hazavágott.
Bia-s legénység van ezért a Ventit mindenképp, töltésgyorsítót fel teszem.
Free nélkül egy darabig bolti lánc aztán még nem tudom.
Látótáv miatt távcső vagy stabit gondoltam így elsőre, mivel még nem tudom milyen stílust enged majd a páncél. -
kchryss
veterán
válasz
zozyk #163632 üzenetére
63 csatával az 5-ös szint az szép eredmény. Jól kitalálták ezt a wg-sek. 10-es tankkal xp-t nem lehet gyűjteni, nem 10-esekkel meg a nem xp-s küldetéseket nem lehet csinálni.
Én arra várok, hogy megérkezzen a versenyen nyert 3 nap prémiumom, alap fiókkal nem akarok ilyen 50+os etapokat menni. Egyelőre 10-15 csata megy naponta és a tegnapi napot ki is hagytam.
-
kchryss
veterán
válasz
zozyk #163596 üzenetére
Ismerem azt a mod-ot, Nagyon régen használtam is. Amikor végre kiírták, hogy melyik mod-ok tiltottak akkor ideiglenesen tiltólistára került. Majd a mod szerzője átalakította a mod-ot, hogy úgy működjön hogy csak akkor segítsen rátenni az autoaim-et a tankra ha annak látszik a kontúrja, azaz manuálisan is rávitted az egeret. A te videódban egyértelműen úgy rakja rá az aim-et, hogy a közelében sem voltál annak, hogy egérrel manuálisan rámutass.
A szabályzatban anno világosan leírták ezzel a mod-dal kapcsolatban, hogy ha nem átlátszó objektumon keresztül (ház, szikla, stb) rakja rá az autoaimet az ellenségre akkor az csítnek minősül.
Majd utánanézek, hogy ezzel kapcsolatban változtak-e a szabályok, de szerintem nem változtak. Aimbotról nem is beszéltem, tudom, hogy ez nem aimbot. -
ddt500hu
veterán
-
Simulacrum
senior tag
válasz
zozyk #163309 üzenetére
Sose látok senkit a Obj.416-al, pedig valami fantasztikus tank. A lövegének adatai teljesen nevetségesek, sokkal pontosabb és gyorsan szűkül. Annak ellenére, hogy nem szeretem a hátsó tornyos tankokat és T10-ben megy állandóan, ez az olasz küldis farm tankom most.
Jah, igen gyanítom azért nem játszanak vele, mert iszonyat drága a lőszere, prém nélkül még jó csatákban is mínuszos, más 8-asnál ilyet nem vettem észre. -
Papooo
senior tag
-
Jadro
veterán
válasz
zozyk #163306 üzenetére
Ízlések és pofonok. Nekem az M46 sokkal jobban működött, igaz combos legénység volt benne és teljesen kifejlesztve érdemes végső véleményt mondani. Alapon teljesen más lehet az élmény. Objectnél ugye csak egy gun van, nincs kérdés. Nagy előnye.
Annyira tetszik az M46, hogy miután M48-ba átmentek a legények, tettem bele újakat és most is nyomom vele.
-
Papooo
senior tag
válasz
zozyk #163306 üzenetére
Majd ha lesz obj. 430 2-d, akkor jössz rá hogy mi a vicc kategória.
Zéró gundep, nem körbeforgó torony.
Közelharcnál kész élmény, amikor nem fordul eléggé a turony, vagy épp 2 centivel alacsonyabbra kerül az ellen, és már csak a tornyot tudod lőni.
Anno kifejlesztettem vele a 430-at, ma pedig befejeztem az általam előirányzott 230k xp kigrindelését. -
jano_77
nagyúr
válasz
zozyk #163118 üzenetére
Tehát akkor ha jól nézem ez a komplett csomag és hál istennek nem 20-25K-ért dobták ki a srácok. Vagyis ebből a 16K-ból jön majd le az elért kedvezmény!?
Ezt hol nézted, mert a SHOP-ban nincs még ilyen!?Ok mégis csak ott vagyon, csak be kellett jelentkezni hozzá.
És ha jól számolom, akkor kevesebb 10 db kredit boost-al és talán ugyan ennyi XP boost-al is.
Ácafestés ez volna: Token for a Unique Style
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Revolut
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged