Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisApám
addikt
válasz nyunyu #111684 üzenetére
Megvan az IS-6 is...öööööööööö ja
De amikor a Cromwell B-vel rohangászok, meg-meg állok, célozgatok, olyan érzésem van, hogy még a francia tankok is sokkal jobbak ebben nála... és azért is mellé lő...[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
jano_77
nagyúr
válasz nyunyu #111641 üzenetére
NEM! Az Excelsior ahhoz képest, hogy heavy egészen mozgékony és viszonylag gyorsan lő, elég harmatos átütéssel (KV-85 3 lövésből 2x pattintott, pedig nem random lőttem, hanem célzottan)
(#111646) jr1994: köszi a véleményed! Ha képzek, akkor goldért, nem akarok szenvedni újra "x" mennyiségű XP-ért. Tudom itt sokan másként vélekednek, nekem ez a véleményem. CDC-be végül is van egy másik 2,5 skilles legénység, akiket az AMX 30B-be szánok, tudok velük menni, ha nagyon ki akarom vinni a CDC-t és pénzt keresni.
(#111648) zodo: sokat segíthet, ha bekapcsolod az egyéni XP boost-ot, amiből a közelmúltban kaptunk 5-öt.....miért is, mér nem emlékszem, csak hogy van.
(#111649) lacibacsi: nem 1x voltam már én is a csata végi összesítőben a T7-es light-al az élen és ez nem feltétlen az én érdemem persze, sokszor a csapatot minősíti, de igenis lehet jó csatákat vívni és még akár nagy mértékben befolyásolni is a győzelmet ezekkel a light-okkal! Kolléga láthatóan nincs képben azzal kapcsolatban, amiről beszél.
(#111652) EQMontoya: Ne haragudj meg rám, nem személyeskedni akarok, de elárulod, hogy mennyi idős vagy!? Csak azért kérdezem, mert ennyire nehéz felfogású emberrel nem is emlékszem, hogy találkoztam-e eddigi életem során mint Te vagy?! Akkora baromságokat hordasz össze, majd ragaszkodsz hozzá foggal-körömmel, miután már sokadjára cáfolnak Rád és Náladnál sokkal tapasztaltabb - legalábbis a játékban mindenképpen - játékosok állítják az ellenkezőjét, hogy az már FÁJ! Ezt felénk már orvosi esetnek titulálják. Attól mert T4 tankkal mész T4 szintű csatában - de ne személyeskedjünk, megy egy átlag player - még nem lesz jó vagy jobb játékos, amiből nem következik egyenesen arányosan, hogy több lesz az XP-je! Ha egy jó játékos kerül teszem azt példádnál maradva T3 tankkal T5 csatába, akkor is valószínűleg több XP-t fog kapni, mint Te a T3 tankoddal T3 szintű csatában!
(#111660) EQMontoya: kérlek fejleszd ki a SU76i orosz tier3-as TD-t vagy mondjuk a német Marder II vagy III-at! Simán lehet velük érvényesülni 2 tierrel magasabb csatában is! SŐT! Fejezd már be a hülyeségeidet és keress esetleg egy másik fórumot, ahol vevők a marhaságokra.
"Ellenben +2 tierben a meglőtt tanknak maximum 15-20% sebzést okozol, tehát nyugodtan "beleáll" a dologba, van akkora látótávolsága, hogy simán észrevesz akkor is, ha messziről lőtted meg, és egy lövésből be is lő. Az tény, hogy bele tudsz egyet-egyet puffatani valakibe, de utána azonnal spuri van, és még jelentős kárt sem okozol." - említett SU-76i tanknak tier6-os lövege van! Szerinted mennyire tudja meglőni a Tier5-ös tankokat?[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
zodo
nagyúr
válasz nyunyu #111638 üzenetére
Szerintem ti nagyok meg tudjátok oldani vagyis el lehet jutni az ág végére.
Nekem dec.16-án lett meg az IS egyetlen VII-es 122 mm D-2-5T löveggel.
171 csata után már az IS-3-ba ültem ami fullos és 124 csata után 67k xp -el áll.Viszont én nem tartozom a jó játékosok közé és minden egyéb tankot is húztam közbe mint pl.
M6 fullra ~ 48k és T29 ~42k + eddigi fejlesztések ~39k
Tiger II ~78k annak fejlesztései ~110k
MT-25 -re is elment ~30kSzerk: ezek mellett mentem más tankokkal is.
[ Szerkesztve ]
-
EQMontoya
veterán
válasz nyunyu #111638 üzenetére
Azt azért megnézném...
A +2T meccsek másik hátránya, hogy még ha jól is kijön a menet és nyertek, akkor sem fogsz nagyot aratni, jobb esetben kijön pár spot és mondjuk egy lelőtt tank, amiért kapsz 300-400 xp-t (és akkor már szerencséd volt), viszont ezzel baromira nem haladsz előre.
Ha meg saját szintű meccs van, és kijön a játék, akkor simán lehet ennek a kétszeresét lőni egy győztes meccsen.Same rules apply!
-
Bad Pritt
félisten
-
lacibacsi
addikt
válasz nyunyu #111347 üzenetére
Valamikor tavaly volt IS-7-es kölcsönzés, onnan vannak sima 100%-os legények. Őket be tudom tenni átképzés nélkül is. Sajnos az IS-7 (R) legénység annyira nem képzett, így az átképzésükkel mindössze 100% + 22 % 1. skill lenne belőlük.
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
lacibacsi
addikt
válasz nyunyu #111314 üzenetére
Kreditért resetelni van egyáltalán értelme? Ha csak az első skillt reseteled még hagyján, de már a másodiknál is olyan sokat buksz, hogy elképzelni sem tudom, hogy mi éri meg benne. Nyilvánvalóan nem mindenkinek van kilószám arany a számláján és nem tud 100%-on cserélni, de szerintem a kredites resetet nagyon meg kell gondolni, hogy bevállalja-e az ember...
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Enzolord
addikt
válasz nyunyu #111299 üzenetére
És azon is szabályoztak, hogy kinek számít a sebzés csapattársba koccanásnál, mert, ha Te állsz, ő meg beléd rongyol, a sebesség különbség miatt neki írja be, ergo te tiszta maradsz.. Vagy valami ilyesmi..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
04ahgy
nagyúr
válasz nyunyu #111299 üzenetére
Tudtommal már ez megszűnt, több medál is lehet egy csatában ugyanolyan (pl. Top Gun, Confederate). A light, ha beléd rohan, akkor neki adja be a sebzést, mert neki a nagyobb a sebessége.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
jano_77
nagyúr
válasz nyunyu #111285 üzenetére
Nekem így van kiosztva és egészen jól muzsikálnak a srácok
Apropó Szárnysegéd plecsni mikor jár? Én azt hittem eddig, hogy minél több enemyt sebzek, akkor adják, de most a 10 enemy nem volt elegendő!? Mennyit kell sebezni a Szárnysegédért?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz nyunyu #111187 üzenetére
Igen, viszont C2C gyorsabb az intel egy szálon, szerintem is platformváltás. Annyira nem lesz olcso ha nem valami ótvar intel procit veszel (gondolom másra is kell a gép nem csak WoT-ra), de hosszabb távon megéri. (Asrock H81M-HDS R2.0 alaplap + i3-4150 össz 47e pénz, ótvar G3220-szal meg 24-27e, ebből persze lejön amit kapsz a mostani alaplap+proci kombóért.)
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
emre
veterán
válasz nyunyu #111187 üzenetére
Pár éve még egy 965BE proci volt a gépemben, és az FX6300 lett volna az ésszerű alternatíva, mert felmerült 1-2 probléma De inkább platformot cseréltem.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Plasticbomb
addikt
válasz nyunyu #111081 üzenetére
Kedvezni kellett a CoD rétegnek, így ma már nem tankokkal játszunk, hanem golyószóró papírmasékkal.
Többek között ezért kapok manapság agyf@szt, pluszba épp WZ-111-4et húzok, már csak a motor hiányzik belőle, de rengeteg van az AXből, így szinte folyton T10et kap, (SZINTE, néha azért lehetek én is trógermészáros vele), valamint azért szokni kell megint a medheavy keverék stílust. Régen volt már IS-8am.
Jó hír a top of three módosítás módosítása, így azért előbb kapok kedvet az IS-7 újra megvételéhez. Néha azért jó gép volt az...
Hja és igen: Dehogynem adunk el T10et és prém tankot is. T10 artyt meg annál inkább, ha használhatatlan hulladék. Artynerf előtti OB261 jó volt, nerf után 200 csatát még beleraktam. Majd eladtam. Később meglett a T92. 124 csata 54%WR ment az is a levesbe. Ma nagyobb artyval nagyon kell kapd a pozitív RNG-t, hogy valami hasznosságot is érezz, ha az nincs meg, akkor rengetek olyan csatád lesz, ahol nem csak hogy 0 damaged lesz halom trackkel, vagy még azzal sem, mert gyak full rászűkülve 100 méterre arréb lő folyton, de még le is darál valamilyen kis mitugrász light, mert mindenki sz@rik a fejedre.
Kelvin: Az sem. Baromi hosszú töltésidő, baromi vacak pontosság, és nem vagy elég páncélozott sem egy komolyabb közelpofozkodáshoz. A pontosságot meg említettem: messze van egy snipertől. A HESH lőszer jó hatékonyságú használatához szintén nincs pontosságod, az AP meg nem akkora nagy maflás.
De ha már említetted, megyek is vele egy kört. Nagyon poros már az is.[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
GoTReX
őstag
válasz nyunyu #111033 üzenetére
Uhh egy masszívabb állat mint gondoltam... Még egy kérdés: Ha már átmegy a lövés,akkor minden esetben teli sebzést okoz,vagy a páncél vastagsága gyengíti az okozott sebzést? Arra gondolok hogy vastagabb páncéllemezen ,ha éppen hogy átmegy akkor jönnek ki ezek a 10-20-as sebzések a masszív tankokon?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Enzolord
addikt
válasz nyunyu #111010 üzenetére
De jó Neked.. Én szívok vele egész reggel.. Vagy jó csatám van, és bukunk, vagy nyerünk, de akkor meg egy kalap kaki vagyok.
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
04ahgy
nagyúr
válasz nyunyu #110954 üzenetére
Érdekes, tegnap nekem sem akarta a 750 feletti alap XP-t a Centurion AX, de én hagytam is a fenébe...
(#110947) +SoulRiever-: volt az két év is.
(#110951) h1mpi: Ugyanez, szintén csak EU1, amikor csak tehetem. 15-25 ms a pingben igen jól jön, nekem ugyanis ennyivel kevesebb az egyesen.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Enzolord
addikt
válasz nyunyu #110765 üzenetére
Természetesen nem kekeckedésből írtam, hanem számítástechnikai históriai hiányosságaim fehér foltjait satírozgatni kellene kissé.. Sosem baj, ha egy okos ember okosságokat ír, hogy a butábbak tanuljanak belőle, lásd, én..
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz nyunyu #110765 üzenetére
Egy Audigy4 SB0610 van a gépben, 13 éveske de legujabb Rx driverrel elfut , párezer forint. Ennél drágább felesleges szvsz, viszont kell neki egy PCI slot de 5.1/24bit/192KHz-et kitol magából. Alaplapi hangkeltőhöz képest érezhető különbség.
Na, nezzuk ma milyen napot dob az RNG...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Enzolord
addikt
válasz nyunyu #110760 üzenetére
Na, ez már majdnem olyan volt, mintha kínaiul olvasnék..
-
törölt tag
válasz nyunyu #110713 üzenetére
Az előfordul, hogy a legerősebb tank is felveszi a nyúlcipőt, ha meglát két ellenséges tankot. Én meg szaladjak utának a jgt 8.8-al. Amikor rám rontanak többen, akkor már hagyon a francba az egészet
A mai nap meg elég hektikus. Egyszer 0 a sebzésen, a következö két csatában meg 3000 fölött lövöldözök. A köviben meg megint 500 sebzés, majd megint 3000. A wr meg szigorúan monoton csökken. Lassan már csak 48%, ami karácsony előtt még 52% körül volt. -
Bad Pritt
félisten
válasz nyunyu #110712 üzenetére
...aztan keson vettem eszre...
Ez mi, ha nem önhiba?
Mondjuk bennem szokott annyi lenni, hogy mikor futás van, akkor rápöttyentek a többiekre (ha még vannak), hogy Follow me, Fall back.
IS-6-tal ha meglövöd a saját hp-d, akkor már kék statot ad WN8-ban. Ez elég nagylelkű szerintem.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Enzolord
addikt
válasz nyunyu #110707 üzenetére
Viszont legalább, ha a nemzet megvan, akkor át tudja venni, max átképzi majd..
-
Warton
őstag
válasz nyunyu #110253 üzenetére
Pont az ilyen küldetések fájdalommentes teljesítésére vettem meg anno a B2-t. Kb. 3 kör alatt meg lett a 40 gold. Egyszerűen nem lehet veszíteni azzal a tankkal, főleg, ha még összeverődök még két B2-vel. B2 társak szinte mindig elfogadják a plattoon kérést. Csak sajnos kevesen vannak.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
emre
veterán
válasz nyunyu #110253 üzenetére
Nekem viszonylag könnyen meglett. Egy csókának én csináltam meg, aztán meg én is bekéredzkedtem szakaszba egy már 5 killes mellé.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Enzolord
addikt
válasz nyunyu #109594 üzenetére
Hány tankod van összesen??
-
adrian360
őstag
válasz nyunyu #109507 üzenetére
köszi, kivettem a dupla tanksort, aztán így megjavult
azt kérdezném még, hogy orosz medium tankok közül melyiket érdemes használni t6-7-8 szinten ?
teljesen casual szinten vagyok, eddig a heavy vonalon eljutottam IS3-ig, td-ből most SU-100-at csinálom, kéne még egy medium, amit megtarthatok sokáig. nem kívánok t10-ig feljutni, csak ezen a 6-7-8-as szinten bohóckodni.szerk. kv-13 -at és abból a t-43-at gyorsan ki tudom venni azok jók ?
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
válasz nyunyu #109234 üzenetére
Vicc amúgy, hogy a pálya kb. 40 %-át elfoglalja egy hegy meg egy tó, az 1/5-én egy lassan járható mocsaras rész van, ami az artyk kedvence, a maradék 1/3-a meg épület... Pedig nem lenne rossz pálya. Én a hegyet legyalulnám, de a völggyel együtt egy járható, dombos tereppé alakítaná. A tó felől maradhatna a meredek oldal, hogy csak a bázisok felől lehessen felmenni. A tó meg a város maradhatna. Egy picit Hidden Village-re emlékeztetne, na meg - geográfus szemmel :-D - picit valósabbnak is hatna a domborzat. :-D A keleti muzsika mellett azon a pályán én mindig azokat a szép medreket-völgyeket vizslattam a minimapon... :-D
Na biliből ki a kezet...!
Szerk.: az artyk felmennének a dombra, hajaj, belőnék az egész pályát. :-D Meg a TD-k, hm, lenne sírás. :-D[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Plasticbomb
addikt
válasz nyunyu #108870 üzenetére
Nekem egyedül Komarin az, amit nem hiányzik, bár ott is voltak jó csatáim. Viszont nagyon hiányolom Dragon Ridge-t, Pearl Rivert, Portot, Severogorskot is szerettem. Valahol baromira nem tudom megérteni, miért vesznek ki ennyi pályát, oké, sok csata alatt a statisztikák mutattak pl olyat, ogy az adott pálya az egyik oldalnak kedvez, stb, de azért.. na.
Dragon Ridgen tanultam meg S-51el artyzni aztén KV3 is ott lett élvezhető számomra (nem beszélve arról a régi videóról, amiben talán egy m6 rohan el valaki mellett bele a szakadékba. ), Porton imádtam a pofozkodást, Severogorsk (első verziók) is olyan volt, hogy vagy ráéreztél, vagy hullottál. Nem is tudom már, milyen TDkkel beálltunk az egyik oldalon a domb egyik oldalára, a másik oldalon meg valami nagydurrantós, talán JGPZE100ak lestek vissza. Azzal szórakoztam, hogy lőjenek egy halom mellét.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Enzolord
addikt
válasz nyunyu #109084 üzenetére
Mi szakaszban voltunk, mindhárman első csatánkat toltuk, és kilencesekhez dobott be..
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz nyunyu #108973 üzenetére
Megnyugtatlak, a T55-ös küldikkel ugyanez a helyzet, csak még inkább, mert többet kell lőni/ölni. Most TD-bel kéne 3k-t lőnöm derítetlenül... Na, azóta nem voltan JP2-vel nyílt terepen, csak városokba meg ilyen dimbes-dombos corridor-kialakításúakon. Gyors TD-vel amúgy se szeretek lapulni, ha nem E25.
JgPanther2-vel mióta megvan a nagyágyú, ellenállhatatlan kísértést érzek, hogy áttépjem magam az ellenségen. Csak megyek, osztom az 500-as pofonokat és 3 elég mindenkibe.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Stigma.HC
senior tag
-
jr1994
addikt
válasz nyunyu #108854 üzenetére
Vagy mész 8-as prémmel 2-3 kört és megvan az ára ami az eladásból bejönne. Vagy 4-6 és megvan a kredit amennyiért megveszed.
A crew xp jól jön, a csoki meg könnyen megvan ha valaki németekkel megy.
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
-
Plata
félisten
válasz nyunyu #108800 üzenetére
Számomra a T25AT örökre felejthetetlen marad,WoT pályafutásom egyik legdurvább meccsét vele csináltam meg.Random csatában 12 kill csináltam vele,és majdnem infarktust kaptam a végén.
Jah és elfogyott a lőszerem,az utolsó kill rammolással volt.Hasonló durva csatám a kis testvérével volt,a Slugger-el.Amit iszonyatosan szerettem,Sluggerrel egy csatában 3 löwe-t szedtem ki közel harcban,a negyedik is csak 1 lövés lett volna,de már atom ideges voltam és elbasztam. -
KisApám
addikt
válasz nyunyu #108744 üzenetére
Hány méter után tűnt fel megint?
Pontosabban: hány másodperc után tűnt fel megint, miután kijött a gödörből?
Csak kíváncsi vagyok, hogy a szerverkéslekedés (álcaszámolás) az álcázásnál mennyi...Azaz hiába látnád már a tankot, míg a szerver kiszámolja az álcaértékeket és visszaküldi majd megjeleníti az adott tankot a gépeden, az már megtehetett jó pár 10 métert is. Ez van, mindig így lesz.
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz nyunyu #108712 üzenetére
Ez így igaz, viszont a "tank*felszerelés*skillek lehet nagyobb 445m-nél mielőtt kivonódik az ellen kamója.
Szóval egy WTF100-ast semmiképp nem fogsz 450m-ről spotolni, de bármi mást méterekkel előbb, mert az egyenletben benne van az az 500+ és számol is vele.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
jr1994
addikt
válasz nyunyu #108609 üzenetére
3. skill 98-ról 99-re 36480 xp, ha nincs meg teljesen átképzésnél abból vonja le az xp-t. Volt róla párszor szó itt a topikban is hogy ki lehet használni pl 3. skill tanulás végén ezt. Nézd meg azt is hogy mennyi crew xp kell hogy a következő százalékot elérjék, meg is lesz a 36k ha nem mentél velük azóta.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Ármester
válasz nyunyu #108584 üzenetére
Elkezdem, aztán meglátom hogyan megy. Lehet veszek mellé orémet is és úgy próbálom meg. Ha látom, hogy reménytelen max abbahagyom. Egy próbát megér az egész.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
nyunyu
félisten
válasz nyunyu #108584 üzenetére
Mindenesetre en anno napi 15k XP megszerzeset tuztem ki celnak, de voltak napok, amikor mar 10k eleresekor bedobtam a torolkozot, annyira elegem lett az agyhalottakbol.
Szoval biztosan nem allnek neki prem nelkul a 20k/napnak.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Ármester
válasz nyunyu #108579 üzenetére
Ha Comet-nél járok (majdnem fullos már) akkor még van esély begyűjteni 1 hónap alatt, ha kb. állandóan azzal játszok?
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Enzolord
addikt
válasz nyunyu #108572 üzenetére
Szerinted a 183 mennyire az?
Mióta kiherélték az aranyat benne, még odafigyelősebb, mert imádja belehúzni a lövedéket láncba, vagy üreges páncélba, és 8000 ezüstért sebzel 600at..
Bár volt olyan, amikor az E4 lövegpajzsába ment a skuló, és 7 azaz 7 DMG volt az eredmény!!Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
válasz nyunyu #108545 üzenetére
Ha a 2. részt csak akkor kezdheted el, ha az 1. kész van, akkor csak 5 nap van a 450k sebzésre, vagyis naponta 90k-t kell nyomni. 3k átlagsebzéssel ez mondjuk napi 30 csata. Persze ha rossz a felvetésem, miszerint a 2. rész csak az 1. után kezdhető, akkor minden rendben van, akkor csak napi 30k sebzést kell csinálni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
törölt tag
válasz nyunyu #108543 üzenetére
Szerintem az akár lehet egy fél év is. Ha magamból indulok ki, az első pár ezer csatát csak végigbohóckodtam. Kellett ez a fórum és a fórumról egy jó barát, akiknek hatására kezdtem el komolyabban foglalkozni a játékkal. Ha leresetelném az accom, akkor szerintem már elég lenne 3 hónap is, mert tudnám, merre és hogyan kellene elindulni.
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz nyunyu #108543 üzenetére
Félreérted a dolgot, nem az a lényeg, hogy milyen gyorsan, hanem az, hogy 3x, 2x,1.5x XP szórzók vannak ha mindkét ember top 10ben van és nyer a csapat. A gyarkorlatban ez úgy néz ki, hogy kb 1000xp helyett 4-6k jön, teljesítménytől függően.
De egyébként, anno amikor engem haverom meghívott ezzel a programmal kb. 1,5 hónap alatt kihúztuk a 113-at plussz orosz med ágat t8ig. Persze prémiummal és naponta 1-3 óra játékkal átlagban.
Amúgy a rendszer szvsz visszatérő játékosoknak a legvonzóbb... Új embernek prem tank nélkül nehéz kifarmolni a creditet..nem is az xp-t.A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.
-
Enzolord
addikt
válasz nyunyu #108530 üzenetére
Akkor rendesen ráfeküdhettél..
Nekem a lét kellett csak összeszedni rá, de az is elég volt.. Viszont nem bántam meg, nagyon bejön ez a tank, bár még tanulnom kell vele a játékot..(#108531) MinionFlasH Még nem...
[ Szerkesztve ]
-
Warton
őstag
válasz nyunyu #108496 üzenetére
Én anno a TigerP-ről fejlesztettem a Ferdire, úgyhogy nálam nem volt meg ez a dilemma, és a motorok is többnyire megvoltak.
A Jt88-on tökéletes a 88-as löveg és a Ferdin is imádtam, persze csak amíg meg nem lett a 128-as. A 105-ös a nagyobb alfa dacára szerintem rosszabb löveg. Drága a lőszer, pontatlanabb, pontatlanabb stb.
Aki esetleg lemaradt a Jt88-asról és szeretné azt az életérzést akkor kell egy Ferdi 88-as löveggel és kb. ugyanaz, amíg be nem tesz 10-es tankok közé, az szívás, de golddal az is kezelhető némileg.
Churchill GC van valakinek? Minden meccsen beszólogatnak nekem miatta. Pedig annyira szerintem nem gáz, sokkal rosszabb tankok is vannak a játékban ennél. Ahogy elnéztem nem sokan játszanak vele, egyrészt nem is találkozom ilyennel, meg aztán szokatlanul gyorsan meglett az első csík a lövegen.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
csaba17
senior tag
válasz nyunyu #108425 üzenetére
az én személyes véleményem hogy az rangsor vége felé van...
elég sok t9es tdvel játszottam már, talán mindegyikkel, ez nekem egyáltalán nem jött be, volt vele jópár emlékezetes csatám de összességében egy hulladék...
a papír páncél de felhőkarcoló test, a papíron pontos ágyú ami 3-400m-en van hogy a tankot nem találta el, a szűkülési idő amit én a papiron írt ~2nél többnek éreztem(pedig nem 50%os parasztokkal használtam), ha nincs fullra beszűkülve akkor tényleg lő mindenhová ahova nem célzok, a gun dep ami legalább felfele! lehetne értelmes érték(a lefele értéket megszokja az ember, de ha a feje felé kell célozni és még az sem megy...). amúgy ~290 csatával van vele 2k dmg-es átlagom ami ehhez a tankhoz képest nem rossz sztem
de ez mind lehet az rng műve vagy nemtom, de a többi tdhez képest fos.[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz nyunyu #108414 üzenetére
nyunyu: Abban igazad van, h papír, de még nekem is sikerült vele 800as átlagsebzést elérnem, és emlékeim szerint jól keresett még gyengébb csatákon is.
tween: a lightokba nagyon kell a jó legénység, ha lehet, olyat válassz párnak, amibe tudsz legalább egy 6. érzéket rakni.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
jano_77
nagyúr
válasz nyunyu #108197 üzenetére
Én pont emiatt rögtön 100%-os legénységet vettem a Skoda T24-be és 110 csata kellett hozzá, hogy legyen végre rajta 6.érzék. Borzalmas volt addig.
(#108191) rlazol: Amikor a Lacik összecsapnak! Úgy tűnik hogy emberedre akadtál Doki bácsi! Már pattok a kukorica is!
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz nyunyu #107941 üzenetére
Igen, ezt állítottam át "true" értékre. De semmi. Más beavatkozásokra sem reagál (pl: csak próbából visszaállítottam az intro lejátszását, de nem játssza le), pedig csináltam a "default" könyvtár helyett egy másolatot és az xvm.xc-ben is átírtam, hogy azt a könyvtárat használja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest