-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #232318 üzenetére
Egyik nap Scheff stream-jében láttam hasonlót - élőben - amikor is Tibi light-al játszott térkép MINES volt és Ő nem a hegyre rohant fel - meghalni - hanem a vízfolyásban lévő bokorba állt be, hogy a keresztbe a kis szigetre tartókat felspottolja. Egy nyomoronc 907 nem tudom miért, de gondolta, hogy kitolja Őt a bokorból. Szerencséjére nem fedezték fel, tett egy karikát és visszaállt ugyan oda. Ekkor jött a 907 ismét és úgy állt be mögé, hogy Őt észrevegyék és amikor lőni próbálják, akkor Scheff-et találják el! Nem hittem a szememnek, de sajnos tényleg vannak ilyen gyökerek!
-
vepe
őstag
válasz
ollie #232303 üzenetére
A válaszuk: nem írtak semmit
Annyit nem írtak 6 órája, hogy fogd meg a f.....t
Máskor fél órán belül bármilyen témában válaszolnak, most meg egy szót sem..pedig csak annyi volt a kérdés, hogy x-sok millió kredit elnyomkodása után miért nem dobja fel az orosz csodát?egyáltalán opció még, hogy valamikor feldobhatja vagy elfogyott és nincs értelme tovább elkúrni a kreditet. -
válasz
ollie #232259 üzenetére
Szerintem annyival gyengébb, mint a T-44, hogy ne legyen túl genya a pref. mm.
Jano: Az a baj a Turtle-lel, hogy a páncélja tier 9-10ben már vaj, de sokszor a tier8-asok ágyúja is kiröhögi. Én szeretek bunkerezni és hallgatni a Csonka Bandit(ding-ding-dong)
, de például az AT-15A sokkal jobb élmény. Nagyon akarnám szeretni a Turtlet, de az AT-15A-t szívesebben viszem el egy körre. Goldot nem adnék érte, csak ha sok van a kincstárban.
-
-
galervin93
addikt
válasz
ollie #232166 üzenetére
Ez az 1 hp biztos így van? Nem csak szimplán kisebb a roll mint a hp (persze alfa -25%-on belül)? Mert akkor tényleg baromi ritka. Pár hp, néhány 10 hp viszonylag gyakran marad low roll mellett, én azt hittem ez a last chance, hogy nagyobb eséllyel ad kisebb rollt a hp-nál.
-
revision
csendes tag
válasz
ollie #231902 üzenetére
köszi, én is így gondoltam, de most megerősítettél ... a parancsnoki látási rendszer-t én még anno felettem a spotolj 4500-at mission-höz, de nem vettem észre, hogy jobban láttam volna .... az tény, hogy néha egy fullos, camos light-al ülök egy bokorban, és egyszercsak bevilágít a 6. érzék .... kérdem: hogy? ... közben az engemet spottoló light rám is lő ... és még mindig nem látok semmit ... ezt kukkerral, álcahálóval, fullos camoval
-
weres78
senior tag
válasz
ollie #231820 üzenetére
Ez a gold spam egyre viccesebb. Többnyire papír tankokkal játszom (ELC, Skorpion, strv s1, hwk30....). Első lövés amit kapok gold (heat), leveszi a lánc. Ok, az volt betöltve. Második heat, beüt, harmadik megint heat, megint nem üt be...
És ott van a prémium apcr ami pattan mint a fene. Ap simán beverne mondjuk egy orosz medben, de az apcrt jó (jobb) eséllyel lehet pattintani. -
2thletme2day
őstag
-
galervin93
addikt
válasz
ollie #231787 üzenetére
Tegnap filózgattam kicsit játék közben. Nem találtam fel a meleg vizet, de egyértelmű, hogy az újabb gépeknek a soft statjaik sokkal jobbak, mint a rég(ebb)ieknek/nem buffoltaknak. Kumma ritka az, hogy egy T34, IS-3 vagy bármi régebbi gép éppen csak rám fordul és már talál is, ehhez képest a pár éves és annál "újabb" gépeknél még szinte nem is fordult rám a torony, már csilingel a bekapott találat jelző... Mindegy hogy "pontatlan" TD, heavy, kerekes fos...
Persze értem én hogy az újnak valamivel el kell csábítania a playert, de szerintem lenne ennek más módja is akár a játékélmény megtartása mellett...
Sírás off, most még nem, de nemsokára gurulok én is pár karikát. -
peterson79
őstag
válasz
ollie #231765 üzenetére
Korábbi hsz-re reagálva írtam ezt tegnap, mivel feljött pár olyan dolog, ami nár viszonylag régóta benne van a játékban. Úgy látom van olyan aki ritkán néz fel ide - mint pl Én mostanában - és lusta visszaolvasni 15 oldalt, hogy miről volt még szó. :)
Ki tudja, lehet másnak sem tűnt fel egy-két bagatel dolog. -
2thletme2day
őstag
válasz
ollie #231741 üzenetére
Nem emlékszik rosszul. Direktívával lehet 100% előtt is használhatóvá tenni a hatodik érzéket. Annyi, hogyha átképzed másik tankra a legénységét és csak 75-80-90%-osra fejlesztés őket viszont az előző tankon már 100% volt a hatodik érzék akkor működni fog már a kezdetektől.
-
slett27
addikt
-
joergie
őstag
válasz
ollie #231474 üzenetére
Írtam egy kisregényt, de hát a megoldás itt van:
QB csinált róla videjót. Van egy pont, ahol ez a modul elkezd hasznosabb lenni, mint az optika. Valóban nem csökkenti a látótáv jelentősségét, csak hatékonyabbá teszi/teheti benne a tankodat, mint az optika. -
joergie
őstag
válasz
ollie #231471 üzenetére
Ezért nagyon jó a commanders vision system, ami gyakorlatilag a bokrok átlátszóságát csökkenti(ugye bokor és bokor közt is van különbség), és ugye a lightoknak ugyanolyan a camoja mozgás közben, mint álló helyzetben...mindaddig amíg az ellenfél(te) nem használ ilyen modult. Ebr-re nálunk ez a cw modulsetup része.
galervinnek ajánlom, hogy nézze meg milyen új modulok vannak(ha még nem látta), mert némelyik ilyen okozható meglepetést. -
h1mpi
félisten
válasz
ollie #230950 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy van elég álcafestés ingyen ahhoz, hogy ne a citromos, pandamacis stb. röhejes festést rakjam fel. Én is rakok minden tankomra, de azért érdekel, hogy-hogy néz ki a tank. Sokszor, ha változik a kedvenc tankom átrakom a festését a következő kedvenc tankomra
-
köpet
aktív tag
válasz
ollie #230870 üzenetére
Igen , ugyanaz, csak nem akartam kétszer leírni a Guard-ot.
A T-34-3-hoz úgy látom többször hozzányúltak, így a pen nőt valamikor (eredetileg 175 volt?), kicsit pontosabb lett, célzás gyorsult meg még ki tudja mi minden változott az évek alatt.
Tankelit videója ütött szöget a fejembe, ha a valós életben is lehet hasonló találati arányt produkálni ezzel, akkor életképes a dolog, egyéb esetben nem.
A Guard-ot kedvelem, jól hozza a kreditet még nekem is, ha volna valami ahhoz hasonló, csak kicsit masszívabb darab, amivel bátrabban előre lehet menni néha nem lenne rossz, főleg kötvényért. -
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #230867 üzenetére
Pofátlan, alja népség! Annak idején a Fury-ra is azt mondták, hogy csak akkor lehet megvenni mikor a filmet bemutatták! Megvettem, hogy legyen vmi ritkaságom. Aztán azóta már azt is meglehetett venni újfent. E25-ről inkább ne is beszéljünk, mert azt meg már többször is áruba bocsátotta ez a tetves cég.
-
válasz
ollie #230777 üzenetére
198 hpm volt és szándékosan kitolt fedezék mögül és az ellenség kiszedett. Vártam hogy a többiek beérjenek akiknek van hp. Erre a full hp-s 60 tp kitolt. Ráírtam meccs után még csak nem hivatkozott arra hogy laggolt volna vagy ilyesmi hanem felvállalta. Így hát szépen nyitottam egy ticketet lesz ami lesz alapon. Válasznak kb 12 óra múlva azt kaptam hogy megkapta a méltó büntetését. Kiváncsi lettem volna mit kapott.
#230780 Nuada herceg: Lehet valaki azt mondta neki poénból hogy a support minden megöletett csapattárs után 10 nagy ládát adni ő meg komolyan vette :)
-
BerserkGuts
addikt
-
nomic
aktív tag
válasz
ollie #230655 üzenetére
M103 mint rossz tank? Inkább csak a hírneve az, amióta felbuffolták az ágat, kifejezetten jó. Ahhoz képest, hogy milyen dagadt, egész mozgékony, másodvonalas supportként nagyon jól működik, nehéz tankok közül az egyik legjobb lövege van, amivel valaha játszottam. Számomra az egyik legkellemesebb csalódás volt a játékban, pedig előtte én is féltem tőle, mert évekig fekete bárány volt.
-
CirrMee
addikt
válasz
ollie #230572 üzenetére
Rendes ban is fog jönni e miatt,
Évek óta várom, csak nem akar bekövetkezni. Pedig akkor végre lenne okom arra, hogy azt a pénzt másra költsem...
és az a probléma a kilépegetéssel, hogy te ezzel gyengíted a saját csapatodat.
És véletlenül sem az a baj, hogy a drága pró jómunkásember elvtársnak ugrott még egy ingyen frag. Ugyan már, tudsz ennél jobb kifogást is.
Nem húzok meccs közben, csak azért, mert megpillantok egy retardgépet. Csak akkor, ha a csapatnak nyista, nekem meg esélyem sincs - még a sebzésre sem. Amúgy nyugi, ha van víz a közelben, meg 10mp szabad idő, megoldom dezertálás nélkül is.Gyengítem a csapatomat...
A leghülyébb kifogás olyan alkalmakra, amikor összeáll ilyen retard gépekből egy (minimum 4-5 gépes) horda, és szó szerint letarolják a csapatodat. De azért csak ne lépj ki, mert hátha előtör belőled a csáknorrisz, azt' egy zsebkéssel felrobbantod őket. -
hulp01
senior tag
válasz
ollie #230339 üzenetére
Csak jelezném, hogy az ollie hozzászólásában lévő kódok közül többet elfogad legalább kétszer is. Azt nem tudom ad is valamit, de az tuti, hogy aktiváláskor zöld pipát kaptam, szóval elvileg érvényes. És ha azt írja, hogy limit, akkor menjetek tovább a következő kódra, mert akkor is limitet ír, ha csak az adott kód limites, nem pedig az account.
-
Argh!
aktív tag
válasz
ollie #230409 üzenetére
WOTban a random csata az nem verseny, hanem fun.
Lemész focizni haverokkal és amiért béna vagy kirugnak? Érdekes haverok.
Vagy ha versenyszerü fociról beszélsz az a WOTban nem a klán csata?
Hogy jön ide a foci?Én megértem azt hogy mindenki más okból, célból játszik, más tudással és képessegel játszik, de azt nem hogy más miért nem érti ezt meg..
-
Argh!
aktív tag
válasz
ollie #230403 üzenetére
Ez rossz felfogás.
Az ok hogy csapatjáték, de mindenki annyit tesz amennyi telik tőle, miért kell többet várni valakitől aki nem tud jól játszani csak szórakozni akar? Azért mert valaki agyilag zokni akkor már nem is érezheti jól magát? Van aki jobban szorakozik azon ha eltalál 1 tankot mint az aki lő 5k dmg-t és idegbeteg hogy mit csinál a csapat
Ha neked nem tetszik ahogy más a tankjával játszik akkor nem a másik emberrel van baj.
-
-
Warton
őstag
válasz
ollie #230349 üzenetére
A 75 ládából kaptál 8-as prém tankot egyet minimum, lehet többet, egy rahedli goldot, prém napot, creditet sokkal jobb áron, mintha eventen kívül vetted volna. Most komolyan azért bánkódsz, mert "csak" 47%-os a credit búsztod? LOL! Nekem 97 láda után csak 41%. Szerintem az a 3, illetve 9% kb. semmit sem számít.
Engem spec sokkal jobban zavar, hogy csak későn lehetett ládákat venni, így az advent kalendár elején goldért megvehető tankokat nem tudtam megvenni, most meg a golddal nem igazán tudok mit kezdeni, mert nincs goldos ajánlat, majd csak a BM-en, ha egyáltalán lesz olyan.
-
zodo
nagyúr
válasz
ollie #230339 üzenetére
Köszi!
Ezeket elfogadta, elsőnél írta mit ad de a többiről nem tudok infóval szolgálni.
EHRE
Rental vehicle Heavy Tank No. VI for 10 battles
Rental vehicle Cromwell B for 10 battles
Rental vehicle Dicker Max for 10 battles
Access to a Mission
Style: German AssaultVOTEDASHAUSAPEROVA
HMTOASTER
MUNERA1SANTAPIRATE
SERTUM3SANTAPIRATE -
aginor
veterán
válasz
ollie #230257 üzenetére
Öööö, ha neki jó, akkor miért ne?
Amúgy egy ilyen játékban nekem is a 30 a minimum limit, de afölött nem igazán érzek különbséget, így hát inkább legyen szép, mint feleslegesen gyors.
popey37 #230266:
És mire kell neked 250FPS? -
-
Swinegod
őstag
válasz
ollie #230084 üzenetére
A Mauerbrecherrel (VK 168.01 P) keverheted ami pld Quickybaby szerint az egyik legszarabb 8-as heavy, szerintem meh, elmegy. Ez a hátsótornyos szutyadék a 490 alphával, nem létező dpm-el, játék legrosszabb gun handlingjével és a konkrétan teljes tornyon 250mm eff páncéllal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- CNC topik
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged