-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hulp01
senior tag
válasz
revision #232096 üzenetére
Ilyen automatikus cuccal még nem találkoztam, mert közben soha nem váltottam ki egyet se paranccsal. Viszont a teljes arty ág úgy volt meg az obj260-as előttieknél. Ott annyi a feladat, hogy elindítod azt a küldetést, amiben a parancs van, és megcsinálod kiválóra. Nekem úgy volt, hogy egyetlen mission-t se mentem az arty ágon, csak az utolsót váltottam ki 4 paranccsal. Ilyenkor előtte meg kell csinálni mind a 14-et (nem kell kiválóra) és aztán futhatsz neki a 15-nek, és azt kell kiválóra megcsinálni, hogy visszakapd a parancsokat. Ha csak egyetlen küldetést váltottál ki egy paranccsal, akkor értelem szerűen csak azt kell megcsinálnod. Szerintem azt is kiválóra, de ebben nem vagyok biztos. Lehet, hogy azt visszaadja simán is, de nem hinném. Ezért nagyon megggondolandó, hogy mire használod fel a parancsokat, mert visszaszerezni őket mindig nehezebb. És sokszor ott van feltételként a győzelem, ami részben független is tőled. Mennyire idegesítő lenne az, hogy veszít a csapat, miközben megvan a 6 kill. Ráadásul az Excalibur küldetések egyáltalán nem nehezek, a Chimera küldetéseknél meg ugye elég ha egyszer bemákolsz egy-egy nehezebb kört. Nem kell hozzájuk folyamatosan jó teljesítmény, mint a 279-nél.
-
hulp01
senior tag
válasz
revision #232091 üzenetére
Nekem ezt tök véletlen jött össze. Azt hiszem nem kiválóra már megvolt, vagy lehet, hogy egyáltalán nem volt meg, de az obj 268 4-gyel csináltam meg Fisherman's Bay-en. Ilyen minden mindegy alapon csak toltam mint az őrült. A tankot is csak azért választottam, mert éppen valami más beragadt egy csatába, aztán gondoltam addig megyek egyet. Valami 6,5k sebzés jött össze abban a körben. Próbálkozz inkább délután, mert akkor sokkal több a bot a játékban, és azoknak fogalmuk sincs mit kell tenni ellene. Azzal nem nehéz blokkolást se gyűjteni. A bénák még golddal se tudnak mit kezdeni vele.
Azt viszont nem teljesen értem, hogy a top gunos küldetésekhez miért használtál fel parancsokat. Azok azért nem teljesíthetetlen feladatok. Csak hagyni kell futni a küldetést, aztán előbb-utóbb csak bead egy tg-t.Amúgy most én is szívok valamelyikkel (talán a német 6k sebzéssel). Múltkor leoval mentem egy 5973-as kört. Hát nem örültem, hogy ilyen kevésen múlt. De majd egyszer meglesz.
-
peterson79
őstag
válasz
revision #231877 üzenetére
Azt hiszem Én vagyok a Te embered
Szerintem könyvet tudnék írni arról, hogy hogyan szereztem meg a tankokat. Szerencsére már mind megvan :)
Alapvetően a ne görcsölj rá tanács a leghasznosabb, ugyanakkor hogy a picsába ne görcsölj rá mikor 3 egymást követő meccsen kell 3000-et sebezni német tankkal
ez már obj. 279-es küldi és viccen kívül ez volt az egyik legnehezebben megoldható a számomra. Konstans hozni egy elég jó eredményt a mai metában egy horror. Persze át lehet lépni, de a jó öreg Grille 15 sokat segített. Ezzel a TD-vel rengeteg küldit meg tudtam csinálni.
Személy szerint Én az összes elérhető videót, fórumot, bármilyen egyéb anyagot összeszedtem amit csak találtam a témában, volt amit kinyomtattam és azon jegyeztem, hogy melyiknél milyen tankkal érdemes próbálkozni stb. Szóval ja, kicsit rácuppantam a témára
Az egyetlen baj jelenleg, hogy az arty nerf óta szerintem egyes küldetések jóval nehezebbek lettek. De ezekre meg felesleges parancsot pazarolni, mert csak ki kell seggelni és sokat imádkozni, hogy adja be a találatokat...
Ja, másik problem, hogy sok tanács vagy tank már irreleváns. Változtak a tankok, a pályák, a Meta stb. De azért van sok tank ami még mindig OP vagy sokkal jobb alternatíva van már rá. Erre majd idővel rájössz magad is.
Sokadik jó tanács. Némelyik küldetésnél jól jön a Grand Battle opció. Próbáld ki.Egyébként rendkívül hullámzóan ment. Volt, hogy hetekig, hónapokig semmi, aztán egyszerre, egy nap vagy 4 küldi meglett...elég frusztráló
-
válasz
revision #231899 üzenetére
Igen, a te elméleti látótávod rontja az ellenség camoját. Úgy kell elképzelni, hogy ha valakinek van 20% camója, és te 445m-re látsz (vagyis pont max látótáv), akkor 445m 80%-ánál látod meg először (445-89, vagyis 356 méterről). Ha 500m az elmélelti látótávod, akkor meg 500m 80%-ánál látod meg ugyanazt a 20% camos tankot (vagyis épp 400m-en). Ebből láthatod, hogy mennyire fontos a 445m-nél is nagyobb, elméleti látótáv.
-
phoenix1989
őstag
válasz
revision #231897 üzenetére
nem nagyon játszom vele. 0 páncél mozgása lassú és a lövege is hord. szóval nem mondanám jónak.
más: ez a parancsnok látás rendszer jó egyáltalán valamire? próbáltam több light on is de még szarabbul spotol mint nélküle. pedig az lenne a lényeg hogy hamarabb látom őket.
-
phoenix1989
őstag
válasz
revision #231895 üzenetére
igen meg. nem mondom hogy szar csak van mikor vagy trollkodik az ágyú vagy az ellenfél nem hagy megmozdulni. minap 121b verte szarrá a kupolám én meg az egész testét látva sem tudtam ellőni. kb 4 tanknyi távolságról. és egy jó tanács, ha egy tank szét szopat a csatában meg se nézd ki játszott vele mert mégjobban fel fog kurni.
csata alatt azt gondolná az ember valami vérprofi szopatja a csata végén meg megnézed és azt látod van 40% találata 600 átlagsebzése.
-
-
válasz
Én elengedem csak játszogatok ha meglesz akkor ok ha nem nem. Ha küldi specifikusan próbálsz játszani akkor szerintem fontos hogy tudd elengedni a rágörcsölést. Ha nem megy akkor egy tonna ideget megfogsz enni. Én pl annyira elengedem a dolgot hogy nem is haladok az early felé mert hányingerem van még csak a gondolatától is hogy artyzzak. A T55a-hoz pl már csak a light küldik hiányoznak úgy hogy kb havonta egyszer nézek rá kiváncsiságból hol tartok. Az jobban haladós úgy hogy nem kell artyzni ha nem akarsz.
-
phoenix1989
őstag
válasz
Ha egyszer meg lesz nem érzed majd op nak xd . Mindenki téged akar le vadaszni ahogy megjelensz a csatában. Ha arty van. Nyílt pálya véged. Mozdulni se hagynak. Városban meg van hogy elfutnak eloled te meg nem éred utol őket. Hányszor járok így elmondani nem lehet. Egyébként én direktben csináltam csak az adott küldetésre fókuszáltam. Illetve nem használtam fel egy parancsot sem. Csak a 279nel így csak egy szer kellesz 15 küldött megcsinálni
-
Warton
őstag
válasz
Ha azt mondom, hogy ne görcsölj rá akkor jobb lesz? Én már a 279-nél tartok. Kb. 2 havonta eszembe jut, hogy csinálni kéne és akkor kiválasztok egy-két missiont azt megcsinálom vagy nem, aztán elvesztem az érdeklődést és kb. két hónap múlva visszatérek rá. Az a baj, hogy a 6-os, 7-es tankok nem játszanak, márpedig én főleg ezekben a tierekben forgok. Kivéve amikor megszáll az ihlet és kifieldmodozom az ST-II-t, mert csak.
Az is baj, hogy foglalkozni kéne vele, tehát egy rossz kör után újra kéne indítani a küldit, de nekem erre nincs se energiám se kedvem, meg agyi kapacitásom sem, mindig elfelejtem a restartot.
Amúgy én is gondoltam már rá, hogy fizetek valakinek azt csinálja meg azt a pár küldit. Bár nem szívesen adnék hozzáférést az accomhoz, túl sok cucc van rajta. Valszeg egy jobb játékos rövid idő alatt (max egy hét) le tudná a hátrelévő küldiket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest