- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balion
senior tag
válasz
paler #233036 üzenetére
Azért érzik úgy, hogy nem kell fizetni, mert nem kell érte fizetni, mivel free to play...
Az ingyen játszók is pénzt termelnek, mert életben tartják a játékot és így aki költeni akar rá, szívesebben költ. Illetve aki ingyen kezdi, elő fogja venni a pénztárcáját nagy eséllyel.
A WG ezt az üzleti modellt választotta, akkor meg hagyjuk már azokat, akik ténylegesen f2p-ek. Sőt, ha azért panaszkodnak, mert nem tudnak haladni ingyenesként, az is érthető. Mert azért hamar kiderül, hogy bár f2p játéknak van hirdetve, attól még pay to progress. -
Swinegod
őstag
válasz
paler #233030 üzenetére
Sokat nem játszottam War Thunderrel, de tisztán emlékszem, hogy azért hagytam abba, mert 1 teljes battle rating-el lejjebb, mint a sima T-34, volt egy prémium német T-34 ami kvázi a meccs raid boss-a volt, mert a sok kis kaliberes szutyok megkarcolni sem tudta a 37mm-es kis meggymagköpködőjével cserébe ő a rövid 76-os ágyúval egylövésezett mindent, van egy olyan érzésem valami ilyesmi miatt nem épp népszerűek a prémtankos emberek
Legtöbb idegörlő pillanat a wotban az simán csak RNG, néha 1-1 ghost shell, de az messze nem elég gyakori, hogy problémás legyen, viszont a YT feldob nekem időnként klippeket a játékból, hogy a T-34 driver's hatch-e lepattintja a Yamato 480 milis lövedékét vagy megeszi az akkora AA rakétát, mint maga az egész tank -
KisApám
addikt
válasz
paler #230790 üzenetére
Ma azért van, mert az egyik küldetés, hogy nyerj 4 csatát.
8 csata, 7 vereség, 2064 WN8, csatánként 1,2 kill.
nehéz tankok rámnéznek és már el is találtak, én célzok és dobálja minden felé...
Ja, közben benyomtam még a +100% legénységre, meg legénységfejlesztési Arnold slotban van. Szóval nem csoda, hogy nincs győzelem. -
HellGreg
őstag
válasz
paler #230247 üzenetére
Prémium tankot sosem adok el, ki tudja mikor lesz még egyszer jó valamire... Amúgy is lószar ami pénzt fizetnek
Az lehet még a gond, hogy nincs hely a barakkodban, így a legénységet nem tudja hova tenni, ezért nem engedi eladni. Én egyszer ezért nem bírtam eladni egy tankot, eltartott egy ideig mire rájöttem. -
po1son
addikt
-
-
hulp01
senior tag
válasz
paler #215396 üzenetére
Szerintem a LIS is jó. Én szeretek vele játszani.
#215393 dokee78 Ezt érzem az amcsi ágon is. Szerintem az M53/55 jobb volt. Eleve az tornyos, szóval szinte alig kell mozgatni a testét és nekem az az érzésem, hogy több helyre be lehetett lőni vele.
Közben felmerült bennem egy kérdés: artynál mi értelme van golddal lőni? T92-nél pl. annyi a különbség a stat alapján, hogy kb. egy méterrel nagyobb a stun sugara. Minden másban tök ugyanaz. Ezért szerintem tök értelmetlen prém lőszert használni.#215392 Warton én pl. kifejezetten utálom ezeket a küldetéseket. Tegnap pont ezzel szívtam a német/japán ágon. Blokkolj a hp-d kétszeresének megfelelő sebzést. Plusz legyél top block, de a kettő azért nagyjából együtt jár. Ráadásul nem a tudásodon múlik, hanem az ellenfél bénaságán. O-I val mentem. A legtöbben a második lövés után váltanak goldra vagy HE-re. Volt olyan csatám, hogy vagy 4 artylövést blokkolt a páncélom. Meg is jelent a pajzs jel, csak nem számolta a küldetés, mert HE lőszer volt. Van aki meglátja, hogy japán nehéz tank van a csatában, máris vált prémium lőszerre. Plusz az is kell, hogy közben ne flankeljenek, és az ellenfél is kitartó legyen. Tegnap egy IKV megtette nekem ezt a szívességet. Kitartóan lőtt AP-vel és a 300-as sebzésből egész hamar össze is jött a 2,1k blokk.
És ha már O-I, azzal is lehet ászt szerezni
#215405 e-newsee rém idegesítő cucc. Sírtatok az EBR miatt, mert kurva gyors és nehéz eltalálni? Nesztek, itt a lassabb ELC 90. Az egész tank egy pixel. A másik meg az LT-432. Néha az az érzésem azzal kéne blokkolós küldetéseket megcsinálni. Nekem nincs meg, de ellenfélként nagyon fel tud bosszantani a troll páncélja.
-
Swinegod
őstag
válasz
paler #214154 üzenetére
A legdrágább tank a játékban az az Rhm Panzerwagen ami amúgy a legszarabb 10-es tank is a játékban szerencsére, majdnem 2x annyiba kerül mint az enyhén OP 705A valamint a 10-es francia arty is a egyik legdrágább miközben messze a leg szarabb 10-es kattintós is szóval nagyon jó kérdés
-
adrian360
őstag
válasz
paler #214154 üzenetére
azt bele kell még számolni, hogy mi mindent kell még elötte kifejleszteni.
st-II höz kell egy 26k torony és egy 64k-s ágyú + 217k = 317k XP
obj 705A-hoz egy 56k ágyú + egy 26k torony + 61k ágyú + 162k =305k XP
obj 277-hez kell egy 44k és egy 59k ágyú + 220kXP = 323k XP
is4-hez 44k ágyú + 26k torony + 59k ágyú + 189k =318k XP
stbtehát összességében majdnem ugyan annyi mindegyik fejlesztés
-
popey37
addikt
válasz
paler #214154 üzenetére
hát erősorrendet biztosan nem utat, mert az st-II egy akkora fostalicska, hogy csak na: borzalmas szóráskép, cserébe lassú tetű és z lt432 szemből belövi. és tegnap előtt fejlesztettem ki de ma már nincs a garázsomban./ vagyis ott van, mert megvárom mig lejár róla az akció, de üres./
-
peterson79
őstag
válasz
paler #214074 üzenetére
Sok jó amcsi tank van, annyira nem temetném őket. T57 is egészen jól játszható. Igaz, páncélja nem sok van neki, de kiváló támogató tank. Ezen felül azért a TD-k terén is van pár jó, T30, T110E3, T95 - igaz Ő elég lassú, de azért el lehet vele szórakozni.
Nekem egyik kedvencem volt a T49, a troll ágyú még mindig fun és azért lehet vele sokat szpotolni is.
T29 és T32 is kiváló a maga szintjén, remek tornyozós tankok. -
nomic
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch V1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontorller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest