- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooloo
őstag
-
kchryss
veterán
válasz
KISDUCK #181219 üzenetére
Ezért kell számolni folyamatosan és nézni az ellenfél tanklistáját és a térképet.
Az amx light a felső sarokban volt, a bc a városban. Később a 3 arty-n kívül az összes ellenséges tank volt spoton és egyik sem volt középen így biztos volt hogy a közép üres már jóval a csata vége előtt. Akár el is mehettél volna az arty-kért anélkül hogy spotoltak volna és nem is védte őket senki. -
kchryss
veterán
válasz
KISDUCK #181211 üzenetére
Nyilván az arty volt a hülye. Ha nagyon rosszul játszottál volna sem lett volna joga meglőni. Utálom az ilyen igazságosztó retardáltakat akik azt hiszik attól jobb lesz ha meglövik a csapattársat.
Az elején amúgy nem volt jó taktika rámenni a kerekesre, 10 ilyen esetből 9x belehaltál volna, most szerencséd volt. A bokor helyett én középre mentem volna a kisvárosba, de ez sem volt rossz megoldás csak kevés volt a support mögötted. -
wwenigma
Jómunkásember
-
zseko
veterán
válasz
KISDUCK #181103 üzenetére
A játék le volt törölve, most töltöttem le ~két hónap után megint, bár a registry törlésre nem emlékszem, megvolt-e. Na majd megpróbálom még azt, bár sok reményt nem fűzök hozzá... Win 10 bekavarhat?
Amikor nagy ritkán ment (decemberben akartam játszani az ünnepek alatt), akkor indításkor 55-80 volt a ping, játékba (mármint meccsbe) belépve viszont kiakadt 999-nél, majd ki is dobott. -
Remus389
veterán
válasz
KISDUCK #178682 üzenetére
A lényeg szerintem, hogy túlságsan nem kell komolyan venni a dolgot.
Igaz, volt nekem is hogy nem sikerült leduplázni egy tankot csak hatodjára vagy nyolcadjára, ez igaz, de ilyenkor arra gondolok, hogy jó másik napon pedig elsőre sikerül mind. Vagy ugyanígy berak legalsó tierbe, jó de máskor pedig legfelső vagy, vagy hülye a csapatod, jó de utána van hogy szuperjó a csapat és pikk pakk nyertek.
Sokak szerint igazságtalan a játék, szerintem pedig igazságos és tökéletes. Olyan nincs hogy veled "kitol" a játék, "szivat" a játék, így meg úgy. Szerintem akik ezt gondolják az életben is pesszimisták és negatív hozzáállásuk van ehhez a játékhoz. Nekem pozitív a hozzáállásom, egyszer lent, de cserébe máskor pedig fent. És én észreveszem azt is amikor kényeztet a játék, a negatív hozzáállásúak efellett elsiklanak és csak a rosszat veszik észre.
Különben se lehet jobban megoldani az MM-et. Kell a változatosság. Nem szar az MM, csak egyes emberek gondolkodásmódja az, vagy a mentalitása.
-
Remus389
veterán
válasz
KISDUCK #178680 üzenetére
Én ezen se húzom fel magam, ha rossz besorolást kapok. Máskor pedig jó besorolást. Csak ugye ezt sok ember nem regisztrálja, csak a rosszat látja. Vonj vállat, legyints, mit érdekel ez a hülye játék.
Ezért is hanyatlott a teljesítményem szerintem mert nyomom, de túlságosan nem koncentrálok a játékra, ha meghalok, hát meghalok. Ez nekem ilyen kis időtöltés, és közbe hallgatok valamit a youtube-on. Például ha egy elemzést hallgatsz, elég unalmas bámulni a figurát aki magyaráz, jobb közbe wotozni. Nálam elsődleges amit hallok a youtube-ről. Zene esetén azért több figyelem jut a WOT-ra.
Nálam a lényeg úgyis az hogy minden szépen ki legyen fejlesztve. Olyat is hallottam aki minden tankja mellé akar "M" jelzést, vagyis kiválóságot, én meg azt nem értem.
Ja és vape-elek, néha sörözök is wotozás közben. Nem görcsölök azon, jujj most romlik a WN8-am, ki a ****t érdekel, most komolyan?
Most nekem megvan az a luxusom, hogy bármilyen tankot vehetek, amihez kedvem van, 99%-át megvehetem hisz ezüstöm is most sok van. Whatever you want.
-
Remus389
veterán
válasz
KISDUCK #178675 üzenetére
Na jó, de nagyon sokszor angol nyelvű podcasteket(főleg politikai elemzéseket, de még a Trump-ot is), meg zenéket hallgattam a háttérben, szóval nem kell ezt úgy elképzelni hogy minden idegszálammal a szaros WOT-ra koncentráltam, az szinte mellékes volt. Meg neteztem mikor töltött vagy beállítottam a tankot hogy menjen oda, addig neteztem.
Továbbá nem is stresszeltem magam ezen a hülye játékon soha, ha vesztettünk, hát vesztettünk, ez van, legyint. Mondjuk ezen a gyökéren felháborodtam: [link] De szökőévente stresszteltem magam.
kchryss Nekem a 10-zes tankok nem vonzerő, drágák, veszteséges velük menni, és mi értelme? Szerintem rosszabb 10-zes tankkal menni, mert mindenki marha óvatos, ezáltal unalmas. Túlságosan nem hoznak lázba. Mindenki más.
-
kchryss
veterán
válasz
KISDUCK #178651 üzenetére
Várd meg amíg akciós lesz a skill reset aranyért. Akkor "csak" 100 aranyba fog fájni. Kb 2 havonta szokott lenni ilyen akció.
Ha kreditért resetelnéd akkor érdemes megvárni amíg az 5. skill 53%-os lesz és ha akkor reseteled pont marad 4 skill 100%-on és kiválaszthatod az 5. skillt is. Minél képzettebb egy legénység annál több xp-t jelent egy ilyen kredites 90%-os reset. Ennek ellenére én be szoktam vállalni, mert nagyon sok bónusz van manapság legénységre, sokkal több mint régen, így gyorsan visszajön. Mivel csajokról van szó így a női bia 0. skill, azt nem bukod resetelésnél sem, vagyis olyan mint ha 5 skill helyett 4 skilles legénységet resetelnél. Minden esetre mivel csak 1 tagról van szó így ha van rá aranyad akkor érdemes inkább azzal megoldani. -
kchryss
veterán
válasz
KISDUCK #178647 üzenetére
Helyzetfelismerés rádiós skill, kicsit nagyobb hatása van, mint a parancsnok felderítő skilljének. Mivel ennél a tanknál és majd a 10-esnél is a parancsnok a rádiós így válaszd a helyzetfelismerést.
A sas szem tényleg nem éri meg, eleve csak akkor mutatja a sérült modulokat ha ráviszed a célzót a tankra, de akkor sem ér sokat.Off road vagy kuplungégető kb mindegy. Én inkább az off road-ot raknám fel, mert a bc-ek elég jól fordulnak, főleg a kézifékes fordulással.
A mesterlövész csak akkor aktív ha eléri a 100%-ot, ez 5. skillnél nagyon sok idő, célszerű ezt a tagot resetelni arannyal és a mesterlövészt feltenni mondjuk 4. skillnek, 5. skillnek meg menne vissza a szerelés.(#178646) @ollie:
Álcával kapcsolatban nagyon nem értünk egyet. Med-ekre pont hogy az egyik legfontosabb skill. Nem véletlen, hogy skill4ltu is gyakran az első skill-nek azt adja a med-jeinél. Pont nemrég láttam amikor a progetto-t megszerezte a maratonban és kiosztotta a kezdő skilleket, parancsnokra free xp-ből ment a 6. érzék aztán minden legénységi tagra camo volt az első. A látótáv növelő skillek nagyon fontosak, de csak azután hogy már fullos a camo.
A heavy az a tankosztály ahova nem elsődleges az álca. -
válasz
KISDUCK #178644 üzenetére
A sas szem, amennyiben az az, ami megmondja, hogy mi sérült egy tankon, a leghaszontalanabb képesség. Az álca sem túl hasznos med tankoknál, hacsak nem akarsz végig campelni, és a szerelés sem túl fontos úgy, hogy bármennyiszer lehet használni javítást. Viszont a látótáv növelő skillek magasan a legfontosabbak között vannak, talán csak a hatodik érzék fontosabb náluk (még úgy is, hogy megvan a 445m látótáv).
-
jano_77
nagyúr
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
KISDUCK #178094 üzenetére
igen, javítás. Konkrétan a németeknek van a 8K spot és éld túl! A 8K spot már teljesítve, de az Éld túl a csatát 5x sajnos egyszer sem volt meg. Ahhoz, hogy javítva legyen, újra kell akkor a 8K spot is vagy elegendő csak 5 csatát túlélnem!? Erre vonatkozott a kérdésem. Ha kell az első is, akkor hagyom a fenébe, nem szenvedek a retard csapatokkal a 8K miatt. Örülök, ha jelenleg 2K sikerül.
-
zseko
veterán
válasz
KISDUCK #177589 üzenetére
Asztali gép, Avast vírusirtó. 70-80% körül van a proci játék alatt, nagyjából egyenletesen. Ezen a játékon kívül semmi más - mármint abból a kevésből ami van - online játék nem problémázik, csak ez. Hálózati hibára hivatkozik mindig, de tesómnál meg normálisan megy a játék, a legjobb lenne újratenni a win-t, csak hát leírtam miért nem szeretném most. Meg ugye minden más működik rendesen.
A fix 999-es ping is érdekes, mikor elindul akkor még csak 250 körül van, aztán pillanatok alatt felugrik 999-re és ott is marad. -
Razermazer
őstag
válasz
KISDUCK #177529 üzenetére
"Másik reggeli öröm : mondom leszorzozom a GW Tiger P.-t és az ellenfél FV4005-ösébe sikerült 1091-t lőnöm, hát olyat röhögtem, végre kicsit megszívattam a troll gépet."
Nagyon helyes tegnap iszonyatosan elbántak velem, a grátisz az egyik mm volt, ahol az ellenél 5 darab fv4005 terpeszkedett, mondanom se kell kivágtak mindenkit csak campelés végig. Szegény lightok dolgoztak hogy megkeressék őket, aztán messziről snipeoljunk rájuk.
Hab a tortán, hogy két és lila statos egyén kezelte őket.
Három ment a heavy vonalon kettő maradt a med vonalra, persze rögtön megtaláltak én t50/51-el és leo pta-val voltam kb 100 hp-t hagyott bennem úgy mutatónak, amikor nem hesh-el vágott belém. De megbosszultam letáraztam és kiszedtem, hát leoval ezt nem tudtam megtenni. -
e-newsee
addikt
válasz
KISDUCK #177474 üzenetére
Hát igen, ez is pl egy hasznos fejlesztés lenne a játékélmény javítása érdekében, hogy valahogy megjelölné a tankot a csatában, ha disconnected, meg akkor is, ha dezertált. Nem lenne nehéz kideríteni, mikor melyik eset van. Aztán lehetne még akár finomítani is, hogy a dezertált játékost akárki lőhetné, nem számítana csapatsebzésnek.
-
zola96
senior tag
válasz
KISDUCK #177266 üzenetére
Meg a kokorban is vagy 4 eve is kuka volt a t44 stockon. De utana mintha uj tankot kapnal. Esküszöm. En nem szabadxpztem szegeny gyerek voltam.. de megéri.
Az,hogy milyen lehet modt a buff utanel sem merem képzelni.
H1mpi: nem hasznalok benne kajat, igy kb 415korul van a latotav. De sokszor igyis jobb lenne, ha gyorsabban toltene
bar teny,hogy sokszir agresszivan berontok egy-egy heavy melle segiteni es akkor mindegy az a -0.2 sec, de jobb lenne. A 0.32es disp meg álom csipegetni a a kis hpkat. Lehet igy hagyom inkabb 🤷🏻♂️
-
-
ooloo
őstag
válasz
KISDUCK #176098 üzenetére
Szia ,
A fekete özvegyből annyit veszel amennyit akarsz ... vannak olyan szintű tankok , amikre nem lehet . Nekem VI -VIII -IX - X es tankon van . A hetes szintű tankokon nem engedélyezett . A nyeremény festékek darabszáma korlátozva van . Ha nem így van , akkor a többiek korrigálnak a válaszon .
-
popey37
addikt
válasz
KISDUCK #155129 üzenetére
a CDC agyúja nálam nem váltotta be a hozzáfűzőtt reményeket, az a 212mm átütés csak papiron létezik. legalábbis nálam. jó gyors, de a sok lepattanó és a papir páncélzat miatt csak sopás volt, de mondom ez csak az én véleményem.
nekem nem feküdt a játékstilusomhoz. el is adtam.
a revo és az fv mérföldekkel jobb, bér csak a revo van garázsban, az fv-t eladtam még a buff előtt jóval, de tervezem visszavenni. -
válasz
KISDUCK #154659 üzenetére
"Kölyökként" még valami ilyesmi modot használtam anno.
Esetleg érdemes tanks.gg-n átnézni azokat a tankokat, amik számodra tipikusan mumusok. Be tudod állítani, hogy milyen tankkal szeretnéd sebezni a kiválasztottad és láthatod, hogy milyen szögekből, milyen pontokon van esélyed. Szerintem érdemes az utóbbi megoldást választani, jobban fogsz fejlődni(hacsak nem az ammo racket keresed minden ellenfélen)
-
e-newsee
addikt
válasz
KISDUCK #154659 üzenetére
Átütés indikátor a gyári kliensben is van, és már egy ideje az effektív értékkel számol.
De vannak ún. weakspot skinek, amik tudtommal nem tiltottak, és rárajzolják a tankokra, hogy hol van a legénység, hol vannak a modulok és a gyenge páncélzat. Guglizz rá!
(Mondjuk én régebben próbáltam egy verzióját, de összeb@szta a WoT-ot, és újra kellett raknom elölről.) -
Jadro
veterán
válasz
KISDUCK #153143 üzenetére
Első körben gyors töltésű és nagy látótávú arty-kat érdemes venni szerintem, mert a gyors töltéssel tudod jól gyakorolni hogy mi hogy működik. A nagy látótáv meg azért jó, mert nem kell sokat kocsikázni a megfelelő pozícióig. Én az M41-M44-en kezdtem és erre nagyon jól . Jó látótáv, széles kitéríthetőség, egész gyors töltés.
A francia sem rossz, de nekem annyira nem jön be a lassú töltés és a kis kitéríthetőség. Most megvettem a Grillét is, de ez meg az orráig sem lát. Remélem feljebb használhatóbb lesz a dolog.
-
h1mpi
félisten
válasz
KISDUCK #153112 üzenetére
Nem rossz a francia 10-es, de tényleg nem tudsz vele sokat sebezni. Viszont a tár miatt simán megtudsz szivatni pár tankot a frontvonalban, amikor harcolnak. Ja és nagyon mobilisak.
Nekem ha összejön a 2K dmg már boldog vagyok. Én gondolkozom a 8-as visszavételén meg az 5-ös nagy OP. -
popey37
addikt
válasz
KISDUCK #153106 üzenetére
az amcsit hagyd ki, hacsak nem akarsz megőszülni a töltésidő miatt: az M40/43 töltésideje közel 40 másodperc és pontatlan mint állat, nem sebez nagyot, legalábbis nekem még nem sikerült 400 hp-nál nagyobbat ütni vele.
a német GW tiger most van a garázsban, nem sebez nagyot, viszont 25mp a töltésideje, mivel gyorsan tölt elég jól lehet vele támogatni a heavy-ket.
a francia ág elég szopós, én el sem kezdtem.
az orosz felejtős, legalábbis az S-51-ig van meg, nagy szívás: kiságyú fos, a nagy meg annyiba kerül mint maga a tank xp-be. borzalom, el is adtam.hosszú töltésidő, pontatlan ágyú. -
po1son
addikt
válasz
KISDUCK #153112 üzenetére
Francia tényleg nem egy jó móka, tier8ig van értelme maximum kifejleszteni!
Legalacsonyabb sebzést produkálja a tier10es francia és winrate értékben is a legrosszabb.
A 9es tesója talán egy fokkal jobban játszható a saját szintjén, de a többi 9es artyhoz képest szintúgy gyengébb.BÁ Nutrition - Azért kapsz tőlük nagyot, mert tier8tól kezdve már a tier10es ágyú van felszerelve rajtuk csak kicsit pontatlanabbak és több a töltés idejük.
-
-
törölt tag
válasz
KISDUCK #38208 üzenetére
Fel kell tenni egy csigaszemet.
Ma is-3-mal, csak spottoltam a többieknek, mert éppen hat tízes tank volt velem szemben, és nem volt kednem potya fraget játszani.Máskor állóháborúban t29-cel több spottot szedtem össze, mint amit én sebeztem, pedig szórtam rendesen az áldást. Mivel nekem volt csak csigaszemem, ezért én voltam a többiek szeme is.
Az is hozza a lóvét és az xp-t rendesen. -
Antonius1978
addikt
válasz
KISDUCK #38208 üzenetére
Ertem.Nos, ilyen esetben valoban lapitani kell, es oldalrol kell megprobalni megloni a 9es tankokat.Persze mondani konnyu, csinalni nehez.Szembol is lehet oket sebezni csikicsukiban, ha ellovod a parancsnoki bebuvonyilast, azaz a kupolat.Persze ezt sem egyszeru megcsinalni, en pl az orosz lovegekkel jartam meg, hogy nem oda lott ahova celoztam.
-
Antonius1978
addikt
-
törölt tag
válasz
KISDUCK #38191 üzenetére
Általában a Kv-1-et és a Hellcatet szokták farmolásra ajánlani.
Nekem a Panther és a Nashorm hozza rettentően a lóvét.
Prém előfizuval 20 fölött kapok még a vesztett csatára is.
Persze ez attól is függ, hogy milyen stílust szeretsz játszani, és hogy mennyit tudsz sebezni.Ebből a szempontból talál a Panther jobb, mert apróba kerül a javítása, és filléres a lőszere.
Persze az is hozzátartozik, hogy 8-10 lövés mire egy hetes heavyt ledarálsz. -
Antonius1978
addikt
válasz
KISDUCK #38191 üzenetére
Rohej, de en leginkabb a 7es neheztankokkal szoktam penzt gyujteni prem hianyaban. (a 7es amugy is a kedvenc szintem).
Esetleg par kor a T-34/85-el, 5os szintre mar nem megyek, mert ott unom - a tankok ritkan pattintanak.
Szoval IS, KV3, T29, Tiger I, Tiger P - ezekkel szoktam gyujtogetni. Az oroszok sokat sebeznek, a nemetek talan kevesebbet, de tobb az eletpontjuk, a t29 meg jol hasznalhato dombos, tormelekes helyeken.
Ahogy emlekeszem, a T-34/76, az 5os ruszki tank eleg szepen hoz a konyhara, ott van meg az M7-es amerikai (annak regebb nagyon jo volt a penzszorzoja), csak ezek mind papirtankok.Lehet a legjobb valasztas akkor a KV-1, mert azt nehezebben lovik ki.A masik jo tank - most jut eszembe - aminek szinten jo a penzszorzoja ha minden igaz, a T1-es 5os amerikai neheztank. -
Atlantis
veterán
-
emre
veterán
-
Chris0321
veterán
válasz
KISDUCK #36965 üzenetére
Prémiumtankot legénységképzésre(ugyanabból a típusú tankból pl. med-ből med-be át tudod ültetni átképzés nélkül a prém tankba a legénységed és ott is fejlődik), free-re átkonvertálható xp gyűjtésére és persze kredit termelésre használnak. Én először a T34-et kaptam, saját legénysége van és csak kredit termelésre használom. Az összes prém tankomnál be van kapcsolva a legénység fejlődés felgyorsítása mert úgy sem lenne goldom átkonvertálni az xp-t így nem gyűlik rajta. Utána megvettem féláron a Panther/M10-et egyrészt kredittermelésre, hogy ne csak a T34-est tudjam hajtani plusz az E-50-hez és az E-50M-hez fejlesztek rajta legénységet. Tervben van a másik med ág is. Utána megvettem szintén féláron a D.Max-ot szintén legénységfejlesztésre mert megtartottam a Ferdit, a JT-t is meg fogom, meg akarom majd még venni a JPII-t is és lehet, hogy a Jg.Pz.E100-at is és nem akarok 75%-os legénységgel kezdeni velük, mellesleg pedig kreditet is hoz. Vehettem volna a goldért prémiumot is, de nem telik rá minden hónapban és az egy idő után lejár a prémtank viszont megmarad örökre.
-
bullseye
addikt
válasz
KISDUCK #36960 üzenetére
Én értem, hogy segíteni akarsz a véleményeddel, de a soraidból úgy tűnik elég új vagy a játékban. Lehet, hogy jobb lenne némi tapasztalatot és tudást összeszedned, mielőtt segíteni akarsz. Már csak azért is, mert itt nagyon hamar szétkapnak ilyen n00b beírásokért. No offense
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
KISDUCK #36325 üzenetére
Valami a szerverekkel lehet, feltűnően sok a "telibe lőtt" tank minden esemény nélkül. Bár állítólag javították ezt a ghost lövés hibát.
A másik. Nekem ez a kerítésen, házon stb. átlövés nem működik. Pedig csak nagy TD áll a garázsban. ISU BL-10. Kerítés mögött egy tigrincs 1, kétszer lőttem telibe de csak a határoló elemig jutott a lövedék. Még a körvonala is látszott neki. Arról volt szó, hogy -25 pen aztán megy tovább. Ha ezekkel a 200+ ágyúkkal nem megy, akkor mivel?Most farmolok az ISU-val, no elég jól megy. A mai átlagsebzésem 2400 vele, baromi jól hozza a pénzt. Nem ritka a nettó 25-35 e, de a 10 mindig megvan. Ami meg a legjobb, hogy 20 meccs alatt kidolgozza a +1 prémium napot.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
KISDUCK #36325 üzenetére
De van.
Gyanítom a szolgáltatóknál lehet a bibi.
Simulacrum: Minden pályára megvan a recept, hogy Heavy-k ide, Med-ek oda, TD-k amoda. Ebből kiindulva a 100-adik csata után mi izgalmas bármelyik pályában? Állandóan ugyanaz a leosztás, kivéve, ha az egyik csapat full siemka és mindenki megy ahova gondolja, de annak úgy is mészárlás a vége.
Biztos én vagyok rosszul összerakva, de én szeretek saját súlycsoporttal harcolni. Persze nagy élmény 400m-ről kiszedni ruszki löveggel a száguldozó spottereket, de egy jó kis heavy-heavy bunyó kimondottan üdítő.
-
-
Drenadar
veterán
válasz
KISDUCK #35435 üzenetére
Nekem a laptopom is 3,2Ghz-en futtatja a játékot, átlag 40 fps simán megvan vele, valószínűleg nálam sincs 100%ra terhelve a GPU, viszont ha átváltom IGP-re, akkor máris max 20 fps-em van vele... akárki akármit mond, nem megérős átváltani IGPre... vagy neked az IGP is brutál erős? Nekem valami intel vacak HD4000 vagy mi...
Eddig bennem nem tudatosult, hogy laptopról beszélünk, sorry...
-
Drenadar
veterán
válasz
KISDUCK #35430 üzenetére
Sajnos a catalystnál nem azon fáradoznak, hogy a WoT jól menjen rajta, elég régi szánalmasgrafikai motort használ a játék, dx9-el megspékelve... szóval miből is gondoltad, hogy az új béta ccc segíteni fog az fps problémán? sajnálom.
És igen köztudott, hogy elsődlegesen cput terhel a játék, abból is csak egy magot. Rántsd fel te is a mhz-eket, és több fpsed lesz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest