-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
Mindkét francia med ág 9-es szinttől lesz med, így ha a cdc legénységét képzed át hozzá, akkor a cdc-ben nem használhatod őket amíg a 9-es medet ki nem fejleszted.
Ha mindkét med ágat kihúznád akkor én azt csinálnám, hogy 3 női harckocsizót kikérnék a BC25t ághoz. Alap bia + álca + 6. érzék és már egész használható a legénység és mivel női így gyorsan fejlődnek mire az ág végére érsz 5 skillsor meg is lehet. Ez az ág végig 3 legénységet használ és ugyanazt a 3-at, így nem maradna le a fejlődésben a cdc töltője amit a light tankokba és a BC25t ágba nem tudsz beültetni. Aztán ha kihúznád az amx30b-t is akkor arra az ágra tenném a cdc legénységét, mert ott meg pont 4 fős a 9-es és 10-es tank.
(#155143) @popey37:
Küldetésből kapott ládikákban nincs gold és prém tank, az lett volna furcsa ha azt kapsz belőlük mikor nem lehet.(#155140) @SoulReaver:
Én nem vettem 1 ládát sem, de a játékban jól nyitok a küldetéses ládákból. Tegnap például nyitottam egy ilyet: -
Jag
senior tag
"Ne hogy azt mond hogy a közismert Benchmarks programok (3DMark,PCMark egyéb GPU,CPU-t tesztelők) többet vagy részletesebb kiértékelést nyújtanak a feltett kérdésedre."
Öööö...de.
Külön van súlyozva a proci és a VGA, majd egy kombinált score is van, mindamellett, hogy kapsz egy FPS értéket is.
És egy pontszámot, ami több hardver elem értékeiből van, csak i'gy lehet előálli'tani. -
Jag
senior tag
Komolyan nem értem, mitől vagytok ennyire frusztráltak, hogy egy kérdést nem lehet nektek feltenni.
Nem mondod, hogy hardvert elemez??? Tyűha.
Fene se gondolta volna...."Ne várd hogy akár %-os arányba kielemezzék neked hogy melyik hardvered lesz a gyenge láncszem"
Hát mit várjak?
Vagy mi alapján állapi'tja meg, hogy 15666? Miért nem 15667? :-)
Ez a pontszám valahogy kijön, remélhetőleg nem random generátor dobálja.
Ha azt vesszük, hogy kiszámolják, akkor súlyozzák valahogy az értékeket.
Arra lettem volna ki'váncsi, hogy ezt valaki tudja e.
De úgy látom nem."Ha jobban tetszik akkor nincs konkrét válasz a kérdésedre."
Bőven elég lett volna annyi is, hogy fogalmad nincs. -
jano_77
nagyúr
Nem akarok vitatkozni, de kérlek nézd meg újra tüzetesebben a 3-as és 4-es képeket és akkor majd talán észre veszed miért is kérdeztem, amit korábban.
Legalábbis számomra az látszódik, hogy a 3-as képen az Obj.430 II az tier 8, míg a 4-es képen tier9!
Szerinted ez nem ellentmondás? -
kchryss
veterán
"Nem hajt a tatár, min. 3 vagy majdnem 4 hónap van a kedvezmény kiválasztására."
Nem tudom pontosan hogy lesz, de szerintem jan 15-ig ki kell választani a kedvezményeket és át kell venni a női harckocsizókat és utána lesz még pár hónap amíg a 15-éig kiválasztott kedvezményeket fel lehet használni.
Minden esetre időd még van átgondolni ígyis-úgyis. A francia light-októl pedig nem kell félni, elég op ág még mindig és ennyi tappasztalattal ami már van neked használni is tudnád őket. -
kchryss
veterán
Tudtam én hogy visszaveszed az IS-7-et.
(#154598) @Motyi:
Ciff is vett egy 75-ös pakkot és nem volt benne neki egy 8-as prém sem: [link]
Nagy lutri az egész.(#154600) @MZsoltee:
Attól függ milyen stílusban nyomjátok az SH-t. Cromwell alapvetően jobb SH-ra, a mozgékonyság rövid gyors csatáknál nagy előny. -
kchryss
veterán
Akiknek megvan ismerőseim közül azok mind szidják a kranvagn-t. Nekem nincs meg így nem tudok saját véleményt alkotni róla. Skill4ltu múltkor értékelte az összes kifejleszthető 10-es tankot. Ő azt mondta, hogy az 50B a legjobb 10-es táras heavy, a T57 a legrosszabb a kranvagn pedig a kettő között van. De egyébként a T57 heavy-t sem tartja rossz tanknak csak nagyon szituációfüggő. A svéddel is ez a baj szerintem, hogy lassú és tornyozásra van ítélve, így kell neki a jó pálya és helyezkedés.
szerk.
aktiválható kód: HULSE14
1 karácsonyi dobozd ad ingame. (Nem olyat amiben prém tankok vannak, hanem amilyet a napi küldikkel lehet szerezni). -
zodo
nagyúr
Délután 2 óra Emil II-el még több laggal, még több bottal de sikerült kb ugyanúgy folytatni mint reggel.
Teljes napom.2 óra és meg lesz a következő X-es tankom, persze ha meg veszem.
Nem volt tolongás mikor kérdeztem hogy mennyire használható így még alszok rá.(#154213) BÁ Nutrition
Nem volt ilyen.
Október elején ment pár pálya a Sandbox-ra azóta semmi hír. -
zodo
nagyúr
Erre az évre ennyi ....
Szovjet 3x = 750 gold, 1M ezüst, 1 nap prémium fiók
X - es szinten a díszítési hangulat és vele járó jutalmak bezsebelve.
Albumba még 1 függődísz hiányzik (T-34-85 tank) a Szovjet jutalmakhoz.
További három nem érdekel persze nem baj ha sikerül még egy párat összegyűjteni a következő 29 napban. -
-
apóka
aktív tag
Emil II nálam nagy kedvenc, 57% win rate volt a végén, mire kifarmoltam a 10-est. Kifejezetten szerettem vele menni....nos, a Kranvagn borzasztó csalódás. Nem is játszok vele, valami gyalázatos 47% a statom.
Bár a top tier egy mumus, ott úgy viselkedek mint egy 20 csatás kezdő. 8-as, 9-es tankkal mehetek tízes csatába, de a top kategória átkozott nálam.
-
lacibacsi
addikt
-
notika77
senior tag
Tegnap volt 3k dmg -> 30k kredit.
szerk.: Viszont, ha korábban belépsz, mint, hogy aktiválódna a feliraton a gomb, akkor csak annyit látsz, hogy a küldetések közt megtalálod a feladatot, persze ez nem igaz
. Ahhoz, hogy tényleg ott legyen, meg kell várni, hogy a gomb aktív legyen és akkor rányomni, majd ezután tényleg bekerül a küldetések közé
Természetesen, ha korán lépsz be, akkor többet nem fog feljönni a napi adventi ajánlat, így meg kell keresned. Eléggé sikerült eldugniuk a Store/Raktár képernyőre, de ha megtaláltad, akkor elvileg aktiválni is tudod a napi küldetést.
Ma 8:45-kor léptem be körülnézni, ekkor még nem működött napi küldetés aktiválása gomb -
e-newsee
addikt
Én erre gondolok:
Év végi esemény:
Idén is jelentkezünk majd év végi játékkal. Ez a tavalyihoz hasonló lesz (tavaly karácsonyfadíszeket gyűjthettünk), de néhány jelentős fejlesztésen esik majd át.
Az egyik nagy változás az lesz, hogy idén már testreszabható lesz a garázs különféle elemekkel (különféle stílusokkal és effektekkel, melyek alkalmazhatóak lesznek hóemberre, fára, házra, stb.).
Lesz néhány módosítás a crafting rendszer működésében is és a receptek egy géppel lesznek lecserélve, amely játékokat (toys) hoz majd létre a ládákból nyert jutalmakból. -
jano_77
nagyúr
Battya meg, hogy pont a születésnapomra lephettem volna meg magam a Defenderrel és elmulasztottam
(#152443) ddt500hu: megtaláltam, köszi az iránymutatást és zozyk-nak is!
Tier9 - Strv 103-0: jól lehet vele sebezni
Tier8 - Strv S1: megállja a helyét simán tier10-ben is
Egyébként az Strv 103 (tier10) TD jobb lesz mint a 9-es? Ha igen, mennyivel és miben?
-
Razermazer
őstag
Mondjuk én egy liberte-nek, vagy egy t44-100-nak is őrülnék, ha nem lesz bent a táras csoda, meglátjuk nem lesz tragédia ha nem kerül bele.
Ilyen nincsen és mégis van és ez high tier
eszem faszom megáll[akár végig is megnézhető]
-
Gyuri27
félisten
Tisztában vagyunk azzal is, hogy a jelenleg térkép kiválasztási rendszer sem tökéletes és dolgozunk azon hogy minél inkább javítsunk rajta. Tetszik az ötlet hogy a játékosok kizárhassanak néhány térképet az MM-ből, de ügyelnünk kell ennek az alapvető játékmenetre gyakorolt esetleges hatásait is. Emiatt jelenleg nem foglalkozunk a térképek vétó rendszerével.
A jelenleg adatok azt mutatják, hogy az MM elvárásainknak megfelelően működik, de még mindig vannak vele problémák.
A rendszer rendkívül összetett, ezért nagyon óvatosnak kell lennünk, amikor változtatunk a működésén. -
-
jimmy74
őstag
Igen persze játékostól függ .
De ugyanazt a játékot az Fv vél eltudnám játszani mint az sta-val max rakok rá optikát venti helyett.
Mert a löveg van olyan jó mint azon és kb hasonló a paraméterek.
Viszont ezzel közelebb is tudok menni mert a torony jobban pattint.
Ès sokkal több pályán érvényesül emiatt is úgy gondolom.
MZsoltee: Próbáld ki tesztszerón ha lehet,nem tudom most fejből mennyi gold van hány prèmtankra elèg ... -
jano_77
nagyúr
Ez a Hall of fame táblázat mikor indult, mert a T54 ltwt-el elég sok csatám volt, mire eladtam és mégis azt írja, hogy kellene még 4 csata, hogy egyáltalán számításba vegyen benne!? UDES-el hasonló a helyzet. Eladtam már, így esélytelen, pedig egészen elfogadható lett. Csak kíváncsiságból érdekel
-
Orlin
addikt
Értem,gondolom a HD jobban terheli a gépet.
Annyira nem fogott meg különben is azért tettem most azt fel mert mint régebben írtam itt a fórumon mostanában nagyon sokszor el sem indul a játék.
Vagy ha bejön a launcher utána kidob az asztalra.A mostani NVidia frissítés sem segített.GTX 950X és van benne 12 gb memória szóval ilyen baja nem lehet elvileg.Köszi!
-
Gyuri27
félisten
E75-re nekem minden rá van tekerve bia, venti, gyorsító és így egy kicsit 13 alatt vagyok.
Az a dpm a játék szégyene 1952. Cserébe az átütés se combos (van jobb dpm-ű és magasabb átütésű 9-es nehéz). Cserébe az aim és a pontosság is csak átlagos. A torony páncélja papiron jó, de alap lőszerrel se kihivás.
Az emilt nem tudom milyen. -
kchryss
veterán
Fura hogy oldalra sem tudtál mozogni. Vigyázni kell amikor a chat-re pötyögsz, én már csak tudom, mert klánon belül is gyakran használom mikrofon helyett.
Amúgy ezek tankcsapdák, szóval az a dolguk hogy elakadj bennük. Viszont mióta bevezették az új mozgás fizikát azóta nehéz rajtuk fennakadni. Nálam volt olyan hogy egy sziklán akadtam fent, 10 percig pörögtem aztán valahogy sikerült kiszabadulnom. Szóval próbálkozni kell minden irányban hátha kimozdul. Csapattársra ha ráviszed az egeret és úgy nyomsz neki F7-et akkor személyre szólóan kiírja neki hogy segítsen, bár arra sem szoktak reagálni, de érdemes próbálkozni vele. -
kchryss
veterán
WNEfficiency.net a régi csapaté, most már nem használható, ezt cserélték le.
A friss elvárt értékek itt vannak: [link]
Innen is le lehet tölteni és frissíteni vele a napi stat modot. Illetve szerintem van olyan beállítás amivel net-ről nézi az elvárt értékeket így magától frissítené.Játékon belül a friss xvm nyilván már a friss értékeket mutatja.
-
zozyk
addikt
-
lacibacsi
addikt
A négy Stug és az egy T28 kitüntetéses küldetésért kaptál 5 parancsot. Ebből négyet beváltott neked a Stug SPG-15 küldetésre. Így van meg neked "újra" a Stug-IV. Ha majd egyszer megtévelyedsz és artyzni kezdesz, akkor ezeket kiválthatod, ha megcsinálod kitüntetéssel az SPG-15-öt.
Mivel tegnap az MT-15-öt is megcsináltad kitüntetéssel, arra is kaptál egy parancsot, ezért van most kettő beválthatód.
Mivel te nem játszol artyval, neked muszáj a másik 4 osztályt mindig kitüntetéssel megcsinálnod, mert csak így kaphatsz 4 darab parancsot, ami mindig az aktuális SPG-15 kiváltására lesz felhasználható.
-
zodo
nagyúr
Tegnap jó napot zártam a Leo-al és átléptem a bűvös wr 50.95-96%-ot.
Bíztam benne hogy megtört a jég.
Nem hiszitek el de tényleg hetek, hónapok óta itt toporgott pár századon belül és amint elérte a határ azonnal olyan csaták hogy ahhoz külön programozó brigád is kevés lenne.Ma pedig szavam nem lehet, igaz jócskán tettem érte (sokkalta többet mint anno) de ígérem nem hozom fel többet ezt a total wr témát.
Célomat ismét elértem még ha 3857 csata kellett is hozzá hogy ismét ennyi legyen. -
BÁ Nutrition
addikt
Ahhoz hogy latvanyosan emelkedjen a winrate nem eleg csak picit jobban jatszani. Ha 50rol 52-53%ot szeretnel latni akkor lazan kell tolnod vagy 2000 csatat 60% kornyeki winrattel.
Ennek ellenere total igaz h rengeteg gond van a jatekkal. Pl tegnap este kb 90%ban tier10be rakott a scorpioval. Mondjuk himmelsdorfban elmegy a sajat heavynk lepkeket nezni a type5 meg az obj260as heavy legyalaz mindenkit. Nem egy nagy elmeny varni a sorod 5-6 percig. Utana repeat. Inkabb desertaltam
-
galervin93
addikt
Izé. Én továbbra is növekvő számokat látok - de biztosan hibbant vagyok. :-)
Amin te rugózol, annak ez lesz a magyarázata. Egyszerűen ilyen teljesítményből ilyen WR következik. (Természetesen nem kell ezt centire kimérve komolyan venni, de ökölszabálynak jó.) Magyarra lefordítva - ha jobb WR-takarsz, jobban kell játszanod. Ennyi, nem több. Megvan a fejlődés, nem stagnálsz, hanem fejlődsz. De nem olyan gyorsan, hogy ez a fejlődés a lassan változó WR-ben igazán látványos emelkedést hozzon. Majd ha 1800-2000 recentet hozol folyamatosan, meglesz mellé az 55-56%-os WR is (ami kb. ahhoz jellemző), akkor 500 csata alatt már egy-két tizedet is javíthatsz.
Elmondom neked, hogy az én WR-em az elmúlt 1000+ csatában kevesebb, mint egy tized(!!!) százalékot emelkedett. Egyszerűen a teljesítményem ennyire elég. Ezt el kell fogadni.szerk.: wwenigma, ez mind igaz is, és emellett még balanszol az MM (pontosabban a fentiek + a balanszolt MM eredménye a WR). Ezért nincs egy unikumnak sem 70% felett a WR-je, meg a legnagyobb botoknak is megvan a 40%. De attól, hogy picit "simítunk" a számokon, az alapvető irány megmarad.
-
Czmorek
aktív tag
Jó lett volna Patch előtt a T 55A HT 15-öt megcsinálni kitüntetéssel.
Ki lett váltva 4 Paranccsal, hogy meglegyen a tank.
Figyelmetlen voltam az előbb, kitüntetéssel kell megcsinálnom, hogy visszakapjam a befektetett 4 kitüntetést.
Itt valóban nem számít be és nem is számított be a közreműködött, csak a korábbi HT 15-ösöknél.Patch óta a kitüntetéshez elég meredek nekem ez a 25%-a a csapat kiosztott sebzésének.
Könnyítés lenne ha legalább nem kellene győzni, mert agyhalott csapattársakkal az oldaladon lenen rá esély, de le is kellene hozni... -
Gyuri27
félisten
Nem kell ezt túlspirázni. Ennek a gaménak elég kevés köze van a skillhez.
Eleve 1vs29 van meg egy rakás mágikus dolog.
Ott volt (és talán ismét lesz) a battleforge. 1v1. Minden fix (sebzés, heal stb-stb). Ott látszott ki mit tud.
Szóval nem is kell ezt annyira komolyan venni. -
zodo
nagyúr
Ez a Leo egy arty vadász
első Dumitur's medálom
Nem rájuk utaztam és persze nem is aktív küldi de így adta.
Higway lentről indulva bejöttem a városba ahol O-I kapott kettőt és folytatást vártam a sarokban.
Saját heavyk lassan jöttek így város túlsó szélén csak az O-I-t, Cromwell-t kellett legyőzni míg a bázis körül csak a Hellcat volt és az artyk. Heavyk közben befoglaltak.Azért az meg tényleg késforgató hogy magamhoz képest "hihetetlen" formában tolom de ahogy eléri a total wr szint a bűvös 50.95 ne adj isten 50.96%-ot olyan csapatot és rng-t kapok hogy abban nincs köszönet.
-
kchryss
veterán
Szerintem minden évben többször volt 10-es leárazás, mint 2x. Volt olyan hogy 4x is volt.
Alap lőszernek nagyon jó az átütése. Jó mondjuk ha maus-szal találkozol akkor ruszki med-del szétgoldozhatod a tornyát, ezzel meg nem, de nem is a te feladatod a maus-t megenni.
Medek ellen elégnek kéne lennie az alap lőszernek.(#150673) @jozefgucci1:
Nekem jobban bejött, mint a T-54. Kinek mi áll kézre. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged