-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
köpet
aktív tag
válasz
Barret001 #228576 üzenetére
Ez a sokadik csata volt, nem erre alapozom a véleményem. Attól függetlenül élvezem vele a játékot, hogy a meccsek nagy részén összehasonlíthatatlanul rosszabb a találati arány vele, és megosztani is csak azért akartam, mert még amikor az AC 46-nál tartottam itt kérdeztem, hogy ez illetve a Foch is hasonló lesz-e, vagy jobb. Jelentem, jobb, sokkal jobb.
Másrészt itt nem az én teljesítményem volt a kiemelkedő szerintem, hanem az ellenfél volt olyan kedves, hogy többször kijött elém úgy, hogy még azt is megvárta, amíg újratárazok. -
joergie
őstag
válasz
Barret001 #228481 üzenetére
Hát énis erre hivatkoztam, hogy apámnak kellett segíteni a mosdóban(nyilván nem). de még kommentáltam is a cselekedetem, szerintem az volt a megerősítő bizonyíték. Őszintén csak kíváncsi voltam hogy tényleg amiatt e. Megérdemeltem, bár szerintem 3nap túlzás egy ilyenért, 1 nap jogos lett volna.
-
-
2thletme2day
őstag
válasz
Barret001 #228315 üzenetére
Ezért vagy mindig az utolsó. Törekedj arra, hogy mindig az összes nálad lévő miriumot leadd a Magnus aktiválásához mert a leadott mirium után kapod a pontot nem pedig a begyújtött után. Próbálj először odaérni a Magnushoz, berongyolni aztán akár a Magnusból írtani a mobokat.
-
FoLey-v
addikt
-
Indian74
senior tag
válasz
Barret001 #227051 üzenetére
Köszi....én is csak pár csatát mennék...sajna nem vagyok valami ügyes.
Nekem is bejönn a játék,én sem szoktak fizetni,nagyon ritka,de hogy semmi nem akar összejönni,értem én hogy rossz játékos vagyok,de hát akkor is
És nem szeretnék senkit megbántani,sérteni,de hogy mindig csak bukók a csatáim 10-böl 3 a nyerö ebböl max 1 jó kör,hát ez van,megprobálok nem "rágörcsölni" ez csak egy GAME -
kacsyx
aktív tag
válasz
Barret001 #226919 üzenetére
Valóban? Hm, érdekes. Nem vagyok jó játékos, egyértelmű. Viszont mikor a sokadik meccset hagyom el vesztesen úgy, hogy 4-5 tankot semmisítek meg, a csapatom fele viszont a térképet hírből sem ismeri, csak valahol kuksol a pálya legvégében, vagy eleve AFK, vagy a pálya egyik felére megy mindenki aztán csodálkozás van meg debilezés akkor vannak kétségeim, hogy nincs erre egy kapcsoló amivel egyszerűen átkapcsolhatnék szopórollerről a másik kalapba, ahol mindenki vígan nyeri 15-3-ra a meccseket.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Barret001 #226912 üzenetére
Véleményem szerint az, aki leghátul ácsorog, megbújva minden és mindenki mögött, hogy még csak véletlenül se tudjon lövést kapni - beszari szar alak - és úgy puffogtat össze 2-3-4K sebzést a csapattársak spotjából - ilyenkor ugye jó a csapat - az a szememben NEM csapatjátékos! Ha mondjuk úgy alakul a helyzet, hogy segítségre szorul egy társa, az ilyen biztosan nem gurul előre, hogy segítsen, marad a biztonságos fedezéke mögött és a biztonságos távolságban vagy esetleg elindul a másik irányba, nehogy véletlenül az előre törő enemy felspottolja és lövést kapjon. Az ilyenekről beszélek, hogy ez a szememben nem csapatjátékos, hiába sebzett össze 3-4K, miközben a többiek a "bőrüket" vitték a vásárra.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Barret001 #226850 üzenetére
Szerintem annyira szétmanipulálták ezt, hogy már a WG maga se tudja, hogy mi vált ki bizonyos narratívákat és miért. Lehet ez is szempont, hogy próbáljon meg 50% WR körül tartani és ha lemész, akkor áldást kapsz, ha nagyon feljebb mennél, akkor meg rontást. El tudom képzelni simán a WG logikával, hogy van benne egy ilyen is.
Igazából ez olyan, mint az időjárás, hogy nagyjából meg lehet jósolni, de tud meglepetéseket okozni. Változtatni úgyse fognak, úgyhogy vagy elfogadjuk vagy nem játszunk vagy játszunk és szétverjük a billentyűzetet.
Ha egy tank nagyon megmakacsolja magát én dobni szoktam arra a napra. Ez a módszer sokat segít.
lipton: mindegyik q jó tank. A char kicsit nehezebben játszható a hosszú töltés meg a 4sec lövésismétlés miatt. Egyéni preferencia, hogy melyiket választod. táras mozgékony med a char, aminek igen jó az ágyúja vagy egy kemény fejű, szinten jó ágyúval rendelkező nehéz tank, a phase.
-
Thrawn
félisten
válasz
Barret001 #226739 üzenetére
Tegnap jól lemagyaroztak egy majdnem bukta meccs után (az ellen 3 tank és 4000 HP előnyben volt), végül foglalással nyertünk. Erre megtalált ez a kisgyerek, hogy ő épp 3markolná a bobjectet és hogy mertünk becapelni. Közöltem vele, hogy legközelebb írja be chatre a meccs elején, hogy mit akar, meg azt, hogy "Stop cry kid" és jött is a shitstorm perceken keresztül
Én jól szórakoztam a vergődésén
-
Baltazár123
őstag
válasz
Barret001 #226646 üzenetére
Ha belegondolsz, akkor ha 100 csatából 1 csatát meg tudsz fordítani, ami egyébként bukó lett volna, akkor 2%-al növeled a WR-ed. Ha feltételezzük, hogy hosszú távon 50% a WR, ha átlagos teljesítményt hozol, akkor 1 megfordított csatával már 52% lesz a WR-ed.
A gond az, hogy már nincsenek kiegyenlített csaták, csak kevés, ezért még sokkal nehezebb bármit is megfordítani.
A WR szerintem egyre kevésbé releváns, bár van aki erre v.ri.
-
Geller72
veterán
válasz
Barret001 #226640 üzenetére
Ez megint elég meredek állítás, főleg ha magamat nézem...És pláne, miután pont veled arról beszéltünk, mennyire semmit nem jelent, ha top 1-3-ban vagy folyamatosan, de 10% a wr-ed. De ha van valami titok, amiről nem tudok, elárulhatod, hogy lehetne magasabb a wr-em ilyen játék mellett.
. Úgy, hogy ne kelljen lemennem T2-ig lehetőleg ezért.
. Szóval a heti wn8-am a duplája az össznek, a wr-em m eg 28%. Nos, hol van itt a logika? Pls. Mert én továbbra sem látok semmilyen összefüggést. És ezt itt másnak sem sikerült még hihetően prezentálnia.
Kérdések:
-Hogyan nyersz csatát, ha mindenki hülye, de te vérprofi vagy? - Sehogy
-Hogyan veszítesz csatát, ha hülye vagy és semmit nem teszel, de mindenki más profi? - Sehogy
Tehát nagyjából néhágy necces helyzettől eltekintve, amikor múlhat rajtad egy csata végkimenetele, semmi közöd a WR-hez. -
Geller72
veterán
válasz
Barret001 #226588 üzenetére
Na de amikor már csak te maradsz egy bukó csatában egy papír TD-vel, és az enemy vadászik rád, pontosan tudva, hogy mi kerül a célkeresztbe, akkor faxért nem vált át. Ideje is lenne rá. Nem is repeszre, de "sima" lőszerre mondjuk. T3-ban is tölti kapásból. Ok, van olyan tank, aminek a pen-je T3-ban nem tutira viszi szemből azt a pár tankot, ami nem papír, de akkor miért nem olyan tankkal játszik, aminek a lőszere gond nélkül abszolválja egy Valentin páncélját is, van bőven ilyen. Játszanak is ilyenekkel sokan, akik kicsit is logikusan gondolkodnak ezen a téren. De ott van a T10 is, gyakorlatilag hiába "ülsz" egy E100-ban, ha úgy lövik be toronyfronton, mint egy SU-76-ot.. Eljutottunk oda, hogy a páncél szart sem ér egy alapvetően páncélos játékban.
.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Barret001 #226509 üzenetére
field modification-el még egy látótáv slotot be lehet az elc-nek rakni? ezt kérdezem csak, nem tudom, még nem tartok ott, de ha igen, akkor az brutál
Elmebeteg látótáv binocularral vagy ha valaki futkosni szeret, akkor optikával. Optikából van bounty is.
Nekem parancsnoki látó, optika meg bino van rajta. Hogy lásson mindent és jól tudjon spotolni minden körülmény között.
Még a field modificationre kell ráfeküdjek, hogy az egyik slotot átalakítsam.Mondjuk akármilyen felszerelés és legénység is volt a tankján, bokor mögött könnyű tankot kispotolni az nem kis dolog.
Néha bele lehet ilyenbe szaladni. Harkovon jártam így, hogy megérkeztem végig takarásban a bokor mögé és hallom a lövéseket. Azt hittem először, hogy vakon lőnek, aztán sípolt a lámpa.
Meg a normandia pályán a medes kis medencénél voltak ilyen élményeim. Előfordul az ilyen, ha az ellenfélnek nagyon fejlett tankja van.
Mondjuk mióta közel 100%-os a kamo skill, ami nagyon sokat ad hozzá a kamóhoz, azóta nem nagyon tapasztalom ezt.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Barret001 #226441 üzenetére
"El ne add! Jól hozza a wn8-at!"
Ezt a mesterséges wn8 növelést, jól megválogatott tankokkal én azért nem értettem meg soha, mert amikor még használtam xwm-t, akkor ha két célpont közül kellett választanom, akkor fontos szempont volt, hogy melyikük jobb játékos. Még akkor is ha azt volt a nehezebb lövés adott esetben, de meglőhetőnek ítéltem.
artyval meg teljesen egyértelmű volt mindig is, hogy a jobb játékosokat kell lőni és azokra fókuszálni a csapat segítése érdekében -
hmb
aktív tag
válasz
Barret001 #226443 üzenetére
de nincs sebzes, papir tankokrol pattanok max. 2-3 loves es vege a meccsnek mert ledaraltak minket.5-15 mar kibaszott szoros meccs.egy hete ez van. van meg 8 tier8-as tankom amire raknam ra az elso csillagot de keptelenseg,t77 62%-rol lement 57 re.
Jano_77 ha csak 1-2 nem is sirok,de lassan masodik hete ez van.10 csatabol 7-ben -
jano_77
nagyúr
válasz
Barret001 #226443 üzenetére
Az egyáltalán nem jó, hogy ha rohanni kell a sebzésért, mert ledózrolja a csapat az enemyt, de ettől egy frusztrálóbb van szerintem, ha egy napon belül folyamatosan olyan agyatlan csapatokat kapsz sorban egymás után, akik miatt elmondásodnak ellent mondva, azért NEM tudsz sebezni, mert mire 3x töltene be a tankod, már nincs csapatod és vége a csatának!
Tegnap is pl ilyen napot kaptam kedves WG-től. (9/22) -
popey37
addikt
válasz
Barret001 #226438 üzenetére
nem, tier 5 és ma vettem meg reggel, mert irták itt lejjebb, hogy fun tank. gondoltam kiprobálom. rámegy a 3 csik és eladom.
és tényleg fun a stug.a pedózással kapcsolatban meg annyit, hogy én, ha jól emlékszem azt mondtam, hogy tier 6 alatt nem játszom. tier 6-os tankjaim vannak páran, de nem sok. ha rálesel a statomra, láthatod, hogy tier 5 és alatta nagyon kevés csata van a tankokkal. párat kiprobáltam, meg a klánban baromkodtunk néha , de ennyi.
most kiprobáltam a stugot, de ha bűn, azonnal eladom. -
hulp01
senior tag
válasz
Barret001 #226328 üzenetére
Engedd el, nem fogja megérteni úgyse. Már többen elmagyarázták neki, hogy az általa tapasztalt dolog semmiképpen nem lehet csalás. Még azt is leírták mások, hogy miért nem. De akkor is ragaszkodik a saját elméletéhez. Hát legyen, akkor bizony csalás volt. Teljesen felesleges győzködni.
Na, a tegnapi napom nekem teljes zombiapokalipszis volt. VZ55-tel próbáltam játszani, de elképesztő mennyire nem ment. Minden is mellément. Ez a t10 még rosszabb heavy-vel. Progettoval még csak elvagyok valahogy, de a heavy számomra játszhatatlan. A tanknak semmi páncélja nincs, ennél a t9-es cseh heavy sokkal-sokkal jobb volt. Gyakorlatilag nem találkoztam olyannal, aki standard lőszerrel lőtt volna rám. Tök vártam ezt a tankot, hogy milyen jó lesz majd (főleg a t8-t9 után, mert azok nekem bejöttek), de egyelőre nagy csalódás. Valószínűleg én nem tudok vele játszani. Ja, és rettentő érzékeny az ammorackre. Kb. 30 csatából legalább 3-4-ben robbant az ammorack. Sárgára gyakorlatilag minden meccsen ellőtték.
Azért átlagsebzésben a saját hp-met meglőttem, szóval egy 50% körüli winrate azért elvárható lett volna, de feltűnően sok olyan csata volt, ahol mire az első ellenfelet egyáltalán megláttam már a csapatunk -5-6k-ban volt. Baromi sok 5:15-ös csata volt (vagy még rosszabbak). -
Swinegod
őstag
válasz
Barret001 #226309 üzenetére
Mert szerinted kisebb tierben nincsnek meg a játék fundamentális problémái? Ez egy játék, és? Én megpróbálok nem szar lenni abban amit csinálok, ha játék, ha barkácsolás, ha vezetés, ha akármi. STB-1-el 3200 kombináltam van, szerintem az jó. Nem a skillel vannak bajok. 3 méterről lánc, nincs dmg a boratnak, az a baj. Legpontosabb tankkal a játékban mellélőni míg az ISU melletted telibekúrja, az a baj. A retardált medek akik azt hiszik snipeolni kell halálig csak mert papírok. Az a baj
Azért játszok mert élvezni akarom, de az RNG miatt nem kapom meg azt amit érdemlek csúnya szóval élve. Ha tökéletesen céloztam megérdemlem, hogy eltaláljam. Ha 390 aflával relövök a 320hp-s tankra megérdemlem, hogy ne élje túl és kúrjon belém 500-at viszonzásul
Ha jobb vagyok a játékban elvárom, hogy az megmutatkozzon valahogy. Hogy ahova célzok oda menjen a lövés. Ilyenek.
El tudod képzelni mennyire tetves putri játék lenne mondjuk a Dark Souls ha eltalálna a boss ha kitérsz akkor is mert van egy fix esély arra is? Na az a wot. Lehetsz te a legnagyobb félisten, Skill4ltu meg iyouxin gyereke. ha baszakszik veled a játék, nem lesz jó statod --> nem fogod élvezni -
-
Baltazár123
őstag
válasz
Barret001 #225786 üzenetére
"Hogy tervezel olyan pályát,ami az összes tanktípusnak megfelelő? Érdekelne!"
Az egész koncepció hibás, ugyanis statikus pályák vannak és oda kell menned, ahova a WG akarta, hogy menjél. Még ilyenkor is lehetnek problémák, ha minden tankosztály tudja, hogy hova kell mennie. Dehát állítólag ezért dolgoznak fáradhatatlanul a WG pályatervezői, ha valahogy a tudomásukra jut egy előny, akkor arra lecsapnak és áttervezik.
Volt régen egy büdös nagy troll kapcsolattartó, a Serb nevű, aki akkor tahó volt, hogy inkább átrakták az akkor induló Warship projektre, úgymond előléptetésként.
Például a Mountain Pass pályán rengeteg probléma volt, kezdve a hegyi kecskékkel, a hegyet mászó tankokkal, de azt gyorsan rövidre zárták és már nem lehet hegyeket mászni. Mondjuk vannak még így is érdekes dolgok, EBR-t láttam középről érkezve nekifutni a H8 hegynek és felment, a csapattársaim meg teljes rémületben, hogy ezt most, hogy a p.csába.
Na az a probléma meg megvan a legeslegelejétől, hogy a déli oldalról induló nehéz tankokat felspotolják amikor középen mennek át az oldalukat mutatva. Annyit csináltak csak azóta, hogy van egy kis mélyedés, tehát részben takart az oldaluk, de nem sokat ér.
Amikor mondták ezt a Serb-nek fórumban, az volt a válasza, hogy nem kell nehéz tankkal arra menni. Ennyi, csináld azt, amit a WG kitalált, menj oda, ahova a WG megtervezte és ha nem, akkor meg pofa laposba.
Én a statikus pályák helyett részben dinamikusan változó pályákat csinálnék a helyükben. A játék elején véletlenszerűen rombolnának ezt-azt, házakata például vagy fedezékeket helyeznének el, kőhalmokat. Úgy értve, hogy lenne kb 50 olyan pont a pályán, ami változhat és véletlenszerűen változna is. Ilyen módon a rugalmas gondolkodás előnyben lenne, de így lehetne ott is fedezék, ahol nincs és akár a csatát is eldönthetné. Sokkal izgalmasabb csaták lennének, persze tudom, akinek azzal is gondja van, hogy melyik a tank eleje, annak ez nem megugorható feladat lenne és azt se tudná, hogy hol van. mert ő mindig oda szokott menni, mindenféle tankkal és akkor mondjuk nincs ott az a ház, ami takar, helyette kőhalom.
-
Swinegod
őstag
válasz
Barret001 #225786 üzenetére
Pilsen, Ghost Town, Empire's Border és Minsk. Ezek azok a pályák ahol az egész jól meg van oldva, hogy egyik osztály se szopjon különösen
Pilsenen van heavy sidescrape és hulldown hely is, lehetsz 3 különböző helyen TD, van 2
teljesen oké light hely és meddel tudsz campelni ha papír vagy, előrerohanni ha gyorsLehet tolni a med oldalt, legtöbbször és a 2 heavy oldalt is anélkül, hogy 3-4 embert feltartana 1 darab TD a bokrok mögött
-
Swinegod
őstag
válasz
Barret001 #225777 üzenetére
Nem tudom ha egész eredményes vagy kis tierben miért lennél hátrányban T-9-10-ben, minden pontosan ugyan az csak több a nagy boom boom. Nem ismered a tankállományt és kb ennyi az ami más. Ugyan úgy gyengepontot lősz, spotolsz, sidescrapelsz, stb. Talán kicsit kevésbé buták az emberek és sokkal több a táras tank ami tényleges nehezítés
-
popey37
addikt
válasz
Barret001 #225775 üzenetére
dehogy, kishitű vagy. 6 év tapasztalattal nem lennél rossz játékos magasabb tierben sem. csak ki kellene probálnod. persze más játékot kiván a magasabb tier, de nem kell egyből tizesbe menni, a páratlan tierű tankok amugy is sokkal játszhatóbbak mint a párosok. legalábbis én a tier 7 és 9-es tankokkal sokkal élvezetesebb csatákat megyek, és nem falja a creditet sem.
-
-
nomic
aktív tag
válasz
Barret001 #225748 üzenetére
Nem gáz az, ha kis tierben jól érzed magad. Nagyon izgalmasak tudnak lenni ott is a meccsek, csak sok a seal clubber.
Inkább állna mindenki így hozzá, mint te, hogy nem megy magasabb tier be ha nem érzi magát olyan jónak, minthogy redline camper E 100akkal találkozzak minden meccsen.
manu75: tomato.gg , wotgarage.net , illetve Discord szervereken szokott lenni erre használható bot.
-
Geller72
veterán
válasz
Barret001 #225718 üzenetére
Reggel ugye mindig kidob a szerver és csak simán rá szoktam nyomni a csatlakozás gombra. Ezek szerint ez nem elég lehetséges hogy teljesen be kell zárni a programot és újraindítani mert nekem sajnos csak öt pontom lett összesen. Végül is annyira nem aggódom mert a kötvény volt a pontos az meg megvan csak most van két pontom amivel nagyjából pont semmit nem tudok kezdeni.
-
killbull
aktív tag
válasz
Barret001 #225670 üzenetére
Így van, vagy kérdezek egy olyan dolgot amire logikus válasz van, hogy ha annyiért árulom amennyit ráköltöttem és van rajta egy kevés haszon, télleg nem sok. Ha ugyan annyi és leírom hogy kb 15 000 ft hasznom lenne rajta, szóval kiszámolhatod, menj be a premium shopba és készítsd elő azt az összeget amit én kérek hogy ott te miket tudsz venni ebből, nem lesz benne se Type 59 se (90 millió kredit, se 18 000 bond se 8 db Szovjet 10 es tank) Ezek fel se vannak számolva. Vehetsz kb 5 db prémium tankot amiből kb 1 meta a többi ilyen átlag tank és kezdheted nulláról a játékot. Van kedved hozzá?
Ezzel meg elfunolhatsz kínlódás nélkül, még vehetsz 10 es tankot vagy akár 2 db 8 as prémtankot bond shopba!
-
joergie
őstag
válasz
Barret001 #225567 üzenetére
Ez így ebben a formában hülyeség. Tier6ig nem jól kell játszani, hanem sokat, hogy legyen jó legénységed, azzal már olyan előnyben van a többiekkel szemben, ami nehezen kompenzálható. De az amúgy tudva levő, hogy a wn8 nem ad olyan értékeket alacsony tierben(1-2 kivételtől eltekintve), mint magasabban, főleg tier8-9ben.
Geller: igen, de nem az alacsonyabb tierhez nyúlnak, hanem a rosszul balanszolt tankokhoz, amivel kvázi dupla előnyhöz jutnak a legénység mellett. -
Geller72
veterán
válasz
Barret001 #225574 üzenetére
Alacsony(abb) tierben vannak meglepően alacsony GM elvárások is. A stug III g-t épp tegnap néztem meg. Annyira nincs sok csatám vele (49), de valami 56%-nál állok vele. Az IS-el is ritkán játszom (83 csata) és ott sem éreztem, hogy jól menne vele (ettől függetlenül szeretem
) és ott is 50%-on vagyok az én tudásommal. Amiből utóbbi a nem sok.
. Wolverine, AT2 dettó.
-
Geller72
veterán
válasz
Barret001 #225517 üzenetére
Nem igazán. Nulla wr eddig.
. Igaz két csata csak, de minkettőben top sebző voltam...utóbbiban nagyon nagy különbséggel. Érdekes, hogy erre is csak másodosztályt adott, pedig azért toltam rendesen.
Amúgy az hogy lehet, hogy az S35CA 234-et vert belém, miközben a max alfája páncéltörővel 188??
Előző csata:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest